Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87321 - 87340 Napsat příspěvek
tak ta reklma na mattoni je maximalne trapna. ale co se da taky cekat od ceskych reklam :)
536596
tak ta reklma na mattoni je maximalne trapna. ale co se da taky cekat od ceskych reklam *:)*
0 0
reagovat
Ta reklama je vskutku strašlivá... ale svou demencí nevybočuje z běžného průměru.
btw původní video Where the Hell is Matt? je toto - link
536590
Ta reklama je vskutku strašlivá... ale svou demencí nevybočuje z běžného průměru. btw původní video Where the Hell is Matt? je toto - http://www.youtube.com/watch?v=bNF_P281Uu4
0 0
reagovat
Hellblazer: Tady je - link
536585
Hellblazer: Tady je - [link="http://magazin.mattoni.cz/aquila-caj.php"]link[/link]
0 0
reagovat
Hehe to video nema chybu....:+
...nie je na yt aj ta aquila?
536583
Hehe to video nema chybu....*:+* ...nie je na yt aj ta aquila?
0 0
reagovat
Kdy bude profil?
536577
Kdy bude profil?
0 0
reagovat
když už tu padla zmíňka o pacific, jestli mohu mít jeden dotaz?
536576
když už tu padla zmíňka o pacific, jestli mohu mít jeden dotaz?
0 0
reagovat
Ono to bylo vykradeno uz hodnekrat, ale Aquila je fakt extremne trapna.
536572
Ono to bylo vykradeno uz hodnekrat, ale Aquila je fakt extremne trapna.
0 0
reagovat
JJ, ta reklama mě dostala. Klasická "světovost po česku"= drze okopírujeme nějaké úspěšné století, které už zná i Pepan s Mařenou z Horních Kotěhůlek. :-
536570
JJ, ta reklama mě dostala. Klasická "světovost po česku"= drze okopírujeme nějaké úspěšné století, které už zná i Pepan s Mařenou z Horních Kotěhůlek. *:-*
0 0
reagovat
hmm, vida, Matt mě úplně minul. Ta reklama mi přišla lame, ale to Mattovo video má absolutní grády, super :+
536569
hmm, vida, Matt mě úplně minul. Ta reklama mi přišla lame, ale to Mattovo video má absolutní grády, super *:+*
0 0
reagovat
Heh teď sem v telce viděl reklamu na aquilu kde kopírovali Matta - a teda nevím čí tanec je víc lame :)) akorát v Mattových videich je vždycky hezká hudba na pozadí a tady teda moc ne. link 8)
536564
Heh teď sem v telce viděl reklamu na aquilu kde kopírovali Matta - a teda nevím čí tanec je víc lame *:))* akorát v Mattových videich je vždycky hezká hudba na pozadí a tady teda moc ne. http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY *8)*
0 0
reagovat

Nejlepší česká automobilová honička :)

Zítra 10. 8. v 15:25 na ČT 1 běží sedmý díl seriálu My holky z Městečka. Proč na něj upozorňuji? Protože se právě v tomto dílu nachází nejlepší automobilová honička v české filmové a televizní tvorbě. Zapomeňte na honičku třeba v Malém pitavalovi z velkého města, honička v "holkách" se skoro vyrovná Kobře 11 (přeháním jen trochu :). Auta tu do sebe naráží, proráží vrata od stodoly, jezdí na dvou kolech, VB použije ke sledování i motocykly... Zkrátka: pokud to neznáte, tak určitě koukněte, ta honička je na české poměry fakt povedená a ojedinělá. :)
536558
Zítra 10. 8. v 15:25 na ČT 1 běží sedmý díl seriálu My holky z Městečka. Proč na něj upozorňuji? Protože se právě v tomto dílu nachází nejlepší automobilová honička v české filmové a televizní tvorbě. Zapomeňte na honičku třeba v Malém pitavalovi z velkého města, honička v "holkách" se skoro vyrovná Kobře 11 (přeháním jen trochu :). Auta tu do sebe naráží, proráží vrata od stodoly, jezdí na dvou kolech, VB použije ke sledování i motocykly... Zkrátka: pokud to neznáte, tak určitě koukněte, ta honička je na české poměry fakt povedená a ojedinělá. :)
Nejlepší česká automobilová honička :)
0 0
reagovat
Ale to slovo je normalne oficialne ve slovniku. Ikdyz jsem ho nikdy nikoho neslysel pouzivat. Vzdy jen parchant.
536556
Ale to slovo je normalne oficialne ve slovniku. Ikdyz jsem ho nikdy nikoho neslysel pouzivat. Vzdy jen parchant.
0 0
reagovat
Nedávidíš? Mně se zase slovo panchart docela zadlouvá...
536555
Nedávidíš? Mně se zase slovo panchart docela zadlouvá...
0 0
reagovat
nedavidim slovo "paNchart" :D:D
536550
nedavidim slovo "paNchart" *:D**:D*
0 0
reagovat
Bože, omg - a ještě wtf k tomu člověk může přihodit ... nejdřív výpadek, ted´ ještě vyplave na povrch zakamuflovaná recenzi na Pancharty ... pancharti jedni :D.
Jo, po nějakém tom dni se člověk dostane k MZ a veselo tu je, veselo.
536549
Bože, omg - a ještě wtf k tomu člověk může přihodit ... nejdřív výpadek, ted´ ještě vyplave na povrch zakamuflovaná recenzi na Pancharty ... pancharti jedni *:D*. Jo, po nějakém tom dni se člověk dostane k MZ a veselo tu je, veselo.
0 0
reagovat
člověk se nepobaví nikde víc než na MZ, už se těším na nějakej sraz;)
536548
člověk se nepobaví nikde víc než na MZ, už se těším na nějakej sraz*;)*
0 0
reagovat
ja nevim jak vy, ja vedel ze dostane banana uz kdyz napsal prvni prispevek :D. nektery lidi tim proste smrdej :D
536543
ja nevim jak vy, ja vedel ze dostane banana uz kdyz napsal prvni prispevek *:D*. nektery lidi tim proste smrdej *:D*
0 0
reagovat
8)
536542
*8)*
0 0
reagovat
Dobře debata! Pěkně Basterdi! Pápá, Sanchezi! Jsem rád, že je tady po včerejším výpadku tak veselo :D
536541
Dobře debata! Pěkně Basterdi! Pápá, Sanchezi! Jsem rád, že je tady po včerejším výpadku tak veselo *:D*
0 0
reagovat
Takže ti pak můžou osobně poděkovat. (Nejlépe nějak fyzicky)
536540
Takže ti pak můžou osobně poděkovat. (Nejlépe nějak fyzicky)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se