Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88301 - 88320 Napsat příspěvek
A už je to na Vysočině... :o
533346
A už je to na Vysočině... *:o*
0 0
reagovat
hm, vítr už se opírá do kolejí, a já zrovna jedu domu, fajn :D
533345
hm, vítr už se opírá do kolejí, a já zrovna jedu domu, fajn *:D*
0 0
reagovat
Než to dojde k nám na východ, tak se to snad vybouří. :-)
533342
Než to dojde k nám na východ, tak se to snad vybouří. :-)
0 0
reagovat
imf: My tu ten Armageddon přežili hodinku a půl před váma... a před barákem nám to potrhalo vlajky... :D
533341
imf: My tu ten Armageddon přežili hodinku a půl před váma... a před barákem nám to potrhalo vlajky... :D
0 0
reagovat
Heleďte...dávajů KORALINU někde bez dabingu. ja měl za to že jo ale nemohu najít kde :D
533340
Heleďte...dávajů KORALINU někde bez dabingu. ja měl za to že jo ale nemohu najít kde :D
0 0
reagovat
a sem jedinej, komu je to úplně fuk, protože v hradci právě svítí slunce :D no jo, dobře, za chvíli začne pršet znova, ale co na tom... :D

¡ǝɯosǝʍɐ sı sıɥʇ 'ʍʇq uʍop ǝpısdn ǝʇıɹʍ
533339
a sem jedinej, komu je to úplně fuk, protože v hradci právě svítí slunce *:D* no jo, dobře, za chvíli začne pršet znova, ale co na tom... *:D* ¡ǝɯosǝʍɐ sı sıɥʇ 'ʍʇq [link="http://www.en.fliptext.net/"]uʍop ǝpısdn ǝʇıɹʍ[/link]
0 0
reagovat
taky mi to prislo a stejne sel na obed a cestou zpet jsem dostal solidne do kebule :D
533338
taky mi to prislo a stejne sel na obed a cestou zpet jsem dostal solidne do kebule *:D*
0 0
reagovat
:D Pridavam se k retezu. Jsem jedinej (Prazak), kteremu pripada, ze venku zacina armageddon... a ktery do nej musi za pet minut vyrazit?
533337
*:D* Pridavam se k retezu. Jsem jedinej (Prazak), kteremu pripada, ze venku zacina armageddon... a ktery do nej musi za pet minut vyrazit?
0 0
reagovat
Jsem jedina, komu neustale pripada, ze po prave strane na MZ leze nejaka moucha a ma neustale sklon vyhazovat ji z monitoru ? :))
533336
Jsem jedina, komu neustale pripada, ze po prave strane na MZ leze nejaka moucha a ma neustale sklon vyhazovat ji z monitoru ? *:))*
0 0
reagovat
verbst: Ja som vyprskol raňajky, keď som si k nim zapol telku a tam tento žurnalistický skvost. Inak bola to v podstate upútavka na nejakú sériu reportáží, ktoré sa začnú vysielať na jeseň, takže ešte budete mať šancu to vidieť. :D
533335
verbst: Ja som vyprskol raňajky, keď som si k nim zapol telku a tam tento žurnalistický skvost. Inak bola to v podstate upútavka na nejakú sériu reportáží, ktoré sa začnú vysielať na jeseň, takže ešte budete mať šancu to vidieť. *:D*
0 0
reagovat

duro

:D:D:D
jsem poprskal monitor, a profesorka me vykazala za dvere...
533331
*:D**:D**:D* jsem poprskal monitor, a profesorka me vykazala za dvere... *:D**:D**:D*
duro
0 0
reagovat

Fedrácia nezomrela :-)))

Dnešné ČT 24, reportáž z Vietnamu.

