Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98041 - 98060 Napsat příspěvek
No právě ten test na CSFD k smrti nenávidím, jelikož ho vždycky o fous neudělám. :-
517956
No právě ten test na CSFD k smrti nenávidím, jelikož ho vždycky o fous neudělám. *:-*
0 0
reagovat
Zatím mi to přijde celé jako bouře ve sklenici vody. Pokud to admini zvládají, jako že to tak vypadá a sami to říkají, tak je zbytečné vymýšlet nějaká omezení. Za ten rok a něco, co sem opravdu aktivně "chodím" denně, je tohle snad první opakovaný útok, který větší škody stejně nenadělal. Když kouknu do diskuzí na jiné servery, tak se to spamery jen hemží... takž bych to nechal být
517955
Zatím mi to přijde celé jako bouře ve sklenici vody. Pokud to admini zvládají, jako že to tak vypadá a sami to říkají, tak je zbytečné vymýšlet nějaká omezení. Za ten rok a něco, co sem opravdu aktivně "chodím" denně, je tohle snad první opakovaný útok, který větší škody stejně nenadělal. Když kouknu do diskuzí na jiné servery, tak se to spamery jen hemží... takž bych to nechal být
0 0
reagovat
No proste to nebudeme resit (nemusim rikat, ze o to jde podobnym individuim predevsim) a zacneme hledat tu fotku Spacilovy. :)
517954
No proste to nebudeme resit (nemusim rikat, ze o to jde podobnym individuim predevsim) a zacneme hledat tu fotku Spacilovy. :)
0 0
reagovat
V dnešní MF Dnes je rozhovor se Spáčilovou, který je sám o sobě o ničem, ale je tam skvělá fotka Mirky. Kam se na ni hrabe Angelina. :D
517953
V dnešní MF Dnes je rozhovor se Spáčilovou, který je sám o sobě o ničem, ale je tam skvělá fotka Mirky. Kam se na ni hrabe Angelina. *:D*
0 0
reagovat
Tak co třeba zavést zkušební lhůtu pro nově registrované uživatele. Třeba týden bez možnosti přispívání do diskuzí. Vím, že je to diskriminující, ale na některý věci se prostě demokracie a rovný přístup aplikovat nedá.

Případné nastavení limitů pro stálejší uživatele. Těch 20 řádků je třeba pro Charlotte, Karla když se rozepíšou ve svém komentu zatraceně málo.
517952
Tak co třeba zavést zkušební lhůtu pro nově registrované uživatele. Třeba týden bez možnosti přispívání do diskuzí. Vím, že je to diskriminující, ale na některý věci se prostě demokracie a rovný přístup aplikovat nedá. Případné nastavení limitů pro stálejší uživatele. Těch 20 řádků je třeba pro Charlotte, Karla když se rozepíšou ve svém komentu zatraceně málo.
0 0
reagovat
MeaCulpa: To se mi právě nelíbí. Za a) člověk se může zajímat jen o jeden druh žánru (drak by mohl vyprávět, že o velké, epické, se skvělými triky, prostě fantasy, sci-fi a historické...) a diskutovat jen pod těmito filmy, za b) nedivil by jsem se kdyby to invidium bylo alespoň trochu zběhlé ve filmovém ranku (jinak si nedokážu představit, proč je tak averzován weby o filmu....)
517951
MeaCulpa: To se mi právě nelíbí. Za a) člověk se může zajímat jen o jeden druh žánru (drak by mohl vyprávět, že o velké, epické, se skvělými triky, prostě fantasy, sci-fi a historické...) a diskutovat jen pod těmito filmy, za b) nedivil by jsem se kdyby to invidium bylo alespoň trochu zběhlé ve filmovém ranku (jinak si nedokážu představit, proč je tak averzován weby o filmu....)
0 0
reagovat
Hehe, dostal mě. 8)
517950
Hehe, dostal mě. *8)*
0 0
reagovat
Zadny testy. Neresi to vubec nic a je to zbytecna diskriminace.
517949
Zadny testy. Neresi to vubec nic a je to zbytecna diskriminace.
0 0
reagovat
No nápad, aby se při registraci účtu musel povinně splnit test filmových znalostí není špatný. Samozřejmě to nebude nějaký hardcore test pro geeky, ale alespoň lehce nadprůměrný znalosti by ověřit měl. Minimálně by zamezil tomu, že se v diskuzích budou projevovat lidi co nemaj o filmech ani šajn a chodí tu jen prudit. Může být i víc verzí hledání správných odpovědí po netu ho přece nemůže dlouho bavit a raděj se přesune o dům dál
517947
No nápad, aby se při registraci účtu musel povinně splnit test filmových znalostí není špatný. Samozřejmě to nebude nějaký hardcore test pro geeky, ale alespoň lehce nadprůměrný znalosti by ověřit měl. Minimálně by zamezil tomu, že se v diskuzích budou projevovat lidi co nemaj o filmech ani šajn a chodí tu jen prudit. Může být i víc verzí hledání správných odpovědí po netu ho přece nemůže dlouho bavit a raděj se přesune o dům dál
0 0
reagovat
imf: ok, už jsem to pochopil :D... Já si říkal, že se u hlada nikdy schyzofrenie neprojevovala :D A že by jsi ho tak škaredě pomlouval, to se mi taky nechtělo věřit...

