Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95401 - 95420 Napsat příspěvek
Presne duvod toho proc tam nejsem. 8)
510386
Presne duvod toho proc tam nejsem. *8)*
0 0
reagovat
tak jsem se teda taky rgnul. Teď už si svoje Backstreet Boys jen tak nepustim.:D:D
510384
tak jsem se teda taky rgnul. Teď už si svoje Backstreet Boys jen tak nepustim.*:D**:D*
0 0
reagovat

2 KarelR

Přesně tak, mihhi dneska odkliká alespoň dvacet nových uživatelů:D:D
510383
Přesně tak, mihhi dneska odkliká alespoň dvacet nových uživatelů*:D**:D*
2 KarelR
0 0
reagovat

KARLOS

Neboj, krome bluesoveho alba Stevna Seagala, tam neni nic za co bych se mel stydet. Spise, ze na to jsem hrdy.;)
510385
Neboj, krome bluesoveho alba [link="http://www.youtube.com/watch?v=-JOcXELG7y0&feature=related"]Stevna Seagala[/link], tam neni nic za co bych se mel stydet. Spise, ze na to jsem hrdy.*;)*
KARLOS
0 0
reagovat
Chápu dobře, že když jsem se připojil, musím teď počkat, až mi to mihhi schválí?
510382
Chápu dobře, že když jsem se připojil, musím teď počkat, až mi to mihhi schválí?
0 0
reagovat
xMort: Myslím, že okkac se spíš bojí, co všechno by vyplavalo na povrch ;)... Teda né, že by byl jediný a já sám by jsem dobrovolně pustil strašáky ze skříně :D...
510381
xMort: Myslím, že okkac se spíš bojí, co všechno by vyplavalo na povrch ;)... Teda né, že by byl jediný a já sám by jsem dobrovolně pustil strašáky ze skříně :D...
0 0
reagovat
Kupodivu jsem ještě našel svoje přihlašovací heslo, takže jsem se k MZ.fm group taky přidal... ale vzhledem k tomu že na svém pc už Last.fm plugin myslím už pár měsíců nemám a navíc většina mé hudby nejspíš ani neobsahuje ID3tagy, tak to asi v současné době o mém hudebním vkusu nebude moc vypovídající :))

okkac:
Funguje to (resp mělo by) bez tvého přispění jako užitečná statistika toho co ty, nebo někdo z tvých přátel, nejvíc posloucháš + můžeš si podle stylu svých oblíbených věcí nechat namixovat náhodný výběr z věcí umístěných na serverech last.fm v jakémsi virtuálním rádiu... myslím že občas se tak můžeš dostat i k zajímavým věcem o kterých by ses jinak nedozvěděl.
510380
Kupodivu jsem ještě našel svoje přihlašovací heslo, takže jsem se k MZ.fm group taky přidal... ale vzhledem k tomu že na svém pc už Last.fm plugin myslím už pár měsíců nemám a navíc většina mé hudby nejspíš ani neobsahuje ID3tagy, tak to asi v současné době o mém hudebním vkusu nebude moc vypovídající *:))* okkac: Funguje to (resp mělo by) bez tvého přispění jako užitečná statistika toho co ty, nebo někdo z tvých přátel, nejvíc posloucháš + můžeš si podle stylu svých oblíbených věcí nechat namixovat náhodný výběr z věcí umístěných na serverech last.fm v jakémsi virtuálním rádiu... myslím že občas se tak můžeš dostat i k zajímavým věcem o kterých by ses jinak nedozvěděl.
0 0
reagovat

okkac

Pointa je v tom zjistit, co posloucháš a jak často, ne co všechno máš doma :)
510378
Pointa je v tom zjistit, co posloucháš a jak často, ne co všechno máš doma :)
okkac
0 0
reagovat

okkac

Dej tomu čas a netlač na pilu. Lepší je, když se to vyprofiluje samo. Já jsem díky tomu zjistil, že jsem úplnej magor přes soundtracky :D
510377
Dej tomu čas a netlač na pilu. Lepší je, když se to vyprofiluje samo. Já jsem díky tomu zjistil, že jsem úplnej magor přes soundtracky *:D*
okkac
0 0
reagovat

xatrix

ale nez bych teda znovu preposlouchal vsechno , tak to da peknou fusku:)
510376
ale nez bych teda znovu preposlouchal vsechno , tak to da peknou fusku*:)*
xatrix
0 0
reagovat

2 okkac

To není o nahrávání alb, ten plugin zasílá informace o aktuálních skladbách, které posloucháš, takže stačí jen instalovat a komp za tebe oddře zbytek...
510375
To není o nahrávání alb, ten plugin zasílá informace o aktuálních skladbách, které posloucháš, takže stačí jen instalovat a komp za tebe oddře zbytek...
2 okkac
0 0
reagovat

xMort

Díky moc, na Last.fm jsen už dlouho zaregistrován ale už asi rok jsem tam nebyl. To je mi potěšení, že teď mi ten account ještě k něčemu bude.
510374
Díky moc, na Last.fm jsen už dlouho zaregistrován ale už asi rok jsem tam nebyl. To je mi potěšení, že teď mi ten account ještě k něčemu bude.
xMort
0 0
reagovat

last.fm

No než bych tam na to nahrál přes těch 700 alb co mám tak by to trvalo dost dlouhou dobu, ale mozna to zkusim:)
510373
No než bych tam na to nahrál přes těch 700 alb co mám tak by to trvalo dost dlouhou dobu, ale mozna to zkusim*:)*
last.fm
0 0
reagovat

KarelR

Vždyť to říkal. Máš ve winampu plugin, kterej to sleduje (podle ID3 tagů) a uploaduje to na tvůj profil, kde se ti tvořej statistiky.

