Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87961 - 87980 Napsat příspěvek
Díky :)

Luc.. na Transformers release party v clubu LIV (Miami Beach, FL).. viz background

Jinak ad Michael.. celkem mě šokoval jak si tam hrál se svym staršim Motorola telefonem (klasický véčko).. čekal bych že bude mít Blackberry nebo iPhone :) .. a celej večer chlemtal Heineken.. stejně jako já ha!
534276
Díky :) Luc.. na Transformers release party v clubu LIV (Miami Beach, FL).. viz [link="http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs119.snc1/4987_521489180050_70900231_31147272_14770_n.jpg"]background[/link] Jinak ad Michael.. celkem mě šokoval jak si tam hrál se svym staršim Motorola telefonem (klasický véčko).. čekal bych že bude mít Blackberry nebo iPhone :) .. a celej večer chlemtal Heineken.. stejně jako já ha!
0 0
reagovat

Vincent

Congratufuckinglations:+
534272
Congratufuckinglations*:+*
Vincent
0 0
reagovat
Vincent: Covece co ty vlastne robis?:)
534271
Vincent: Covece co ty vlastne robis?*:)*
0 0
reagovat

Vincent

takže tě máme čekat v T3? :D
534270
takže tě máme čekat v T3? *:D*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

:+ Kde jsi na něj narazil?
534263
*:+* Kde jsi na něj narazil?
Vincent
0 0
reagovat
Quisp.. bohužel :) .. ale Michael mi uplně stačil :)
534257
Quisp.. bohužel :) .. ale Michael mi uplně stačil *:)*
0 0
reagovat

Vincent

:+
BTW Megan po ruce nebyla ???:D
534256
*:+* BTW Megan po ruce nebyla ???*:D*
Vincent
0 0
reagovat
534255
[link="http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs103.snc1/5021_217259825617_684865617_7293400_607885_n.jpg"]Vincent a Michael Bay :)[/link]
0 0
reagovat
dobré stránky - M. Night Shyamalan dík za tip
534253
dobré stránky - M. Night Shyamalan dík za tip
0 0
reagovat

A ešte jedna...

Veta "That's just...nasty." (v jasnej sexuálnej súvislosti) bola preložená ako: "Bože, tu je ale špina!"
534252
Veta "That's just...nasty." (v jasnej sexuálnej súvislosti) bola preložená ako: "Bože, tu je ale špina!"
A ešte jedna...
0 0
reagovat
:D
534251
*:D*
0 0
reagovat

Luxusný dabing na Markíze

Vo Flynnovi Carsenovi 3 preložili vetu „A vampire passed his curse onto me…“ ako „upír prešiel kurzom…“ :D:D:D:-
534250
Vo Flynnovi Carsenovi 3 preložili vetu „A vampire passed his curse onto me…“ ako „upír prešiel kurzom…“ *:D**:D**:D**:-*
Luxusný dabing na Markíze
0 0
reagovat
Jj, to bylo peklo, zlaté Teletubbies. :o
534249
Jj, to bylo peklo, zlaté Teletubbies. *:o*
0 0
reagovat

popik

Ta zhovadilost co je ted na NOVE by si zaslouzila zamknout do trezoru a ten co ji do televize nacpal tak taky.
:-
534248
Ta zhovadilost co je ted na NOVE by si zaslouzila zamknout do trezoru a ten co ji do televize nacpal tak taky. *:-*
popik
0 0
reagovat
okkac: V poho, nic osobniho, jen kdyz YoutubeZone, tak oduvodnene :D
534246
okkac: V poho, nic osobniho, jen kdyz YoutubeZone, tak oduvodnene *:D*
0 0
reagovat

Cival

A tak to sorry, ted jsem si to nasel. Nejak jsem o tom vubec nevedel, ze z toho byla nejaka kauza.. Jen, ze to zpravodajstvi Onion obcas sleduju a tohle mne zaujalo. My bad.
534245
A tak to sorry, ted jsem si to nasel. Nejak jsem o tom vubec nevedel, ze z toho byla nejaka kauza.. Jen, ze to zpravodajstvi Onion obcas sleduju a tohle mne zaujalo. My bad.
Cival
0 0
reagovat
okkac: Ehm, ale to a preci vim, jen jsem naznacoval, ze Baleuv monolog sem ted taky nikdo nelinkuje. Proc? Protoze je to sto let stary (tak stary ze o tom psali i v Reflexu nebo DNES ta si to dokazes predstavit :D)
534243
okkac: Ehm, ale to a preci vim, jen jsem naznacoval, ze Baleuv monolog sem ted taky nikdo nelinkuje. Proc? Protoze je to sto let stary (tak stary ze o tom psali i v Reflexu nebo DNES ta si to dokazes predstavit *:D*)
0 0
reagovat
Cival
The Onion: Pražské Mezinárodní letiště Franze Kafky vyhlášeno jako nejvíce odcizující

Ono je to fiktivní a nikdo to nemuže brát vážně. Už jen jméno zaměstnace Machacek Zlamaljelito;)
534240
Cival The Onion: Pražské Mezinárodní letiště Franze Kafky vyhlášeno jako nejvíce odcizující Ono je to fiktivní a nikdo to nemuže brát vážně. Už jen jméno zaměstnace Machacek Zlamaljelito*;)*
0 0
reagovat
okkac: Neklikam, predpokladam, ze je to ten megastary joke ktery vyvarila i ta nejmainstreamovejsi tistena media. S tim na netu neuspejes :D
534238
okkac: Neklikam, predpokladam, ze je to ten megastary joke ktery vyvarila i ta nejmainstreamovejsi tistena media. S tim na netu neuspejes *:D*
0 0
reagovat
Jeffy: Taky si myslim, ze to je vsechn lez. To jak se z toho malyho cernouska stal beloch podivneho vzezreni (a s prusvitnym nosem) bylo zcela prirozene!

Jinak jsem ho nikdy neposlouchal ale... ale byl dobrej. Byť ne poslednich 15 let.
534235
Jeffy: Taky si myslim, ze to je vsechn lez. To jak se z toho malyho cernouska stal beloch podivneho vzezreni (a s prusvitnym nosem) bylo zcela prirozene! Jinak jsem ho nikdy neposlouchal ale... ale byl dobrej. Byť ne poslednich 15 let.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se