Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 9941 - 9960 Napsat příspěvek
Heard měla za dvojku Aquamana dostat 2 mega, 2 mega má zaplatit Deppovi, takže nakonec měla holka pravdu. Ať už ve filmu bude kdoví kolik minut, jako by v něm vůbec nebyla:D:D:D.
829786
Heard měla za dvojku Aquamana dostat 2 mega, 2 mega má zaplatit Deppovi, takže nakonec měla holka pravdu. Ať už ve filmu bude kdoví kolik minut, jako by v něm vůbec nebyla*:D**:D**:D*.
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat
A u Disneyho už zoufale přemýšlí kolik mu nabídnout Alpak, aby jim kývnul na další Piráty :D
829781
A u Disneyho už zoufale přemýšlí kolik mu nabídnout Alpak, aby jim kývnul na další Piráty *:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Gorecki na tebe tedka odkazal a ja sem si nevim proc vzpomnel na Top Gun.

Takze prosimte, prde :D , link

Adresu neres, das mi to na pive v Praze, na ktery te rad pozvu a konecne pokecame. Budu tam cca 20-22. cervna, podle porad neurcene premiery jednoho ceskeho filmu, jeste upresnim :+

P.S. A uz se se mnou lidi doprdele o trzbach nesazejte... :D link
829780
Gorecki na tebe tedka odkazal a ja sem si nevim proc vzpomnel na Top Gun. Takze prosimte, prde :D , https://www.donpealo.cz/capitan-bucanero-elixir-dominicano-7yo-0-7l-34?utm_campaign=pod_500&utm_content=Capitan%20Bucanero%20Elixir%20Dominicano%207YO%200%2C7l%2034%25&utm_medium=CPC&utm_source=srovname.cz&utm_term=Destilaty%20%7C%20Rum%2C%20Tuzemak&srovnameczclid=7ef19cb0-e1f9-11ec-a1ed-ac1f6b0076ba Adresu neres, das mi to na pive v Praze, na ktery te rad pozvu a konecne pokecame. Budu tam cca 20-22. cervna, podle porad neurcene premiery jednoho ceskeho filmu, jeste upresnim *:+* P.S. A uz se se mnou lidi doprdele o trzbach nesazejte... :D https://www.moviezone.cz/clanek/33621-kraska-a-zvire-ma-miliardu-disney-neprestava-slavit
829746
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
829779
https://viralviralvideos.com/2016/02/09/oh-yes-finally-gif/ *:D*
829746
2 0
reagovat
"běž a řekni to světu, uvidíme co na to porota a soudce" 

 Tak teď dostala odpověď:D:D
829775
"běž a řekni to světu, uvidíme co na to porota a soudce"   Tak teď dostala odpověď*:D**:D*
8 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
:+
829774
*:+*
829773
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jo, chapem a vlastne aj suhlasim.
829773
Jo, chapem a vlastne aj suhlasim.
829770
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Číst nejnovější komentáře je pomalu stejně úchvatné jako samotný soud Deppa s Heard. :D
829772
Číst nejnovější komentáře je pomalu stejně úchvatné jako samotný soud Deppa s Heard. *:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Viz co jsem tedka napsal.
829770
Viz co jsem tedka napsal.
829768
3 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: verbst
Ja s tebou vlastne souhlasim a z me strany vsechno dojmologie, zalozena na bolavejch zkusenostech v okoli...

Hlavně podepisuju: "Ale rozvádí se kde kdo. Pro mě jsou vlastně sráči i vlastní rodiče, ale pak si uvědomím jaký to bylo peklo dospívat v tom ... pekle. A jak když šli od sebe, jak se všechno uklidnilo. Pro mě, pro sourozence a hlavně i
pro ně. Někdy to prostě fakt nejde jinak."

Proboha, fakt sem nechtel naznacit, ze lidi, kteri utikaji ze vztahu po x letech jsou slabosi, chudaci atd. Vubec. Fakt mam kolem sebe plno lidi, kde to naprosto chapu a dobre vim, ze jina cesta proste obcas neni a je to nakonec pro dobro vsech.

Jenomze taky mam kolem sebe dost lidi, kteří to ukončí jenom kvůli tomu, že jim je 45, chytne je rapl a oni opusti rodinu kvuli o dvacet let mladsi holce. Mluvim ted o vztazich, kde znam oba a me tohle proste rve srdce, kdyz chlapovi v tom vztahu fakt nic nechybi, ma zlatou zenu a on proste zacne premyslet curakem a prestane premejslet mozkem.

