Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 96461 - 96480 Napsat příspěvek
A máme po ptákách. A někteří i po kozách. :D link
513422
A máme po ptákách. A někteří i po kozách. *:D* http://www.novinky.cz/clanek/147752-ikonka-pro-sex-i-drogy-cesko-pripravuje-novy-system-pristupnosti-filmu.html
0 0
reagovat
Ja som tak trochu dúfal, že Stormare bude hrať nejakú podobnú postavu ako v Armagedone (večne vo vodke naliatý Crazy Ivan by mu sadol dokonale) a trochu ma sklamalo, že z neho bude asi len obyčajný americký vedec. Ale ak to pojmú podobne ako videjča k RA2 (to jest všetci budú prehrávať čo im sily a duša stačia a celé sa to bude brať maximálne sebaparodicky), tak by som bol úplne spokojný.
513421
Ja som tak trochu dúfal, že Stormare bude hrať nejakú podobnú postavu ako v Armagedone (večne vo vodke naliatý Crazy Ivan by mu sadol dokonale) a trochu ma sklamalo, že z neho bude asi len obyčajný americký vedec. Ale ak to pojmú podobne ako videjča k RA2 (to jest všetci budú prehrávať čo im sily a duša stačia a celé sa to bude brať maximálne sebaparodicky), tak by som bol úplne spokojný.
0 0
reagovat
Kdyby se raději místo WoW začali zabývat s Warcraftem 4... ?) Hold zase platí, že výdělečnější vyhrává...
513420
Kdyby se raději místo WoW začali zabývat s Warcraftem 4... *?)* Hold zase platí, že výdělečnější vyhrává...
0 0
reagovat
Tak video k RA3 naprosto ruluje, to zas bude supr komedie:+

Jinak video k WoW:Lich je sic pěkný, ale nudný, to nijak neoriginální video Warhammera je daleko zábavnější.
513417
Tak video k RA3 naprosto ruluje, to zas bude supr komedie*:+* Jinak video k WoW:Lich je sic pěkný, ale nudný, to nijak neoriginální video Warhammera je daleko zábavnější.
0 0
reagovat
TIM CURRY :+:+:D
A ti ostatní jsou taky super, na videa se z nového Rec Alertu těším nejvíc :D
513412
TIM CURRY *:+**:+**:D* A ti ostatní jsou taky super, na videa se z nového Rec Alertu těším nejvíc :D
0 0
reagovat

křysař ľubo

Velice hezké, ale intra k onlineovkám jsou hrozná nuda... z těch tady linkovaných je nejzajímavější asi Wrath of Lich King.

Na videa z W3 a Starcraftu nemá nic.
513411
Velice hezké, ale intra k onlineovkám jsou hrozná nuda... z těch tady linkovaných je nejzajímavější asi Wrath of Lich King. Na videa z W3 a Starcraftu nemá nic.
křysař ľubo
0 0
reagovat

lubo

Hmm tolik herců v tom traileru na ten Red Alert 3 jsem jeste nevidel. Tim Curry, J.K.Simmons, Jonathan Pryce a Peter Stormare a vyvinute modelky:D
513409
Hmm tolik herců v tom traileru na ten Red Alert 3 jsem jeste nevidel. Tim Curry, J.K.Simmons, Jonathan Pryce a Peter Stormare a vyvinute modelky*:D*
lubo
0 0
reagovat

