Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94781 - 94800 Napsat příspěvek
Nevím zda to tady proběhlo, ale takovou vykrádačku filmu jsem v hudebním klipu snad ještě neviděl :D link
508000
Nevím zda to tady proběhlo, ale takovou vykrádačku filmu jsem v hudebním klipu snad ještě neviděl *:D* http://www.youtube.com/watch?v=yZIummTz9mM
0 0
reagovat
Tak v praze puštěj filmy i když tam nikdo neni ne ? :D Já už párkrát sám byl hlavně když jsem dopoledne zatáhnul praxi a neměl co dělat :D:D
507999
Tak v praze puštěj filmy i když tam nikdo neni ne ? *:D* Já už párkrát sám byl hlavně když jsem dopoledne zatáhnul praxi a neměl co dělat *:D**:D*
0 0
reagovat
Ha, naposledy, sobotní odpoledne (manželka v práci) vyrazil jsem na Eagle eye a byl jsem tam sám samotinkej - už dlouho jsem si to takhle neužil - domácí kino :D. Ještě, že jsem splnil minimální počet diváků potřebný k projekci :D
507997
Ha, naposledy, sobotní odpoledne (manželka v práci) vyrazil jsem na Eagle eye a byl jsem tam sám samotinkej - už dlouho jsem si to takhle neužil - domácí kino *:D*. Ještě, že jsem splnil minimální počet diváků potřebný k projekci *:D*
0 0
reagovat

Psema

Problém je právě v tom, že často nedorazí ani ten minimální počet diváků potřebný k projekci. Jinak máš samozřejmě pravdu. Není nic horšího, než když za tebou sedí banda teenek a čtou nahlas titulky a je to hrozná legrace. ?)
507996
Problém je právě v tom, že často nedorazí ani ten minimální počet diváků potřebný k projekci. Jinak máš samozřejmě pravdu. Není nic horšího, než když za tebou sedí banda teenek a čtou nahlas titulky a je to hrozná legrace. *?)*
Psema
0 0
reagovat
Počkat, vám jako vadí, že s váma nechodí do kina celá vesnice nebo malý město? Já bych byl s tím minimálním počtem k odklepnutí projekce spíš spokojenej. Nikdo by mi nerušil show. Jestli něco fakt nemůžu, tak když se tři sedačky ode mě někdo muchluje a já na to můžu reagovat jenom zakrytím výhledu oním směrem. Ale na druhou sranu si občas užívám, když někdo za mnou vidí jistý film poprvé a dostává pravidelný šoky z toho, co se děje na plátně. Jako se mi to stalo snad třikrát na TDK.:D
507995
Počkat, vám jako vadí, že s váma nechodí do kina celá vesnice nebo malý město? Já bych byl s tím minimálním počtem k odklepnutí projekce spíš spokojenej. Nikdo by mi nerušil show. Jestli něco fakt nemůžu, tak když se tři sedačky ode mě někdo muchluje a já na to můžu reagovat jenom zakrytím výhledu oním směrem. Ale na druhou sranu si občas užívám, když někdo za mnou vidí jistý film poprvé a dostává pravidelný šoky z toho, co se děje na plátně. Jako se mi to stalo snad třikrát na TDK.*:D*
0 0
reagovat
Cenou našeho kina cca pro 300 lidí vás posadím na prdel. Lupeny máme jen za 20 kč. Jsme taková větší vesnice s přibližně 3000 obyv. a filmy k nám dorazí tak měsíc a něco před uvedením na dvd. V současný době máme rekonstrukci a dostaneme nové sedačky, promítačku a střechu.

Nejhorší je, že za tu dvacku chodí do kina, když nehrajou český film nebo nějakou pecku přibližně 20 lidí:-
507975
Cenou našeho kina cca pro 300 lidí vás posadím na prdel. Lupeny máme jen za 20 kč. Jsme taková větší vesnice s přibližně 3000 obyv. a filmy k nám dorazí tak měsíc a něco před uvedením na dvd. V současný době máme rekonstrukci a dostaneme nové sedačky, promítačku a střechu. Nejhorší je, že za tu dvacku chodí do kina, když nehrajou český film nebo nějakou pecku přibližně 20 lidí*:-*
0 0
reagovat

