Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101901 - 101920 Napsat příspěvek
Má někdo ponětí co to je za film:
Je to o dálničních policajtech a začíná to tak, že jede parta mladíků s velkým hulením po dálnici a za něma se zjeví policejní kára a zapne majáček, kluci vyšinutí, tak ten vzadu celej balík hulení sežere. Policejní kára je předjede a jede dál pryč.
Všichni uff a za něma zničehonic druhá policejní kára:)..ta zapne majáček a zastaví je. Po chvíli co je šílení policajti mírně zbuzerují je naperou všechny tři do policejní káry.
Policajti dostanou hlášku, zapnou majáček a jedou s něma jak magoři, zastaví před barem, vezmou brokovnice a bar vezmou útokem, kluci jsou z toho úplně v prd. zatímco policajti párkrát uvnitř fingovaně vystřelí a jdou na panáka a maj děsnou pr*el z toho jak je zblbli.

Ví někdo?:)
493002
Má někdo ponětí co to je za film: Je to o dálničních policajtech a začíná to tak, že jede parta mladíků s velkým hulením po dálnici a za něma se zjeví policejní kára a zapne majáček, kluci vyšinutí, tak ten vzadu celej balík hulení sežere. Policejní kára je předjede a jede dál pryč. Všichni uff a za něma zničehonic druhá policejní kára:)..ta zapne majáček a zastaví je. Po chvíli co je šílení policajti mírně zbuzerují je naperou všechny tři do policejní káry. Policajti dostanou hlášku, zapnou majáček a jedou s něma jak magoři, zastaví před barem, vezmou brokovnice a bar vezmou útokem, kluci jsou z toho úplně v prd. zatímco policajti párkrát uvnitř fingovaně vystřelí a jdou na panáka a maj děsnou pr*el z toho jak je zblbli. Ví někdo?:)
0 0
reagovat

MeaCulpa

Abych se priznal, ja takovymto pruzkumum moc neverim, mezi nami, kdo by chtel jezdit na Strahov?! Ja mam na to trosku jiny nazor, nekomu prijde sympatictejsi ten tym nekomu druhej, ale kazdopadne je spise vice neutralnich, kteri radsi budou drzet Slavii, jelikoz maji nazor, ze Sparta je moooc protezovana... A tim bych to ukoncil, jinka se budeme o tom bavit az do rana :D Jinak co se tyce, co se delo, ja to totalne odsuzuji, chovaji se nekteri fanousci jako prasata!
493001
Abych se priznal, ja takovymto pruzkumum moc neverim, mezi nami, kdo by chtel jezdit na Strahov?! Ja mam na to trosku jiny nazor, nekomu prijde sympatictejsi ten tym nekomu druhej, ale kazdopadne je spise vice neutralnich, kteri radsi budou drzet Slavii, jelikoz maji nazor, ze Sparta je moooc protezovana... A tim bych to ukoncil, jinka se budeme o tom bavit az do rana *:D* Jinak co se tyce, co se delo, ja to totalne odsuzuji, chovaji se nekteri fanousci jako prasata!
MeaCulpa
0 0
reagovat

terminator007

Jistě pro Slavii jsou spiše takoví ti fanoušci, kteří si fotbal pouštějí jen v televizi a na stadiony moc nechodí a nezaujatí se většinově přiklánějí taky na stranu sešivek. Zrovna během týdne byl ve Sportu na tohle téma průzkum, který to potvrdil. Slavka dokáže zaplnit stadion jen derby a to je sakra málo, Sparta se na těch 10 000 dostává vcelku pravidelně.