křysař ľubo

Ajo takhle, ja myslel, ze myslis nejaky dve jiny na Wrath of the Lich King... 8)
Jinak moje poradi je asi takovyhle:
1. World of Warcraft (nostalgie)
2. World of Warcraft: The Burning Crusade (obrovsky ocekavani, protoze uz jsem se na 60ce nudil...)
3. World of Warcraft: Wrath of the Lich King (nevim, no, pekny to je, ale nejak me to WoWko uz neba,. Treba znova zacne prave diky tomuhle. Jinak je to dobrej napad, hlas Terenase promlouva k Arthasovi...)
513405
Ajo takhle, ja myslel, ze myslis nejaky dve jiny na Wrath of the Lich King... *8)* Jinak moje poradi je asi takovyhle: [b]1. World of Warcraft (nostalgie) [/b] [b]2. World of Warcraft: The Burning Crusade [/b] (obrovsky ocekavani, protoze uz jsem se na 60ce nudil...) [b]3. World of Warcraft: Wrath of the Lich King [/b] (nevim, no, pekny to je, ale nejak me to WoWko uz neba,. Treba znova zacne prave diky tomuhle. Jinak je to dobrej napad, hlas Terenase promlouva k Arthasovi...)
křysař ľubo
0 0
reagovat
Intro k pôvodnému WoW link
Intro k Burning Crusade link
513403
Intro k pôvodnému WoW [link="http://www.gametrailers.com/player/65.html"]link[/link] Intro k Burning Crusade [link="http://www.gametrailers.com/player/15702.html"]link[/link]
0 0
reagovat

křysař ľubo

Po tomhle mam chut znovu zacit hrat WoWko...;)
Ty dve dalsi se daji najit kde?
513401
Po tomhle mam chut znovu zacit hrat WoWko...*;)* Ty dve dalsi se daji najit kde?
křysař ľubo
0 0
reagovat
To prvé intro je tu
513398
To prvé intro je [link="http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28949&r=top"]tu[/link]
0 0
reagovat
Blizzard prichádza s novým CGI filmíkom - intro k Wrath of Lich King (imho predchádzajúce dve boli lepšie).
Veľmi pekný je aj CGI trailer k Warhammer Online (i keď teda veľa oreginality nepobral).
A na záver herecké obsadenie Red Alert 3 (samozrejme všetci opäť hrajú ako v nejakom mizernom céčkovom thrilleri :)))
513397
Blizzard prichádza s novým CGI filmíkom - intro k Wrath of Lich King (imho predchádzajúce dve boli lepšie). Veľmi pekný je aj CGI trailer k [link="http://www.gametrailers.com/player/38372.html"]Warhammer Online[/link] (i keď teda veľa oreginality nepobral). A na záver [link="http://www.aeropause.com/2008/08/red-alert-3-cast-announcement-trailer/"]herecké obsadenie[/link] Red Alert 3 (samozrejme všetci opäť hrajú ako v nejakom mizernom céčkovom thrilleri *:))*)
0 0
reagovat
:D:+
513386
*:D**:+*
0 0
reagovat
Další zlato:)) Bravo, parádní hod:+
513358
Další zlato*:))* Bravo, parádní hod*:+*
0 0
reagovat
No, bejt s bratry Slováky dohromady, tak jsme na tom sakra dobře - prakticky v první desítce všech zemí... Ale pěknej hod, až jsem se z toho dojal :D
513357
No, bejt s bratry Slováky dohromady, tak jsme na tom sakra dobře - prakticky v první desítce všech zemí... Ale pěknej hod, až jsem se z toho dojal *:D*
0 0
reagovat
Jééé, a já myslel, že se děje něco důležitého. :)
513356
Jééé, a já myslel, že se děje něco důležitého. :)
0 0
reagovat
Za sníženou výpovědní hodnotu svého příspěvku níže se omlouvám, ale tak nějak jsem si nemohl pomoct :)) Inu, prostě dobrý ročník (Dobrý ročník?)...8)
513355
Za sníženou výpovědní hodnotu svého příspěvku níže se omlouvám, ale tak nějak jsem si nemohl pomoct *:))* Inu, prostě dobrý ročník (Dobrý ročník?)...*8)*
0 0
reagovat

rcorp

Slovensko má ďalšiu medailu :)):)):)):)):+:+:+:+:D
513354
Slovensko má ďalšiu medailu *:))**:))**:))**:))**:+**:+**:+**:+**:D*
rcorp
0 0
reagovat
Bud rad, ze te netrefila... mam takovy pocit, ze kdyby chtela, dohodi z Pekingu az doprostred Vaclavaku. :)
513353
Bud rad, ze te netrefila... mam takovy pocit, ze kdyby chtela, dohodi z Pekingu az doprostred Vaclavaku. :)
0 0
reagovat
Něco jsem prošvihnul? :)
513352
Něco jsem prošvihnul? :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se