Floydie

Ó jak ti rozumím ?) Naposledy jsem navštívil Tobruk, kde bylo nepoměrně více lidí, než třeba na TDK. Jsem zvědav, jak dopadne QOS cca za 3 týdny. Ovšem na Macháčka bude zaručeně narváno i když se to promítá 5× denně. Lidi jsou líný ignoranti :)
507967
Ó jak ti rozumím *?)* Naposledy jsem navštívil Tobruk, kde bylo nepoměrně více lidí, než třeba na TDK. Jsem zvědav, jak dopadne QOS cca za 3 týdny. Ovšem na Macháčka bude zaručeně narváno i když se to promítá 5× denně. Lidi jsou líný ignoranti :)
Floydie
0 0
reagovat
80novinka 60repríza :D:D:D Jako jak jsem šel na toho Speeda a paní mi oznámila, že zatím neprodala ani lupen, tak jsem měl velký nutkání koupit dva :D:D:D Vyšlo by mě to stejně jako pražské multikino a navíc by jsem dostal poukaz na jednu výpůjčku v dvd půčovně... Nakonec se dostavil ještě nějaký tatík s malým klučinou (a upřímě, jak jsem byl za ně rád - navíc kluk i otec projevili nadšení z filmu ;) a za noma doklusala mamina :D...
Jinak s filmama nejsou problémy, všechny důležité zahrajou, ale s takovým zpožděním, že se mi oplatí raději čekat na dvd... Teda samozřejmě velké věci si nenechám ujít, ale víc, než kdykoli v Praze mi nedělá problém ignorovat český ptákoviny a ptákoviny obecně :D:D:D
507966
80novinka 60repríza :D:D:D Jako jak jsem šel na toho Speeda a paní mi oznámila, že zatím neprodala ani lupen, tak jsem měl velký nutkání koupit dva :D:D:D Vyšlo by mě to stejně jako pražské multikino a navíc by jsem dostal poukaz na jednu výpůjčku v dvd půčovně... Nakonec se dostavil ještě nějaký tatík s malým klučinou (a upřímě, jak jsem byl za ně rád - navíc kluk i otec projevili nadšení z filmu ;) a za noma doklusala mamina :D... Jinak s filmama nejsou problémy, všechny důležité zahrajou, ale s takovým zpožděním, že se mi oplatí raději čekat na dvd... Teda samozřejmě velké věci si nenechám ujít, ale víc, než kdykoli v Praze mi nedělá problém ignorovat český ptákoviny a ptákoviny obecně :D:D:D
0 0
reagovat

KARLOS

Tak Speed Racer u nás vůbec nešel, hlavně, že tenhle tejden je Mumie 3 a navíc jsem teď s hrůzou zjistil, že TDK u nás tenhle rok vůbec nebude, takže u nás nebude asi vůbec, no nic, zajedu do vedlejšího "města"... :- Ale prosinec je u nás opravdu nabitej: Máj, Nestyda, Meet Dave, aspon si uštřím spoustu bolesti prdele :D
Kolik tak u vás v těch malejch kinech stojí vstupný?
507964
Tak Speed Racer u nás vůbec nešel, hlavně, že tenhle tejden je Mumie 3 a navíc jsem teď s hrůzou zjistil, že TDK u nás tenhle rok vůbec nebude, takže u nás nebude asi vůbec, no nic, zajedu do vedlejšího "města"... *:-* Ale prosinec je u nás opravdu nabitej: Máj, Nestyda, Meet Dave, aspon si uštřím spoustu bolesti prdele *:D* Kolik tak u vás v těch malejch kinech stojí vstupný?
KARLOS
0 0
reagovat
Kino Vatra, Vsetín. Zvuk DD5.1EX, ok, ale pouštějí to tam potichu, protože vedoucí je postarší pán a asi se to bojí ohulit ;)... Obraz má povyhaslé barvy, protože je stará lampa, ale naštěstí to tam uměj zaostřit a stabilizovat obraz, takže nakonec to není nejhorší....
A teď: sál má kapacitu cca 300 míst... Na Speedovi jsme byli čtyři, na Indym osm, Narnia kolem třicítky (maminy houfně posílaly děti do kina, samy si šly někam sednout ;), TDK sedm(!!!) lidí....
Nakonec se na kino vyprdnu, protože s šestitýdenním zpožděním a se stresem, jestli se bude hrát mě to fakt nebaví...
Filmáky (alespoň na těch, co jsem byl) jsou obsazeny ze třetiny...

