Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88561 - 88580 Napsat příspěvek
Karbous: problem je, ze mixujes Natal (senzory) a software samotny (hru). Stejne jako ta prezentace Molyneuxe - hned kupa fandu "goes apeshit" jaka to je revoluce v hrani, revoluce v AI (jj, to jsem si za posledni 2 dny precet x-krat) az to nahani hruzu. Pritom POKUD ta prezentace nebyla primo komplet fake, tak jedine co ta postava (program) delala bylo to, ze cekala na vzorek X (treba slovo "rohlik") a nasledne prehrala prirazenou animaci/akci.
Je potreba si uvedomit, ze bez VELMI vysoke urovne fyziky a AI ve hre (coz je obzvlaste v pripade AI, narozdil od grafiky, zalezitosti dekad), nejsou tyhle senzory nicim jinym, nez jen vylepsenym Wiimote, vhodnym pro party hricky.
Co se prodejnosti tyce - nemyslim si, ze se to chytne. Stejne jako kdysi v pripade eye toy. Je to zacarovany kruh. Proc by sis to kupoval? Aby sis mohl zahrat hru, ktera to vyuzije. A tady je problem, kdyby to M$ mysleli opravdu vazne, spolecne s predvadeckou by ukazali i nejake vyuziti v opravdovych hrach. Hardcore komunita (vetsina majitelu xboxu) si to proste nekoupi jen kvuli par hrickam.
532782
Karbous: problem je, ze mixujes Natal (senzory) a software samotny (hru). Stejne jako ta prezentace Molyneuxe - hned kupa fandu "goes apeshit" jaka to je revoluce v hrani, revoluce v [b]AI[/b] (jj, to jsem si za posledni 2 dny precet x-krat) az to nahani hruzu. Pritom POKUD ta prezentace nebyla primo komplet fake, tak jedine co ta postava (program) delala bylo to, ze cekala na vzorek X (treba slovo "rohlik") a nasledne prehrala prirazenou animaci/akci. Je potreba si uvedomit, ze bez VELMI vysoke urovne fyziky a AI ve hre (coz je obzvlaste v pripade AI, narozdil od grafiky, zalezitosti dekad), nejsou tyhle senzory nicim jinym, nez jen vylepsenym Wiimote, vhodnym pro party hricky. Co se prodejnosti tyce - nemyslim si, ze se to chytne. Stejne jako kdysi v pripade eye toy. Je to zacarovany kruh. Proc by sis to kupoval? Aby sis mohl zahrat hru, ktera to vyuzije. A tady je problem, kdyby to M$ mysleli opravdu vazne, spolecne s predvadeckou by ukazali i nejake vyuziti v opravdovych hrach. Hardcore komunita (vetsina majitelu xboxu) si to proste nekoupi jen kvuli par hrickam.
0 0
reagovat
Luc: (Náselduje nevhodný příspěvek;)
Já ti nevím, ale myslím, že ani geekům nemůže nějaký kopulační pohyb do prázdna zdaleka nahradit standartní pomůcku užívanou při autoerotice... ;)
532781
Luc: (Náselduje nevhodný příspěvek;) Já ti nevím, ale myslím, že ani geekům nemůže nějaký kopulační pohyb do prázdna zdaleka nahradit standartní pomůcku užívanou při autoerotice... ;)
0 0
reagovat

Karbous

Taková reálná simulace života, myslíš, jo? Pořád to bude jen simulace tedy nedokonalá, některým lidem (geekům) by to ale výrazně usnadnilo prožít (konečně) například sex ?) :D
532780
Taková reálná simulace života, myslíš, jo? Pořád to bude jen simulace tedy nedokonalá, některým lidem (geekům) by to ale výrazně usnadnilo prožít (konečně) například sex *?)* *:D*
Karbous
0 0
reagovat
Karbous: Jenže na ten předmět budeš v podstatě klikat i teď, akorát ne myší, ale rukou... nebo myslíš, že ti budou dodávat s tou hrou i reálné předměty, abys je kombinoval, lámal, ohejbal apod.?
Je to fajn technologie, ale řekni mi jediný nějaký rozvinutější koncept hry (kromě nějakých odpalování míčků a třeba vyhýbání se předmětům ala matrix), kde by se to dalo PRAKTICKY, ZÁBAVNĚ a POUŽITELNĚ uplatnit... jak říkám, mám rád nové technologie, ale za 1) tahle není úplně nová a 2) dělá se z komára trochu velbloud...
532779
Karbous: Jenže na ten předmět budeš v podstatě klikat i teď, akorát ne myší, ale rukou... nebo myslíš, že ti budou dodávat s tou hrou i reálné předměty, abys je kombinoval, lámal, ohejbal apod.? Je to fajn technologie, ale řekni mi jediný nějaký rozvinutější koncept hry (kromě nějakých odpalování míčků a třeba vyhýbání se předmětům ala matrix), kde by se to dalo PRAKTICKY, ZÁBAVNĚ a POUŽITELNĚ uplatnit... jak říkám, mám rád nové technologie, ale za 1) tahle není úplně nová a 2) dělá se z komára trochu velbloud...
0 0
reagovat

