Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94301 - 94320 Napsat příspěvek

Hal

V tomto si imho trochu počkáš. Bethesda totiž zatiaľ nepochopiteľne neuvoľnila editor. Čo sa zatiaľ dá podľa všetkého meniť, sú textúry, modely a ich animácie (čo je príliš náročné na to, aby sme sa v najbližších troch mesiacoch dočkali nejakého väčšieho módu, mimoto zo skúseností s Oblivionom sa budú modéri sústreďovať skôr na pridávanie nových modelov ako na menenie starých - a to zatiaľ nie je možné), zvuky (našiel som nejaký mód s hlasnejšími výstrelmi zo zbraní - ešte som netestoval) a HUD (čím rýchlejšie prebudujú vzhľad pípboja, tým lepšie). O zvyšku sa bude dať hovoriť až po vydaní editora.
507019
V tomto si imho trochu počkáš. Bethesda totiž zatiaľ nepochopiteľne neuvoľnila editor. Čo sa zatiaľ dá podľa všetkého meniť, sú textúry, modely a ich animácie (čo je príliš náročné na to, aby sme sa v najbližších troch mesiacoch dočkali nejakého väčšieho módu, mimoto zo skúseností s Oblivionom sa budú modéri sústreďovať skôr na pridávanie nových modelov ako na menenie starých - a to zatiaľ nie je možné), zvuky (našiel som nejaký mód s hlasnejšími výstrelmi zo zbraní - ešte som netestoval) a HUD (čím rýchlejšie prebudujú vzhľad pípboja, tým lepšie). O zvyšku sa bude dať hovoriť až po vydaní editora.
Hal
0 0
reagovat
Taky jsem spíš skeptický. Oblivion byl těžká nuda a bojím se bojím, aby to nedopadlo stejně. Raději teď zůstávám u reedice Zaklínače.:-) Každopádně RPG roku to bude těžko, na Mass Effect to pro mě mít nebude, za to dám ruku do ohně.;) Ale kdyby se Z Oblivionu poučili, rád bych si F3 zahrál. :+
507018
Taky jsem spíš skeptický. Oblivion byl těžká nuda a bojím se bojím, aby to nedopadlo stejně. Raději teď zůstávám u reedice Zaklínače.:-) Každopádně RPG roku to bude těžko, na Mass Effect to pro mě mít nebude, za to dám ruku do ohně.;) Ale kdyby se Z Oblivionu poučili, rád bych si F3 zahrál. *:+*
0 0
reagovat
Osobně se do jeho hraní moc neženu - čekám na skutečné reakce z dlouhodobějšího hraní a hlavně na základní mody.
507017
Osobně se do jeho hraní moc neženu - čekám na skutečné reakce z dlouhodobějšího hraní a hlavně na základní mody.
0 0
reagovat
Ale Rukověť přežití jako manuál F3 nemá, co?:)
507014
Ale Rukověť přežití jako manuál F3 nemá, co?:)
0 0
reagovat
Vypada to na velmi dobrou hru, ale trosku me tez zarazi modely postav a hlavne jejich chuze, natoz beh! 8)
507011
Vypada to na velmi dobrou hru, ale trosku me tez zarazi modely postav a hlavne jejich chuze, natoz beh! *8)*
0 0
reagovat

Fluke

S tou recenziou vcelku súhlasím, i keď by som dal v konečnom dôsledku hodnotenie o bodík nižśie. Na novom Falloute si cením celkom autentickú atmosféru, rozľahlý herný svet, kopec perkov, narozdiel od Oblivionu pekne rozvetvené rozhovory (resp sa tak tvária, nakoľko sú naozaj rozvetvené, to sa pri prvom hraní nedá povedať) a taktiež mi osobne viac vyhovuje realtime akčný systém (narozdiel od ťahového, ktorý pri jednej postavičke fakt nemá valný zmysel a zbytočne preťahuje boje). Čo by som zatiaľ vytkol, je nie práve najdokonalejší HUD ("aktívna plocha" pri inventári, denníku, questoch atď je idiotsky malá, do mapy nejde pridávať vlastné poznámky a tak isto si človek nemôže nič zapísať ani do denníka), príliš rýchla chôdza dozadu a do strán (ak má nepriateľ zbraň nablízko, stačí len cúvať a strieľať - presne, ako sa píše v recenzii) a grafická stránka nie je zas až taká senzačná (prostredie a modely postáv vyzerajú dosť dobre, ale animácie žiaľ od Oblivionu veľký pokrok neurobili - napríklad animácia úderu pri súboji na blízko je v podstate totožná).
507032
S tou recenziou vcelku súhlasím, i keď by som dal v konečnom dôsledku hodnotenie o bodík nižśie. Na novom Falloute si cením celkom autentickú atmosféru, rozľahlý herný svet, kopec perkov, narozdiel od Oblivionu pekne rozvetvené rozhovory (resp sa tak tvária, nakoľko sú naozaj rozvetvené, to sa pri prvom hraní nedá povedať) a taktiež mi osobne viac vyhovuje realtime akčný systém (narozdiel od ťahového, ktorý pri jednej postavičke fakt nemá valný zmysel a zbytočne preťahuje boje). Čo by som zatiaľ vytkol, je nie práve najdokonalejší HUD ("aktívna plocha" pri inventári, denníku, questoch atď je idiotsky malá, do mapy nejde pridávať vlastné poznámky a tak isto si človek nemôže nič zapísať ani do denníka), príliš rýchla chôdza dozadu a do strán (ak má nepriateľ zbraň nablízko, stačí len cúvať a strieľať - presne, ako sa píše v recenzii) a grafická stránka nie je zas až taká senzačná (prostredie a modely postáv vyzerajú dosť dobre, ale animácie žiaľ od Oblivionu veľký pokrok neurobili - napríklad animácia úderu pri súboji na blízko je v podstate totožná).
Fluke
0 0
reagovat
Abych se přiznal, tak před koupí PS3 verze jsem už hrál PC verzi a na jednu stranu to opravdu není Fallout, jak jsme ho znali, ale opravdu to vtáhne, má to super atmosféru a až překvapivě (na to, jak mě zmíněný Oblivion nebavil) mě to chytlo. Jen mě mrzí, že si nebudu moct ty savy teď zkopírovat na PSko... ;))
507030
Abych se přiznal, tak před koupí PS3 verze jsem už hrál PC verzi a na jednu stranu to opravdu není Fallout, jak jsme ho znali, ale opravdu to vtáhne, má to super atmosféru a až překvapivě (na to, jak mě zmíněný Oblivion nebavil) mě to chytlo. Jen mě mrzí, že si nebudu moct ty savy teď zkopírovat na PSko... ;))
0 0
reagovat
link Tak už je tu megarecenze Fallouta 3.

