Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95441 - 95460 Napsat příspěvek
JOOOOOO!!!! Vanilla Sky, scena na streche. Diky:):+:+:+
510239
JOOOOOO!!!! Vanilla Sky, scena na streche. Diky*:)**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Sigur Ros - na 0:50 je skladba Nothing song (byla i ve Vanilla sky) , pak hned následuje další skladba (asi od 1:07) ze stejného závorkového alba, je to Vaka myslim
510238
Sigur Ros - na 0:50 je skladba Nothing song (byla i ve Vanilla sky) , pak hned následuje další skladba (asi od 1:07) ze stejného závorkového alba, je to Vaka myslim
0 0
reagovat
Potrebujem helfnut, vcera som videl kusok Volejte Novu a davali tam ukazky na dalsi diel Soukromych Pasti. Je tam pouzita nejaka znama melodia odkaz, hned po tej otravnej reklame na Poistovnu zacina ta ukazka, a ta melodia hraje od 0:50.
510237
Potrebujem helfnut, vcera som videl kusok Volejte Novu a davali tam ukazky na dalsi diel Soukromych Pasti. Je tam pouzita nejaka znama melodia [link="http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=145865&238p=VOLEJTENOVU&238d=27.09.2008&238o="]odkaz[/link], hned po tej otravnej reklame na Poistovnu zacina ta ukazka, a ta melodia hraje od 0:50.
0 0
reagovat
Já znám akorát Suzanne a Hallelujah, každopádně věřím, že to byl asi skvělý zážitek.
510236
Já znám akorát Suzanne a Hallelujah, každopádně věřím, že to byl asi skvělý zážitek.
0 0
reagovat
Pokračuju v koncertním OT: Leonard Cohen (myslím, že poprvé v ČR,ale jistý si nejsem) byl vynikající - 3 hodiny jeho slavných hitů ( pro ty, kterým jméno nic neříká vězte, že jste se jeho písně slyšely v nějakém filmu) Dance me to the End Of Love, Hallelujah, Famous Blue Raincoat, So Long, Marianne atd.
510235
Pokračuju v koncertním OT: Leonard Cohen (myslím, že poprvé v ČR,ale jistý si nejsem) byl vynikající - 3 hodiny jeho slavných hitů ( pro ty, kterým jméno nic neříká vězte, že jste se jeho písně slyšely v nějakém filmu) Dance me to the End Of Love, Hallelujah, Famous Blue Raincoat, So Long, Marianne atd.
0 0
reagovat

aria

Já nechci nic zlehčovat ale mám takový pocit, že se to říká skoro každý rok... Když si projedeš životopisy herců, tak každý rok máš spoustu hereckých úmrtí. Je to tragédie, ale nic s tím neuděláš. Až se někde bude shrnovat příští rok, zase budeme o několik jiných hereckých velikánů chudší...
510221
Já nechci nic zlehčovat ale mám takový pocit, že se to říká skoro každý rok... Když si projedeš životopisy herců, tak každý rok máš spoustu hereckých úmrtí. Je to tragédie, ale nic s tím neuděláš. Až se někde bude shrnovat příští rok, zase budeme o několik jiných hereckých velikánů chudší...
aria
0 0
reagovat
Jeržik
to máš sice pravdu , ale letos mi to přijde fakt nějak moc.Aspon ve filmovém průmyslu.
510220
Jeržik to máš sice pravdu , ale letos mi to přijde fakt nějak moc.Aspon ve filmovém průmyslu.
0 0
reagovat
Jako každý jiný... Lidé umírají a rodí se...
510214
Jako každý jiný... Lidé umírají a rodí se...
0 0
reagovat
Co to je letos za rok:(:-.
510213
Co to je letos za rok:(*:-*.
0 0
reagovat
Paul Newman R.I.P. :-
510210
Paul Newman R.I.P. *:-*
0 0
reagovat

Coldplay

Paradni zalezitos, abych se pridal k tem, kdo meli tu cest se koncertu zucastnit:D
510172
Paradni zalezitos, abych se pridal k tem, kdo meli tu cest se koncertu zucastnit*:D*
Coldplay
0 0
reagovat