Jak říkám podle toho co jsem viděl v TV mě to přišlo jako čajíček a jediný problém je v tom, že se z toho dělá velké HALO, protože derby má být ta výkladní skříň a svátek. Takových zápasů a excesů je během sezony x. Tím neříkám, že to schvaluju
492999
Jistě pro Slavii jsou spiše takoví ti fanoušci, kteří si fotbal pouštějí jen v televizi a na stadiony moc nechodí a nezaujatí se většinově přiklánějí taky na stranu sešivek. Zrovna během týdne byl ve Sportu na tohle téma průzkum, který to potvrdil. Slavka dokáže zaplnit stadion jen derby a to je sakra málo, Sparta se na těch 10 000 dostává vcelku pravidelně. Jak říkám podle toho co jsem viděl v TV mě to přišlo jako čajíček a jediný problém je v tom, že se z toho dělá velké HALO, protože derby má být ta výkladní skříň a svátek. Takových zápasů a excesů je během sezony x. Tím neříkám, že to schvaluju
terminator007
0 0
reagovat

MeaCulpa

V tom bych si dovolil nesouhlasit! Napriklad v praci vetsina lidi spise drzela Slavii a nikdy si na zadneho nehraje a ani nechodi, kdyz se dari... Kazdopadne co dnes predvadelo takove to bych rekl ´tvrde a drsne´ jadro fanousku, bych je za to nakopal vsechny do hla...
492998
V tom bych si dovolil nesouhlasit! Napriklad v praci vetsina lidi spise drzela Slavii a nikdy si na zadneho nehraje a ani nechodi, kdyz se dari... Kazdopadne co dnes predvadelo takove to bych rekl ´tvrde a drsne´ jadro fanousku, bych je za to nakopal vsechny do hla...
MeaCulpa
0 0
reagovat

terminator007

to mě utvrzuje v mojí teorii, že je jen veeeeeeelmi málo slavistů, ale strašná spousta antisparťanů.

Když se pak nedaří Strahov je prázdnej, ale když se daří každý je slávista, protože se může vymezit proti spartě.
492997
to mě utvrzuje v mojí teorii, že je jen veeeeeeelmi málo slavistů, ale strašná spousta antisparťanů. Když se pak nedaří Strahov je prázdnej, ale když se daří každý je slávista, protože se může vymezit proti spartě.
terminator007
0 0
reagovat
No já jako opavák jsem si zápas s Baníkem moc neužil. Hrálo se u nás 2:3 a totálně zdevastovaný stadion škoda málem za milion, jedna tribuna na odpis spálené sítě za brankama, ukradený sítě z branek, rozbitý fanshop, ale manévry a atmosféra parádní.

No ke Kalivodovi není co říct prostě trouba, Jarolím tyhle prohřešky netoleruje vzpomínám jak naposledy zametl s Dosoudilem.
492995
No já jako opavák jsem si zápas s Baníkem moc neužil. Hrálo se u nás 2:3 a totálně zdevastovaný stadion škoda málem za milion, jedna tribuna na odpis spálené sítě za brankama, ukradený sítě z branek, rozbitý fanshop, ale manévry a atmosféra parádní. No ke Kalivodovi není co říct prostě trouba, Jarolím tyhle prohřešky netoleruje vzpomínám jak naposledy zametl s Dosoudilem.
0 0
reagovat

strangercz

Tak to jo... To mas kliku :D Delam si srandu... Ja totiz nejsem Spartan ani zarytej Slavista, ale drzel jsem palce Slavii, fotbalovou Spartu totiz vubec nemusim...
492992
Tak to jo... To mas kliku *:D* Delam si srandu... Ja totiz nejsem Spartan ani zarytej Slavista, ale drzel jsem palce Slavii, fotbalovou Spartu totiz vubec nemusim...
strangercz
0 0
reagovat

