Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87921 - 87940 Napsat příspěvek
Je mozne, aby se ty kratke "breaking news" postovaly i na Facebook MZ?
534349
Je mozne, aby se ty kratke "breaking news" postovaly i na Facebook MZ?
0 0
reagovat
O těch starých plakátech byl nedávno obsáhlý článek v Premiere, pokud se nepletu. Chjo, pořád si nezvyknu, že už tu není :-
534348
O těch starých plakátech byl nedávno obsáhlý článek v Premiere, pokud se nepletu. Chjo, pořád si nezvyknu, že už tu není *:-*
0 0
reagovat
Tak jasně, proto jsem byl na chvíli překvapen. :)
Na Vetřelci byli zrovna rodiče tehdy v premiérovém kině Alfa (Alfa - lístek za deset kaček, všechny ostatní kina pod tři koruny :). A prý to byl super zážitek.
534347
Tak jasně, proto jsem byl na chvíli překvapen. *:)* Na Vetřelci byli zrovna rodiče tehdy v premiérovém kině Alfa (Alfa - lístek za deset kaček, všechny ostatní kina pod tři koruny :). A prý to byl super zážitek.
0 0
reagovat

liuk

Tak dřív to bez toho -ová snad ani nikdo nepsal, o to víc mě překvapila ta Sigourney Weaver, no možná nevěděli, že to je ženská. :)
534346
Tak dřív to bez toho -ová snad ani nikdo nepsal, o to víc mě překvapila ta Sigourney Weaver, no možná nevěděli, že to je ženská. *:)*
liuk
0 0
reagovat
Pěkný. Ty některý plakáty mají normálně na prohlídku ve Světozoru.
Už jsem chtěl pochválit tehdejší překladatele, že měli úctu k cizím jménům a pak vidím Cartwrightová. :D:-
534345
Pěkný. Ty některý plakáty mají normálně na prohlídku ve Světozoru. Už jsem chtěl pochválit tehdejší překladatele, že měli úctu k cizím jménům a pak vidím Cartwrightová. *:D**:-*
0 0
reagovat
K těm plakátům, jen tak namátkou:
Čelisti link
Vetřelec link (všimněte si, že na plakátu je Weaver, nikoliv Weaverová!)
Indiana Jones a chrám zkázy link
Propast link
atd.
534344
K těm plakátům, jen tak namátkou: Čelisti http://www.terryhoponozky.cz/images/product/image/6932/celicty-oww.jpg Vetřelec http://www.terryhoponozky.cz/images/product/image/8223/8223-oww.jpg (všimněte si, že na plakátu je Weaver, nikoliv Weaverová!) Indiana Jones a chrám zkázy http://www.terryhoponozky.cz/images/product/image/8916/5729-oww.jpg Propast http://www.terryhoponozky.cz/images/product/image/7708/propast-oww.jpg atd.
0 0
reagovat

Gonzi

caw,n aj ja ked si kliknem na moj profil zobrazi mi Juj..a nejdemi vytvorit ani moj profil:(:( uz som sa tu aj pytal na to..ale nedockal som sa odpovede...
534343
caw,n aj ja ked si kliknem na moj profil zobrazi mi Juj..a nejdemi vytvorit ani moj profil:(:( uz som sa tu aj pytal na to..ale nedockal som sa odpovede...
Gonzi
0 0
reagovat
Původni česko-slovenský plakát na Terminátora 1: link

Na stránkách najdete hromadu dalších původních domacích plakátů (nejen) na další americké klasiky. Pro zanícené sběratle s přebytkem peněz i možnost koupit.
534342
Původni česko-slovenský plakát na Terminátora 1: http://www.terryhoponozky.cz/plakat/8944-terminator-1 Na stránkách najdete hromadu dalších původních domacích plakátů (nejen) na další americké klasiky. Pro zanícené sběratle s přebytkem peněz i možnost koupit.
0 0
reagovat