A jinak, když jsem to nakousnul, myslíte, že je to mužského, nebo ženského pohlaví?
517948
imf: ok, už jsem to pochopil :D... Já si říkal, že se u hlada nikdy schyzofrenie neprojevovala :D A že by jsi ho tak škaredě pomlouval, to se mi taky nechtělo věřit... A jinak, když jsem to nakousnul, myslíte, že je to mužského, nebo ženského pohlaví?
0 0
reagovat
Ha, tak on už kopíruje i nové identity!!! Ten chlapec (mno možná je to i holka, co my víme ;) asi má hodně problematické detství. Asi se podělal u vetřelce a teď si to vylívá na civilizovaných filmových webech.
517946
Ha, tak on už kopíruje i nové identity!!! Ten chlapec (mno možná je to i holka, co my víme ;) asi má hodně problematické detství. Asi se podělal u vetřelce a teď si to vylívá na civilizovaných filmových webech.
0 0
reagovat
Karlosovi a ostatnim, kdo se toho jeste drzi... byl to plany poplach. Hlad nebyl Hlad, takze muzete jakoukoliv FUP pustit z hlavy... zametat umime i jinak... k podobnym krokum bychom pristoupili za zcela jine situace, takze se zatim muzete bavit, co ten filuta zase vymysli. :)
517943
Karlosovi a ostatnim, kdo se toho jeste drzi... byl to plany poplach. Hlad nebyl Hlad, takze muzete jakoukoliv FUP pustit z hlavy... zametat umime i jinak... k podobnym krokum bychom pristoupili za zcela jine situace, takze se zatim muzete bavit, co ten filuta zase vymysli. :)
0 0
reagovat

