Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 86161 - 86180 Napsat příspěvek
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká spojitost mezi špatným filmovým vkusem komolením recenzetova jména. Tohle je už několikátý důkaz...

ale je fakt že Ravenhorn jede na Nový Zéland.
539992
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká spojitost mezi špatným filmovým vkusem komolením recenzetova jména. Tohle je už několikátý důkaz... ale je fakt že Ravenhorn jede na Nový Zéland.
0 0
reagovat

Fluke

Trošku nevěřím, Janák možná, Martin Preiis podle mě je pravej.
539987
Trošku nevěřím, Janák možná, Martin Preiis podle mě je pravej.
Fluke
0 0
reagovat
Když porovnám jeho recenze s recenzemi na Moviezone, tak tady recenze mají logiku a šťávu.
Vlastně na to, že tam všechno zkritizoval tak ještě jeho 50% je nějak moc.
539986
Když porovnám jeho recenze s recenzemi na Moviezone, tak tady recenze mají logiku a šťávu. Vlastně na to, že tam všechno zkritizoval tak ještě jeho 50% je nějak moc.
0 0
reagovat
Mě se teda recenze Kamila Fíly nějak nikdy nelíbí. Sorry.
539989
Mě se teda recenze Kamila Fíly nějak nikdy nelíbí. Sorry.
0 0
reagovat
super diskuse :D:+
539985
super diskuse *:D**:+*
0 0
reagovat

Charlotte

Ty "nick"y? Jako vážně? Janák? Troška? Nevěřím ani za mák, že jsou to oni :)
539984
Ty "nick"y? Jako vážně? Janák? Troška? Nevěřím ani za mák, že jsou to oni :)
Charlotte
0 0
reagovat
Nejen fanynky Stmívání, ale i čeští režiséři baží po objektivní kritice. Někdy váhám, zda mě víc baví Tetsuovy recenze, nebo jeho debaty se čtenáři. Každopádně je v obém třída. 8)
link
539983
Nejen fanynky Stmívání, ale i čeští režiséři baží po objektivní kritice. Někdy váhám, zda mě víc baví Tetsuovy recenze, nebo jeho debaty se čtenáři. Každopádně je v obém třída. *8)* http://aktualne.centrum.cz/kultura/film/recenze/clanek.phtml?id=649669
0 0
reagovat
crimson_moon: Mame se kvuli tomu preskinovat do bily?:D
539975
crimson_moon: Mame se kvuli tomu preskinovat do bily?*:D*
0 0
reagovat
crimson_moon: naivitou? A jakou zase?

Fluke: ehm, tvůj názor samozřejmě změnit nemůžu, to můžeš jen ty....

Jinak nobelovka je sice udělována "za rok XY", čili by se dalo rozumnět že to má dostat člověk co se o "mír" v tom roce zasloužil nejvíc, ale v drtivé většině případů to dostanou lidi za celoživotní práci nebo vědecký objev který uskutečnili před léty, proto ta kontroverze (přirovnání - to je jako kdyby se TDK měsíc po premiéře dostalo do VIM ;) , ale je to nakonec jejich rozhodnutí a ty lidi jsou mnohem kompetentnější než my všichni dohromady.

k obamovi: sorry ani jsem si nevšiml, že kritika na něj není - ono je totiž všude jinde a většina příspěvků jsou ve smyslu "nic nedokázal".
539973
crimson_moon: naivitou? A jakou zase? Fluke: ehm, tvůj názor samozřejmě změnit nemůžu, to můžeš jen ty.... Jinak nobelovka je sice udělována "za rok XY", čili by se dalo rozumnět že to má dostat člověk co se o "mír" v tom roce zasloužil nejvíc, ale v drtivé většině případů to dostanou lidi za celoživotní práci nebo vědecký objev který uskutečnili před léty, proto ta kontroverze (přirovnání - to je jako kdyby se TDK měsíc po premiéře dostalo do VIM ;) , ale je to nakonec jejich rozhodnutí a ty lidi jsou mnohem kompetentnější než my všichni dohromady. k obamovi: sorry ani jsem si nevšiml, že kritika na něj není - ono je totiž všude jinde a většina příspěvků jsou ve smyslu "nic nedokázal".
0 0
reagovat
Ten Facebook iframe se ale velmi hodne hodi do designu stranek........... not :D
539972
Ten Facebook iframe se ale velmi hodne hodi do designu stranek........... not *:D*
0 0
reagovat
Nase komentare jsou joke a ty jsi nas prave trumfnul svou naivitou. :+:D
539971
Nase komentare jsou joke a ty jsi nas prave trumfnul svou naivitou. *:+**:D*
0 0
reagovat

Jeffy

To nic nemění na tom, že nobelovka za mír je blbost, a i kdyby si tu napsal esej, tak to nezměniš8)

A nikdo tu Obamu nekritizuje.
539970
To nic nemění na tom, že nobelovka za mír je blbost, a i kdyby si tu napsal esej, tak to nezměniš*8)* A nikdo tu Obamu nekritizuje.
Jeffy
0 0
reagovat
Joke jsou spíš ty vaše komentáře, vždyť amerika ještě před rokem patřila mezi nejnenáviděnější státy na světě, rusáci skoro na nás pálily rakety, Irán pro změnu na izrael a vztahy západu se středním východem byli na bodě mrazu.