Redaktor: „Hledali jsme ve Vietnamu i české stopy. Výhodou je, že když si tady chcete dát pivo, můžete si dát opravdové české pivo. A nejen to, můžete si s hospodským i česky promluvit.“

Vchádza do krčmy plnej Vietnamcov. „Ahoj, kluci, zazpíváme si?“

Vietnamci (zborovo): „Tancuj, tancuj, vykrúcaj, vykrúcaj, len mi piecku nezrúcaj, nezrúcaj…“

Moderátorka v štúdiu (s vážnou tvárou): „Tak to je úžasné, oni opravdu umí báječně česky!“

533329
Dnešné ČT 24, reportáž z Vietnamu. Redaktor: „Hledali jsme ve Vietnamu i české stopy. Výhodou je, že když si tady chcete dát pivo, můžete si dát opravdové české pivo. A nejen to, můžete si s hospodským i česky promluvit.“ Vchádza do krčmy plnej Vietnamcov. „Ahoj, kluci, zazpíváme si?“ Vietnamci (zborovo): „Tancuj, tancuj, vykrúcaj, vykrúcaj, len mi piecku nezrúcaj, nezrúcaj…“ Moderátorka v štúdiu (s vážnou tvárou): „Tak to je úžasné, oni opravdu umí báječně česky!“ *:D**:D**:D*
Fedrácia nezomrela :-)))
0 0
reagovat
link vader hrající golf je lepší:D
533326
http://www.youtube.com/watch?v=81fwEmP2CKY&feature=related vader hrající golf je lepší:D
0 0
reagovat

Zamilovanej R2-D2 :-)

533325
http://www.youtube.com/watch?v=wTuTjbFt5CI
Zamilovanej R2-D2 :-)
0 0
reagovat
od toho je diskuze pod konkretni noovinkou : )
533321
od toho je diskuze pod konkretni noovinkou : )
0 0
reagovat
Potěšila mne zpráva o navrácení FUTURAMY na obrazovky tv (našich monitotů případně) Osobně si myslim že filmy dopadly víceméně fiaskálně krom prvního dílu. Ten poslední to fakt zabil....bleh
533320
Potěšila mne zpráva o navrácení FUTURAMY na obrazovky tv (našich monitotů případně) Osobně si myslim že filmy dopadly víceméně fiaskálně krom prvního dílu. Ten poslední to fakt zabil....bleh
0 0
reagovat
Jen aby Max nebyl lepší než kdy předtím - vypadá jako Jason Statham 8)

TedGeorge: Jsem rád, že to tady taky někdo sleduje, boží věc. Colbertova hlava no comment :)).
533319
Jen aby Max nebyl lepší než kdy předtím - vypadá jako Jason Statham *8)* TedGeorge: Jsem rád, že to tady taky někdo sleduje, boží věc. Colbertova hlava no comment *:))*.
0 0
reagovat
Jon Stewart se omlouvá Billu Clintonovi kvůli Mirku Topolánkovi... :)

link SIlvio Berlusconi affair :)
533318
Jon Stewart se omlouvá Billu Clintonovi kvůli Mirku Topolánkovi... :) http://www.thedailyshow.com/ SIlvio Berlusconi affair :)
0 0
reagovat

Gonzi

no jo furt:) imho jako virtuální max jsem zprovodil ze světa více lidí než hitman :)
533317
no jo furt:) imho jako virtuální max jsem zprovodil ze světa více lidí než hitman :)
Gonzi
0 0
reagovat

crimson_moon

jj, je mi to obvzláště líto... jedna z prvních her o které jsem věděl dlooouho před jejím vydáním, hrával jsem ji u kamarádů, abych celé peníze za vysvědčení a výpomoc doma na stavbě atd. utratil za ramku a ge force 2 abych to vůbec rozjel... projel jsem to na jeden zátah v asi 18ti fps :D dvojku jsem si zahrál taky asi po půl roce čekání a hraní u kámošů, obě hry jsem hrál xkrát znova později (už samozřejmě plynule) naprosto boží hrdina a všechno kolem... a pak to remedy pustí a zbohem maxi, budeš mi chybět :(:(:(:(
533313
jj, je mi to obvzláště líto... jedna z prvních her o které jsem věděl dlooouho před jejím vydáním, hrával jsem ji u kamarádů, abych celé peníze za vysvědčení a výpomoc doma na stavbě atd. utratil za ramku a ge force 2 abych to vůbec rozjel... projel jsem to na jeden zátah v asi 18ti fps *:D* dvojku jsem si zahrál taky asi po půl roce čekání a hraní u kámošů, obě hry jsem hrál xkrát znova později (už samozřejmě plynule) naprosto boží hrdina a všechno kolem... a pak to remedy pustí a zbohem maxi, budeš mi chybět *:(**:(**:(**:(*
crimson_moon
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se