Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98061 - 98080 Napsat příspěvek
Heh :o
517915
Heh *:o*
0 0
reagovat
Kdo si myslel, ze je okurkova sezone, zjevne se mylil... zleho Hlada jsme poslali do kompostu, az se hodny Hlad vrati z Varu, bude se hodne divit. Ted uz cekame jen na toho oskliveho...

Ale klobouk dolu pred mistrne zkopirovanym profilem a pouzitim velkeho "I" misto maleho EL.

Nic to nemeni na tom, ze ten clovek by se mel lecit. :)
517924
Kdo si myslel, ze je okurkova sezone, zjevne se mylil... zleho Hlada jsme poslali do kompostu, az se hodny Hlad vrati z Varu, bude se hodne divit. Ted uz cekame jen na toho oskliveho... Ale klobouk dolu pred mistrne zkopirovanym profilem a pouzitim velkeho "I" misto maleho EL. Nic to nemeni na tom, ze ten clovek by se mel lecit. :)
0 0
reagovat
ad omezení počtu příspěvků: pokud to má být zavedeno skutečně pouze jako obrana proti "trotlům", tak by snad bylo možné "prověřeným" uživatelům na požádání tento limit zrušit/zvýšit, jak už tu někdo navrhoval, ne? (Karle, bojuju za tobě podobné;) - sám pochybuju, že jsem někdy 20 příspěvků denně napsal...8))
517932
ad omezení počtu příspěvků: pokud to má být zavedeno skutečně pouze jako obrana proti "trotlům", tak by snad bylo možné "prověřeným" uživatelům na požádání tento limit zrušit/zvýšit, jak už tu někdo navrhoval, ne? (Karle, bojuju za tobě podobné*;)* - sám pochybuju, že jsem někdy 20 příspěvků denně napsal...*8)*)
0 0
reagovat
Ale Karlíku, ty se hned rozčiluješ... 8)
517931
Ale Karlíku, ty se hned rozčiluješ... *8)*
0 0
reagovat

KarelR

Ale to byl Joke jak Brno, vzdyt sam vidis ty smajly a ze si z toho strilim a tohle je tema ne na rypani ale na pobaveni. Vzdy se sem tam o tomhle nekdo zminuje (treba kdyz vedl ragnar, ci Fluke) a ta tabulka je uplne sumak. Takze sloz zbrane Bro. (:
517929
Ale to byl Joke jak Brno, vzdyt sam vidis ty smajly a ze si z toho strilim a tohle je tema ne na rypani ale na pobaveni. Vzdy se sem tam o tomhle nekdo zminuje (treba kdyz vedl ragnar, ci Fluke) a ta tabulka je uplne sumak. Takze sloz zbrane Bro. (:
KarelR
0 0
reagovat

