Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92201 - 92220 Napsat příspěvek
jj, hurá na kute a ve dve budicek:D
523812
jj, hurá na kute a ve dve budicek*:D*
0 0
reagovat
Mám stejnou strategii jako KARLOS, teď se pokusim spát, ale před 2:00 bych tu měl být :D
523810
Mám stejnou strategii jako KARLOS, teď se pokusim spát, ale před 2:00 bych tu měl být *:D*
0 0
reagovat
V kolik že to přesně začíná? Ať vím kdy vstát :+
523809
V kolik že to přesně začíná? Ať vím kdy vstát *:+*
0 0
reagovat
Čím víc tím líp. :)
523808
Čím víc tím líp. *:)*
0 0
reagovat
link este tohle,ale obraz nic moc nebude...
523807
http://www.justin.tv/directory/entertainment este tohle,ale obraz nic moc nebude...
0 0
reagovat
Minulé dva roky nic nepadalo. Pokaždý jsem koukal celou dobu na jeden stream, který teda maximálně třeba na pár desítek sekund sletěl, ale pak zase šel v pohodě.
523806
Minulé dva roky nic nepadalo. Pokaždý jsem koukal celou dobu na jeden stream, který teda maximálně třeba na pár desítek sekund sletěl, ale pak zase šel v pohodě.
0 0
reagovat
Jako jdu na sedmou do práce, ale nevím nevím, jestli se donutím jít teď spát... :D
523805
Jako jdu na sedmou do práce, ale nevím nevím, jestli se donutím jít teď spát... *:D*
0 0
reagovat
Bojím se, že pár těch zdrojů pak vždycky odejde/je bloknutých, takže budem průběžně hledat různé zdroje...
523804
Bojím se, že pár těch zdrojů pak vždycky odejde/je bloknutých, takže budem průběžně hledat různé zdroje...
0 0
reagovat
Silence: Teď nad tím uvažuju, že půjdu teďka spát a pak vstanu ;).... Ale nic neslibuji ;)
523803
Silence: Teď nad tím uvažuju, že půjdu teďka spát a pak vstanu ;).... Ale nic neslibuji ;)
0 0
reagovat
liuk: Jj, díky moc. Už jsem si ten čtvrtý taky otestoval a zvuk je dokonce v hodně mizerný kvalitě. Snad se ten z ABC udrží.
523802
liuk: Jj, díky moc. Už jsem si ten čtvrtý taky otestoval a zvuk je dokonce v hodně mizerný kvalitě. Snad se ten z ABC udrží.
0 0
reagovat
ja se divam pres tuhle stranku na spoustu sportovnich prenosu a maj tam dneska napsany i Oscary, takze doufam ze to pojede.. nic neni potreba instalovat a vetsinou je obraz perfektni.. 8) link a vzdycky ten konkretni prenos zapinaj az,kdyz to zacina,tak se ted nestrachujte,ze to nejde...
PS: bude zas zvukovej prenos od kluku z MovieZone? :))
523801
ja se divam pres tuhle stranku na spoustu sportovnich prenosu a maj tam dneska napsany i Oscary, takze doufam ze to pojede.. nic neni potreba instalovat a vetsinou je obraz perfektni.. *8)* http://www.atdhe.net/ a vzdycky ten konkretni prenos zapinaj az,kdyz to zacina,tak se ted nestrachujte,ze to nejde... PS: bude zas zvukovej prenos od kluku z MovieZone? *:))*
0 0
reagovat
Bagr007: Nic moc, to ABC je asi hezčí a hlavně je anglicky. :) I když si pamatuju, že minulý rok to mělo jít na CCTV taky přímo přebraný a nepřekládaný. Ale pak se mi nepovedlo nic sdíleného najít, tak jsem koukal na ABC. Což tady budeme asi všichni i teď, ty ostatní odkazy se budou hodit, kdyby náhodou ABC šlo do kelu.
523800
Bagr007: Nic moc, to ABC je asi hezčí a hlavně je anglicky. *:)* I když si pamatuju, že minulý rok to mělo jít na CCTV taky přímo přebraný a nepřekládaný. Ale pak se mi nepovedlo nic sdíleného najít, tak jsem koukal na ABC. Což tady budeme asi všichni i teď, ty ostatní odkazy se budou hodit, kdyby náhodou ABC šlo do kelu.
0 0
reagovat
Kdopa tu v noci bude? Když už jsem se rozhodl, že dneska pojedu nonstop (omlouvám se svému zaměstnavateli;) tak ať to tu stojí za to... :D
523799
Kdopa tu v noci bude? Když už jsem se rozhodl, že dneska pojedu nonstop (omlouvám se svému zaměstnavateli;) tak ať to tu stojí za to... *:D*
0 0
reagovat
liuk: Díky moc. Sice do práce vstávám v 6:00, ale zkusím to nějak dát. Ještě jednou díky, ale v tipovačce tě stejně porazím. :D;)
523798
liuk: Díky moc. Sice do práce vstávám v 6:00, ale zkusím to nějak dát. Ještě jednou díky, ale v tipovačce tě stejně porazím. *:D**;)*
0 0
reagovat
liuk: Jak je na tom kvalita u toho čtvrtého? Já jenom, jestli má cenu to zkoušet.
523797
liuk: Jak je na tom kvalita u toho čtvrtého? Já jenom, jestli má cenu to zkoušet.
0 0
reagovat

liuk

Tak to je nadhera...thx
523796
Tak to je nadhera...thx
liuk
0 0
reagovat

liuk

Díky, paráda paráda. Paráda. Snad neusnu.

Button do toho!
523795
Díky, paráda paráda. Paráda. Snad neusnu. Button do toho!
liuk
0 0
reagovat

Oskari

link - trojka a ctyrka me facha, ale asi pujdou i ty dalsi. Na trojku se nemusi snad instalovat nic - tam je ABC pres WMP, na ctyrku je treba instalovat do firefoxu plugin na p2ptv - tam je cinska CCTV. A na ty ostatni je treba instalovat externi p2ptv program Sopcast, ty jsem nezkousel.
523792
http://shadownet.ro/oscars.php - trojka a ctyrka me facha, ale asi pujdou i ty dalsi. Na trojku se nemusi snad instalovat nic - tam je ABC pres WMP, na ctyrku je treba instalovat do firefoxu plugin na p2ptv - tam je cinska CCTV. A na ty ostatni je treba instalovat externi p2ptv program Sopcast, ty jsem nezkousel.
Oskari
0 0
reagovat
Strach ruluje, super atmoska...
523791
Strach ruluje, super atmoska...
0 0
reagovat
Toz doufam ze kdo prvni nakej ten link na Oscary splasi, ze je sem hodi 8)
523790
Toz doufam ze kdo prvni nakej ten link na Oscary splasi, ze je sem hodi *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se