Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 10021 - 10040 Napsat příspěvek
Zrovna jsem babičce trhal kopr na zavaření okurek vy neznabozi!
Ananas fuj všude, ikdyž báby povídaly, že to zlepšuje chuť spermatu, haha.
Ale co je úplně nejhorší tak … teď se podržte.. houby!
910069
Zrovna jsem babičce trhal kopr na zavaření okurek vy neznabozi! Ananas fuj všude, ikdyž báby povídaly, že to zlepšuje chuť spermatu, haha. Ale co je úplně nejhorší tak … teď se podržte.. [b]houby![/b]
4 -2
reagovat
Já gastro fašismus nemám rád obecně. "původní" pizza je "upeču si mouku s tím co mám zrovna doma" a najednou je jakási "jediná pravá pizza" a to pouze z rajčat z jižních italských svahů :D.

Ananas na pizze apod. s tím "fašismem" imho trochu souvisí, protože ta kombinace je prostě z principu dobrá. Je to kombinace sladkého a slaného. Což funguje úplně stejně jako kečup na burgru, pomeranč na kuřeti, kompot k řízku, nebo med na grilovaném mase. Jen se nějak společensky rozhodlo, že u tohodle jídla to bude vadit :D
V tomhle směru jsem si obecně uvědomil, že hodně divných kombinací je divných jen tím, že je neznám (kámoš si například dává rohlík se sýrem a marmeládou), než že by byly "vědecky nedobré".

kopr, špenát apod. jsou často jídla, která byla někomu zhnusena někým jiným. U mě se to projevovalo právě u špenátu, který mi nějak chutnal, ale až co jej znám od ženy/tchýně, tak jsem jej začal vyhledávat. Na pizze je pak vyloženě hit-miss kdy někdy chutná dobře a někdy jej dávám pryč. A třeba taková brokolice mi v dospělosti vyloženě chutná a hlavně, chutná i naší malé.

Osobně (krom oliv) nemám rád snad jen řapíkatý celer, kdy tak nějak nedokážu pochopit, proč to vůbec někdo jí :D:D:D:D
910067
Já gastro fašismus nemám rád obecně. "původní" pizza je "upeču si mouku s tím co mám zrovna doma" a najednou je jakási "jediná pravá pizza" a to pouze z rajčat z jižních italských svahů *:D*. [b]Ananas na pizze[/b] apod. s tím "fašismem" imho trochu souvisí, protože ta kombinace je prostě z principu dobrá. Je to kombinace sladkého a slaného. Což funguje úplně stejně jako kečup na burgru, pomeranč na kuřeti, kompot k řízku, nebo med na grilovaném mase. Jen se nějak společensky rozhodlo, že u tohodle jídla to bude vadit *:D* V tomhle směru jsem si obecně uvědomil, že hodně divných kombinací je divných jen tím, že je neznám (kámoš si například dává [b]rohlík se sýrem a marmeládou[/b]), než že by byly "vědecky nedobré". [b]kopr, špenát[/b] apod. jsou často jídla, která byla někomu zhnusena někým jiným. U mě se to projevovalo právě u špenátu, který mi nějak chutnal, ale až co jej znám od ženy/tchýně, tak jsem jej začal vyhledávat. Na pizze je pak vyloženě hit-miss kdy někdy chutná dobře a někdy jej dávám pryč. A třeba taková [b]brokolice[/b] mi v dospělosti vyloženě chutná a hlavně, chutná i naší malé. Osobně (krom [b]oliv[/b]) nemám rád snad jen [b]řapíkatý celer[/b], kdy tak nějak nedokážu pochopit, proč to vůbec někdo jí *:D**:D**:D**:D*
7 0
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Brokolice = nedozrálý květák :))
910066
Brokolice = nedozrálý květák *:))*
910062
3 0
reagovat
Vařená brokolice, anyone?

Dodnes si pamatuju, jak mi to před lety ostatní děcka na táboře dávala na talíř, většina to nemusela.:D
910062
Vařená brokolice, anyone? Dodnes si pamatuju, jak mi to před lety ostatní děcka na táboře dávala na talíř, většina to nemusela.*:D*
3 0
reagují: l-e-t-o
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak croissant je chuťovo neutrálny takže tam to nepokazis, je to len de facto cesto.
V Grécku kedysi keď som tam bol tak vonku na uliciach robili palacinky a mal som možnosť si ich dať na sladko alebo na slano výber príloh bol obrovský. Na slano by som si radšej už dal asi tortilu alebo lokšu
910061
Tak croissant je chuťovo neutrálny takže tam to nepokazis, je to len de facto cesto. V Grécku kedysi keď som tam bol tak vonku na uliciach robili palacinky a mal som možnosť si ich dať na sladko alebo na slano výber príloh bol obrovský. Na slano by som si radšej už dal asi tortilu alebo lokšu
910053
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já si teď mák naprosto zamiloval a dělám famózní zmrzlinu i cheesecake. Dávám si to i do ranní kaše. 