Celé kino se má příští léto (jako nechápu tu logiku, že někdo to naplánoval na léto) se má komplet rekonstuovat. Má být nový obraz (jak promítačka, tak plátno), tak zvuk, tak sedačky (ty otřesný pidi křesla, ze kterejch bolí zadek po desíti minutách mě taky leze na mozek ;) a kapacita má jít ze tříset na cca dvěste....
508254
Kino Vatra, Vsetín. Zvuk DD5.1EX, ok, ale pouštějí to tam potichu, protože vedoucí je postarší pán a asi se to bojí ohulit ;)... Obraz má povyhaslé barvy, protože je stará lampa, ale naštěstí to tam uměj zaostřit a stabilizovat obraz, takže nakonec to není nejhorší.... A teď: sál má kapacitu cca 300 míst... Na Speedovi jsme byli čtyři, na Indym osm, Narnia kolem třicítky (maminy houfně posílaly děti do kina, samy si šly někam sednout ;), TDK sedm(!!!) lidí.... Nakonec se na kino vyprdnu, protože s šestitýdenním zpožděním a se stresem, jestli se bude hrát mě to fakt nebaví... Filmáky (alespoň na těch, co jsem byl) jsou obsazeny ze třetiny... Celé kino se má příští léto (jako nechápu tu logiku, že někdo to naplánoval na léto) se má komplet rekonstuovat. Má být nový obraz (jak promítačka, tak plátno), tak zvuk, tak sedačky (ty otřesný pidi křesla, ze kterejch bolí zadek po desíti minutách mě taky leze na mozek ;) a kapacita má jít ze tříset na cca dvěste....
0 0
reagovat
Trošku cestopisný, trošku erotický a hlavně neodcházet před koncem...? :D
508253
Trošku cestopisný, trošku erotický a hlavně neodcházet před koncem...? *:D*
0 0
reagovat
Jednou jsme museli koupit jeden lístek navíc aby promítali :D Připadám si jako ve Vesničce mý střediskový :D
508251
Jednou jsme museli koupit jeden lístek navíc aby promítali *:D* Připadám si jako ve Vesničce mý střediskový *:D*
0 0
reagovat
Přesně tak...Pelhřimov(15000 obyv.) a většinou jdu já + 2,3 mý kámoši a sme rádi když se nás sejde 10 (i když v posledním roce co máme nový sedačky se to lepší:D:D)....naštěstí chodím do školy do Jihlavy....tak budu dělat multikinu tržby :D
508250
Přesně tak...Pelhřimov(15000 obyv.) a většinou jdu já + 2,3 mý kámoši a sme rádi když se nás sejde 10 (i když v posledním roce co máme nový sedačky se to lepší*:D**:D*)....naštěstí chodím do školy do Jihlavy....tak budu dělat multikinu tržby *:D*
0 0
reagovat
No u nás v třicetitisícovém městě když příjde do kina nad 15 lidí, tak je to naprostý kasovní úspěch.:-
508242
No u nás v třicetitisícovém městě když příjde do kina nad 15 lidí, tak je to naprostý kasovní úspěch.*:-*
0 0
reagovat
no tak my dneska byly na Bathory se školou, napodruhé ještě větší peklo :D po půlhodině jsem si říkal, jak rád bych zůstal doma, po hodině, jak rád bych šel do školy, po hodině a půl, jak rád bych radši viděl Mamma mia!, po dvou hodinách už jsem si neříkal nic, jen jsem se snažil nebrečet :D samozřejmě to bylo úžasných 138 minut v libereckém vesnickém kině, ať už je 31. :+
508235
no tak my dneska byly na Bathory se školou, napodruhé ještě větší peklo *:D* po půlhodině jsem si říkal, jak rád bych zůstal doma, po hodině, jak rád bych šel do školy, po hodině a půl, jak rád bych radši viděl Mamma mia!, po dvou hodinách už jsem si neříkal nic, jen jsem se snažil nebrečet *:D* samozřejmě to bylo úžasných 138 minut v libereckém vesnickém kině, ať už je 31. *:+*
0 0
reagovat
Chrudim. Lidi odsud asi jezdí do kina hlavně do Pardubic. Já někdy taky, protože u nás je všechno pozdě, ale ne vždy mám prachy ;)
508234
Chrudim. Lidi odsud asi jezdí do kina hlavně do Pardubic. Já někdy taky, protože u nás je všechno pozdě, ale ne vždy mám prachy *;)*
0 0
reagovat
Jardus: Jsem si to myslel... :D
508232
Jardus: Jsem si to myslel... *:D*
0 0
reagovat
Ono hodně lidí žije i v místech, kde třeba není ani tisíc obyvatel, představ si... a přesto tam mají kino. ;)
508231
Ono hodně lidí žije i v místech, kde třeba není ani tisíc obyvatel, představ si... a přesto tam mají kino. *;)*
0 0
reagovat

Silence

shame on me :o 24.10 - Jihlava
508229
shame on me *:o* 24.10 - Jihlava
Silence
0 0
reagovat

Jardus

6000?to opravdu není moc:)
508228
6000?to opravdu není moc*:)*
Jardus
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se