Chtěl jsem přihlásit do tý moviezone skupiny, ale koukám, že už tam dávno jsem :D
510370
Vždyť to říkal. Máš ve winampu plugin, kterej to sleduje (podle ID3 tagů) a uploaduje to na tvůj profil, kde se ti tvořej statistiky. Chtěl jsem přihlásit do tý moviezone skupiny, ale koukám, že už tam dávno jsem *:D*
KarelR
0 0
reagovat

xMort

Hm, zajímavý. O last.fm už dlouho slýchávám, ale vždycky jsem byl línej si zjistit, co to přesně je :) A to to pozná, jaký MP3ky poslouchám? Jak? :o
510367
Hm, zajímavý. O last.fm už dlouho slýchávám, ale vždycky jsem byl línej si zjistit, co to přesně je :) A to to pozná, jaký MP3ky poslouchám? Jak? *:o*
xMort
0 0
reagovat
Rokle: Kebyze mam telku na byte tak na to samozrejme pozeram.;):+:+
510366
Rokle: Kebyze mam telku na byte tak na to samozrejme pozeram.*;)**:+**:+*
0 0
reagovat
Tak koukám, že už moviezone skupina je, takže se nic zakládat nemusí. Připojit se můžete tady link
510365
Tak koukám, že už moviezone skupina je, takže se nic zakládat nemusí. Připojit se můžete tady [link="http://www.last.fm/group/moviezone.cz"]http://www.last.fm/group/moviezone.cz[/link]
0 0
reagovat

Last.fm

Pro ty kdo neví, oč jde: jedná se o sociální síť, která funguje už pár let. Zaregistrujete se, do svého hudebního přehrávače (softwarového, ale iPod se dá synchronizovat přes iTunes) si doinstalujete plugin jménem audioscrobbler, který odesílá údaje o tom co posloucháte do vašeho profilu. Tam si pak můžete prohlížet statistiky toho co posloucháte. Systém vám na základě vašeho vkusu doporučuje podobnou muziku, takže si rozšíříte obzory a pokud máte všechno oposlouchané, najdete nové kapely. Uživatelé se můžou sdružovat do skupin, které pak mají globální statistiky, fóra, doporučení, atd. Navíc existuje spousta nástrojů a webů třetích stran, které dokážou vaše data vzít a generovat různé grafy změn vkusu a spoustu dalších vymyšleností.
Jak na facebooky a MySpacové patvary nedám, tak last.fm mám rád a používám ho hodně dlouho.
510362
Pro ty kdo neví, oč jde: jedná se o sociální síť, která funguje už pár let. Zaregistrujete se, do svého hudebního přehrávače (softwarového, ale iPod se dá synchronizovat přes iTunes) si doinstalujete plugin jménem audioscrobbler, který odesílá údaje o tom co posloucháte do vašeho profilu. Tam si pak můžete prohlížet statistiky toho co posloucháte. Systém vám na základě vašeho vkusu doporučuje podobnou muziku, takže si rozšíříte obzory a pokud máte všechno oposlouchané, najdete nové kapely. Uživatelé se můžou sdružovat do skupin, které pak mají globální statistiky, fóra, doporučení, atd. Navíc existuje spousta nástrojů a webů třetích stran, které dokážou vaše data vzít a generovat různé grafy změn vkusu a spoustu dalších vymyšleností. Jak na facebooky a MySpacové patvary nedám, tak last.fm mám rád a používám ho hodně dlouho.
Last.fm
0 0
reagovat

2 xMort

I'm in... Docela by me vkus ostatnich zajimal...
510361
I'm in... Docela by me vkus ostatnich zajimal...
2 xMort
0 0
reagovat

Jeržik

Pokud se zaregistruješ na last.fm, tak se ti zobrazují konzerty, které jsou blízko tebe. Jde to i různě filtrovat, měnit lokace, atd.
Tak mě napadá: kolik lidí je tu na last.fm? Že by jsme si založili MZ skupinu a viděli, jaký tu panuje hudební vkus :)
510364
Pokud se zaregistruješ na [link="http://last.fm"]last.fm[/link], tak se ti zobrazují konzerty, které jsou blízko tebe. Jde to i různě filtrovat, měnit lokace, atd. Tak mě napadá: kolik lidí je tu na last.fm? Že by jsme si založili MZ skupinu a viděli, jaký tu panuje hudební vkus :)
Jeržik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se