Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98001 - 98020 Napsat příspěvek
Už je tu zas... asi si teď bude brát přezdívky všech co mají ve jméně malé L
517343
Už je tu zas... asi si teď bude brát přezdívky všech co mají ve jméně malé L
0 0
reagovat
Mě šlo čistě o to, že se mi deformuje stránka... ale to je jedno. Jako bych nic nenanpsal ;)
517337
Mě šlo čistě o to, že se mi deformuje stránka... ale to je jedno. Jako bych nic nenanpsal *;)*
0 0
reagovat
Bagr a Ted: Ono se to hlavně nedělá ručně. I blbej Paskal umožňuje pěti řádky napsat smyčku o statisících řádků ;)... A to i s mezerou. Takže omezování slova vááážně ničemu nepomůže ;)
517336
Bagr a Ted: Ono se to hlavně nedělá ručně. I blbej Paskal umožňuje pěti řádky napsat smyčku o statisících řádků ;)... A to i s mezerou. Takže omezování slova vááážně ničemu nepomůže ;)
0 0
reagovat

neoBlast

Nevím jak tobě, ale mě text přesáhne vyhrazené pole a stránka se mi rozdáhne do šířky.
517335
Nevím jak tobě, ale mě text přesáhne vyhrazené pole a stránka se mi rozdáhne do šířky.
neoBlast
0 0
reagovat

bagr007

bohužel asi neni problem ve spojení ctrl+c pouzit i mezerník:(
517334
bohužel asi neni problem ve spojení ctrl+c pouzit i mezerník*:(*
bagr007
0 0
reagovat
Nedávno mnou objeveno.... link Mám Colberta rád, ale tohle interview je prostě "From outer space" :D:+:+:+
517333
Nedávno mnou objeveno.... http://www.comedycentral.com/colbertreport/videos.jhtml?videoId=167610 Mám Colberta rád, ale tohle interview je prostě "From outer space" *:D**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Ale asi to zatím nejlíp vystihuje jeho myšlenkové pochody.
Já vím, že se tady psalo, že se zatím nic omezovat nebude, ale proč alespoň neomezíte délku slova.
517332
Ale asi to zatím nejlíp vystihuje jeho myšlenkové pochody. Já vím, že se tady psalo, že se zatím nic omezovat nebude, ale proč alespoň neomezíte délku slova.
0 0
reagovat

imf

It's more than a feeling:D
517331
It's more than a feeling*:D*
imf
0 0
reagovat
A venku dokonce sviti i slunicko... presne takhle se citim diky novym programatorskym vlozkam od Kocoura. Ten pocit nic nenahradi: 8)
517449
A venku dokonce sviti i slunicko... presne takhle se citim diky novym programatorskym vlozkam od Kocoura. Ten pocit nic nenahradi: *8)*
0 0
reagovat
No to snad ne
517450
No to snad ne
0 0
reagovat

Ravenhorn

Taky nesnáším Britney Spears a Madonnu a podobne a nehodnotím to co tam na CSFD maji
517988
Taky nesnáším Britney Spears a Madonnu a podobne a nehodnotím to co tam na CSFD maji
Ravenhorn
0 0
reagovat

okkac

Něčemu jsem musel dát blbé a to nejen Kameňákům.

Monty mají dobré filmy, ale seriál je tragédie.
Pink Floyd to bude tím, že tu hudbu nemám vůbec rád.
517986
Něčemu jsem musel dát blbé a to nejen Kameňákům. Monty mají dobré filmy, ale seriál je tragédie. Pink Floyd to bude tím, že tu hudbu nemám vůbec rád.
okkac
0 0
reagovat

Karbous

Já takhle opravuju svůj snad každý druhý příspěvek a problémy s tím vážně nemám. Zákaz víc příspěvků po sobě bych zavedl už jen kvůli takovým telatům co se chtějí naráz vyjádřit k hromadě věcí a pak k tomu ještě něco dodat, a místo toho aby všechno shrnuli do jednoho zaplácají stránku deseti příspěvky.