Ebert vs. fanda Disaster Movie :)

510934
http://www.slashfilm.com/2008/09/26/lol-roger-ebert-responds-to-disaster-movie-fan/
Ebert vs. fanda Disaster Movie :)
0 0
reagovat
karlos: jj to je potom problem. a nejhorsi se me to zda prave na festacich. tam ti zvukari tomu snad ani nerozumi:)
510923
karlos: jj to je potom problem. a nejhorsi se me to zda prave na festacich. tam ti zvukari tomu snad ani nerozumi*:)*
0 0
reagovat
okkac: Zkušenosti mluví jasně: zatím sem nechytl kvalitně spívající obecenstvo v těsném sousedství...
K cd verzus živák: Mám to jak kdy, ale víc teda preferuju cdčko... A pro mě není živák o tom, že do toho budou falešně ječet spoludiváci ;)... Mě jde o atmosféru a pokud ji dokáže interpret vykouzlit i bez pomocných chorálů, je to pro mě plus ;)....
Já vám to jako neberu - zanotovat si naživáku... Jen jsem prostě prohodil, co mám raději ;)...
ps: Stát u placu notně nezaručuje, že se okolních ruchů vyvaruješ... Hlavně teda když je zvukař č...k a neumí slušně zkorygovat nástroje s hlasem ;)...
510922
okkac: Zkušenosti mluví jasně: zatím sem nechytl kvalitně spívající obecenstvo v těsném sousedství... K cd verzus živák: Mám to jak kdy, ale víc teda preferuju cdčko... A pro mě není živák o tom, že do toho budou falešně ječet spoludiváci ;)... Mě jde o atmosféru a pokud ji dokáže interpret vykouzlit i bez pomocných chorálů, je to pro mě plus ;).... Já vám to jako neberu - zanotovat si naživáku... Jen jsem prostě prohodil, co mám raději ;)... ps: Stát u placu notně nezaručuje, že se okolních ruchů vyvaruješ... Hlavně teda když je zvukař č...k a neumí slušně zkorygovat nástroje s hlasem ;)...
0 0
reagovat
Tak si běz pustit CD. Ale je pravda, ze pokud schytas vedle nekoho kdo to zpiva falesne, tak to vadi, ale vetsinou to prehlusi hlasitost hudby, teda pokud ses hlavne v tesne u podia
510921
Tak si běz pustit CD. Ale je pravda, ze pokud schytas vedle nekoho kdo to zpiva falesne, tak to vadi, ale vetsinou to prehlusi hlasitost hudby, teda pokud ses hlavne v tesne u podia
0 0
reagovat
okkac: jako jo, ale pořád je to něco, co by jsem raději oželel ;)...
510920
okkac: jako jo, ale pořád je to něco, co by jsem raději oželel ;)...
0 0
reagovat
510919
[link="http://www.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU"]Názorný příklad[/link]
0 0
reagovat

KARLOS

Pokud je publikum dobry tak sborovy zpev nebo jeste lepe choraly jsou pak vytecne a na zivaku to ma pak silu.
510918
Pokud je publikum dobry tak sborovy zpev nebo jeste lepe choraly jsou pak vytecne a na zivaku to ma pak silu.
KARLOS
0 0
reagovat

Peteers

tak to muselo byt luxusni. Ja byl na koncertu red hot chili pepers a korn.Oba dva to byli super koncerty. Ale nejblize co jsem se k nim dostal tak bylo asi na 6 metru. a to jsem byl primo u te bariery co je pod podiem. A to me tam jeste zavazel securitak:)
510916
tak to muselo byt luxusni. Ja byl na koncertu red hot chili pepers a korn.Oba dva to byli super koncerty. Ale nejblize co jsem se k nim dostal tak bylo asi na 6 metru. a to jsem byl primo u te bariery co je pod podiem. A to me tam jeste zavazel securitak*:)*
Peteers
0 0
reagovat

Cival

Netuším jak je a tom Bono ale řeč je přesně o tomhle
510910
Netuším jak je a tom Bono ale řeč je přesně o [link="http://www.youtube.com/watch?v=H2xJ7xGKGK4&feature=related"]tomhle[/link]
Cival
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se