Ještě jsem ji sice nečetl, ale už jsem slyšel protinázor, že ač je to dobrá hra, tak je to opravdu jakýsi Falloutí Oblivion a v přímém srovnání s původními díly spíš průměr.
507028
http://games.tiscali.cz/reviews/fallout3pccz/index.asp Tak už je tu megarecenze Fallouta 3. Ještě jsem ji sice nečetl, ale už jsem slyšel protinázor, že ač je to dobrá hra, tak je to opravdu jakýsi Falloutí Oblivion a v přímém srovnání s původními díly spíš průměr.
0 0
reagovat

PetaBlack

Takovej protinázor by pak postrádal smysl;) Jinak jsem to tedy myslel jako malé okno s protinázorem, ne celá půlstránka.
507027
Takovej protinázor by pak postrádal smysl;) Jinak jsem to tedy myslel jako malé okno s protinázorem, ne celá půlstránka.
PetaBlack
0 0
reagovat
imf : Tak u Oka to bylo v pořádku, já myslel, aby třeba nedošlo k tomu, že tam budou dva názory, jakoby vs. a ve finále názory budou tak nějak stejné.
507043
imf : Tak u Oka to bylo v pořádku, já myslel, aby třeba nedošlo k tomu, že tam budou dva názory, jakoby vs. a ve finále názory budou tak nějak stejné.
0 0
reagovat
Druhe nazory tam jsou (minule u Eagle Eye, tentokrat u Zen), u domaciho kina na to neni misto, v kinorecenzich by se to ale melo objevovat, kdyz k tomu bude duvod.
507042
Druhe nazory tam jsou (minule u Eagle Eye, tentokrat u Zen), u domaciho kina na to neni misto, v kinorecenzich by se to ale melo objevovat, kdyz k tomu bude duvod.
0 0
reagovat
Fluke : Ale zase, bay to nebylo půl stránky názor jednoho, půl stránky názor druhého, takovéto vs., tuším, že i v Premiere kdysi dávno bylo.
507041
Fluke : Ale zase, bay to nebylo půl stránky názor jednoho, půl stránky názor druhého, takovéto vs., tuším, že i v Premiere kdysi dávno bylo.
0 0
reagovat

a4am

takovej ten protinázor, viď..to by bodlo.
507039
takovej ten protinázor, viď..to by bodlo.
a4am
0 0
reagovat
Jen u některých titulů, kdy se v redakci premiere objeví různé názory, by mohl být názor jiného z redakce zastoupen hvězdičkovým hodnocením.
507037
Jen u některých titulů, kdy se v redakci premiere objeví různé názory, by mohl být názor jiného z redakce zastoupen hvězdičkovým hodnocením.
0 0
reagovat
Byl jsem o vikendu pryc, tak jen zpetne... Radimovi se serialovej Terminator libi, takze ty ctyri hvezdicky mozna nejsou preklep. Za to BMW se Flukeovi omlouvam. Obrazky vybira fotoeditorka, ale mel jsem si to pohlidat. Za vsechny pripominky samozrejme diky. Predavaji se odpovednym mistum. :)
507035
Byl jsem o vikendu pryc, tak jen zpetne... Radimovi se serialovej Terminator libi, takze ty ctyri hvezdicky mozna nejsou preklep. Za to BMW se Flukeovi omlouvam. Obrazky vybira fotoeditorka, ale mel jsem si to pohlidat. Za vsechny pripominky samozrejme diky. Predavaji se odpovednym mistum. :)
0 0
reagovat

MB

Ode me mas na Hut -BAN- takze mas smulu :D :D
507034
Ode me mas na Hut -BAN- takze mas smulu *:D* *:D*
MB
0 0
reagovat

terminator007

To nee. Prince tam je nejlevnější. :) Ale stejně je to blééé... :D
507051
To nee. Prince tam je nejlevnější. *:)* Ale stejně je to blééé... *:D*
terminator007
0 0
reagovat

MB

Joo? Takze z Hutu uz mas zakazano objednavat! A zrus Prince :D
507052
Joo? Takze z Hutu uz mas zakazano objednavat! A zrus Prince *:D*
MB
0 0
reagovat

terminator007

blééééé TheHut blééééé :D:D
507047
blééééé TheHut blééééé *:D**:D*
terminator007
0 0
reagovat

MB

To neni TheHut sucks, se podivej na vsechny stranky (vceten game) na ofiko datum vydani ;) To spis z game posilaji nejake ruske verze a jeste o 200kc drazsi :D
507046
To neni TheHut sucks, se podivej na vsechny stranky (vceten game) na ofiko datum vydani *;)* To spis z game posilaji nejake ruske verze a jeste o 200kc drazsi *:D*
MB
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se