Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 86141 - 86160 Napsat příspěvek
Hmm, tak do Afriky nejedem, aspoň že
0 0
reagovat
Děkujeme Slovákům za ...... Radši nic, stejně si můžem za to sami.
540031
Děkujeme Slovákům za ...... Radši nic, stejně si můžem za to sami.
0 0
reagovat
Rave za to přeci nemůže, navíc srovnání s Diskem si nezaslouží :))

Btw. kam že to vlastně jede?
540027
Rave za to přeci nemůže, navíc srovnání s Diskem si nezaslouží *:))* Btw. kam že to vlastně jede?
0 0
reagovat
On normálně degeneruje na diskovu úroveň...
0 0
reagovat
nevime
540021
nevime
0 0
reagovat

Cain.cz

Nejdříve se postupně pořád všichni podivují na Zélandem a teď i na Voříškovou a přitom každý přeci víc co a jak ne?
540020
Nejdříve se postupně pořád všichni podivují na Zélandem a teď i na Voříškovou a přitom každý přeci víc co a jak ne?
Cain.cz
0 0
reagovat
zeli: :D:+:+
540016
zeli: *:D**:+**:+*
0 0
reagovat

Ravenhorn

jo a co máš pořád s tou voříškovou, to je z rodiny nebo co, protože hardwar slabejch 50-60%...
540018
jo a co máš pořád s tou voříškovou, to je z rodiny nebo co, protože hardwar slabejch 50-60%...
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

Taky Bohdan Sláma nešel do diskuze, aby si stěžoval - seděl doma a kál se...
540015
Taky Bohdan Sláma nešel do diskuze, aby si stěžoval - seděl doma a kál se...
Ravenhorn
0 0
reagovat

killerzeli

Pro mě, ale pořád lepší film, než třeba Venkovský učitel a to je taky film s Terkou.
540013
Pro mě, ale pořád lepší film, než třeba Venkovský učitel a to je taky film s Terkou.
killerzeli
0 0
reagovat
Ravenhorn dal filmu filmu s Terezkou jen 80%?
Tak to by si Karel Janák měl vážně sáhnou do svědomí, jestli natočil dobrý film a přestat si stěžovat na kritiku filmových kritiků.
540012
Ravenhorn dal filmu filmu s Terezkou jen 80%? Tak to by si Karel Janák měl vážně sáhnou do svědomí, jestli natočil dobrý film a přestat si stěžovat na kritiku filmových kritiků.
0 0
reagovat
Ne Disaster movie bych z fleku dal tak 2/10* mjožná i tu 1*

Na to jak všichni čekali 100%, tak pro ně, ne nespletl jsem se, dal jsem jen 80%, jelikož pár věci není prefektních.
540010
Ne Disaster movie bych z fleku dal tak 2/10* mjožná i tu 1* Na to jak všichni čekali 100%, tak pro ně, ne nespletl jsem se, dal jsem jen 80%, jelikož pár věci není prefektních.
0 0
reagovat

Cival

Dej si ban za zmínění Ravenhornovy cesty na Nový Zéland. :D
540009
Dej si ban za zmínění Ravenhornovy cesty na Nový Zéland. *:D*
Cival
0 0
reagovat

Cival ok

Ravenhorn: případný megapříspěvek postuj do vzkazníku, dík za pochopení.:D
540008
Ravenhorn: případný megapříspěvek postuj do vzkazníku, dík za pochopení.*:D*
Cival ok
0 0
reagovat
Proboha, ne... Caine, copak ty nevis, ze ted bude nasledovat megaprispevek o tom, ze ma rad sci-fi, fantasy a historicke film a ze Disaster Movie dava jen 5/10? tahle debata uz tu byla stokrat... a to jeste Ravenhorn neodjizdel na Zeland :D (beztak se po tydnu vrati imho, aby to melo nejakou pointu :D)
540006
Proboha, ne... Caine, copak ty nevis, ze ted bude nasledovat megaprispevek o tom, ze ma rad sci-fi, fantasy a historicke film a ze Disaster Movie dava jen 5/10? tahle debata uz tu byla stokrat... a to jeste Ravenhorn neodjizdel na Zeland *:D* (beztak se po tydnu vrati imho, aby to melo nejakou pointu *:D*)
0 0
reagovat

Ravenhorn

existuje fim kterému by jsi dal třeba i 60%?
540005
existuje fim kterému by jsi dal třeba i 60%?
Ravenhorn
0 0
reagovat
Me se Tetsuovy recenze libi dost...
540003
Me se Tetsuovy recenze libi dost...
0 0
reagovat

Ať žijí rytíři

Moje recenze na Ať žijí rytíři + info o budoucnosti webu

link
539998
Moje recenze na Ať žijí rytíři + info o budoucnosti webu [link="http://www.terezavoriskova.cz"]link[/link]
Ať žijí rytíři
0 0
reagovat
Fluke: Janáka a Preisse věřím, myšlenkově se pohybují přesně v intencích, které se dají očekávat. Ale důkaz nemám. :)
539997
Fluke: Janáka a Preisse věřím, myšlenkově se pohybují přesně v intencích, které se dají očekávat. Ale důkaz nemám. :)
0 0
reagovat
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká spojitost mezi špatným filmovým vkusem komolením recenzetova jména. Tohle je už několikátý důkaz...

ale je fakt že Ravenhorn jede na Nový Zéland.
539992
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká spojitost mezi špatným filmovým vkusem komolením recenzetova jména. Tohle je už několikátý důkaz... ale je fakt že Ravenhorn jede na Nový Zéland.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se