Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87301 - 87320 Napsat příspěvek

st39.6

Jakej je rozdíl ve stopáže nebo resp. ve sestřihu mezi US a UK verzi?
536691
Jakej je rozdíl ve stopáže nebo resp. ve sestřihu mezi US a UK verzi?
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Myslíš tu Sovu-letadlo?:)
536692
Myslíš tu Sovu-letadlo?:)
st39.6
0 0
reagovat
díky Všem za odpovědi ohledně Watchmenů
ot do ucha ost warhammer 40.000 dawn of war: track - The Chapel

536693
díky Všem za odpovědi ohledně Watchmenů ot do ucha [link="http://www.youtube.com/watch?v=noNMNwf8I1w"]ost warhammer 40.000 dawn of war: track - The Chapel [/link]
0 0
reagovat
Nemá někdo link na 3D obrázky z animáků co byl kdysi v rolovací liště??)
536689
Nemá někdo link na 3D obrázky z animáků co byl kdysi v rolovací liště?*?)*
0 0
reagovat
to mi prijde spis az ta ultimatni edice co vyjde pred vanocema ... tohle je imo jen prima moznost volby
536688
to mi prijde spis az ta ultimatni edice co vyjde pred vanocema ... tohle je imo jen prima moznost volby
0 0
reagovat

st39.6

Tomu říkám hardcore vydělávání na zákazníkovy:)
536687
Tomu říkám hardcore vydělávání na zákazníkovy*:)*
st39.6
0 0
reagovat
to mi pred tydnem prislo. na blu se to imo vyplati koupit v zahranici - ja si koupil US verzi i UK verzi - obe maj jiny bonusy a obe sou jiny sestrihy. pokud pro tebe neni dulezita ceska podpora, sel bych pro ne spis tam - uz kvuli cene (nebo digitalnim kopiim...)
536686
to mi pred tydnem prislo. na blu se to imo vyplati koupit v zahranici - ja si koupil US verzi i UK verzi - obe maj jiny bonusy a obe sou jiny sestrihy. pokud pro tebe neni dulezita ceska podpora, sel bych pro ne spis tam - uz kvuli cene (nebo digitalnim kopiim...)
0 0
reagovat

KARLOS

díky moc
536685
díky moc
KARLOS
0 0
reagovat
Koncem zari... Ovsem pouze kinosestrih.
536684
Koncem zari... Ovsem pouze kinosestrih.
0 0
reagovat
watchmen - kdy vyjdou v čr na dvd/blu? thx za případnou odpověď.
536682
watchmen - kdy vyjdou v čr na dvd/blu? thx za případnou odpověď.
0 0
reagovat
geez, tak si hgo nevsimejte
536668
geez, tak si hgo nevsimejte
0 0
reagovat

Fluke

Děti na písečku si s ním zřejmě nechtěli hrát, nechal bych ho bejt... Aspoň do tý doby, než dostane chuť na další banán :));)
536667
Děti na písečku si s ním zřejmě nechtěli hrát, nechal bych ho bejt... Aspoň do tý doby, než dostane chuť na další banán *:))**;)*
Fluke
0 0
reagovat
A nechtěl by ses vrátit odkaď si přišel?
536666
A nechtěl by ses vrátit odkaď si přišel?
0 0
reagovat

michael jacksons this is it

Jen tak kdyby to někoho zajímalo byl ohlášen film z příprav na poslední koncerty michaela jacksona this is it od columbia pictures,pmiára plánovaná na 30.10 link :+
536655
Jen tak kdyby to někoho zajímalo byl ohlášen film z příprav na poslední koncerty michaela jacksona this is it od columbia pictures,pmiára plánovaná na 30.10 http://www.michaeljackson.com/us/news/michael-jacksons-it-be-presented-theaters-around-world *:+*
michael jacksons this is it
0 0
reagovat

Cain.cz

Řekl bych to samé, kdyby nebyla ta příšerně dobrá :D
536618
Řekl bych to samé, kdyby nebyla ta příšerně dobrá *:D*
Cain.cz
0 0
reagovat

aquila:

ode dnešního dne mi nesmí do držky:-),
536617
ode dnešního dne mi nesmí do držky:-),
aquila:
0 0
reagovat
Nevim, mně vždycky přišel tenhle styl propagace hodně divnej ... jakože je hezky, sluníčko svítí, napiju se, stmelí mě to s lidma kolem a začnu kvůli tomu tancovat ... sakra jo, asi mám úpal. Přišlo mi to vždycky docela divný ... samozřejmě, divných věcí bych našel asi víc, třeba sušenky, ale to by byla zbytečně litanie.

Jeffy: Asi tak, v závěru jsem si myslel, že ,,odejde"
536616
Nevim, mně vždycky přišel tenhle styl propagace hodně divnej ... jakože je hezky, sluníčko svítí, napiju se, stmelí mě to s lidma kolem a začnu kvůli tomu tancovat ... sakra jo, asi mám úpal. Přišlo mi to vždycky docela divný ... samozřejmě, divných věcí bych našel asi víc, třeba sušenky, ale to by byla zbytečně litanie. Jeffy: Asi tak, v závěru jsem si myslel, že ,,odejde"
0 0
reagovat
Na tu Aquilu si musim take plivnout. Ted jsem tu reklamu videl poprve a nemile me prekvapila... Btw videl jsem jedno Mattovo video, kde tancuje i v Praze, ale to ma z tech tri nejmensi grady...
536601
Na tu Aquilu si musim take plivnout. Ted jsem tu reklamu videl poprve a nemile me prekvapila... Btw videl jsem jedno Mattovo video, kde tancuje i v Praze, ale to ma z tech tri nejmensi grady...
0 0
reagovat
HAL: Sem postoval to, protože se inspirovali těmi nabíhajícími lidmi. BTW některá místa vypadají tak úchvatně, že až člověk nevěří, že jsou ze Země :+ link (docela mi to připomělo Truman show, akorát nenaráží do zdi ;)
536598
HAL: Sem postoval to, protože se inspirovali těmi nabíhajícími lidmi. BTW některá místa vypadají tak úchvatně, že až člověk nevěří, že jsou ze Země *:+* http://www.youtube.com/watch?v=QP75K83D2jU&feature=related (docela mi to připomělo Truman show, akorát nenaráží do zdi ;)
0 0
reagovat

bender22

Aquilu;) (ne, že by na Mattoni byli, taky bůhví co:)
536597
Aquilu;) (ne, že by na Mattoni byli, taky bůhví co:)
bender22
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se