Hmm, csfd test je celkem easy, vlastně jsem se na csfd registroval hlavně kvůli němu, protože mi někdo tvrdil že je pekelně těžký a já si ho chtěl vyzkoušet. I když chápu že lidé zaměření jen na část kinematografie s ním mohou mít problémy, tak ten systém evidentně funguje - Ravenhorn je toho živým důkazem :)
517985
Já takhle opravuju svůj snad každý druhý příspěvek a problémy s tím vážně nemám. Zákaz víc příspěvků po sobě bych zavedl už jen kvůli takovým telatům co se chtějí naráz vyjádřit k hromadě věcí a pak k tomu ještě něco dodat, a místo toho aby všechno shrnuli do jednoho zaplácají stránku deseti příspěvky. Hmm, csfd test je celkem easy, vlastně jsem se na csfd registroval hlavně kvůli němu, protože mi někdo tvrdil že je pekelně těžký a já si ho chtěl vyzkoušet. I když chápu že lidé zaměření jen na část kinematografie s ním mohou mít problémy, tak ten systém evidentně funguje - Ravenhorn je toho živým důkazem *:)*
Karbous
0 0
reagovat
No já u toho tehdá snad dokonce telefonovala nebo co:-D A pak nevěřícně koukám "a hele, vypršel mi čas". Ty otázky byly docela v pohodě, co si matně vybavuju...
517984
No já u toho tehdá snad dokonce telefonovala nebo co:-D A pak nevěřícně koukám "a hele, vypršel mi čas". Ty otázky byly docela v pohodě, co si matně vybavuju...
0 0
reagovat
Mohl by mě please někde v krátkosti zasvětit (klidně do vzkazníku) o co šlo s tím falešným Hladem... Nějak sem to prošvihl, a teď se nechytám, což mě mrzí:)
517983
Mohl by mě please někde v krátkosti zasvětit (klidně do vzkazníku) o co šlo s tím falešným Hladem... Nějak sem to prošvihl, a teď se nechytám, což mě mrzí:)
0 0
reagovat
No teda, teď se vrátím a zjistím, že to byl fake Hlad, no tak to je drsný8)

Psema: cucat si palec u nohy je nechutný, a ještě ke všemu, když děláš něco úplně jinýho:D
517982
No teda, teď se vrátím a zjistím, že to byl fake Hlad, no tak to je drsný*8)* Psema: cucat si palec u nohy je nechutný, a ještě ke všemu, když děláš něco úplně jinýho*:D*
0 0
reagovat
Nat: Nejsme nějak mozkově napojeni :D? Jako ne, že by jsem u toho dělal plno dalších věcí, ale tak jsem si s tím hrál, že jsem nestihnul odpovědět na poslední tři ;)... Jinak ty otázky mi přišly přiměřené, lehké to nebylo, ale u rychlejšího tempa by se to stihlo ;):D
517979
Nat: Nejsme nějak mozkově napojeni :D? Jako ne, že by jsem u toho dělal plno dalších věcí, ale tak jsem si s tím hrál, že jsem nestihnul odpovědět na poslední tři ;)... Jinak ty otázky mi přišly přiměřené, lehké to nebylo, ale u rychlejšího tempa by se to stihlo ;):D
0 0
reagovat

Karbous

Aha... jasné... no ale ten, čo reagoval na tvoj komentár, ktorý už neexistuje, lebo si ho zmazal a znovu odoslal až po jeho reakcii, môže svoju reakciu stále zmazať a znovu ju poslať, aby sa správne zaradila až po tvojom komentári. Alebo by si to mohol urobiť ako ja - najprv pošlem opravený komentár, a môj predchádzajúci koment zmažem, iba ak naň nikto nereagoval.
517978
Aha... jasné... no ale ten, čo reagoval na tvoj komentár, ktorý už neexistuje, lebo si ho zmazal a znovu odoslal až po jeho reakcii, môže svoju reakciu stále zmazať a znovu ju poslať, aby sa správne zaradila až po tvojom komentári. Alebo by si to mohol urobiť ako ja - najprv pošlem opravený komentár, a môj predchádzajúci koment zmažem, iba ak naň nikto nereagoval.
Karbous
0 0
reagovat
Já ten test nedala kvůli svému laxnímu přístupu, dělala jsem u toho deset věcí a samozřejmě mi vypršel čas...
517977
Já ten test nedala kvůli svému laxnímu přístupu, dělala jsem u toho deset věcí a samozřejmě mi vypršel čas...
0 0
reagovat

Karbous

Máš pravdu, je to chaotické:D
517976
Máš pravdu, je to chaotické*:D*
Karbous
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se