Ja samozrejme nevim, jestli Depp ve vztahu s Vanessou Paradis netrpel, ale kdyz se tak podivam na tu Amber pred 12 rokama, tak proste premejslel curakem :)
829769
Ja s tebou vlastne souhlasim a z me strany vsechno dojmologie, zalozena na bolavejch zkusenostech v okoli... Hlavně podepisuju: "Ale rozvádí se kde kdo. Pro mě jsou vlastně sráči i vlastní rodiče, ale pak si uvědomím jaký to bylo peklo dospívat v tom ... pekle. A jak když šli od sebe, jak se všechno uklidnilo. Pro mě, pro sourozence a hlavně i pro ně. Někdy to prostě fakt nejde jinak." Proboha, fakt sem nechtel naznacit, ze lidi, kteri utikaji ze vztahu po x letech jsou slabosi, chudaci atd. Vubec. Fakt mam kolem sebe plno lidi, kde to naprosto chapu a dobre vim, ze jina cesta proste obcas neni a je to nakonec pro dobro vsech. Jenomze taky mam kolem sebe dost lidi, kteří to ukončí jenom kvůli tomu, že jim je 45, chytne je rapl a oni opusti rodinu kvuli o dvacet let mladsi holce. Mluvim ted o vztazich, kde znam oba a me tohle proste rve srdce, kdyz chlapovi v tom vztahu fakt nic nechybi, ma zlatou zenu a on proste zacne premyslet curakem a prestane premejslet mozkem. Ja samozrejme nevim, jestli Depp ve vztahu s Vanessou Paradis netrpel, ale kdyz se tak podivam na tu Amber pred 12 rokama, tak proste premejslel curakem :)
829763
3 0
reagovat
Ja este len k tomu "sracovi", ktory sa rozvadza.
Mam uz za sebou rozvod. Je v tom aj dieta. Neprajem to nikomu. Ale bolo to to najlepsie, co sa vsetkym zucastnenym mohlo stat. Ano, aj tomu dietatu. Nikdy nikoho nesudme predcasne pls. Zivot nie je film.
829768
Ja este len k tomu "sracovi", ktory sa rozvadza. Mam uz za sebou rozvod. Je v tom aj dieta. Neprajem to nikomu. Ale bolo to to najlepsie, co sa vsetkym zucastnenym mohlo stat. Ano, aj tomu dietatu. Nikdy nikoho nesudme predcasne pls. Zivot nie je film.
13 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Coming out: Nikdy jsem Deppa jako herce i člověka nemusel. Vyloženě mne nesral akorát v Gilbertu Grapeovi a Bojovníkovi. 

Nevím jestli bych generalizovat rozchody po delší době a za mladší. Ve svém okolí mám 2 případy, kde to bylo fakt zatáhnutí za záchranou brzdu i po hodně letech 
829767
Coming out: Nikdy jsem Deppa jako herce i člověka nemusel. Vyloženě mne nesral akorát v Gilbertu Grapeovi a Bojovníkovi.  Nevím jestli bych generalizovat rozchody po delší době a za mladší. Ve svém okolí mám 2 případy, kde to bylo fakt zatáhnutí za záchranou brzdu i po hodně letech 
3 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ona podle mě není nezasloužená v pravým slova smyslu.
Amber si myslela, jak půjde na piedestal jako hrdinka meetoo a domestic abuse survivors a ukázalo se, že to bylo naopak.
Ona tomu všemu udělala tak debilně obrovskou medvědí službu... No, prostě turbopíča. ;):))

Ta "glorifikace" Johnnyho je prostě jednom vedlejší produkt toho všeho kolem. Jemu se vlastně tleská proto, že nestáhl ocas a za cenu toho, že ztratí snad ještě víc, než ztratil a postavil se celý týhle na hlavu postavený super woke cancel culture, která stejně všechny jenom obtěžuje.


