Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 9621 - 9640 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
podepisuju a nechápu, o co tady komu (tonymu) zase jde :)
873463
podepisuju a nechápu, o co tady komu (tonymu) zase jde *:)*
873459
9 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
> Chci tím říct, že je to marketingově vyhnaný, schválně nasnímaný tak, aby to vypadalo nebezpečnější a udržuje se aureola, že se Tom urval ze řetězu a single handedly hází kaskadérský kousky, přitom je za tím práce x desítek lidí klidně.

Pořád ale na té motorce jede a skáče z útesu Tom. Pořád na tom reálném letadle ve vzduchu visí Tom. Pořád pod vodou zadržuje dech Tom. Že to použijou jako marketing je naprosto pochopitelné. x desítek lidí... to říkali i v linkovaném videu, jak to několik měsíců setupujou... nakonec ale tou motorkou po rampě jede Tom a jistý risk tam je vždycky.

Já souhlasím s tím, že by to x dalších herců mohlo udělat taky a že jim to spíš produkce nedovolí, ale realita je, že je díky tomu Tom Cruise a jeho filmy poměrně výrazně unikátní.

A pak nevím, proč bych to měl obdivovat u Nolana a jeho únosu z visícího letadla, ale bagatelizovat u Cruise u všech jeho scének...

tl;dr: Neznám moc lidí, kteří by byli ochotni takhle stát na takovém letadle, bez ohledu na kvalitu zabezpečení. link

PS: Já si myslím, že je to adrenaline junkie, takže to ani není, že bych jej vyloženě obdivoval, nebo k němu vzhlížel, ale přijde mi zvláštní to bagatelizovat.
873459
> [i]Chci tím říct, že je to marketingově vyhnaný, schválně nasnímaný tak, aby to vypadalo nebezpečnější a udržuje se aureola, že se Tom urval ze řetězu a single handedly hází kaskadérský kousky, přitom je za tím práce x desítek lidí klidně. [/i] Pořád ale na té motorce jede a skáče z útesu Tom. Pořád na tom reálném letadle ve vzduchu visí Tom. Pořád pod vodou zadržuje dech Tom. Že to použijou jako marketing je naprosto pochopitelné. [i]x desítek lidí[/i]... to říkali i v linkovaném videu, jak to několik měsíců setupujou... nakonec ale tou motorkou po rampě jede Tom a jistý risk tam je vždycky. Já souhlasím s tím, že by to x dalších herců mohlo udělat taky a že jim to spíš produkce nedovolí, ale realita je, že je díky tomu Tom Cruise a jeho filmy poměrně výrazně unikátní. A pak nevím, proč bych to měl obdivovat u Nolana a jeho únosu z visícího letadla, ale bagatelizovat u Cruise u všech jeho scének... tl;dr: Neznám moc lidí, kteří by byli ochotni takhle stát na takovém letadle, bez ohledu na kvalitu zabezpečení. https://www.youtube.com/watch?v=UiPFIOfqZO0 PS: Já si myslím, že je to adrenaline junkie, takže to ani není, že bych jej vyloženě obdivoval, nebo k němu vzhlížel, ale přijde mi zvláštní to bagatelizovat.
873444
13 -1
reagují: AndyKaufman, do_Od
reagovat
reaguje na: The Joker
No jasně :) A teď si to srovnej s vyjádřením režiséra, který říkal něco ve smyslu, že Tom přišel, skočil a nemohli ho zadržet, no to určitě...

Já si myslím, že i ty záběry making of jsou asi tak making of jako herečky bez make-upu skutečně bez make-upu. :)

A kdyby ruplo, že něco z toho dělal dobře namaskovaný kaskadér, tak to by byl vyloženě pikachu meme :)
873453
No jasně *:)* A teď si to srovnej s vyjádřením režiséra, který říkal něco ve smyslu, že Tom přišel, skočil a nemohli ho zadržet, no to určitě... Já si myslím, že i ty záběry making of jsou asi tak making of jako herečky bez make-upu skutečně bez make-upu. *:)* A kdyby ruplo, že něco z toho dělal dobře namaskovaný kaskadér, tak to by byl vyloženě pikachu meme :)
873446
3 -6
reagovat
Tak Oppenheimer pry kickass. 
873451
Tak Oppenheimer pry kickass. 
14 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak to je obecne problem, treba i ve Fast & Furious. Hodne veci, co tocili v realu obali tolik CGI, ze to uplne zanika a vlastne si clovek rika,ze to mohli klidne cele udelat CGI, protoze ten prakticky efekt tam neni vubec videt. :- Ale  v M:I to vypada mnohem lepe, ale je pravda, ze ten skok s motorkou, kdy mel rampu, kterou prekryli CGI, nebo i ten pad lokomotivy nakonec neni prodany jako prakticky trik s lokomotivou ve skutecne velikosti. Nolan je asi jen jeden.
873450
Tak to je obecne problem, treba i ve Fast & Furious. Hodne veci, co tocili v realu obali tolik CGI, ze to uplne zanika a vlastne si clovek rika,ze to mohli klidne cele udelat CGI, protoze ten prakticky efekt tam neni vubec videt. *:-* Ale  v M:I to vypada mnohem lepe, ale je pravda, ze ten skok s motorkou, kdy mel rampu, kterou prekryli CGI, nebo i ten pad lokomotivy nakonec neni prodany jako prakticky trik s lokomotivou ve skutecne velikosti. Nolan je asi jen jeden.
873446
12 0
reagovat
Co třeba jistý klarinetista/soprán saxofonista, který hrál i se samotnými Alexandrovci?!!
873449
Co třeba jistý klarinetista/soprán saxofonista, který hrál i se samotnými Alexandrovci?!!
873421
5 0
reagovat
Tak to potapeni v petce, seskok v sestce... Toho cgi je kolem tolik, ze ten stunt az zanika. Zvlast ten seskok - fejk Pariz pod nimi, fejk bourka, fejk Cavilluv oblicej v helme... Toho tam bylo tolik az jsem pochyboval, co z toho je realne natoceny ve vzduchu.
873446
Tak to potapeni v petce, seskok v sestce... Toho cgi je kolem tolik, ze ten stunt az zanika. Zvlast ten seskok - fejk Pariz pod nimi, fejk bourka, fejk Cavilluv oblicej v helme... Toho tam bylo tolik az jsem pochyboval, co z toho je realne natoceny ve vzduchu.
873444
6 -1
reagují: AndyKaufman, okkac
reagovat
"A osobně bych se vůbec nedivil, kdyby se to vylepšovalo určitou formou efektů."