nicky

tak jsem si kliknul na J_Jův profil a najel mi profil JuJ... zajímavé to chování... :D
tak se ptám, jestli jsem sám, nebo je to obecně nějaká chyba parsování či co...
534341
tak jsem si kliknul na J_Jův profil a najel mi profil JuJ... zajímavé to chování... *:D* tak se ptám, jestli jsem sám, nebo je to obecně nějaká chyba parsování či co...
nicky
0 0
reagovat
hele fakt si konecne sestrihej neco z celyho filmu, tyhle sestrihy sestrihu sou uplne o nicem
534340
hele fakt si konecne sestrihej neco z celyho filmu, tyhle sestrihy sestrihu sou uplne o nicem
0 0
reagovat
zdravim:D
opat prichadzam s mojou novou ukazkou..
tentokrat je to TV spot na Polovicneho princa...
pozrite a prosim,hodte na youtube alebo sem nejaky komentar k tomu:D dakujem
link
534337
zdravim:D opat prichadzam s mojou novou ukazkou.. tentokrat je to TV spot na Polovicneho princa... pozrite a prosim,hodte na youtube alebo sem nejaky komentar k tomu:D dakujem http://www.youtube.com/watch?v=1x8MkBDJITI
0 0
reagovat
liuk: Asi tak ... taky mě to praštilo do očí a řikám si Buben, Buben ... a jo, vlastně. :)
534336
liuk: Asi tak ... taky mě to praštilo do očí a řikám si Buben, Buben ... a jo, vlastně. *:)*
0 0
reagovat

Radio

Radia poslouchám tak max. přes internet už alespoň pět let co mi zrušili Krumlov, případně občas Radiožurnál. Ty jejich "jen hity" fakt nemusím ;]
534330
Radia poslouchám tak max. přes internet už alespoň pět let co mi zrušili Krumlov, případně občas Radiožurnál. Ty jejich "jen hity" fakt nemusím ;]
Radio
0 0
reagovat
škoda, už to taky mohli nějak ukoulet...:-
534327
škoda, už to taky mohli nějak ukoulet...*:-*
0 0
reagovat
Hm nakonec to dopadlo 2:3 pro Brazilce.
534326
Hm nakonec to dopadlo 2:3 pro Brazilce.
0 0
reagovat

Hey

Pravě, že to bylo jediné rádio, které jsem poslouchal. Poslední dobou sice už tolik jak předtím, ale do auta to bylo ideální. Takhle teda zbydou jen už CD a mp3. Jako jediné rockové a metalové rádio tady vlastně neměli konkurenci, takhle vlastně se přiřadí k několika rádiím a pochybuji, že od nich nějací noví posluchači přijdou, když všichni staří odejdou.
534325
Pravě, že to bylo jediné rádio, které jsem poslouchal. Poslední dobou sice už tolik jak předtím, ale do auta to bylo ideální. Takhle teda zbydou jen už CD a mp3. Jako jediné rockové a metalové rádio tady vlastně neměli konkurenci, takhle vlastně se přiřadí k několika rádiím a pochybuji, že od nich nějací noví posluchači přijdou, když všichni staří odejdou.
Hey
0 0
reagovat

okkac

Ne že bych rádia nějak moc poslouchal, ale když už tak Hey. Tohle bude mrzet.:-
534324
Ne že bych rádia nějak moc poslouchal, ale když už tak Hey. Tohle bude mrzet.*:-*
okkac
0 0
reagovat
Nj, ženy vládnou těmhle pasivním sdělovacím prostředkům, protože hlavně nakupujou ony. Všichni se přetahujou o tu průměrnou ženu, až jsou všechna rádia podobná jak vejce vejci. :-
Jsem si projel ten článek a vidím Doktora Bubna. :D Ježíš, to byly časy, když jsem ho schovaný pod peřinou ve 14 letech poslouchal přes walkmana . :))
534323
Nj, ženy vládnou těmhle pasivním sdělovacím prostředkům, protože hlavně nakupujou ony. Všichni se přetahujou o tu průměrnou ženu, až jsou všechna rádia podobná jak vejce vejci. *:-* Jsem si projel ten článek a vidím Doktora Bubna. *:D* Ježíš, to byly časy, když jsem ho schovaný pod peřinou ve 14 letech poslouchal přes walkmana . *:))*
0 0
reagovat

Hey zjemní

:-D člověk by řekl že jejich hlavní posluchači jsou ti, co zbytek stanic poslouchat nechcou :-D (rozuměj rockeři) tím snad ani nemůžou vydělat... :-
534322
:-D člověk by řekl že jejich hlavní posluchači jsou ti, co zbytek stanic poslouchat nechcou :-D (rozuměj rockeři) tím snad ani nemůžou vydělat... *:-*
Hey zjemní
0 0
reagovat

deiwi

Amen to that bro';):-
534320
Amen to that bro'*;)**:-*
deiwi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se