Snad to není nějaká latentní závislost na opiu. Haha
910059
Já si teď mák naprosto zamiloval a dělám famózní zmrzlinu i cheesecake. Dávám si to i do ranní kaše.  Snad to není nějaká latentní závislost na opiu. Haha
910052
4 0
reagovat
Kopr ne, rukola ok, ananas na pizzu nikdy (ten ani samostatně), houby taky ne, červené špagety ok, croissant se šunkou a sýrem si dávám minimálně jednou týdně na snídani. Dalo by se pokračovat dál a dál. Každý má to svoje co může a co nemůže, i když to ostatní nemůžou vydychat. Napriklad já jsem takhle naučený jist klasické bramboráky posypané moučkovým cukrem :D
910058
Kopr ne, rukola ok, ananas na pizzu nikdy (ten ani samostatně), houby taky ne, červené špagety ok, croissant se šunkou a sýrem si dávám minimálně jednou týdně na snídani. Dalo by se pokračovat dál a dál. Každý má to svoje co může a co nemůže, i když to ostatní nemůžou vydychat. Napriklad já jsem takhle naučený jist klasické bramboráky posypané moučkovým cukrem *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To jako fakt? Ja teda koriandr davam tak do pulky jidel. :)

A ananas je tez super. Sice ma tu fake hate netovou image, ale jako se vsim... Je to o tom ho spravne pouzit, nakombinovat. :)
910054
To jako fakt? Ja teda koriandr davam tak do pulky jidel. :) A ananas je tez super. Sice ma tu fake hate netovou image, ale jako se vsim... Je to o tom ho spravne pouzit, nakombinovat. :)
910037
3 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Ale zase třeba sladký croissant na slano je výborný 8)
Ananas na pizzu úplně v pohodě a špagety s kečupem a sýrem je jidlo: "Co na večeři? Špagety? Dobře"
910053
Ale zase třeba sladký croissant na slano je výborný *8)* Ananas na pizzu úplně v pohodě a špagety s kečupem a sýrem je jidlo: "Co na večeři? Špagety? Dobře"
910046
4 0
reagují: Attikus
reagovat
Na co mám ale asi intoleranci, je mletý mák. Pozoruju to poslední rok a fakt nevím, co to má jako znamenat... :D
910052
Na co mám ale asi intoleranci, je mletý mák. Pozoruju to poslední rok a fakt nevím, co to má jako znamenat... *:D*
2 0
reagují: Leefko, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Attikus
U ananasu na pizzu je problém v tom že je to spojené s shit pizzou lvl mrazák. Na grilování jsem dělal Pizzu z 2 dny pomalu kynutého těsta . Omáčka z cherry rajčat. Mozzarella , Gran Moravia , pak jsem zkaramelizoval na másle, brandy a pepři ananas a bylo to top.

V Turecku třeba dělají top pizzu s masem, za to by je asi znásilnil Berlusconi ve spánku.

Italové mne s tímhle gastro fašismem serou, přitom jejich nejlepší jídla vznikla tak že si je upravili emigranti do USA.

Babičky na vesnicích tam dávají na pizzu ty bylinky co jsou k dispozici a ten sýr co ztvrdne. Žádný musíš mít mozarellu bufanna, tuhý sýr za 200 a tunu bazalky jinak jsi kulturní barbar!!!!
910051
U ananasu na pizzu je problém v tom že je to spojené s shit pizzou lvl mrazák. Na grilování jsem dělal Pizzu z 2 dny pomalu kynutého těsta . Omáčka z cherry rajčat. Mozzarella , Gran Moravia , pak jsem zkaramelizoval na másle, brandy a pepři ananas a bylo to top. V Turecku třeba dělají top pizzu s masem, za to by je asi znásilnil Berlusconi ve spánku. Italové mne s tímhle gastro fašismem serou, přitom jejich nejlepší jídla vznikla tak že si je upravili emigranti do USA. Babičky na vesnicích tam dávají na pizzu ty bylinky co jsou k dispozici a ten sýr co ztvrdne. Žádný musíš mít mozarellu bufanna, tuhý sýr za 200 a tunu bazalky jinak jsi kulturní barbar!!!!
910046
9 0
reagovat
Rukola OK, kopr OK, mléko a podobné OK, ale nenávidím špenát. :D
Jen nenávidím, prdět a břichobolet z něj nemám (mimo obvyklá měřítka)... 8)
910050
Rukola OK, kopr OK, mléko a podobné OK, ale nenávidím špenát. *:D* Jen nenávidím, prdět a břichobolet z něj nemám (mimo obvyklá měřítka)... *8)*
3 0
reagovat
Špagety s kečupem a strouhaným eidamem ("špagety po jihlavsku" podle bydliště mýho dědy, kterej to často vaříval) jsou super junk food a jsem ochoten se za ně bít!

