Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 100561 - 100580 Napsat příspěvek

mihhi

Aspoň budeš mít jasno, celá levá lišta příspěvků vytapetovaná jedním člověkem :D
503285
Aspoň budeš mít jasno, celá levá lišta příspěvků vytapetovaná jedním člověkem *:D*
mihhi
0 0
reagovat
mihhi: jsem čekal, že se ozveš :D
503283
mihhi: jsem čekal, že se ozveš *:D*
0 0
reagovat
rcorp: 2-5 ráno teda v žádném případě ;):D
503282
rcorp: 2-5 ráno teda v žádném případě *;)**:D*
0 0
reagovat
koukam ze mne uz nekteri predbehli8)
503280
koukam ze mne uz nekteri predbehli*8)*
0 0
reagovat
Jenze tady na MZ to je spise diskuze nad filmem, nez jeho hodnoceni. To po case zapadne a navic to psat u neceho co uz neni aktualni nebo se kolem toho nic nedeje je taky zbytecne, od toho tu je CSFD, kterou mam pouze jako databazi (na MZ je jen "par" filmu, ktere tu maji profi), ale diskutovat chodim zde.
503279
Jenze tady na MZ to je spise diskuze nad filmem, nez jeho hodnoceni. To po case zapadne a navic to psat u neceho co uz neni aktualni nebo se kolem toho nic nedeje je taky zbytecne, od toho tu je CSFD, kterou mam pouze jako databazi (na MZ je jen "par" filmu, ktere tu maji profi), ale diskutovat chodim zde.
0 0
reagovat
Chippp: tady se běžně v diskuzích o něčem diskutuje, popřípadě někdo reaguje na něco co někdo jiný napsal. Z tvejch příspěvků se mě zdá, že si to tady pleteš s csfd a po diskovksu honíš příspěvky
503278
Chippp: tady se běžně v diskuzích o něčem diskutuje, popřípadě někdo reaguje na něco co někdo jiný napsal. Z tvejch příspěvků se mě zdá, že si to tady pleteš s csfd a po diskovksu honíš příspěvky
0 0
reagovat
ved ja viem, ja len tak, len aby to niekomu neprislo cudne, ze tak zrazu...proste to berte tak, ze mam veeeela co povedat:))
503276
ved ja viem, ja len tak, len aby to niekomu neprislo cudne, ze tak zrazu...proste to berte tak, ze mam veeeela co povedat*:))*
0 0
reagovat
chippp > tak to ani nahodou. tohle neni csfd. okamzite s tim prestan, nebo te zacnu mazat. kdyby sem zacal kazdej chodit a dohodnocovat filmy jak zbesilej, byl by z toho absolutni blazinec. omez se na hvezdickovy hodnoceni v profilech. pokud se mas potrebu rozepsat, zaloz si blog ůjak sem vsechno dohnal", ale pod profilama si to odpust
503275
chippp > tak to ani nahodou. tohle neni csfd. okamzite s tim prestan, nebo te zacnu mazat. kdyby sem zacal kazdej chodit a dohodnocovat filmy jak zbesilej, byl by z toho absolutni blazinec. omez se na hvezdickovy hodnoceni v profilech. pokud se mas potrebu rozepsat, zaloz si blog ůjak sem vsechno dohnal", ale pod profilama si to odpust
0 0
reagovat

Chippp

Nechceš si na to vyhradit nějaký lepší čas? Třeba mezi 2 a 5 ráno? :D Tam by to tolika lidem nevadilo. :)
503274
Nechceš si na to vyhradit nějaký lepší čas? Třeba mezi 2 a 5 ráno? *:D* Tam by to tolika lidem nevadilo. :)
Chippp
0 0
reagovat
To nebylo myšleno špatně;)...............spíš naopak:))
503273
To nebylo myšleno špatně*;)*...............spíš naopak*:))*
0 0
reagovat
skoro, skor za cely cas, co som tu zaregistrovany....niezeby som chcel nejak otravne vyzerat alebo tak, ale ked sa mozu vyjadrit ostatni, tak snad aj ja;)
503271
skoro, skor za cely cas, co som tu zaregistrovany....niezeby som chcel nejak otravne vyzerat alebo tak, ale ked sa mozu vyjadrit ostatni, tak snad aj ja*;)*
0 0
reagovat
:D
503270
*:D*
0 0
reagovat
Za celý život? ;)
503268
Za celý život? *;)*
0 0
reagovat
Chipp dohání resty;)
503266
Chipp dohání resty*;)*
0 0
reagovat
A jéje, to se máme na co těšit :o
503265
A jéje, to se máme na co těšit *:o*
0 0
reagovat
ono mam konecne po skuskach, cize dobieham deficit....filmov videl vela, ale vacsinou sem len pridem, kuknem novinky, postahujem trailery a zas idem...ALE TO SA MENI8)
503264
ono mam konecne po skuskach, cize dobieham deficit....filmov videl vela, ale vacsinou sem len pridem, kuknem novinky, postahujem trailery a zas idem...ALE TO SA MENI*8)*
0 0
reagovat
Mass Effect mám už za sebou a z toho konca som ešte stále tak trochu mimo... teda nie žeby bol nejako zvlášť oreginálny, ale svojou epickosťou si nezadá s lecjakým filmovým áčkovým sci-fi. Ináč hranie mi podľa toho nápisu pri savoch trvalo okolo 30 hodín, a to som mal za sebou väčšinu vedľajších misií (chýbali mi asi len 3 či 4). Ináč ak by som mal Mass Effect celkovo zhodnotiť, tak poviem, že je to veľmi slušná hra s vynikajúcim príbehom ale trošku slabšou hrateľnosťou - za 8/10
503260
Mass Effect mám už za sebou a z toho konca som ešte stále tak trochu mimo... teda nie žeby bol nejako zvlášť oreginálny, ale svojou epickosťou si nezadá s lecjakým filmovým áčkovým sci-fi. Ináč hranie mi podľa toho nápisu pri savoch trvalo okolo 30 hodín, a to som mal za sebou väčšinu vedľajších misií (chýbali mi asi len 3 či 4). Ináč ak by som mal Mass Effect celkovo zhodnotiť, tak poviem, že je to veľmi slušná hra s vynikajúcim príbehom ale trošku slabšou hrateľnosťou - za 8/10
0 0
reagovat
No vypada to celkem zajímavje;),častečně mě to navnadilo:+
503258
No vypada to celkem zajímavje*;)*,častečně mě to navnadilo*:+*
0 0
reagovat

newsett

Filmek už tu má profil a tohle promo je v klipech :o) Ale jako jo, až na (v tomhle případě) naprosto nefunkční hudbu je to celkem fajn :o)
503257
Filmek už tu má profil a tohle promo je v klipech :o) Ale jako jo, až na (v tomhle případě) naprosto nefunkční hudbu je to celkem fajn :o)
newsett
0 0
reagovat

trailer na The Tournament

link

tohle vypada na guilty pleasure... trailer je sice kapku dlouhy a hudba dost ohrana, ale vypada to na drsny anglicky filmecek a to tu uz dlouho nebylo:+
503256
http://youtube.com/watch?v=tWJPjLcXfYA tohle vypada na guilty pleasure... trailer je sice kapku dlouhy a hudba dost ohrana, ale vypada to na drsny anglicky filmecek a to tu uz dlouho nebylo*:+*
trailer na The Tournament
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se