Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 10101 - 10120 Napsat příspěvek
Špagety s kečupem a strouhaným eidamem ("špagety po jihlavsku" podle bydliště mýho dědy, kterej to často vaříval) jsou super junk food a jsem ochoten se za ně bít!

Klíčem k úspěchu je nešetřit těma dvěma posledníma ingrediencema.
910047
Špagety s kečupem a strouhaným eidamem ("špagety po jihlavsku" podle bydliště mýho dědy, kterej to často vaříval) jsou super junk food a jsem ochoten se za ně bít! [spoiler]Klíčem k úspěchu je nešetřit těma dvěma posledníma ingrediencema.[/spoiler]
9 0
reagovat

Shots fired

Ananás na pizzu je v pohode, ale kto si dá na sladkú makovú lupačku niečo slané (šunka syr) tak je netvor (moja už bývalá) :))
910046
Ananás na pizzu je v pohode, ale kto si dá na sladkú makovú lupačku niečo slané (šunka syr) tak je netvor (moja už bývalá) *:))*
Shots fired
6 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
Rukola je v pohodě, moje smrt je kopr. 🤮
910045
Rukola je v pohodě, moje smrt je kopr. 🤮
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jestli jsi mi ráno psal, jestli půjdeme dnes odpoledne na kolo, tak jo :D
910043
Jestli jsi mi ráno psal, jestli půjdeme dnes odpoledne na kolo, tak jo *:D*
910042
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Přemýšlím, jestli nejsem tvůj spolužák v lavici:D
910042
Přemýšlím, jestli nejsem tvůj spolužák v lavici*:D*
910039
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já strašně prdím a bolí mě břicho, není to prostě komfortní, takže jsem bez laktózi komplet a je mi líp. Kéž bych to věděl dřív za dob střední školy, to by můj spolužák v lavici tolik netrpěl ... :D
910039
Já strašně prdím a bolí mě břicho, není to prostě komfortní, takže jsem bez laktózi komplet a je mi líp. Kéž bych to věděl dřív za dob střední školy, to by můj spolužák v lavici tolik netrpěl ... *:D*
910038
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
trénink :D
mě smetana taky umí prohnat... jen mám nějakou laktózu skoro pořád (kapka mléka v kávě) a třeba efekt téhle večeře se dlouhodobě snižoval až na aktuální nulu (nikdy jsem neměl "křeče na půl dne apod" a ta jedna návštěva toalety mi za to jídlo rozhodně stála). Obdobně mě už nevzrušuje syrová cibule či čočka.
PS: nevím jak to funguje zrovna u smetany a nejsem lékař, ale hádám že s vyloženě nulovou tolerancí už moc dělat nejde.
910038
trénink *:D* mě smetana taky umí prohnat... jen mám nějakou laktózu skoro pořád (kapka mléka v kávě) a třeba efekt téhle večeře se dlouhodobě snižoval až na aktuální nulu (nikdy jsem neměl "křeče na půl dne apod" a ta jedna návštěva toalety mi za to jídlo rozhodně stála). Obdobně mě už nevzrušuje syrová cibule či čočka. PS: nevím jak to funguje zrovna u smetany a nejsem lékař, ale hádám že s vyloženě nulovou tolerancí už moc dělat nejde.
910037
1 0
reagují: esmo
reagovat
Rukola si zaslouží větší "hejt" než koriandr, který má dokonce svůj populární anti fanklub na instagramu. 
Jinak šťastní to lidé, co si můžou dát cokoliv smetanoveho a nestravit o hodinu později půl dne na záchodě :D
910037
Rukola si zaslouží větší "hejt" než koriandr, který má dokonce svůj populární anti fanklub na instagramu.  Jinak šťastní to lidé, co si můžou dát cokoliv smetanoveho a nestravit o hodinu později půl dne na záchodě *:D*
6 0
reagují: Demonic8, The Joker, Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Moje střeva se třepou, kdykoliv někdo zmíní smetanu a sýr - intolerance na laktózu. Ale taky to mám rád a moc nevím, co je na tom špatně :o
910036
Moje střeva se třepou, kdykoliv někdo zmíní smetanu a sýr - intolerance na laktózu. Ale taky to mám rád a moc nevím, co je na tom špatně *:o*
910032
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
> "Třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický"
Proč? Nějaké puritánství jakože "tak je to špatně"?
Mám rád smetanové cokoliv (včetně pizzy) plus třeba žampiony, prudce smažené s cibulí na pánvi, pak zalité smetanou a nivou (nebo Babica style mlíkem) s těstovinami které mimochodem lze vařit rovnou v té pánvi se zbytkem, takže to je single pan jídlo ;) mám tak cca 1x týdně na večeři, tak jsem zvědavý.
910032
[i]> "Třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický"[/i] Proč? Nějaké puritánství jakože "tak je to špatně"? Mám rád smetanové cokoliv (včetně pizzy) plus třeba žampiony, prudce smažené s cibulí na pánvi, pak zalité smetanou a nivou (nebo Babica style mlíkem) s těstovinami [spoiler]které mimochodem lze vařit rovnou v té pánvi se zbytkem, takže to je single pan jídlo *;)*[/spoiler] mám tak cca 1x týdně na večeři, tak jsem zvědavý.
910030
3 0
reagují: Cinefil, esmo
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dám si večer kebab a doma si do něj nacpu rukolu.
910031
Dám si večer kebab a doma si do něj nacpu rukolu.
910030
3 -1
reagovat
Rukola je fajn. Na to, že je jen kouskem trávy, tak obsahuje hodně dobrého. :+ Jen kdyby ji česká kuchyně necpala do všeho. Byl jsem svědkem, že ji dávali ke smažáku s hranolky, prsu s amerikamy, dokonce i řízek s bramborovým salátem a rukolou (face palm). :-