crimson_moon

No jasně:) , ale i jeho cinemassacre stojí zato
532778
No jasně:) , ale i jeho cinemassacre stojí zato
crimson_moon
0 0
reagovat
deiwi: To uz jsou ale fakt detaily - ten pristroj by mel rozeznat, ci je to hlas a reagovat pouze na hlas hrace.

Vy porad argumentujete tim, ze je to nesmysl, protoze tohle a tohle nemuze fungovat, ale zkuste se nad to alespon na chvilku povznest a predstavit si, jake by to bylo, kdyby to fungovalo. Tady nejde jen o to prenyst to, co jde delat s gamepadem, na lidske telo. Tady jde o uplne jiny druh ovladani, coz by samozrejme znamenalo uplne novy pristup pro vytvareni her. Znamenalo by to takrka nekonecnou volnost v tom, co by hrac mohl delat. Predstavte si treba takove adventury - mate predmet a mate ho nejak pouzit ci zkombinovat, jenze dosud to bylo tak, ze na predmet proste kliknete a hra uz ho defakto pouzije sama podle toho, jak ma a jak ji to vyvojari naucili. A ted si predstavte, kdybyste s tim predmetem mohli opravdu udelat co byste chteli a zalezelo by jen na vasi fantasii a logickem mysleni!!

532777
deiwi: To uz jsou ale fakt detaily - ten pristroj by mel rozeznat, ci je to hlas a reagovat pouze na hlas hrace. Vy porad argumentujete tim, ze je to nesmysl, protoze tohle a tohle nemuze fungovat, ale zkuste se nad to alespon na chvilku povznest a predstavit si, jake by to bylo, kdyby to fungovalo. Tady nejde jen o to prenyst to, co jde delat s gamepadem, na lidske telo. Tady jde o uplne jiny druh ovladani, coz by samozrejme znamenalo uplne novy pristup pro vytvareni her. Znamenalo by to takrka nekonecnou volnost v tom, co by hrac mohl delat. Predstavte si treba takove adventury - mate predmet a mate ho nejak pouzit ci zkombinovat, jenze dosud to bylo tak, ze na predmet proste kliknete a hra uz ho defakto pouzije sama podle toho, jak ma a jak ji to vyvojari naucili. A ted si predstavte, kdybyste s tim predmetem mohli opravdu udelat co byste chteli a zalezelo by jen na vasi fantasii a logickem mysleni!!
0 0
reagovat

deiwi

čekal sem trochu jinou pointu, jako třeba: ...ale jsou hry, u kterých člověk rád vleze na kurt, vezme do ruky skutečnou raketu a pořádně se zapotí... :D
532776
čekal sem trochu jinou pointu, jako třeba: ...ale jsou hry, u kterých člověk rád vleze na kurt, vezme do ruky skutečnou raketu a pořádně se zapotí... *:D*
deiwi
0 0
reagovat
Tak jako tak platí bájná možnost to vypnout:)

Ono se to ujme, ale gamepad to nijak neohrozí;)
532775
Tak jako tak platí bájná možnost to vypnout*:)* Ono se to ujme, ale gamepad to nijak neohrozí;)
0 0
reagovat

Karbous

Připomíná mi to snahy Sony o bezdrátové reproduktory (jakkoliv bych použitelný wireless repro vítal) někdy v devadesátých letech. Trochu nedomysleli, co se stane, pokud kolem takový bedničky s IR zdrojem signálu, někdo projde.

Totéž platí pro Natal - představ si, že sleduješ film nebo hraješ hru a manželka řekne kamarádce do telefonu jedno z klíčových slov, na který přehrávač resp. rozhraní hry bude reagovat. Už vidim ty thymolinový úsměvy, až ti žena omylem nalouduje pozici v MGS těsně poté, co ses propletl přísně střeženou laboratoří :D