To vše se změnilo, evropa konečně komunikuje normálně s amerikou, je mnohem větší otevřenost z ameriky spolupracovat na otázkách ohledně ekonomiky, zahraniční politiky i globálním oteplování a ne izolovanost a nedodržování smluv jako posledních 8 let. Situace s ruskem je teď taky mnohem klidnější . Díky Obamově cestě na střední východ a následném projevu v egyptě už tam zas tak moc nepalí americkou vlajku, důležitější je ale především menší podpora od států pro Iránský režim. Taky nechal změnit absolutně nefuknční taktiku v afgánistánu kde byla situace horší a horší. Konečně taky začal Čínou dialog ohledně Severní Koreje.

Jestli si to zasloužil? Absolutně, o tom nemám pochyby. Problém je spíš v tom, že ono je to vlastně jeho "práce" (a že posledních 8 let to nějakej blbec nedělal, je jedno). To je jako dát cenu hasiči když zachrání někoho z hořícího domu, ne ta cena se dává většinou nějakémému civilistovi co se obětuje.
539968
Joke jsou spíš ty vaše komentáře, vždyť amerika ještě před rokem patřila mezi nejnenáviděnější státy na světě, rusáci skoro na nás pálily rakety, Irán pro změnu na izrael a vztahy západu se středním východem byli na bodě mrazu. To vše se změnilo, evropa konečně komunikuje normálně s amerikou, je mnohem větší otevřenost z ameriky spolupracovat na otázkách ohledně ekonomiky, zahraniční politiky i globálním oteplování a ne izolovanost a nedodržování smluv jako posledních 8 let. Situace s ruskem je teď taky mnohem klidnější . Díky Obamově cestě na střední východ a následném projevu v egyptě už tam zas tak moc nepalí americkou vlajku, důležitější je ale především menší podpora od států pro Iránský režim. Taky nechal změnit absolutně nefuknční taktiku v afgánistánu kde byla situace horší a horší. Konečně taky začal Čínou dialog ohledně Severní Koreje. Jestli si to zasloužil? Absolutně, o tom nemám pochyby. Problém je spíš v tom, že ono je to vlastně jeho "práce" (a že posledních 8 let to nějakej blbec nedělal, je jedno). To je jako dát cenu hasiči když zachrání někoho z hořícího domu, ne ta cena se dává většinou nějakémému civilistovi co se obětuje.
0 0
reagovat
On to fakt dostal? Chjo :- Můj negativní ohlas nejde na Obamu, ani na nobelovku za mír, nýbrž na samotný mír...
539967
On to fakt dostal? Chjo *:-* Můj negativní ohlas nejde na Obamu, ani na nobelovku za mír, nýbrž na samotný mír...
0 0
reagovat
Huh, Obama a Nobelovka za mír? Opravdu je nejlepší moderní prezidentská kampaň zodpovědná za mír?:))
A škoda na tom je, že negativní ohlasy půjdou na Obamu, a ne na blbost jako je Nobelovka za mír.
539964
Huh, Obama a Nobelovka za mír? Opravdu je nejlepší moderní prezidentská kampaň zodpovědná za mír?*:))* A škoda na tom je, že negativní ohlasy půjdou na Obamu, a ne na blbost jako je Nobelovka za mír.
0 0
reagovat
Hmmmm zaujimave co vymislia dalej.....dufam ze to bude niaky avatar:D
539963
Hmmmm zaujimave co vymislia dalej.....dufam ze to bude niaky avatar*:D*
0 0
reagovat

bomba!

Ak to už niekto postoval, tak sorry, ale toto u mňa vyvolalo hlasný smiech. Chcem to pre svoje dieťa!!! :D:+

spacák Star Wars

539961
Ak to už niekto postoval, tak sorry, ale toto u mňa vyvolalo hlasný smiech. Chcem to pre svoje dieťa!!! *:D**:+* [link="http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=15359&count=0"]spacák Star Wars[/link]
bomba!
0 0
reagovat
Ta Nobelova cena za mir je teda fakt dobrej joke...
539960
Ta Nobelova cena za mir je teda fakt dobrej joke...
0 0
reagovat
Doktor z hor LOL :D
539944
Doktor z hor LOL *:D*
0 0
reagovat
Eeeeeeeagle!
539925
Eeeeeeeagle!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se