Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 89421 - 89440 Napsat příspěvek
A nedají si pokoj a nedají.:( Divím se, že jim to soud ještě nezatrhl.
530480
A nedají si pokoj a nedají.*:(* Divím se, že jim to soud ještě nezatrhl.
0 0
reagovat
Giant Octopus slaps Mega Shark around a bit with a large ocean liner :D
530479
Giant Octopus slaps Mega Shark around a bit with a large ocean liner *:D*
0 0
reagovat
Neuveritelne! :D:D:D
530478
Neuveritelne! *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
To bude :D:+
530477
To bude *:D**:+*
0 0
reagovat
Mega Shark vs. Giant Octopus má i stylovej poster :D
530476
Mega Shark vs. Giant Octopus má i [link="http://4.bp.blogspot.com/_mSFODWk5Je8/SbCLxMJNFMI/AAAAAAAAAM4/U8q66mTJflk/s1600-h/megashark_large.jpg"]stylovej poster[/link] *:D*
0 0
reagovat
... Jinak mi ale tato "blogovací reportáž" přijde v duchu Novy...
Erik Tabery, šéfredaktor Respektu
:+:+:+
530475
... Jinak mi ale tato "blogovací reportáž" přijde v duchu Novy... Erik Tabery, šéfredaktor Respektu *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Ještě menší postřeh Patricka Zandla na aféru Dlabaja
link
530474
Ještě menší postřeh Patricka Zandla na aféru Dlabaja http://www.lupa.cz/clanky/chrochtani-na-blogu-stalo-reportera-novy-misto/
0 0
reagovat
@deiwi :D
530461
@deiwi *:D*
0 0
reagovat

Hon na Gluma

Nevíte, dá se někde shlédnout, rest. stáhnout film The Hunt for Gollum s českými titulky? Ono teda český titulky už jsem našel, ale to si musím film stáhnout, abych je mohl připojit...
530456
Nevíte, dá se někde shlédnout, rest. stáhnout film The Hunt for Gollum s českými titulky? Ono teda český titulky už jsem našel, ale to si musím film stáhnout, abych je mohl připojit...
Hon na Gluma
0 0
reagovat
In your face Ján Filc :D
link
530454
In your face Ján Filc *:D* http://www.postimage.org/image.php?v=aVTVLFi
0 0
reagovat

deiwi

1) Nebyla to kola?:)
2) video je to pěkný, ale trošku už přehnaný:)

btw. to tetování na boku je nic moc:))
530421
1) Nebyla to kola?:) 2) video je to pěkný, ale trošku už přehnaný:) btw. to tetování na boku je nic moc*:))*
deiwi
0 0
reagovat

duro

Pravdu díš, to je téma. Mně teda přijde strašně opuštěná... :D jinak nepřijde vám na tej obálce jak mladší Jolie?
deiwi: ad2) :o :D :D :D
530417
Pravdu díš, to je téma. Mně teda přijde strašně opuštěná... *:D* jinak nepřijde vám na tej obálce jak mladší Jolie? deiwi: ad2) *:o* *:D* *:D* *:D*
duro
0 0
reagovat
Hlavně se strašně směšně nakrucuje.. to fakt nejde... :D
530416
Hlavně se strašně směšně nakrucuje.. to fakt nejde... :D
0 0
reagovat

duro

Při sledování toho videa mě napadly dvě věci:
1) Už jsem dlouho neměl maso na grilu
2) S tím chlastáním piva po probuzení mi Megan připomíná matku :D
530414
Při sledování toho videa mě napadly dvě věci: 1) Už jsem dlouho neměl maso na grilu 2) S tím chlastáním piva po probuzení mi Megan připomíná matku *:D*
duro
0 0
reagovat

falošná téma

Myslím, že vám pri tom soptení na bulvár uniklo to skvelé Karlovo video s Megan Fox. Je tam v plavkách. A v podväzkoch a sexy pančuchách. A griluje si mäsko pri bazéne... :+:+:+

