Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94741 - 94760 Napsat příspěvek
Rouder: Nejbližší multikino: Cinema City Galaxie... celkem kousek.. 8)
508074
Rouder: Nejbližší multikino: Cinema City Galaxie... celkem kousek.. *8)*
0 0
reagovat
Nemohli byste mě náhodou poradit jaký je nejbližší kino kolejím na Jižním městě??
508073
Nemohli byste mě náhodou poradit jaký je nejbližší kino kolejím na Jižním městě??
0 0
reagovat
Jako by Madarum nestacilo, ze v minulosti meli nejvetsi devalvaci meny a s tim spojenou hyperinflaci ve svetove historii a ted maji nabeh na dalsi:o
508072
Jako by Madarum nestacilo, ze v minulosti meli nejvetsi devalvaci meny a s tim spojenou hyperinflaci ve svetove historii a ted maji nabeh na dalsi*:o*
0 0
reagovat

Luc44

To by tak scházelo, co? :D Ale snad máme v ČNB zodpovědnější lidi a takovou hovadinu nespustí i tady. Jinak budeme u ledu všichni 8)
508071
To by tak scházelo, co? *:D* Ale snad máme v ČNB zodpovědnější lidi a takovou hovadinu nespustí i tady. Jinak budeme u ledu všichni *8)*
Luc44
0 0
reagovat
Lubo: Kurna ty to tusim sledujes:D
508067
Lubo: Kurna ty to tusim sledujes*:D*
0 0
reagovat
ľubo: Tak to potom jo... ;)
508066
ľubo: Tak to potom jo... ;)
0 0
reagovat

Silence

Ale pohlo. Ešte pred mesiacom by som kúpil jednu českú korunu za 1.25 Sk, dnes už stojí čosi málo pod 1.20 Sk. Maďarský forint padá ako kameň už fest dlhú dobu. Ten pohyb dosť dobre nevidno, lebo padáte spolu s ním :) Najviac získal japonský jen a práve dolár.
508069
Ale pohlo. Ešte pred mesiacom by som kúpil jednu českú korunu za 1.25 Sk, dnes už stojí čosi málo pod 1.20 Sk. Maďarský forint padá ako kameň už fest dlhú dobu. Ten pohyb dosť dobre nevidno, lebo padáte spolu s ním *:)* Najviac získal japonský jen a práve dolár.
Silence
0 0
reagovat
Já nevím, ale zdá se mi, že takhle veký pohyb má vůči koruně jen dolar... libra, euro, všechno se za posledních pár měsíců zase tolik nehnulo...
508065
Já nevím, ale zdá se mi, že takhle veký pohyb má vůči koruně jen dolar... libra, euro, všechno se za posledních pár měsíců zase tolik nehnulo...
0 0
reagovat
Táhnou nás dolu Uhři, ten jejich forint šel do kelu a stáhnul sebou všechny okolo... hlavně aby zůstala úroková míra dole, páč těch maďarskejch 11,5% procenta... to by mi nepomohla ani hypotéku u ledu...
508064
Táhnou nás dolu Uhři, ten jejich forint šel do kelu a stáhnul sebou všechny okolo... hlavně aby zůstala úroková míra dole, páč těch maďarskejch 11,5% procenta... to by mi nepomohla ani hypotéku u ledu...
0 0
reagovat

Fluke

Na Wikipedii píšou, že klip je inspirován filmem :)
508062
Na Wikipedii píšou, že klip je inspirován filmem :)
Fluke
0 0
reagovat
Zvyšujúci dolár je imho spôsobený snahou nejako zalátať tú finančnú dieru, ktorá vznikla po nekrytých hypotékach. Bude dražší dolár - diera bude menšia.
508061
Zvyšujúci dolár je imho spôsobený snahou nejako zalátať tú finančnú dieru, ktorá vznikla po nekrytých hypotékach. Bude dražší dolár - diera bude menšia.
0 0
reagovat

t007

Ale blbost, copak si neslyšel ministra financí, že nejsme aboslutně postiženi krizí, tudíž ten zvyšující se dolar musí být fake8)

(ironie)
508059
Ale blbost, copak si neslyšel ministra financí, že nejsme aboslutně postiženi krizí, tudíž ten zvyšující se dolar musí být fake*8)* (ironie)
t007
0 0
reagovat

téčko

To bys dostal litr!
508058
To bys dostal litr!
téčko
0 0
reagovat
No tak jsem se dnes mrknul na kurzy men a kurna to leze nahoru! To se ty objednavky pekne prodrazi 8) Je to fakt mazec, ja v pondeli si menil 15000 na dolace a dostal jsem 806, dnes uz jen 738! A to nemluvim o tom, kdybych si to promenil ctvrt rokem 8)
508057
No tak jsem se dnes mrknul na kurzy men a kurna to leze nahoru! To se ty objednavky pekne prodrazi *8)* Je to fakt mazec, ja v pondeli si menil 15000 na dolace a dostal jsem 806, dnes uz jen 738! A to nemluvim o tom, kdybych si to promenil ctvrt rokem *8)*
0 0
reagovat

Mr. Hlád

Aha, tak už je to asi déle, co jsem se na jejich stránky díval. :-) Pokud bude něco jiného než Nestyda, tak se přijdu na otevření podívat.
508056
Aha, tak už je to asi déle, co jsem se na jejich stránky díval. :-) Pokud bude něco jiného než Nestyda, tak se přijdu na otevření podívat.
Mr. Hlád
0 0
reagovat
Plus v Pardubicích budou zanedlouho multikina dvě, neby by alespoň bejt měly.
508055
Plus v Pardubicích budou zanedlouho multikina dvě, neby by alespoň bejt měly.
0 0
reagovat

Jeržík

link tohle už je na stránkách skoro měsíc, takže bych řekl, že je to jistý.
508054
http://www.cinestar.cz/flash/prog.aspx?kino=9 tohle už je na stránkách skoro měsíc, takže bych řekl, že je to jistý.
Jeržík
0 0
reagovat
Tak kromě MB jsou to všecko prakticky stotisícová města... a proč by měli lidi jezdit z Pardubic do HK, když maji kino ve městě... ovšem dvě kina na jedno menší město, to už je jiná káva. Tím nechci říct, že bych byl proti jakékoliv konkurenci CineStaru v CB, aspoň by se snažili jako v Plzni...
508053
Tak kromě MB jsou to všecko prakticky stotisícová města... a proč by měli lidi jezdit z Pardubic do HK, když maji kino ve městě... ovšem dvě kina na jedno menší město, to už je jiná káva. Tím nechci říct, že bych byl proti jakékoliv konkurenci CineStaru v CB, aspoň by se snažili jako v Plzni...
0 0
reagovat
Ono, když se podíváte na kvartet: Pardubice, Hradec, Boleslav a Liberec... všechno celkem kousek od sebe a od Prahy a stejně ty kina jedou a rostou... Ono v základu zase tolik diváků nepotřebuješ... B)
508051
Ono, když se podíváte na kvartet: Pardubice, Hradec, Boleslav a Liberec... všechno celkem kousek od sebe a od Prahy a stejně ty kina jedou a rostou... Ono v základu zase tolik diváků nepotřebuješ... B)
0 0
reagovat
Luc44: U nás je potřeba alespoň 8 diváků, obyč.kino 400 míst, 5500 obyvatel. IronMan - 15 lidí, Indy4 - 20, Batman - 25.
508050
Luc44: U nás je potřeba alespoň 8 diváků, obyč.kino 400 míst, 5500 obyvatel. IronMan - 15 lidí, Indy4 - 20, Batman - 25.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se