Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92241 - 92260 Napsat příspěvek
Nebo z novinek Hot Stuff 2. Njn, doba, kdy se z novinky o nějakém pidiživotopisném filmu udělala dějepisná stať na čtyři tisíce znaků už jsou holt pryč... :)
529115
Nebo z novinek Hot Stuff 2. Njn, doba, kdy se z novinky o nějakém pidiživotopisném filmu udělala [link="http://www.moviezone.cz/clanek/1193-comeback-rennyho-harlina/"]dějepisná stať na čtyři tisíce znaků[/link] už jsou holt pryč... :)
0 0
reagovat
Zkrati se, aby to tak nebylo. Vime o tom.
529114
Zkrati se, aby to tak nebylo. Vime o tom.
0 0
reagovat
S tou listou jsem se mozna nevyjadril uplne jasne - take si myslim, ze funguje dobre a odlehcila Hot Stuffu o takove ty titerne zpravy typu "nova fotka z nataceni", ale z Hot Stuffu se tak nejak staly Novinky 2.
529113
S tou listou jsem se mozna nevyjadril uplne jasne - take si myslim, ze funguje dobre a odlehcila Hot Stuffu o takove ty titerne zpravy typu "nova fotka z nataceni", ale z Hot Stuffu se tak nejak staly Novinky 2.
0 0
reagovat
HS ma byt kratky a ne dost velky na novinku, to ze to ted stčko parkrat natahl je nahoda.

Lista ma jasne svuj smysl, imho neni treba velky intelektualni namahy, aby clovek ty rozdily pochopil (treba v liste jsou evidentne jen veci jen na jednu vetu, v HS vety co si zaslouzi komentar/diskuzi)
529111
HS ma byt kratky a ne dost velky na novinku, to ze to ted stčko parkrat natahl je nahoda. Lista ma jasne svuj smysl, imho neni treba velky intelektualni namahy, aby clovek ty rozdily pochopil (treba v liste jsou evidentne jen veci jen na jednu vetu, v HS vety co si zaslouzi komentar/diskuzi)
0 0
reagovat
Lišta je super! ;)
Ale je fakt, že délka novinek a hotstuff se jaksi vyrovnala... Štěpán má psavou.. :D
529110
Lišta je super! ;) Ale je fakt, že délka novinek a hotstuff se jaksi vyrovnala... Štěpán má psavou.. :D
0 0
reagovat
Lišta imho funguje výborně... psát cokoliv delšího o nový fotce z bůhvíčeho nebo nějakej drb je zbytečný. Ale s Hot Stuff vs. Novinky souhlas.
529109
Lišta imho funguje výborně... psát cokoliv delšího o nový fotce z bůhvíčeho nebo nějakej drb je zbytečný. Ale s Hot Stuff vs. Novinky souhlas.
0 0
reagovat
Mimochodem, uz vubec nechapu, jak je rozdil mezi "Novinkami" a "Hot Stuff". V rozdilne dulezitosti ani delce textu to podle me uz davno neni, pro priklad bych asi nemusel chodit daleko - rozdelenni Hobita na dve pulky (Hot Stuff) vs. Bojovi plysaci (Novinky). Nemluve o tom, ze zavedenim informacni listy ztratil Hot Stuff smysl uplne.
529108
Mimochodem, uz vubec nechapu, jak je rozdil mezi "Novinkami" a "Hot Stuff". V rozdilne dulezitosti ani delce textu to podle me uz davno neni, pro priklad bych asi nemusel chodit daleko - rozdelenni Hobita na dve pulky (Hot Stuff) vs. Bojovi plysaci (Novinky). Nemluve o tom, ze zavedenim informacni listy ztratil Hot Stuff smysl uplne.
0 0
reagovat
Češi zavádějí šrotovné: link
529107
Češi zavádějí šrotovné: http://i231.photobucket.com/albums/ee171/karbous/rotovn.jpg
0 0
reagovat
tal jsem se konečně dokopal k ostrovu... pro mne nejemotivnější (osobní?) bayovo dílko
8/10
529106
tal jsem se konečně dokopal k ostrovu... pro mne nejemotivnější (osobní?) bayovo dílko 8/10
0 0
reagovat

Fluke

Tak ten konec jsem takový nečekal. :-)
529105
Tak ten konec jsem takový nečekal. :-)
Fluke
0 0
reagovat

LuckyStar

Jestli ti někdo pořád posílá nějaké zprávy, tak ty jsi mu psal a nepomáhá to, tak ať mu pohrozí Admin tím, že pokuď nepřestane, tak dostane banána a ne toho co se jí a klouže se po něm. :D
529104
Jestli ti někdo pořád posílá nějaké zprávy, tak ty jsi mu psal a nepomáhá to, tak ať mu pohrozí Admin tím, že pokuď nepřestane, tak dostane banána a ne toho co se jí a klouže se po něm. *:D*
LuckyStar
0 0
reagovat
Luc44: Nedělejme předsudky:)

LuckyStar: kdo to je?:)
529103
Luc44: Nedělejme předsudky:) LuckyStar: kdo to je?:)
0 0
reagovat

LuckyStar

Disk aka Disketa? :D
529101
Disk aka Disketa? *:D*
LuckyStar
0 0
reagovat
Oki, diky :)
529100
Oki, diky *:)*
0 0
reagovat
Nejde, leda resit s adminem, nejlepe s kocourem a pres vzkaznik :-)
529099
Nejde, leda resit s adminem, nejlepe s kocourem a pres vzkaznik :-)
0 0
reagovat
Bry vecer, da se nekde prosim vas nastavit ignore ve vzkazniku ? Mam tu jednoho blazna .)
529098
Bry vecer, da se nekde prosim vas nastavit ignore ve vzkazniku ? Mam tu jednoho blazna .)
0 0
reagovat

Fluke

Konečná :D:D:+
529097
Konečná *:D**:D**:+*
Fluke
0 0
reagovat
529096
http://www.amazon.co.uk/gp/mpd/permalink/m2U0NZTSG89HNR/ref=ent_fb_link *:D*
0 0
reagovat

bender22

Ten muzikant by se s tím koukám nes*al, protiústavní nebo ne, všechny je prostě zavřete:)
Mě docela pobavilo to jak vyvrací "kdyby CD stála 50,-...", vždyť už DVD za 49-99,- dokázala, že je to pro lidi výhodnější koupit si je, než stáhnout.:)
(plus je překvapivý, že na většině z nich není to blbý protikopírovací video:))
529094
Ten muzikant by se s tím koukám nes*al, protiústavní nebo ne, všechny je prostě zavřete*:)* Mě docela pobavilo to jak vyvrací "kdyby CD stála 50,-...", vždyť už DVD za 49-99,- dokázala, že je to pro lidi výhodnější koupit si je, než stáhnout.*:)* (plus je překvapivý, že na většině z nich není to blbý protikopírovací video*:)*)
bender22
0 0
reagovat

Fluke

ten pravnik opravdu vedel o cem mluvi. nechapu proc se vyjadruje k necemu o cem nema ani paru. ale docela stoji za to si projit diskuzi pod tim clankem. zvlast upozornuji na clanky uzivatele s prezdivkou muzikant:)
529093
ten pravnik opravdu vedel o cem mluvi. nechapu proc se vyjadruje k necemu o cem nema ani paru. ale docela stoji za to si projit diskuzi pod tim clankem. zvlast upozornuji na clanky uzivatele s prezdivkou muzikant*:)*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se