BTW, jo, je to sráč. Ale rozvádí se kde kdo. Pro mě jsou vlastně sráči i vlastní rodiče, ale pak si uvědomím jaký to bylo peklo dospívat v tom ... pekle. A jak když šli od sebe, jak se všechno uklidnilo. Pro mě, pro sourozence a hlavně i pro ně.
Někdy to prostě fakt nejde jinak. 
Konzerva, nekonzerva.
A dokud/pokud to nezažiješ, tak se to strašně blbě předává, tahle zkušenost.
829763
Ona podle mě není nezasloužená v pravým slova smyslu. Amber si myslela, jak půjde na piedestal jako hrdinka meetoo a domestic abuse survivors a ukázalo se, že to bylo naopak. Ona tomu všemu udělala tak debilně obrovskou medvědí službu... No, prostě turbopíča. *;)**:))* Ta "glorifikace" Johnnyho je prostě jednom vedlejší produkt toho všeho kolem. Jemu se vlastně tleská proto, že nestáhl ocas a za cenu toho, že ztratí snad ještě víc, než ztratil a postavil se celý týhle na hlavu postavený super woke cancel culture, která stejně všechny jenom obtěžuje. BTW, jo, je to sráč. Ale rozvádí se kde kdo. Pro mě jsou vlastně sráči i vlastní rodiče, ale pak si uvědomím jaký to bylo peklo dospívat v tom ... pekle. A jak když šli od sebe, jak se všechno uklidnilo. Pro mě, pro sourozence a hlavně i pro ně. Někdy to prostě fakt nejde jinak.  Konzerva, nekonzerva. A dokud/pokud to nezažiješ, tak se to strašně blbě předává, tahle zkušenost.
829760
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jasne pisu, ze vy to netvrdite.

Ale rozhlidni se kolem, kolik lidi mu tleska. To proste nepochopim.
829762
Jasne pisu, ze vy to netvrdite. Ale rozhlidni se kolem, kolik lidi mu tleska. To proste nepochopim.
829759
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
turbopíča... geniální :D:+
829761
turbopíča... geniální *:D**:+*
829759
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Z tohodle boje utikam, nesledoval sem peclive ani tuhle diskuzi, ani ten soud, to je asi fer ode me napsat.

Jenom sem chtel vyjadrit souhlas s tim pohledem na Deppa, kterej je v mejch ocich chudak, vyrovnavajici se s krizi stredniho veku drogama. Jeste jednou, vim ze zrovna vy to tady vubec nerikate, ale me strasne irituje, ze mu tedka tolik lidi fandi, kdyz je to v mejch ocich srac, kterej je proste schopnej opustit manzelku kvuli o 20 let mladsi krasce.

Asi sem v tomhle konzerva, ale to proste nepochopim. Jedina vec, kterou soudim (a pisu to asi dost neobratne) je jeho glorifikace, ktera je zoufale nezaslouzena.
829760
Z tohodle boje utikam, nesledoval sem peclive ani tuhle diskuzi, ani ten soud, to je asi fer ode me napsat. Jenom sem chtel vyjadrit souhlas s tim pohledem na Deppa, kterej je v mejch ocich chudak, vyrovnavajici se s krizi stredniho veku drogama. Jeste jednou, vim ze zrovna vy to tady vubec nerikate, ale me strasne irituje, ze mu tedka tolik lidi fandi, kdyz je to v mejch ocich srac, kterej je proste schopnej opustit manzelku kvuli o 20 let mladsi krasce. Asi sem v tomhle konzerva, ale to proste nepochopim. Jedina vec, kterou soudim (a pisu to asi dost neobratne) je jeho glorifikace, ktera je zoufale nezaslouzena.
829757
4 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale ved nikto tu nikdy netvrdil, ze Johnny je svatejsi nez papez, aj na tom sude bolo dost detailne rozoberane, ake drogy (alebo lieky) Johnny berie, preco ich berie a s akym ucinkom. To su tzv. downery, preto tie fotky v nelichotivych pozach, ktore Amber s takou radostou zaznamenavala.

A ano, bral aj vela kokainu, odsudme tri stvrtiny Hollywoodu a vyssej strednej triedy kdekolvek vo svete. Rovnako boli dost detailne rozoberane jeho vybuchy hnevu voci Amber a preco nasledovali.

Podstata bola cely cas o inom a sme tu na to upozornovali. Ze Johnny ju nikdy nemlatil ani sexualne nezneuzival a bol skor obetou jej fyzickej aj psychickej tyranie, z ktorej sa snazil unikat. Ak by bol taky ako ona, bol by taky vzdy a to vsetky jeho partnerky vyvratili. Amber naopak ma agresivnu historiu.