t_gon

Určitě sis všimnul, že se debatám na téma "tabulka" vyhýbám, protože mi hlava nebere o co komu jde, ale už mi to fakt nedá... O co komu de? Mám pocit, že lidi, co nejsou v tabulce neustále poukazujou na to, že někteří v ní jsou a nějak mi nedochází... o co jim de? Nepřijde mi, že tu já nebo Psema pod každou novinku píšeme "wow, to je zajímavý", pod každej profil "hmm, na tohle se těším" a pod každou recenzi "no to snad ne, fakt je to tak špatný?", tudíž nechápu... o co komu de? Máme sem jako přestat psát jenom abysme nebyli v nějaký tabulce? Kdyby to bylo na mě, tabulka může jít klidně do hajzlu. Nebo taky brzo půjdu do hajzlu já, protože si vždycky připadám jako kretén, kterej obíhá každou diskuzi a musí mít názor úplně na všechno, jenom asi byl v nějaký debilní tabulce :-
517928
Určitě sis všimnul, že se debatám na téma "tabulka" vyhýbám, protože mi hlava nebere o co komu jde, ale už mi to fakt nedá... O co komu de? Mám pocit, že lidi, co nejsou v tabulce neustále poukazujou na to, že někteří v ní jsou a nějak mi nedochází... o co jim de? Nepřijde mi, že tu já nebo Psema pod každou novinku píšeme "wow, to je zajímavý", pod každej profil "hmm, na tohle se těším" a pod každou recenzi "no to snad ne, fakt je to tak špatný?", tudíž nechápu... o co komu de? Máme sem jako přestat psát jenom abysme nebyli v nějaký tabulce? Kdyby to bylo na mě, tabulka může jít klidně do hajzlu. Nebo taky brzo půjdu do hajzlu já, protože si vždycky připadám jako kretén, kterej obíhá každou diskuzi a musí mít názor úplně na všechno, jenom asi byl v nějaký debilní tabulce *:-*
t_gon
0 0
reagovat
Súhlasím so Silencom. Obmedzenie dvoch príspevkov za sebou je veľmi dobrý nápad. Obmedzovanie počtu príspevkov na deň sa naopak imho minie akýmkoľvek rozumným účinkom, eventuélne možno spôsobí viac škody ako úžitku (viem si celkom dobre predstaviť, ako niekto zúfalo maže svoje predchádzajúce posty, aby mohol napísať ďalší).
Čo sa týka toho obmedzenia veľkosti, ako čiastočné obmedzenie toho chumaja by to mohlo pomôcť, je pravda, že tým sa obetujú isté osobné slobody, ale ako "pohotovostné riešenie" (prosto zapnúť v momente, keď sa tu niekto taký vyskytne a nechať, kým nezmizne) je to celkom dobrý nápad.
517927
Súhlasím so Silencom. Obmedzenie dvoch príspevkov za sebou je veľmi dobrý nápad. Obmedzovanie počtu príspevkov na deň sa naopak imho minie akýmkoľvek rozumným účinkom, eventuélne možno spôsobí viac škody ako úžitku (viem si celkom dobre predstaviť, ako niekto zúfalo maže svoje predchádzajúce posty, aby mohol napísať ďalší). Čo sa týka toho obmedzenia veľkosti, ako čiastočné obmedzenie toho chumaja by to mohlo pomôcť, je pravda, že tým sa obetujú isté osobné slobody, ale ako "pohotovostné riešenie" (prosto zapnúť v momente, keď sa tu niekto taký vyskytne a nechať, kým nezmizne) je to celkom dobrý nápad.
0 0
reagovat
Já bych to udělal tak, že by při registraci byl nějaký filmový kvíz (podobně jako na čsfd). Magor co jenom spamuje a chce dělat bordel bude vědět tak maximálně pár otázek ( dohledávání by mu zabralo hromadu času) . Člověk, který se o film trochu zajímá to bude mít bez problému.
517926
Já bych to udělal tak, že by při registraci byl nějaký filmový kvíz (podobně jako na čsfd). Magor co jenom spamuje a chce dělat bordel bude vědět tak maximálně pár otázek ( dohledávání by mu zabralo hromadu času) . Člověk, který se o film trochu zajímá to bude mít bez problému.
0 0
reagovat
Imho by bohatě stačilo omezení těch příspěvků za sebou... ono by to pomohlo nejen v případě Trotla... 8)
517923
Imho by bohatě stačilo omezení těch příspěvků za sebou... ono by to pomohlo nejen v případě Trotla... *8)*
0 0
reagovat

rcorp

To je fakt, muzes tu nabehnout v 11 vecer, nasypat tu jak Kaja 20 linku na YTube a po pulnoci ficet na novo s rezervou ... asi. ;))

Hlad - on ani nebude bojovat za prava uzivatelu, jako za sve kreslo v prvni trojce. :)))

KarelR - viva la resistance? :)
517922
To je fakt, muzes tu nabehnout v 11 vecer, nasypat tu jak Kaja 20 linku na YTube a po pulnoci ficet na novo s rezervou ... asi. ;)) Hlad - on ani nebude bojovat za prava uzivatelu, jako za sve kreslo v prvni trojce. :))) KarelR - viva la resistance? :)
rcorp
0 0
reagovat
Mr. HIad: S nemožností psát dva příspěvky hned po sobě souhlasím jednoznačně, 20 příspěvků za den je imho taky ok (i když chápu že pro některé to v nějaké bouřlivé diskuzi bude na mašli... na druhou stranu tohle není chat), ale 20 řádků na příspěvek je podle mě hodně málo - nejsem žádný grafoman, ale občas prostě je nutné odpověď trochu rozepsat, ať už komentář k filmu, rozvinutí nějaké složitější myšlenky, nebo když je potřeba reagovat na víc lidí v jednom postu. Takže bych to zvednul tak na dvojnásobek.
517921
Mr. HIad: S nemožností psát dva příspěvky hned po sobě souhlasím jednoznačně, 20 příspěvků za den je imho taky ok (i když chápu že pro některé to v nějaké bouřlivé diskuzi bude na mašli... na druhou stranu tohle není chat), ale 20 řádků na příspěvek je podle mě hodně málo - nejsem žádný grafoman, ale občas prostě je nutné odpověď trochu rozepsat, ať už komentář k filmu, rozvinutí nějaké složitější myšlenky, nebo když je potřeba reagovat na víc lidí v jednom postu. Takže bych to zvednul tak na dvojnásobek.
0 0
reagovat
Aspoň že tak. Můžu si užít poslední den svobody a postování videí :D

