Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93781 - 93800 Napsat příspěvek
su veci medzi nebom a zemou, ktorym neradno rozumiet
505145
su veci medzi nebom a zemou, ktorym neradno rozumiet
0 0
reagovat
Co to je?:o To není film! Jdu si někam urychleně odložit boa...
505144
Co to je?*:o* To není film! Jdu si někam urychleně odložit boa...
0 0
reagovat

jo

to bola jediná pozitívna veta z traileru: "only on DvD".
teraz neviem, či nás to malo navnadiť, alebo utešiť...

btw: byť na Jimovom mieste, tak toho sepláka unesiem, naporcujem a zahrabem za hanobenie jeho pamiatky
505143
to bola jediná pozitívna veta z traileru: "only on DvD". teraz neviem, či nás to malo navnadiť, alebo utešiť... btw: byť na Jimovom mieste, tak toho sepláka unesiem, naporcujem a zahrabem za hanobenie jeho pamiatky
jo
0 0
reagovat
A jde to prej jen na DVD. Uff.
505142
A jde to prej jen na DVD. Uff.
0 0
reagovat
ace ventura jr. trailer ano je to peklo
505140
[link="http://www.youtube.com/watch?v=5Iv1xs0hl4w"] ace ventura jr. trailer[/link] ano je to peklo
0 0
reagovat
zejo :D
505139
zejo *:D*
0 0
reagovat
A já o čem to celou dobu mluvíte když tu žádná reklama neni :D
505138
A já o čem to celou dobu mluvíte když tu žádná reklama neni *:D*
0 0
reagovat

TrDLo

rádo se stalo.

Jindy mám záchvaty odpovědnosti vůči pravém smyslu reklam pro webmastery - tedy jakýsi morální apel, že když už tu stránky jsou, tak si zobrazím i ty reklamy, ať vím, kdo je živí a ať si to uvědomím, ale vždycky mě to rychle přejde, jako u Vodafonu dneska, čímž má u mě jako zákazníka o bod míň.

No, nemůžu nevzpomenout Gábinu...."Ahoj, já jsem Gábina..." to myslím bylo" dlouho jsem nějakou ženu tak nenáviděl....:D
505137
rádo se stalo. Jindy mám záchvaty odpovědnosti vůči pravém smyslu reklam pro webmastery - tedy jakýsi morální apel, že když už tu stránky jsou, tak si zobrazím i ty reklamy, ať vím, kdo je živí a ať si to uvědomím, ale vždycky mě to rychle přejde, jako u Vodafonu dneska, čímž má u mě jako zákazníka o bod míň. No, nemůžu nevzpomenout Gábinu...."Ahoj, já jsem Gábina..." to myslím bylo" dlouho jsem nějakou ženu tak nenáviděl....*:D*
TrDLo
0 0
reagovat
Za normálních okolností bych samozřejmě podezříval svůj stroj, ale vzhledem k tomu že to dělá jenom jedna konkrétní reklama na jednom konkrétním webu a všude jinde mi flashovky jedou v pohodě, tak mě to trochu zarazilo.
505136
Za normálních okolností bych samozřejmě podezříval svůj stroj, ale vzhledem k tomu že to dělá jenom jedna konkrétní reklama na jednom konkrétním webu a všude jinde mi flashovky jedou v pohodě, tak mě to trochu zarazilo.
0 0
reagovat
mihhi: Jo, to chapu, to popovani by melo byt min.

TrDla: Jo, tak v tom se nevyznam, ale mne teda jede v IE i Mozile vse uplne normalne.
505135
mihhi: Jo, to chapu, to popovani by melo byt min. TrDla: Jo, tak v tom se nevyznam, ale mne teda jede v IE i Mozile vse uplne normalne.
0 0
reagovat

Bo X Be

Díky, právě jsi učinil můž život snadnějším :)

To ovšem nic nemění na faktu že ten problém tam pořád je, jenom už ho nepotkávám :)
505134
Díky, právě jsi učinil můž život snadnějším :) To ovšem nic nemění na faktu že ten problém tam pořád je, jenom už ho nepotkávám :)
Bo X Be
0 0
reagovat
Přidám svůj postřeh ohledně reklam (kocour moji zprávu nějak ignoruje): je sakra normální, aby mi ta hnusná flash reklama na emag vytížila CPU procesem firefox na 95% a prakticky znemožnila prohlížení webu (nejen) moviezone? Celkem dost mi to vadí, věřil jsem si že T2050 na prohlížení netu stačí....
505133
Přidám svůj postřeh ohledně reklam (kocour moji zprávu nějak ignoruje): je sakra normální, aby mi ta hnusná flash reklama na emag vytížila CPU procesem firefox na 95% a prakticky znemožnila prohlížení webu (nejen) moviezone? Celkem dost mi to vadí, věřil jsem si že T2050 na prohlížení netu stačí....
0 0
reagovat
Reklamy si muzou klidne blikat animovat se, ale pouze ve vymezenem prostoru. Ty mi nevadi, ale POPupy a zvukove efekty mne hodne stvou.
505132
Reklamy si muzou klidne blikat animovat se, ale pouze ve vymezenem prostoru. Ty mi nevadi, ale POPupy a zvukove efekty mne hodne stvou.
0 0
reagovat
Oh jezus, schválně jsem vypnul AdBlock abych ji uviděl - tyhle celostránkový reklamy jsou ten největší humus na internetu (i když pravda, mluvící reklama na csfd byla ještě větší zlo).
505131
Oh jezus, schválně jsem vypnul AdBlock abych ji uviděl - tyhle celostránkový reklamy jsou ten největší humus na internetu (i když pravda, mluvící reklama na csfd byla ještě větší zlo).
0 0
reagovat
To jo, mě reklamy nevadí a neblokuju je, ale když při každém načtení vyskočí popup, který se musí zavírat křížkem je to na zabití, sorry...
505130
To jo, mě reklamy nevadí a neblokuju je, ale když při každém načtení vyskočí popup, který se musí zavírat křížkem je to na zabití, sorry...
0 0
reagovat
Z neceho musime zit, panove... 8)
505129
Z neceho musime zit, panove... *8)*
0 0
reagovat
Firefox add ons: No script - už po ní není ani vidu ani slechu.....
505128
Firefox add ons: No script - už po ní není ani vidu ani slechu.....
0 0
reagovat
+1:-
505127
+1*:-*
0 0
reagovat
Ta Vodafone reklama mě na uvédní stránce pěkně štve:(
505125
Ta Vodafone reklama mě na uvédní stránce pěkně štve*:(*
0 0
reagovat
Mr. Hlad: Ok, ok. Už nic neříkám, můžeš to smazat, mě mazací funkce pernamentně nefunguje.;)
505105
Mr. Hlad: Ok, ok. Už nic neříkám, můžeš to smazat, mě mazací funkce pernamentně nefunguje.*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se