Moje dieťa už nosí iná žena, ale vy ešte máte šancu... :D;)
530409
Myslím, že vám pri tom soptení na bulvár uniklo to skvelé Karlovo video s Megan Fox. Je tam v plavkách. A v podväzkoch a sexy pančuchách. A griluje si mäsko pri bazéne... *:+**:+**:+* Moje dieťa už nosí iná žena, ale vy ešte máte šancu... *:D**;)*
falošná téma
0 0
reagovat
Fluke: To by teda cpát média měla. Jenže je to zase ten kolotoč, kdy ty státní jsou buď kontrolovány milovanou, zkostnatělou, zpolitikařenou RRTV a nebo ty soukromé jsou hlavně od dob opoziční smlouvy prolezlé lobbysty hlavních stran až na kost. Ale fakt mám dojem, že už čím dál víc lidí toho má plné zuby, a spíš se obrací na alternativní zdroje internetu. Což už si samozřejmě naši zastupitelé všimli a chtějí udělat z internetu televizi: link
530395
Fluke: To by teda cpát média měla. Jenže je to zase ten kolotoč, kdy ty státní jsou buď kontrolovány milovanou, zkostnatělou, zpolitikařenou RRTV a nebo ty soukromé jsou hlavně od dob opoziční smlouvy prolezlé lobbysty hlavních stran až na kost. Ale fakt mám dojem, že už čím dál víc lidí toho má plné zuby, a spíš se obrací na alternativní zdroje internetu. Což už si samozřejmě naši zastupitelé všimli a chtějí udělat z internetu televizi: http://www.laquadrature.net/en
0 0
reagovat

liuk

To byla taky pěkná aférka. Nehledě na to, že tohle si mají vyřešit diplomati a samotné armády kontingentu, ale hlavně, že z toho udělali trhák.
Volit jiné strany a lidi je práce nás občanů (docela bych i přivítal, aby se cpalo lidem do hlavy hojně "máte, co jste si zvolili"), prací médií je nezobat těm politickejm stálicím takhle z ruky a nedávat jim tolik prostoru.
530389
To byla taky pěkná aférka. Nehledě na to, že tohle si mají vyřešit diplomati a samotné armády kontingentu, ale hlavně, že z toho udělali trhák. Volit jiné strany a lidi je práce nás občanů (docela bych i přivítal, aby se cpalo lidem do hlavy hojně "máte, co jste si zvolili"), prací médií je nezobat těm politickejm stálicím takhle z ruky a nedávat jim tolik prostoru.
liuk
0 0
reagovat
Zdejší Hot Stuff. :D Tjn, ono vůbec takový ten přístup: MUSÍME TO MÍT OKAMŽITĚ je fakt na zabití. Zveřejnit zprávu o délce dvou vět a pak ten článek jen postupně natahovat je fakt peklo. A děje se to pořád, včetně dodatečného upravování celého textu atd. Nedávno jsem to zažil na idnesu s tou další plácnutí-do-vody-kauzou: Češi jsou v Afghánistánu srabi a zradili Brity. To bylo fakt něco. Měl jsem ten článek s nadpisem na tenhle způsob otevřený, za dvě hodiny ho refreshnul a bylo tam úplně něco jiného - totiž že ve velení jednotky jsou rozpory a není morálka, autorita. Hlavně že byla senzace, která se objevila všude v televizních zprávách, kde se řeklo, že to je podle informací idnes.cz.
Ohledně toho nakažení politiky těmihle manýry je to určitě pravda a proto je třeba volit úplně jiné strany a i lidi než tyhle stálice, kteří si vybrali službu lidu jako povolání.
530378
Zdejší Hot Stuff. *:D* Tjn, ono vůbec takový ten přístup: MUSÍME TO MÍT OKAMŽITĚ je fakt na zabití. Zveřejnit zprávu o délce dvou vět a pak ten článek jen postupně natahovat je fakt peklo. A děje se to pořád, včetně dodatečného upravování celého textu atd. Nedávno jsem to zažil na idnesu s tou další plácnutí-do-vody-kauzou: Češi jsou v Afghánistánu srabi a zradili Brity. To bylo fakt něco. Měl jsem ten článek s nadpisem na tenhle způsob otevřený, za dvě hodiny ho refreshnul a bylo tam úplně něco jiného - totiž že ve velení jednotky jsou rozpory a není morálka, autorita. Hlavně že byla senzace, která se objevila všude v televizních zprávách, kde se řeklo, že to je podle informací idnes.cz. Ohledně toho nakažení politiky těmihle manýry je to určitě pravda a proto je třeba volit úplně jiné strany a i lidi než tyhle stálice, kteří si vybrali službu lidu jako povolání.
0 0
reagovat

popik

Ale...ale....to se nam tu vynorilo rejpalku:D Pekne...pekne at ta nase zumpa pekne pretejka:D
530377
Ale...ale....to se nam tu vynorilo rejpalku*:D* Pekne...pekne at ta nase zumpa pekne pretejka*:D*
popik
0 0
reagovat
Mě připadá aktualne.cz ještě horší, a mám pocit, že tam musí mít pozici "kreativec nejneuvěřitelnějších perexů na netu". :)
530371
Mě připadá aktualne.cz ještě horší, a mám pocit, že tam musí mít pozici "kreativec nejneuvěřitelnějších perexů na netu". *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se