imf

To me po*er, aspon vidis, co delaji navyky na ikonky. Vidis ikonu a uz nectes a pak to takhle dopadne. To se mu fakt povedlo. Ted se reze v rohu a premysli o leceni.(:
517942
To me po*er, aspon vidis, co delaji navyky na ikonky. Vidis ikonu a uz nectes a pak to takhle dopadne. To se mu fakt povedlo. Ted se reze v rohu a premysli o leceni.(:
imf
0 0
reagovat
Raw: Bohužel to není vůbec žádný problém, jde to VELMI jednoduše (existujou i spešl stránky)... :-:o;)
Využiješ to v případě, když máš web obsah řekněme pouze pro ameriku, tak si nasadíš americkou ip a jedeš (např jak měla ABC všechny svoje seriály ofiko na netu)
517941
Raw: Bohužel to není vůbec žádný problém, jde to VELMI jednoduše (existujou i spešl stránky)... *:-**:o**;)* Využiješ to v případě, když máš web obsah řekněme pouze pro ameriku, tak si nasadíš americkou ip a jedeš (např jak měla ABC všechny svoje seriály ofiko na netu)
0 0
reagovat
Chápu, že se ho chcete zbavit, a nic než příjmout příspěvkovou FUP nezbývá, rozhodně to ve většině případů nebude vadit, ALE už se vidím, jak budu nadšením bez sebe, když se rozepíšu a ono mi to usekne koment v půlce věty. Pak aby jsem složitě přepisoval, aby jsem se dostal na rozumnou hranici. Stejný případ bude, když si vyčerpám cca 20komentů a pak místo toho, aby jsem reagoval na něco, na co by jsem reagoval, budu odpočítávat do půlnoci. Jediné přijatelné mi příjde 2(3) kom.max za sebou. I když i tam se to může vymstít (viz profilová diskuze HP6, kde jednoduše pokud se něco zajímavého objeví, tak na to upozorním přímo tam a tím pádem tam mám ty čtyři za sebou).
Nejvíc mě na tom magorovi štve, že nejenže to tu pokydá tím svým svinstvem, rozhazuje databázi komentů a odrazuje nodé příležitostné návštěvníky, ale taky podněcuje omezování ostatních!!!:(:-:-

p.s.: Karle, to chce klid a nohy v teple, ono každej kdo je pod někým mu chce nějak podkopat autoritu ;)
517925
Chápu, že se ho chcete zbavit, a nic než příjmout příspěvkovou FUP nezbývá, rozhodně to ve většině případů nebude vadit, ALE už se vidím, jak budu nadšením bez sebe, když se rozepíšu a ono mi to usekne koment v půlce věty. Pak aby jsem složitě přepisoval, aby jsem se dostal na rozumnou hranici. Stejný případ bude, když si vyčerpám cca 20komentů a pak místo toho, aby jsem reagoval na něco, na co by jsem reagoval, budu odpočítávat do půlnoci. Jediné přijatelné mi příjde 2(3) kom.max za sebou. I když i tam se to může vymstít (viz profilová diskuze HP6, kde jednoduše pokud se něco zajímavého objeví, tak na to upozorním přímo tam a tím pádem tam mám ty čtyři za sebou). Nejvíc mě na tom magorovi štve, že nejenže to tu pokydá tím svým svinstvem, rozhazuje databázi komentů a odrazuje nodé příležitostné návštěvníky, ale taky podněcuje omezování ostatních!!!*:(**:-**:-* p.s.: Karle, to chce klid a nohy v teple, ono každej kdo je pod někým mu chce nějak podkopat autoritu ;)
0 0
reagovat

Rave

Už jsem s na to ptál a jo mění ji.
517938
Už jsem s na to ptál a jo mění ji.
Rave
0 0
reagovat
A to má pořád jinou IP, že mu nezakážete IP?
517936
A to má pořád jinou IP, že mu nezakážete IP?
0 0
reagovat
ale bavi ho to, protoze uz je tu zalozen/zkopirovan dalsi "mr hlad" profil :)
517935
ale bavi ho to, protoze uz je tu zalozen/zkopirovan dalsi "mr hlad" profil *:)*
0 0
reagovat
Mě by teda omezení příšlo velmi divné a nedemokratické.

1-3x se mu to zakáže a ono ho to přestane bavit.
517913
Mě by teda omezení příšlo velmi divné a nedemokratické. 1-3x se mu to zakáže a ono ho to přestane bavit.
0 0
reagovat
Nerad to priznávam, ale toto mu vyšlo... čo ovšem samozrejme nič nemení na tom, že je to chumaj ;)
517912
Nerad to priznávam, ale toto mu vyšlo... čo ovšem samozrejme nič nemení na tom, že je to chumaj *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se