Holt jediné, v čem je česká kuchyně světově proslulá je to, že umíme úspěšně dojebat tu světovou svými (zlo)zvyky. Tak třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický.
910030
Rukola je fajn. Na to, že je jen kouskem trávy, tak obsahuje hodně dobrého. *:+* Jen kdyby ji česká kuchyně necpala do všeho. Byl jsem svědkem, že ji dávali ke smažáku s hranolky, prsu s amerikamy, dokonce i řízek s bramborovým salátem a rukolou (face palm). *:-* Holt jediné, v čem je česká kuchyně světově proslulá je to, že umíme úspěšně dojebat tu světovou svými (zlo)zvyky. Tak třeba na těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou jsem přímo alergický.
3 0
reagují: Gonzi, esmo
reagovat
reaguje na: esmo
Zippo.
910029
Zippo.
910028
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Máš něco proti trávě? :o
910028
Máš něco proti trávě? *:o*
910027
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Heh, mi nijak nevadí v žaludku, ale naprosto netuším proč bych ji měl jíst. Pro mě je to skoro definice pojmu "vždyť to chutná jak tráva" :D
910027
Heh, mi nijak nevadí v žaludku, ale naprosto netuším proč bych ji měl jíst. Pro mě je to skoro definice pojmu "vždyť to chutná jak tráva" *:D*
910024
7 0
reagují: esmo
reagovat
Já jen dodám, že chuťově ji mám rad,  jen je mi z ní blbě. Asi jak alkohol.
910024
Já jen dodám, že chuťově ji mám rad,  jen je mi z ní blbě. Asi jak alkohol.
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
Team Rukola! 8)
910023
Team Rukola! *8)*
2 0
reagovat
Rukola je super, z 30 dni ji mam tak ve 20ti pripadech. ?)
910006
Rukola je super, z 30 dni ji mam tak ve 20ti pripadech. *?)*
3 0
reagovat
Keby som natrhal na ulici púpavové listy hodil to na pizzu, tak by nikto podľa mňa nespoznal rozdiel. Nechápem čo na tom kto vidí, chutí to nechutne a už vôbec nechápem prečo to od určitého momentu začali dávať všetci všade. Posledné roky nerobím nič iné len vyberám tú zelinu z každého jedla vždy keď jem vonku 
910005
Keby som natrhal na ulici púpavové listy hodil to na pizzu, tak by nikto podľa mňa nespoznal rozdiel. Nechápem čo na tom kto vidí, chutí to nechutne a už vôbec nechápem prečo to od určitého momentu začali dávať všetci všade. Posledné roky nerobím nič iné len vyberám tú zelinu z každého jedla vždy keď jem vonku 
8 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Rukolu miluju! :D
909998
Rukolu miluju! *:D*
909996
6 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se