MeaCulpa

Každopádně Kalivoda s tím dreseml mě dostal..:D typický blb :))
492991
Každopádně Kalivoda s tím dreseml mě dostal..*:D* typický blb *:))*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Tak jako Ostavak jsem zazil na Bazalech par ,,derby,, se Spartou a vzdy byla poradne husta atmosfera, ale kdyz Banik slavil podzimniho mistra v poslednim zapase doma s Opavou skoncilo se mi da 4:1 pro Banik, tak to byl nezapomenutelny zazitek a atmosfera:+
492990
Tak jako Ostavak jsem zazil na Bazalech par ,,derby,, se Spartou a vzdy byla poradne husta atmosfera, ale kdyz Banik slavil podzimniho mistra v poslednim zapase doma s Opavou skoncilo se mi da 4:1 pro Banik, tak to byl nezapomenutelny zazitek a atmosfera*:+*
0 0
reagovat
Fotbal byl na české poměry ok, hodně tomu uškodilo to přerušení kvůli tý žduchačce v kotli, který oběma týmům vzalo tempo. Kdo, ale byl osobně přítomen zápasům jako SFC Opava - Baník Ostrava či Baník - Sparta musí uznat, že na Strahově to byl oproti těmto zápasům jen nafouknutý mediální humbuk.
492989
Fotbal byl na české poměry ok, hodně tomu uškodilo to přerušení kvůli tý žduchačce v kotli, který oběma týmům vzalo tempo. Kdo, ale byl osobně přítomen zápasům jako SFC Opava - Baník Ostrava či Baník - Sparta musí uznat, že na Strahově to byl oproti těmto zápasům jen nafouknutý mediální humbuk.
0 0
reagovat

Floydie

Tak to každopádně! Skorošvagr je sice slávista, ale to na tom nic nemění! :D
492988
Tak to každopádně! Skorošvagr je sice slávista, ale to na tom nic nemění! *:D*
Floydie
0 0
reagovat

Luc44

Ať už vyhraje kdokoliv, tu Slávii musí udělat...8)
492987
Ať už vyhraje kdokoliv, tu Slávii musí udělat...*8)*
Luc44
0 0
reagovat

Floydie

I dont care! ;) dokud tam nebudeme, tak je mi soupeř ukradenej, teď musí porazit Vary! 8)
492986
I dont care! *;)* dokud tam nebudeme, tak je mi soupeř ukradenej, teď musí porazit Vary! *8)*
Floydie
0 0
reagovat
já být tebou, zapnu si bednu;)
492985
já být tebou, zapnu si bednu*;)*
0 0
reagovat
Jedině HC Mountfield, hoši, jedině Budějky, doufám, že ty Vary zejtra konečně vyklepneme! Jen mi to těžce leze do peněz tohle semifinále best of 7 - 450,- za lupen je fakt masakr...
492984
Jedině HC Mountfield, hoši, jedině Budějky, doufám, že ty Vary zejtra konečně vyklepneme! Jen mi to těžce leze do peněz tohle semifinále best of 7 - 450,- za lupen je fakt masakr...
0 0
reagovat

terminator007

Jedině slávce. Jako žádný bitky nebyly ale ušní bubínky dostaly silně zabrat. Je ale pravda že 15 dementů v kotly dokáže zkazit zážitek :-
492982
Jedině slávce. Jako žádný bitky nebyly ale ušní bubínky dostaly silně zabrat. Je ale pravda že 15 dementů v kotly dokáže zkazit zážitek *:-*
terminator007
0 0
reagovat
Pravda na cesky fotbal se kouka spatne, ale treba takova anglicka liga8) to je jina, mozna nekdo napr. sledoval vikendove utkani Bolton-Arsenal - radost pohledet:+
492981
Pravda na cesky fotbal se kouka spatne, ale treba takova anglicka liga*8)* to je jina, mozna nekdo napr. sledoval vikendove utkani Bolton-Arsenal - radost pohledet*:+*
0 0
reagovat

strangercz

A fandil si Sparte, Slavii nebo nikomu? :D
492978
A fandil si Sparte, Slavii nebo nikomu? *:D*
strangercz
0 0
reagovat
ty mě taky moc nebaví :D
492976
ty mě taky moc nebaví *:D*
0 0
reagovat
Nikdo neříká, že bys tam nemohl hrát rybyčky:)
492977
Nikdo neříká, že bys tam nemohl hrát rybyčky:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se