|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 96441 - 96460
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4822
- 4823
- 4824
- .
- 7158
- 7159
strangercz: Tak třeba v předabované verzi ,,Pimp my ride" na YT mě velmi pobavil ...
|
reagovat
|
Vím že furt nadáváte na xzibita jako herce ale jeko raper je luxusní a jeho album Weapons Of Mass Destruction je něco naprosto luxusního 

|
reagovat
|
V naší třídě jsou Sněženky a machři opravdové guilty pleasure... A ten trailer slibuje nostalgickou sentimentální sračku jak Brno, takže se rozhodně těšíme... Cabadaj s prostatou, Váleček, suchoš, marika po 25 plastikách, johóho...
|
reagovat
|
No i v digitálu je to vysílané jako dual mono, takže nic jeného s tím ani udělat nejde :D.
|
reagovat
|
Cival
Duál řeším i já třeba na tv kartě a jediné čeho jsem dosáhnul, že můžu vypnout jeden signal, ale pak je to čisté mono a pěknej hnus.
|
reagovat
|
U toho traileru je plus ta nostalgie, přitom prostřihy z jedničky ve finální verzi asi nebudou
|
reagovat
|
(podchodem, ten trailer na Snezenky a machry 2 strihali v UPP, cili to, ze vypada tak dobre, bych svadel na ne)
|
reagovat
|
Aha, takze muj set top box, s nimz se prave seznamuju, mi to nenajde automaticky?

|
reagovat
|
tam je dualni volba audia. takze cestina, anglictina, pripadne ale i cestino anglictina
|
reagovat
|
no mě ten trailer moc nebere. Asi vidim za tenkou slupku nostalgie, ale to, jak Tauš míchá nový se starým mě silně irituje. Srovnávat to s Bobulema? Pche.

|
reagovat
|
The Joker
jj, přesně to jsem si říkal, že o tom trailery jsou
takže za ten to má určitě
ale před filmem zústávám hóóódně na pozoru
takže za ten to má určitě
ale před filmem zústávám hóóódně na pozoru|
reagovat
|
Luc44: Njn, ale o tom trailery jsou, ne? Tenhle je chytře vystavěnej a IMHO je celkem jasný, že ten film může dopadnout dost blbě...
|
reagovat
|
Sněženky
Imho ten trailer dost lže, nebo snad bude ten film namíchanej i z toho starýho? ale jako promo to je fajn, ne že by mě to přinutilo přemejšlet, že bych šel zase do kina na českej film mimo novinářskou projekci, ale zapůsobit to na některé slabší jedince může
|
reagovat
|
Zajímavé. Trailer je fakt super na české poměry snad možná i nejlepší co jsem viděl. A možná poprvé půjdu do kina dobrovolně na český film.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
77Odyssea: Trailer 2 21Trója: V.I.M. 15Smrtelné zlo: V plamenech: Necenzurovaný trailer 13Mortal Kombat II: Recenze 12Vládci vesmíru: International Trailer 10Hokum: Recenze 9Víkendový výplach #871 o Vetřelcích a Batmanovi 9Star Wars: Mandalorian a Grogu: May 4th Trailer 11Ďábel pokořil Michaela, kolosální propadák s Mackiem bude tratit miliardy 6 Narnie bude nejdražší netflixovka vůbec