Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 96481 - 96500 Napsat příspěvek
:+:+:+:):+:+:+
513350
*:+**:+**:+**:)**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:+
513349
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*:+*
0 0
reagovat
Budu zvracet. link :-
513334
Budu zvracet. http://www.deadlinehollywooddaily.com/paramount-famous-productions-beefs-up/ *:-*
0 0
reagovat

deiwi

Já jsem koukal do půlnoci a napadlo mě půjčit tank a projet se kolem baráků několika českých ministrů a premiéra:D

btw. sem čuměl jak při anketách nemaj lidi šajna co je to srpen 68, ale spíš bych řekl, že za to nemůže klasická neschopnost spojit si datum s událostí. Lidi často mívaj potíže určit událost podle data a ještě ke všemu ve stresu, kdy na ně vybafne kamera8)
514046
Já jsem koukal do půlnoci a napadlo mě půjčit tank a projet se kolem baráků několika českých ministrů a premiéra*:D* btw. sem čuměl jak při anketách nemaj lidi šajna co je to srpen 68, ale spíš bych řekl, že za to nemůže klasická neschopnost spojit si datum s událostí. Lidi často mívaj potíže určit událost podle data a ještě ke všemu ve stresu, kdy na ně vybafne kamera*8)*
deiwi
0 0
reagovat
Luc44:jo diky:D
514044
Luc44:jo diky*:D*
0 0
reagovat

Loki

Starsky a Hutch ;) link google a wiki vědí vše
514043
Starsky a Hutch *;)* http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_roulette google a wiki vědí vše
Loki
0 0
reagovat

Loki

Jó, tak to jsem taky viděl, ale nevím kde :D
514042
Jó, tak to jsem taky viděl, ale nevím kde *:D*
Loki
0 0
reagovat

Loki

Hmm, to jsem viděl, ale nevím kde :D
514041
Hmm, to jsem viděl, ale nevím kde *:D*
Loki
0 0
reagovat

křysař ľubo

:D spíš patří k vesmírnýmu skotu link ... jinak autor vesmírný drůbeže je taky svým způsobem blázen ?) :D
514040
*:D* spíš patří k vesmírnýmu skotu http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Cesky_strakaty_krava.jpg ... jinak autor vesmírný drůbeže je taky svým způsobem blázen *?)* *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat
Potrebujem poradit, uz od vcerajska mam v hlave scenu z jedneho filmu a ani za boha si nemozem spomenut z ktoreho.

Chlapik vypocuva druheho chlapika a po chvili ide robit machra a skusit na neho rusku ruletu. Tak si vyladuje vsetky naboje z revolvera a necha tam len jeden. Potom da "nenapadne" ruku hore a naboj mu spadne do rukavu. Samozrejme to vidi aj vypocuvany. Hned v dalsej chvili skloni zbran a ten naboj z rukava mu vlkzne spat do revolvera a on o tom nevie. Pls poradte:)):)
514039
Potrebujem poradit, uz od vcerajska mam v hlave scenu z jedneho filmu a ani za boha si nemozem spomenut z ktoreho. Chlapik vypocuva druheho chlapika a po chvili ide robit machra a skusit na neho rusku ruletu. Tak si vyladuje vsetky naboje z revolvera a necha tam len jeden. Potom da "nenapadne" ruku hore a naboj mu spadne do rukavu. Samozrejme to vidi aj vypocuvany. Hned v dalsej chvili skloni zbran a ten naboj z rukava mu vlkzne spat do revolvera a on o tom nevie. Pls poradte*:))**:)*
0 0
reagovat

Luc44

No keď tá ženská nie je od vesmírnych lidí, možno je to vesmírna slepice. Dokážeš ju rozpoznať na niektorom z týchto obrázkov? :))
514038
No keď tá ženská nie je od vesmírnych lidí, možno je to vesmírna slepice. Dokážeš ju rozpoznať na niektorom z [link="http://www.vesmirna-drubez.cz/showpage.php?name=poprve_na_drubezi"]týchto obrázkov[/link]? *:))*
Luc44
0 0
reagovat
Už to začíná i u nás link :D
514036
Už to začíná i u nás http://zpravy.idnes.cz/filmy-dostanou-znacky-za-sex-alkohol-i-strasidla-f6t-/domaci.asp?c=A080820_215158_domaci_dp *:D*
0 0
reagovat
8) A sakra, jestli mu nedala do mozku nějakýho Goaulda. :)
Nj, takovýhle holky, co si vzaly ve vztazích za vzor Yoko Ono, jsou pro kamarády té oběti fakt smutný prokletí.
514033
*8)* A sakra, jestli mu nedala do mozku nějakýho Goaulda. :) Nj, takovýhle holky, co si vzaly ve vztazích za vzor Yoko Ono, jsou pro kamarády té oběti fakt smutný prokletí.
0 0
reagovat
Co by taky člověk chtěl od lidí z Olomouce, že ;) :D :D :D
514032
Co by taky člověk chtěl od lidí z Olomouce, že *;)* *:D* *:D* *:D*
0 0
reagovat

liuk

:D :D :D čoveče, ta je trhlá taky, ale úplně jiným způsobem, navíc klofla mýho nej kámoše a spolubydlícího z vejšky a úplně si ho ehm podrobila :D :(
514031
*:D* *:D* *:D* čoveče, ta je trhlá taky, ale úplně jiným způsobem, navíc klofla mýho nej kámoše a spolubydlícího z vejšky a úplně si ho ehm podrobila *:D* *:(*
liuk
0 0
reagovat
ne, alternativni vesmiry:D
514030
ne, alternativni vesmiry*:D*
0 0
reagovat
Luc44: Wow, má na bradávkách anténky? ;)
514029
Luc44: Wow, má na bradávkách anténky? *;)*
0 0
reagovat
Ivo Aštar Benda :D znám jeho segru 8)
514028
Ivo Aštar Benda *:D* znám jeho segru *8)*
0 0
reagovat
Já bych ten fotbal zrušil, naši dali gól a kvůli tomu řevu jsme si s kámošem v hospodě chvíli nerozuměli jediného slova :D (vymýšleli jsme pokračování Lostu - vyhraje to Aštar Šeran)
514027
Já bych ten fotbal zrušil, naši dali gól a kvůli tomu řevu jsme si s kámošem v hospodě chvíli nerozuměli jediného slova *:D* (vymýšleli jsme pokračování Lostu - vyhraje to Aštar Šeran)
0 0
reagovat
To je umění přijít na 30 sekund k televizi a hned vidět gól.:D Bohužel v naší síti.:D
514020
To je umění přijít na 30 sekund k televizi a hned vidět gól.*:D* Bohužel v naší síti.*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se