Zahrát si golf nebo tenis s kamarádama aktivně jako na Wii nemá chybu, ale jsou hry, u kterých člověk rád posedí a drží v ruce kus hárdwéru.
532774
Připomíná mi to snahy Sony o bezdrátové reproduktory (jakkoliv bych použitelný wireless repro vítal) někdy v devadesátých letech. Trochu nedomysleli, co se stane, pokud kolem takový bedničky s IR zdrojem signálu, někdo projde. Totéž platí pro Natal - představ si, že sleduješ film nebo hraješ hru a manželka řekne kamarádce do telefonu jedno z klíčových slov, na který přehrávač resp. rozhraní hry bude reagovat. Už vidim ty thymolinový úsměvy, až ti žena omylem nalouduje pozici v MGS těsně poté, co ses propletl přísně střeženou laboratoří *:D* Zahrát si golf nebo tenis s kamarádama aktivně jako na Wii nemá chybu, ale jsou hry, u kterých člověk rád posedí a drží v ruce kus hárdwéru.
Karbous
0 0
reagovat
To je M$ taky. Houby vizionar. Jedine po cem bazi, je urvat si taky kus "casual" sfery, jinymi slovy - taky chtej tisknout prachy (jako Nintendo) :D
Jestli vyjde byt jen jedina AAA hra vytvorena pro Natal, tak sporadam sve papuce.. s horcici. Ve skutecnosti tohle "vizionarstvi" skonci takhle.
BTW sledujete nekdo AVGN? :)
532773
To je M$ taky. Houby vizionar. Jedine po cem bazi, je urvat si taky kus "casual" sfery, jinymi slovy - taky chtej tisknout prachy (jako Nintendo) *:D* Jestli vyjde byt jen jedina AAA hra vytvorena pro Natal, tak sporadam sve papuce.. s horcici. Ve skutecnosti tohle "vizionarstvi" skonci [link="http://www.gametrailers.com/user-movie/controller-free-fun-on-xbox/319651"]takhle[/link]. BTW sledujete nekdo AVGN? *:)*
0 0
reagovat
Vy jste houby vizionáři. :)
532772
Vy jste houby vizionáři. *:)*
0 0
reagovat
ode dne jsem zván jako: Zukishiki Tokudozukushiji alias Mikakito Nodotatamo, hned běžím na matriku :)) p.s.: ale je to pěkná kravina :D
532770
ode dne jsem zván jako: Zukishiki Tokudozukushiji alias Mikakito Nodotatamo, hned běžím na matriku *:))* p.s.: ale je to pěkná kravina *:D*
0 0
reagovat
taking human degeneration to a whole new level...?)
532769
taking human degeneration to a whole new level...*?)*
0 0
reagovat

Memphis

No že můžeš sportovat i doma, ne? A třeba u toho budeš vypadat tak cool jako McConaughey v Tropic Thunder ;)
532768
No že můžeš sportovat i doma, ne? A třeba u toho budeš vypadat tak cool jako McConaughey v Tropic Thunder *;)*
Memphis
0 0
reagovat
Lushikatochikiarikume arichikatoku :D to je ale blbý jméno...

trošku mi uniká co je na wii a podobných věcech tak úžasnýho... jakej smysl má poskakovat jak šašek před televizí a dělat, že hraju třeba tenis? ?)
532767
Lushikatochikiarikume arichikatoku *:D* to je ale blbý jméno... trošku mi uniká co je na wii a podobných věcech tak úžasnýho... jakej smysl má poskakovat jak šašek před televizí a dělat, že hraju třeba tenis? *?)*
0 0
reagovat
Luc44:Jj, kebyze to viem tak si to snad pojdem "zahrat" na zivo nie?:D
532764
Luc44:Jj, kebyze to viem tak si to snad pojdem "zahrat" na zivo nie?*:D*
0 0
reagovat
532763
[link="http://img.photobucket.com/albums/v736/KhanateGAMER/loldrums-1.gif"]Ravi Drums[/link] vs [link="http://i44.tinypic.com/2ylljrs.gif"]Project Natal girl[/link] *:D*
0 0
reagovat
Už vidím jak metám salta a dělám výkopy u nějaký bojovky ?)
532762
Už vidím jak metám salta a dělám výkopy u nějaký bojovky *?)*
0 0
reagovat
tak jsem se koukl na video na youtube, abych si udelal predstavu co tim sleduji. a jako me to vubec nepresvedcilo, abych u hrani her poskakoval v obyvaku. navic ta rodinka v tom videu se me zdala takova otravna:)
532761
tak jsem se koukl na video na youtube, abych si udelal predstavu co tim sleduji. a jako me to vubec nepresvedcilo, abych u hrani her poskakoval v obyvaku. navic ta rodinka v tom videu se me zdala takova otravna*:)*
0 0
reagovat

crimson_moon

Myslíš, že to (krom jeho věrných patolízalů) někdo bere vážně? :D
532759
Myslíš, že to (krom jeho věrných patolízalů) někdo bere vážně? *:D*
crimson_moon
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se