Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88321 - 88340 Napsat příspěvek
Vzhled Maxe je to nejmensi... ono jde hlavne o to, ze mi ta hra pripomina 100 jinych her jen ne Maxe Payna. Vypada to spis jako nejaky spinoff Uncharted prefiknuty Manhuntem. A to co se dozvidam z netu (a modlim se, aby to nebyla pravda), me desi - zadny Noir NY, zadna noc, cover system (!!), sandbox (!!!) :(
533312
Vzhled Maxe je to nejmensi... ono jde hlavne o to, ze mi ta hra pripomina 100 jinych her jen ne Maxe Payna. Vypada to spis jako nejaky spinoff Uncharted prefiknuty Manhuntem. A to co se dozvidam z netu (a modlim se, aby to nebyla pravda), me desi - zadny Noir NY, zadna noc, cover system (!!), sandbox (!!!) :(
0 0
reagovat

Cain.cz

Elegantní zabiják? Max Payne? ten detektiv utápějící se v problémech, proti všem, sám, v noci, zraněný, přesto bojující? Elegantní zabiják? Co je pak Hitman? :D
533311
Elegantní zabiják? Max Payne? ten detektiv utápějící se v problémech, proti všem, sám, v noci, zraněný, přesto bojující? Elegantní zabiják? Co je pak Hitman? *:D*
Cain.cz
0 0
reagovat

crimson_moon

hmm tak to je smutné, z elegantního zabijáka se stal přístavní dělník s image Denton Van Zana
533310
hmm tak to je smutné, z elegantního zabijáka se stal přístavní dělník s image Denton Van Zana
crimson_moon
0 0
reagovat
KarelR: 2. "Joss Whedon is a hack!" :D:+
533308
KarelR: 2. "Joss Whedon is a hack!" *:D**:+*
0 0
reagovat

KarelR

bod 4 není pravda? :D
533307
bod 4 není pravda? *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Ach jo.. co to provedli s Maxem :(
533306
Ach jo.. co to provedli s Maxem :(
0 0
reagovat

Top 10 Ways to Provoke a Geek Argument

link

# 11 “I think this whole internet thingy may really catch on.” :D
533309
http://www.wired.com/geekdad/2009/06/top-10-ways-to-provoke-a-geek-argument/ # 11 “I think this whole internet thingy may really catch on.” *:D*
Top 10 Ways to Provoke a Geek Argument
0 0
reagovat

omluva za nechutné "politické" OT

nejlepšejší :D exministr od doby vidocqa šaman vs. Kraus(staršího data)
533303
nejlepšejší *:D* exministr od doby vidocqa [link="http://www.tiscali.cz/news/news_center_000000.0015076.html"]šaman[/link] vs. [link="http://www.youtube.com/watch?v=QNkEdZs-T_A"]Kraus(staršího data)[/link]
omluva za nechutné "politické" OT
0 0
reagovat
Jaj, filmpub pamatuju minimálně od roku 2002/3, v roce 2004 jsem u nich vyhrál dokonce i dvd přehrávač za fullhouse hodnocení Návratu krále, už jen proto nezapomenu;)
533299
Jaj, filmpub pamatuju minimálně od roku 2002/3, v roce 2004 jsem u nich vyhrál dokonce i dvd přehrávač za fullhouse hodnocení Návratu krále, už jen proto nezapomenu*;)*
0 0
reagovat

Cival

Filmweb jsem četl pouze okrajově, nestihnul jsem si ho oblíbit. Ergo, zapamatovat si, kdo tam psal. Kult fantazie? :D
533298
Filmweb jsem četl pouze okrajově, nestihnul jsem si ho oblíbit. Ergo, zapamatovat si, kdo tam psal. Kult fantazie? *:D*
Cival
0 0
reagovat

Hal

Filmpub zabil Atlas, Aleš byl pouze nástroj. Mohlo by se argumentovat také tak, že kdyby to neudělal on, dokončil by to někdo jiný...
533296
Filmpub zabil Atlas, Aleš byl pouze nástroj. Mohlo by se argumentovat také tak, že kdyby to neudělal on, dokončil by to někdo jiný...
Hal
0 0
reagovat
FilmPub uspesne zabil tady ChewieDC, posledni dobou se sice cist docela dal a trochu jsem doufal za se zvedne trvale, ale zjevne to byly jen smrtelne krece...skoda. RIP
533291
FilmPub uspesne zabil tady ChewieDC, posledni dobou se sice cist docela dal a trochu jsem doufal za se zvedne trvale, ale zjevne to byly jen smrtelne krece...skoda. RIP
0 0
reagovat
A jé, starý rány...
533290
A jé, starý rány...
0 0
reagovat
deiwi: To uz muzes rovnou rict ze jadro z Filmwebu... a, ehm, z Kultu fantazie :D:D
533284
deiwi: To uz muzes rovnou rict ze jadro z Filmwebu... a, ehm, z Kultu fantazie *:D**:D*
0 0
reagovat

imf

to by ses divil ;-) na Filmpubu jsem zacinal 8) Jsem si zcela jisty, ze minimalne v roce 2002 jsem tam uz pobyval.

Muj komentar se spise tykal, toho neuveritelne dlouheho umirani teto stranky, kulka milosrdnosti tentokrat byla velmi pomala, jeste pomalejsi jak v Matrixu.
533283
to by ses divil ;-) na Filmpubu jsem zacinal *8)* Jsem si zcela jisty, ze minimalne v roce 2002 jsem tam uz pobyval. Muj komentar se spise tykal, toho neuveritelne dlouheho umirani teto stranky, kulka milosrdnosti tentokrat byla velmi pomala, jeste pomalejsi jak v Matrixu.
imf
0 0
reagovat

Cain.cz

Moviezone, kterou pohání jádro z FilmPbu ?)
533282
Moviezone, kterou pohání jádro z FilmPbu *?)*
Cain.cz
0 0
reagovat
svého času (1996-2001) jsem pravidelně kupoval cinemu, zažil jsem dobu prvních multiplexů (háje), zláte doby s SDDS v kině brodway, ale i rozvrzané sedačky v blaníku (jsou tam stále?), defacto jsem byl i při posledním promítání v kině alfa... přesto vše mne konec filmpubu dvakrát nezajímá, proč taky když je tu moviezone 8)
533281
svého času (1996-2001) jsem pravidelně kupoval cinemu, zažil jsem dobu prvních multiplexů (háje), zláte doby s SDDS v kině brodway, ale i rozvrzané sedačky v blaníku (jsou tam stále?), defacto jsem byl i při posledním promítání v kině alfa... přesto vše mne konec filmpubu dvakrát nezajímá, proč taky když je tu moviezone *8)*
0 0
reagovat

speta.jr

Rika clovek, ktery nikdy nezazil to prvni a druhe logo. :)
533280
Rika clovek, ktery nikdy nezazil to prvni a druhe logo. :)
speta.jr
0 0
reagovat
...konecne... :+
533279
...konecne... *:+*
0 0
reagovat
Já chodím do kina dýl..., ale chápu nostalgii některých tvůrců i čtenářů, RIP
533278
Já chodím do kina dýl..., ale chápu nostalgii některých tvůrců i čtenářů, RIP
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se