Ehm, tuhle reklamu "Očima Kubricka" už jste viděli? ;) [link]
517920
Aspoň že tak. Můžu si užít poslední den svobody a postování videí *:D* Ehm, tuhle reklamu "Očima Kubricka" už jste viděli? *;)* [link="http://cineblog.blogs.sapo.pt/518746.html"][link][/link]
0 0
reagovat
Psema tu není, tak zatím musím já :D Fakt mi to přijde málo. (Sakra, dva příspěvky v hajzlu :( )
517918
Psema tu není, tak zatím musím já *:D* Fakt mi to přijde málo. (Sakra, dva příspěvky v hajzlu *:(* )
0 0
reagovat
Aha... takže budu s někým něco řešit a najednou budu muset počkat do půlnoci, abych mu odpověděl? No, jak myslíte... ?)
517916
Aha... takže budu s někým něco řešit a najednou budu muset počkat do půlnoci, abych mu odpověděl? No, jak myslíte... *?)*
0 0
reagovat

Hlad

Radikalni pro nektere az moc, ale zvykneme si a je to jen pro dobrotu webu :+

Snad jen by se tohle melo asi zaradit do FAQ, pripadne nekde bokem do ramecku pri registraci, co myslis? At se novacci nevydesi ze jim "neco nefunguje". (:
517914
Radikalni pro nektere az moc, ale zvykneme si a je to jen pro dobrotu webu *:+* Snad jen by se tohle melo asi zaradit do FAQ, pripadne nekde bokem do ramecku pri registraci, co myslis? At se novacci nevydesi ze jim "neco nefunguje". (:
Hlad
0 0
reagovat

MeaCulpa

O žádných přeživších zatím nejsou zprávy :D
517629
O žádných přeživších zatím nejsou zprávy *:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Byli nějací MZáci ve Varech na premieře Bathory?
517628
Byli nějací MZáci ve Varech na premieře Bathory?
0 0
reagovat
t-gon: Pravdu díš ;)... A pořád si myslím, že i normální uživatel si mnohdy nevšimnul, že je nějak omezen, zvlášť v okurkové sezóně. Když se podívám na top ten, tak tam těžko budou tři lidi, co napíšou víc. Teď jde skutečně jenom o to, že štamgasti se můžou (tak jako tady ;) rozjet a budou muset třeba na další koment čekat ;)
Psema: Ale se nedělej, jseš tu pečený vařený ;):D
517627
t-gon: Pravdu díš ;)... A pořád si myslím, že i normální uživatel si mnohdy nevšimnul, že je nějak omezen, zvlášť v okurkové sezóně. Když se podívám na top ten, tak tam těžko budou tři lidi, co napíšou víc. Teď jde skutečně jenom o to, že štamgasti se můžou (tak jako tady ;) rozjet a budou muset třeba na další koment čekat ;) Psema: Ale se nedělej, jseš tu pečený vařený ;):D
0 0
reagovat

KARLOS

V tomhle mas dost pravdu, kdyz mluvis rekneme o urovni.
Pac kdykoli se muze stat, ze se podobnej vymaz objevi na webu, muze klidne dle zvyku a zkusenosti sledovat Online lidi a jakmile zde redakce nebude, tak staci par kliku a je tu opet nehorazny bordel.
A nejde o to, ze by si nejaky novacek rekl : "diskriminace jen 10 postu/h", ale ti uplne novi a cizi navstevnici (coz si klidne dovolim tvrdit je mnohem vetsi cislo, nez novacek pisici do diskuze) si reknou tezke "WTF", pac na renomovane strance a rekl bych u nas rarite je na predni strane takovej humus!
Tohle bude odstrasujici priklad bych rekl a uskodi to mnohem vice, nez kdyz si novacek bude muset pockat na "otukani"...
No ale to jsou takove myslenky, takze pockame s cim se kluci vytahnete. (:

Psema - jsi tak vysoko, pac batman opustil svou ukecanou pozici ;))
517626
V tomhle mas dost pravdu, kdyz mluvis rekneme o urovni. Pac kdykoli se muze stat, ze se podobnej vymaz objevi na webu, muze klidne dle zvyku a zkusenosti sledovat Online lidi a jakmile zde redakce nebude, tak staci par kliku a je tu opet nehorazny bordel. A nejde o to, ze by si nejaky novacek rekl : "diskriminace jen 10 postu/h", ale ti uplne novi a cizi navstevnici (coz si klidne dovolim tvrdit je mnohem vetsi cislo, nez novacek pisici do diskuze) si reknou tezke "WTF", pac na renomovane strance a rekl bych u nas rarite je na predni strane [link="http://tgon.rajce.idnes.cz/Postery/images/MZ_-_6T6W6I6N.JPG"]takovej humus! [/link] Tohle bude odstrasujici priklad bych rekl a uskodi to mnohem vice, nez kdyz si novacek bude muset pockat na "otukani"... No ale to jsou takove myslenky, takze pockame s cim se kluci vytahnete. (: Psema - jsi tak vysoko, pac batman opustil svou ukecanou pozici ;))
KARLOS
0 0
reagovat
Já bych to nechal být. Jak často se tu podobné individuum objeví?
517625
Já bych to nechal být. Jak často se tu podobné individuum objeví?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se