Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 90401 - 90420 Napsat příspěvek

Jeržik

thanks, I'm looking forward to it so much :D btw, zrovna včera sem si pouštěl blade runnera, ta citace potěší... :)):+
527439
thanks, I'm looking forward to it so much *:D* btw, zrovna včera sem si pouštěl blade runnera, ta citace potěší... *:))**:+*
Jeržik
0 0
reagovat
Červený trpaslík, první video z natáčení: link
Neklikejte, pokud si nechcete kazit překvapení... Ale jinak :+:+:+
527438
Červený trpaslík, první video z natáčení: http://www.youtube.com/watch?v=K6_m2PG1kUI&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ecervenytrpaslik%2Ecz%2F&feature=player_embedded Neklikejte, pokud si nechcete kazit překvapení... Ale jinak *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
link ... ,,Boxxy" vrací úder
527436
[link="http://www.youtube.com/watch?v=I5pR5nRdxaQ&NR=1"]link[/link] ... ,,Boxxy" vrací úder
0 0
reagovat
Njn... :D
527430
Njn... *:D*
0 0
reagovat
Jo ukázka jak živá. :D
527429
Jo ukázka jak živá. *:D*
0 0
reagovat
OK, mazu, jsem slepej a je to moje klasika :D
527435
OK, mazu, jsem slepej a je to moje klasika *:D*
0 0
reagovat
terminator007: Tehle link už sem dodal Karbous, čili...;)8)
527432
terminator007: Tehle link už sem dodal Karbous, čili...*;)**8)*
0 0
reagovat
mazec :+
527426
mazec *:+*
0 0
reagovat

Ok@y

Wooooooow :+
527422
Wooooooow *:+*
Ok@y
0 0
reagovat
lepsi je ten mario na youtube, tohle je uz jen napodobenina
527412
lepsi je ten mario na youtube, tohle je uz jen napodobenina
0 0
reagovat
paráda :+
527406
paráda *:+*
0 0
reagovat

Ok@y

Rulézní (:
527405
Rulézní (:
Ok@y
0 0
reagovat
Ok@y: Perfektné!!! :D:+ To mi príde ako začiatok celkom novej éry prezentácie trailerov.
527404
Ok@y: Perfektné!!! *:D**:+* To mi príde ako začiatok celkom novej éry prezentácie trailerov.
0 0
reagovat
Co vsechno neobnasi prace hasicu: link :)
527403
Co vsechno neobnasi prace hasicu: http://www.novinky.cz/koktejl/164749-maleho-chlapce-pred-skokem-z-balkonu-zachranil-az-spiderman.html *:)*
0 0
reagovat
ukázka na cranka 2, co vás rozseká link ( no aspoň váš prohlížeč:D)
527397
ukázka na cranka 2, co vás rozseká http://www.break.com/crank/crank-high-voltage.html ( no aspoň váš prohlížeč*:D*)
0 0
reagovat
thx Gonzi :+
527395
thx Gonzi *:+*
0 0
reagovat

mihhi, Memphis

Auto přihlášení funguje, omylem tu není ve formuláři, k0C0UR mi odepsal že to opraví až bude víc času (diplomka... chápu... mám bakalářku :( ) a starým přihlášeným ten automat funguje proto, že je nastavený přímo v databázi u profilu. btw v db mi to upravil taky takže jsem stále přihlášený... jóóóóóóó
527394
Auto přihlášení funguje, omylem tu není ve formuláři, k0C0UR mi odepsal že to opraví až bude víc času (diplomka... chápu... mám bakalářku *:(* ) a starým přihlášeným ten automat funguje proto, že je nastavený přímo v databázi u profilu. btw v db mi to upravil taky takže jsem stále přihlášený... jóóóóóóó
mihhi, Memphis
0 0
reagovat
Jen bych chtěl upozornit fanoušky anime, že v trafikách se dá sehnat Cyber city Oedo 808 a brzy má vyjít i Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone. Což mě příjde jako hodně dobrá zpráva8)
527387
Jen bych chtěl upozornit fanoušky anime, že v trafikách se dá sehnat Cyber city Oedo 808 a brzy má vyjít i Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone. Což mě příjde jako hodně dobrá zpráva*8)*
0 0
reagovat

rcorp

Já bych už snad zavedl za vyjadřování k "situaci, se kterou dotyčný není obeznámen" do televize jako přestupek. To by se policie napakovala:)
527383
Já bych už snad zavedl za vyjadřování k "situaci, se kterou dotyčný není obeznámen" do televize jako přestupek. To by se policie napakovala*:)*
rcorp
0 0
reagovat
Copak násilné počítačové hry, to už je evergreen, ale celá ta reportáž (a hlavně pak pokračující článek na tn.cz) je na pěst. Nikdo nic neví, ale to nebrání "expertům", aby se k tomu zasvěceně vyjadřovali. Hlavně že má Policie ČR píárko a média šokující událost...
527368
Copak násilné počítačové hry, to už je evergreen, ale celá ta reportáž (a hlavně pak pokračující článek na tn.cz) je na pěst. Nikdo nic neví, ale to nebrání "expertům", aby se k tomu zasvěceně vyjadřovali. Hlavně že má Policie ČR píárko a média šokující událost...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se