Klíčem k úspěchu je nešetřit těma dvěma posledníma ingrediencema.
910047
Špagety s kečupem a strouhaným eidamem ("špagety po jihlavsku" podle bydliště mýho dědy, kterej to často vaříval) jsou super junk food a jsem ochoten se za ně bít! [spoiler]Klíčem k úspěchu je nešetřit těma dvěma posledníma ingrediencema.[/spoiler]
9 0
reagovat

Shots fired

Ananás na pizzu je v pohode, ale kto si dá na sladkú makovú lupačku niečo slané (šunka syr) tak je netvor (moja už bývalá) :))
910046
Ananás na pizzu je v pohode, ale kto si dá na sladkú makovú lupačku niečo slané (šunka syr) tak je netvor (moja už bývalá) *:))*
Shots fired
6 0
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
Rukola je v pohodě, moje smrt je kopr. 🤮
910045
Rukola je v pohodě, moje smrt je kopr. 🤮
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jestli jsi mi ráno psal, jestli půjdeme dnes odpoledne na kolo, tak jo :D
910043
Jestli jsi mi ráno psal, jestli půjdeme dnes odpoledne na kolo, tak jo *:D*
910042
4 0
reagovat
reaguje na: esmo
Přemýšlím, jestli nejsem tvůj spolužák v lavici:D
910042
Přemýšlím, jestli nejsem tvůj spolužák v lavici*:D*
910039
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já strašně prdím a bolí mě břicho, není to prostě komfortní, takže jsem bez laktózi komplet a je mi líp. Kéž bych to věděl dřív za dob střední školy, to by můj spolužák v lavici tolik netrpěl ... :D
910039
Já strašně prdím a bolí mě břicho, není to prostě komfortní, takže jsem bez laktózi komplet a je mi líp. Kéž bych to věděl dřív za dob střední školy, to by můj spolužák v lavici tolik netrpěl ... *:D*
910038
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
trénink :D
mě smetana taky umí prohnat... jen mám nějakou laktózu skoro pořád (kapka mléka v kávě) a třeba efekt téhle večeře se dlouhodobě snižoval až na aktuální nulu (nikdy jsem neměl "křeče na půl dne apod" a ta jedna návštěva toalety mi za to jídlo rozhodně stála). Obdobně mě už nevzrušuje syrová cibule či čočka.
PS: nevím jak to funguje zrovna u smetany a nejsem lékař, ale hádám že s vyloženě nulovou tolerancí už moc dělat nejde.
910038
trénink *:D* mě smetana taky umí prohnat... jen mám nějakou laktózu skoro pořád (kapka mléka v kávě) a třeba efekt téhle večeře se dlouhodobě snižoval až na aktuální nulu (nikdy jsem neměl "křeče na půl dne apod" a ta jedna návštěva toalety mi za to jídlo rozhodně stála). Obdobně mě už nevzrušuje syrová cibule či čočka. PS: nevím jak to funguje zrovna u smetany a nejsem lékař, ale hádám že s vyloženě nulovou tolerancí už moc dělat nejde.
910037
1 0
reagují: esmo
reagovat
Rukola si zaslouží větší "hejt" než koriandr, který má dokonce svůj populární anti fanklub na instagramu. 
Jinak šťastní to lidé, co si můžou dát cokoliv smetanoveho a nestravit o hodinu později půl dne na záchodě :D
910037
Rukola si zaslouží větší "hejt" než koriandr, který má dokonce svůj populární anti fanklub na instagramu.  Jinak šťastní to lidé, co si můžou dát cokoliv smetanoveho a nestravit o hodinu později půl dne na záchodě *:D*
6 0
reagují: Demonic8, The Joker, Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se