Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 89381 - 89400 Napsat příspěvek
Takže přece je to pravda: link :D
530566
Takže přece je to pravda: http://www.novinky.cz/koktejl/168210-hobiti-skutecne-zili-a-byli-novym-druhem-cloveka.html *:D*
0 0
reagovat

Spazz

To je jasný Eye of the Tiger :+
530564
To je jasný Eye of the Tiger *:+*
Spazz
0 0
reagovat
KarelR: to video rozhodně není geniální jen lehce :-D I thought I told you to die... :-D

jinak kucí dík za ohlasy... co se týče zpomalovaček, chystám se na to :-D sestříhat ještě s nějakýma jinýma zápasama a trochou tréninku a prcnout k tomu nějakou neúměrně epickou muziku :-D
530562
KarelR: to video rozhodně není geniální jen lehce :-D I thought I told you to die... :-D jinak kucí dík za ohlasy... co se týče zpomalovaček, chystám se na to :-D sestříhat ještě s nějakýma jinýma zápasama a trochou tréninku a prcnout k tomu nějakou neúměrně epickou muziku :-D
0 0
reagovat
Čas na lehce geniální video. Epická upíří bitka s Andym Sambergem :D [link]
530561
Čas na lehce geniální video. Epická upíří bitka s Andym Sambergem *:D* [link="http://www.funnyordie.com/videos/0d37f75102/slaughter-shack"][link][/link]
0 0
reagovat
Zato Max Payne 3 vychází tuto zimu. Chudák už trošku prošedivěl. Ale pravděpodobně to nebude na pc :-
530560
Zato Max Payne 3 vychází tuto zimu. Chudák už trošku prošedivěl. Ale pravděpodobně to nebude na pc *:-*
0 0
reagovat
Naopak, třeba prodaj licenci a někdo se toho chytne. Ale je fakt, že kdyby ta hra vznikla, přišli bysme o jednu "legendu", který se dá posmívat. :D
530556
Naopak, třeba prodaj licenci a někdo se toho chytne. Ale je fakt, že kdyby ta hra vznikla, přišli bysme o jednu "legendu", který se dá posmívat. *:D*
0 0
reagovat
No fungovali, protoze produkovali oba dily Maxe Payna a Pray. Ale docela se tesim, az nekdo napise pravdu o tom, co se s DNF skutecne za ta dlouha leta delo.
530555
No fungovali, protoze produkovali oba dily Maxe Payna a Pray. Ale docela se tesim, az nekdo napise pravdu o tom, co se s DNF skutecne za ta dlouha leta delo.
0 0
reagovat

Karbous

Divím se, že tak dlouho vůbec fungovali:)) Na druhou stranu, je to docela um 10 let utrácet peníze a užívat si na neexistujícím projektu, který podle mě DNF je:)
530554
Divím se, že tak dlouho vůbec fungovali*:))* Na druhou stranu, je to docela um 10 let utrácet peníze a užívat si na neexistujícím projektu, který podle mě DNF je*:)*
Karbous
0 0
reagovat
3D Realms zaviraji kram, Duke Nukem Forever je tak pravdepodobne definitivne mrtvy: link
530552
3D Realms zaviraji kram, Duke Nukem Forever je tak pravdepodobne definitivne mrtvy: http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=23518
0 0
reagovat
Me neither 8) je to supr
530550
Me neither *8)* je to supr
0 0
reagovat
ale ja to nevidel. pekny :)
530546
ale ja to nevidel. pekny :)
0 0
reagovat

Fluke

fuck :-(
530545
fuck :-(
Fluke
0 0
reagovat

Snipsley

cca nějaký dva týdny zpátky jsme to tu řešili, obdivovali, či zatracovali:)
530543
cca nějaký dva týdny zpátky jsme to tu řešili, obdivovali, či zatracovali:)
Snipsley
0 0
reagovat
Totálně mazec
530540
Totálně [link="http://www.youtube.com/watch?v=IU_reTt7Hj4"]mazec[/link]
0 0
reagovat
To uz vime (v profilu) dlouho 8)
530537
To uz vime (v profilu) dlouho *8)*
0 0
reagovat
link
tak překladatelé si asi stejně jako u TF2 nenamáhali zjistit info o filmu a z 500 days of Summer je 500 letních dní
530536
http://www.csfd.cz/film/253070-500-letnich-dni-500-days-of-summer/videa/ tak překladatelé si asi stejně jako u TF2 nenamáhali zjistit info o filmu a z 500 days of Summer je 500 letních dní
0 0
reagovat
Tak hlavne at zitra Jarda a spol ty vikingy posle domu :) Uvidime...
530532
Tak hlavne at zitra Jarda a spol ty vikingy posle domu *:)* Uvidime...
0 0
reagovat
hmmm... tak si to finále užijte, žádnou ofenzívu určitě nečekejte, a když už, tak ze strany ManU, Chelsea by si to už určitě zasloužila, ale nebál bych se, že se přístě tak daleko nedostane, ten tým pořád ještě zraje...

škoda, finům jsem to letos opravdu přál, měli na to tým... každopádně, nemůžu se dočkat zejtřka, a jelikož jsem si to dneska vybral, tak letos postoupíme, dejte na mě... :D
530531
hmmm... tak si to finále užijte, žádnou ofenzívu určitě nečekejte, a když už, tak ze strany ManU, Chelsea by si to už určitě zasloužila, ale nebál bych se, že se přístě tak daleko nedostane, ten tým pořád ještě zraje... škoda, finům jsem to letos opravdu přál, měli na to tým... každopádně, nemůžu se dočkat zejtřka, a jelikož jsem si to dneska vybral, tak letos postoupíme, dejte na mě... *:D*
0 0
reagovat
Cival: Ja bych rekl, ze to spise pripominalo hazenou:D
530529
Cival: Ja bych rekl, ze to spise pripominalo hazenou*:D*
0 0
reagovat
Pravda, dneska predvedla neco v ofenzive jen Chelsea, slavna Barca se tam placala jak kapr na sousi :D:-
530528
Pravda, dneska predvedla neco v ofenzive jen Chelsea, slavna Barca se tam placala jak kapr na sousi *:D**:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se