Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93801 - 93820 Napsat příspěvek
Co se zkusit podívat do profilu, kterej je na HP? 8)
505103
Co se zkusit podívat do profilu, kterej je na HP? *8)*
0 0
reagovat
Soundtrack zdarma z Benjamina Buttona link
505098
Soundtrack zdarma z Benjamina Buttona http://warnerbros2008.warnerbros.com/bafta/#/movies/thecuriouscaseofbenjaminbutton/score/score3
0 0
reagovat
A já myslel, že Vánoce jsou jen jednou do roka... :D;)
505397
A já myslel, že Vánoce jsou jen jednou do roka... *:D**;)*
0 0
reagovat
Hlavne si tam muzes vybrat - bohem obdarena sexbomba z Maxima, pritulna a hodna vs. rafinovana francouzska zea vamp s nasilnickymi sklony. Pro kazdeho neco :D
505396
Hlavne si tam muzes vybrat - bohem obdarena sexbomba z Maxima, pritulna a hodna vs. rafinovana francouzska zea vamp s nasilnickymi sklony. Pro kazdeho neco *:D*
0 0
reagovat
V tomhle jsem s Civalem zajedno. Jeden svět nestačí má jednoznačně nejhezčí bondgirls 8)
505394
V tomhle jsem s Civalem zajedno. Jeden svět nestačí má jednoznačně nejhezčí bondgirls *8)*
0 0
reagovat

Cival

Tak samozřejmě že jako Doktorka Quinnová už je fakt trochu jinde :D
Sophie Marceau rozhodně :+, ale... Denise Richards? :o Ugh...
505390
Tak samozřejmě že jako Doktorka Quinnová už je fakt trochu jinde *:D* Sophie Marceau rozhodně *:+*, ale... Denise Richards? *:o* Ugh...
Cival
0 0
reagovat
Hlavně ne doktorku Quinnovou!:o Preferuju combo Denise Richards - Sophie Marceau, byť je dost prvoplánový :D
505389
Hlavně ne doktorku Quinnovou!*:o* Preferuju combo Denise Richards - Sophie Marceau, byť je dost prvoplánový *:D*
0 0
reagovat

Cival

Takovej magor nejsem:D ani bych si nedovedl představit, kde by se tam dali sehnat prostory..za normální ceny;)

zbytek vzkazník:)
505388
Takovej magor nejsem*:D* ani bych si nedovedl představit, kde by se tam dali sehnat prostory..za normální ceny*;)* zbytek vzkazník:)
Cival
0 0
reagovat

KarelR

Hmm, tohle fakt ne. Postavu má pěknou, ale to je asi tak všechno, nijak zvlášť přitažlivá mi nepřipadá ani ve filmech a i mezi fotkami bych musel hledat docela dlouho.

Nejkrásnější Bondgirl je pro mě jednoznačně Eva Green a hned za ní tehdy dvaadvacetiletá Jane Seymour :)
505387
Hmm, tohle fakt ne. Postavu má pěknou, ale to je asi tak všechno, nijak zvlášť přitažlivá mi nepřipadá ani ve filmech a i mezi fotkami bych musel hledat docela dlouho. Nejkrásnější Bondgirl je pro mě jednoznačně [link="http://jassebombscans.free.fr/envois/jb_eva_green01.jpg"]Eva Green[/link] a hned za ní tehdy dvaadvacetiletá [link="http://jamesbond007.net/galerie/jane10.jpg"]Jane Seymour[/link] *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Mam, ale jestli to chces zakladat nekde pobliz Prahy (Prahy 2), tak si asi nakasli :D
505383
Mam, ale jestli to chces zakladat nekde pobliz Prahy (Prahy 2), tak si asi nakasli *:D*
0 0
reagovat
Mám takovou nezvyklou OT otázku:) Má někdo známého, který provozuje kavárnu a je ochoten podělit se o zkušenosti s jejím založením?
506477
Mám takovou nezvyklou OT otázku:) Má někdo známého, který provozuje kavárnu a je ochoten podělit se o zkušenosti s jejím založením?
0 0
reagovat
pěkná a šikovná holčina. scénář jí udělil takovou hloupoučkou vendettu, za to ona nemohla...?)
506468
pěkná a šikovná holčina. scénář jí udělil takovou hloupoučkou vendettu, za to ona nemohla...*?)*
0 0
reagovat
scroochy. A proto byla Olinka největší highlight Payna i Bonda :D
506466
scroochy. A proto byla Olinka největší highlight Payna i Bonda *:D*
0 0
reagovat
Mně je ta holka úplně proti srsti. Nezajímavá dutá nána, která kazí potenciálně dobrý filmy :D
506465
Mně je ta holka úplně proti srsti. Nezajímavá dutá nána, která kazí potenciálně dobrý filmy *:D*
0 0
reagovat
gratuluju, nasel si jednu z jejich nejslabsich fotek :))
506461
gratuluju, nasel si jednu z jejich nejslabsich fotek *:))*
0 0
reagovat
To ja bych do toho sel jen kdyby byla ve forme sosky :D
506462
To ja bych do toho sel jen kdyby byla ve forme sosky *:D*
0 0
reagovat
Kdyby bylo, tak to DVDčko kupuju :D
506459
Kdyby bylo, tak to DVDčko kupuju *:D*
0 0
reagovat
To je z vystrizenejch scen?
506458
To je z vystrizenejch scen?
0 0
reagovat

Bondovské OT - slint...

506454
http://img65.imageshack.us/img65/9506/olinkabo1.jpg
Bondovské OT - slint...
0 0
reagovat
Dneska konečně, svým způsobem by se dalo říct i ,,teprve", v prackách listopadová Premiere. Dík směřuji k ,,Vymítači celuloidu", něco podobného jsem tam postrádal, tak jen tak dál. Zbytek si jdu dočíst.
506441
Dneska konečně, svým způsobem by se dalo říct i ,,teprve", v prackách listopadová Premiere. Dík směřuji k ,,Vymítači celuloidu", něco podobného jsem tam postrádal, tak jen tak dál. Zbytek si jdu dočíst.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se