Jako třeba mazání kabelů a podobně? :D
873445
"A osobně bych se vůbec nedivil, kdyby se to vylepšovalo určitou formou efektů." Jako třeba mazání kabelů a podobně? *:D*
873444
2 0
reagovat
Chci tím říct, že je to marketingově vyhnaný, schválně nasnímaný tak, aby to vypadalo nebezpečnější a udržuje se aureola, že se Tom urval ze řetězu a single handedly hází kaskadérský kousky, přitom je za tím práce x desítek lidí klidně. 

A osobně bych se vůbec nedivil, kdyby se to vylepšovalo určitou formou efektů. 
873444
Chci tím říct, že je to marketingově vyhnaný, schválně nasnímaný tak, aby to vypadalo nebezpečnější a udržuje se aureola, že se Tom urval ze řetězu a single handedly hází kaskadérský kousky, přitom je za tím práce x desítek lidí klidně.  A osobně bych se vůbec nedivil, kdyby se to vylepšovalo určitou formou efektů. 
873443
3 0
reagují: Gonzi, The Joker, Memphis
reagovat
Jakože třeba v tomhle videu lhali, když říkali, že to natáčeli a připravovali tak či onak? Opravdu nevím, co tím chceš říct.
873443
Jakože třeba v tomhle videu lhali, když říkali, že to natáčeli a připravovali tak či onak? Opravdu nevím, co tím chceš říct.
873441
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Já ale nikde nenapsal, že on ty kousky nedělá. Ale že je mediální obraz jiný toho jak je to připravováno, jak to probíhá atd. 
873441
Já ale nikde nenapsal, že on ty kousky nedělá. Ale že je mediální obraz jiný toho jak je to připravováno, jak to probíhá atd. 
873438
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
> Navíc jsem přesvědčený, že jsou ty kousky vždy trochu jinak a jako součást proma, legenda okolo je pak nadhodnocená všemi možnými prostředky.

Předtím jsem to přešel, ale teď mi to zas nedá :D link .

Já chápu kritiku jeho osobního života, i ten přesah vlastně do propagace něčeho špatného, ale nějak mi vadí shazovat, že ty stunts v nemalé míře dělá přímo on. Samozřejmě, že je to promo. Jeho značky z toho žijou, ale nevím proč by stunts musely být zrovna nadhodnocené, zvlášť když většinou nejsou ani tak nebezpečné, jako spíš zážitkové...
873438
> [i]Navíc jsem přesvědčený, že jsou ty kousky vždy trochu jinak a jako součást proma, legenda okolo je pak nadhodnocená všemi možnými prostředky.[/i] Předtím jsem to přešel, ale teď mi to zas nedá *:D* https://youtu.be/mTdUSNWu5DM . Já chápu kritiku jeho osobního života, i ten přesah vlastně do propagace něčeho špatného, ale nějak mi vadí shazovat, že ty stunts v nemalé míře dělá přímo on. Samozřejmě, že je to promo. Jeho značky z toho žijou, ale nevím proč by stunts musely být zrovna nadhodnocené, zvlášť když většinou nejsou ani tak nebezpečné, jako spíš zážitkové...
872517
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nevěděl jsem, že je ještě naživu a asi je to příliš niche sub obor, nevím, ale můžeš mít pravdu. 
873427
Nevěděl jsem, že je ještě naživu a asi je to příliš niche sub obor, nevím, ale můžeš mít pravdu. 
873423
0 -1
reagovat
873425
https://twitter.com/sssirda/status/1679071090843295744/photo/1
873421
4 0
reagovat
Co třeba Švankmajer?
873423
Co třeba Švankmajer?
873421
5 0
reagovat
reaguje na: verbst
IMHO poslední český umělec, který byl svou kvalitou světový. Je to hnusný, ale nikdo další tam není. 
873421
IMHO poslední český umělec, který byl svou kvalitou světový. Je to hnusný, ale nikdo další tam není. 
873415
3 0
reagují: Milosh, Memphis, TedGeorge
reagovat

Diskova Kronika

Kundera 
873415
Kundera 
Diskova Kronika
5 0
reagovat
reaguje na: Muf
Jo, to se mi už stalo. Přesně jak říkáš, asi milimetr-dva, akorát to na mě nepůsobilo jako housenka, ale malý brouček.
873383
Jo, to se mi už stalo. Přesně jak říkáš, asi milimetr-dva, akorát to na mě nepůsobilo jako housenka, ale malý brouček.
873185
3 0
reagovat
reaguje na: Muf
Mně se to taky stalo. Je to celkem běžné. link
873211
Mně se to taky stalo. Je to celkem běžné. https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/oopi6t/i_literally_have_a_bug_in_my_monitor_any_idea_how/
873185
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Řekl tohle někdo Jeffovi, než mu hmyz vlezl do teleportéru?
873194
Řekl tohle někdo Jeffovi, než mu hmyz vlezl do teleportéru?
873191
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se