Na nahravkach, kedy Johnny nemusi pred nikym nic hrat posobi rovnako ako vo svojich davnych interviews a rovnako posobil aj na sude. Proste to bol on. Kym Amber predviedla celu skalu hereckych poloh ci uz na zaznamoch alebo na sude. A najma na tych zaznamoch bolo jasne pocut, aka to je turbopica.

Kto take nieco zazil, museli sa mu jezit chlpy po celom tele, pretoze to poznal. Hovorim z vlastnej skusenosti kratkeho vztahu s podobne ocarujucou succubou.
829759
Ale ved nikto tu nikdy netvrdil, ze Johnny je svatejsi nez papez, aj na tom sude bolo dost detailne rozoberane, ake drogy (alebo lieky) Johnny berie, preco ich berie a s akym ucinkom. To su tzv. downery, preto tie fotky v nelichotivych pozach, ktore Amber s takou radostou zaznamenavala. A ano, bral aj vela kokainu, odsudme tri stvrtiny Hollywoodu a vyssej strednej triedy kdekolvek vo svete. Rovnako boli dost detailne rozoberane jeho vybuchy hnevu voci Amber a preco nasledovali. Podstata bola cely cas o inom a sme tu na to upozornovali. Ze Johnny ju nikdy nemlatil ani sexualne nezneuzival a bol skor obetou jej fyzickej aj psychickej tyranie, z ktorej sa snazil unikat. Ak by bol taky ako ona, bol by taky vzdy a to vsetky jeho partnerky vyvratili. Amber naopak ma agresivnu historiu. Na nahravkach, kedy Johnny nemusi pred nikym nic hrat posobi rovnako ako vo svojich davnych interviews a rovnako posobil aj na sude. Proste to bol on. Kym Amber predviedla celu skalu hereckych poloh ci uz na zaznamoch alebo na sude. A najma na tych zaznamoch bolo jasne pocut, aka to je turbopica. Kto take nieco zazil, museli sa mu jezit chlpy po celom tele, pretoze to poznal. Hovorim z vlastnej skusenosti kratkeho vztahu s podobne ocarujucou succubou.
829754
10 0
reagují: TedGeorge, verbst
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jako to je od do_oda pěknej únik, fakt klobouček, ale celá ta diskuze byla o tom soudu, kde on argumentoval jejich vztahem. 

Ta diskuze doslova začala postnutim toho co je na YouTube ve videích od soudu. První příspěvek do oda začínal ve smyslu "Jádro pripadu je ...." Pls fakt ne tohle :)
829757
Jako to je od do_oda pěknej únik, fakt klobouček, ale celá ta diskuze byla o tom soudu, kde on argumentoval jejich vztahem.  Ta diskuze doslova začala postnutim toho co je na YouTube ve videích od soudu. První příspěvek do oda začínal ve smyslu "Jádro pripadu je ...." Pls fakt ne tohle *:)*
829754
5 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Chudák Tara Reid... Amber ji teď přebere roli ve všech pokračováních Žraločího tornáda.
829755
Chudák Tara Reid... Amber ji teď přebere roli ve všech pokračováních Žraločího tornáda.
6 0
reagovat
Ja sem to teda taky pochopil tak (mozna nespravne, klidne me vyvedte z omylu), ze do_Od v diskuzi resil vztah Johnnyho a Amber a v tom pripade bych jeho slova podepsal.

Soud kazdopadne nejak rozhodl a byt se mi prici, jak z neho nekteri (nerikam, ze vy) delaji andela, tak bych mu pral, aby se mu znovu rozjela kariera a on jeste par pecek natocil. Zlocinec to neni, byt si o nem osobne nemyslim nic moc hezkyho (coz si ostatne uz od zacatku nemyslim ani o Amber, ktera je pica a jeste asi dost psycho).
829754
Ja sem to teda taky pochopil tak (mozna nespravne, klidne me vyvedte z omylu), ze do_Od v diskuzi resil vztah Johnnyho a Amber a v tom pripade bych jeho slova podepsal. Soud kazdopadne nejak rozhodl a byt se mi prici, jak z neho nekteri (nerikam, ze vy) delaji andela, tak bych mu pral, aby se mu znovu rozjela kariera a on jeste par pecek natocil. Zlocinec to neni, byt si o nem osobne nemyslim nic moc hezkyho (coz si ostatne uz od zacatku nemyslim ani o Amber, ktera je pica a jeste asi dost psycho).
7 -2
reagují: Gorecki, AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se