Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85821 - 85840 Napsat příspěvek
KarelR: :D nice
533156
KarelR: *:D* nice
0 0
reagovat

KarelR

odkial to stale beres:D:+
533161
odkial to stale beres*:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat
Brilliant :D
533205
Brilliant *:D*
0 0
reagovat
Perfekt. :+
533215
Perfekt. *:+*
0 0
reagovat
Každodenní život Darth Vadera :) link
533218
Každodenní život Darth Vadera :) http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/the-everyday-life-of-darth
0 0
reagovat
Filmpark zasel na svoji polohu. Kacko je moc pekny, koukal jsem na nej uz driv, kdyz jako jedno z prvnich kin slo do masivnich upgradu. Jenze ta poloha... usporadat tam MZ akci by bylo super, myslim, ze by to vyslo rozumne i na finance, ale zas ta poloha. Dotahnout lidi do Plzne je jedna vec, dotahnout je jeste do Dobran.

Ale nejakemu vyletu v mensim poctu a reportazi z utrob kina bych se nebranil. :)
533581
Filmpark zasel na svoji polohu. Kacko je moc pekny, koukal jsem na nej uz driv, kdyz jako jedno z prvnich kin slo do masivnich upgradu. Jenze ta poloha... usporadat tam MZ akci by bylo super, myslim, ze by to vyslo rozumne i na finance, ale zas ta poloha. Dotahnout lidi do Plzne je jedna vec, dotahnout je jeste do Dobran. Ale nejakemu vyletu v mensim poctu a reportazi z utrob kina bych se nebranil. :)
0 0
reagovat
trilogii bych v kině nevynechal ani jednu... jen kdyby to nebylo až v plzni :D

Jarduk, držim palce :+
533590
trilogii bych v kině nevynechal ani jednu... jen kdyby to nebylo až v plzni *:D* Jarduk, držim palce *:+*
0 0
reagovat
takové tématické bloky mám docela rád... teď ve středu máme v těšíně filmový maraton začínající s Pulp Fiction, pokračující s Kill Bill 1a2 a končící Hanebnýma parchantama... chtěl jsem tam jít, ale časově mi to nevychází :(

PS: akce v kině s MZ? kde to můžu podepsat? :+
533596
takové tématické bloky mám docela rád... teď ve středu máme v těšíně filmový maraton začínající s Pulp Fiction, pokračující s Kill Bill 1a2 a končící Hanebnýma parchantama... chtěl jsem tam jít, ale časově mi to nevychází :( PS: akce v kině s MZ? kde to můžu podepsat? *:+*
0 0
reagovat
Ty ,,trilogie" jsou fajn nápad ... tady se zpočátku chystalo cosi jako ,,hororové večery", ale to postupně zaniklo ...
533629
Ty ,,trilogie" jsou fajn nápad ... tady se zpočátku chystalo cosi jako ,,hororové večery", ale to postupně zaniklo ...
0 0
reagovat
KarelR: Já bych byl docela pro tu operu na MZ akci8)

Jarduk: asi jak řekl Hal, chce to propagaci na správných místech, Facebook se na to hodí, ale i tak nemá člověk nikdy jistotu, že přijdou lidi. Tady žádný universální recept nebude, musí se prostě informovat, dokud se nechytí dost lidí.
Určitě se to chce zaměřit na skupinu lidí, které takové projekty zaujmou (jako my například:)).
533638
KarelR: Já bych byl docela pro tu operu na MZ akci*8)* Jarduk: asi jak řekl Hal, chce to propagaci na správných místech, Facebook se na to hodí, ale i tak nemá člověk nikdy jistotu, že přijdou lidi. Tady žádný universální recept nebude, musí se prostě informovat, dokud se nechytí dost lidí. Určitě se to chce zaměřit na skupinu lidí, které takové projekty zaujmou (jako my například*:)*).
0 0
reagovat

HAL

tak to by mě vezlo houkavý auto :D

Jarduk - trilogie jsou vynikající nápad, určitě by se sehnalo dost fajnšmekrů (ergo magorů) i z okolních měst. Přijedu na Vetřelce na 100 % :))
533642
tak to by mě vezlo houkavý auto *:D* Jarduk - trilogie jsou vynikající nápad, určitě by se sehnalo dost fajnšmekrů (ergo magorů) i z okolních měst. Přijedu na Vetřelce na 100 % *:))*
HAL
0 0
reagovat

KarelR

Ty hlavně prosaď další TrailerNight :))

(omlouvám se za tolik příspěvků za sebou, nechce se mi to zpětně promazávat a upravovat)
533641
Ty hlavně prosaď další TrailerNight *:))* (omlouvám se za tolik příspěvků za sebou, nechce se mi to zpětně promazávat a upravovat)
KarelR
0 0
reagovat

deiwi

To ještě jde... ale když jsem kdysi před jakýmsi blockbusterem musel protrpět 4 (čtyři!!!) trailery na české sračky a pak ještě nějaký animák pro děti, tak jsem myslel že umřu :D
533643
To ještě jde... ale když jsem kdysi před jakýmsi blockbusterem musel protrpět 4 (čtyři!!!) trailery na české sračky a pak ještě nějaký animák pro děti, tak jsem myslel že umřu *:D*
deiwi
0 0
reagovat

Jarduk

Tenkrát to bylo kolem 300 a to je na pouhý přímý přenos pěkná pálka... čímž neříkám že to není technicky náročné nebo že se na tom kinaři snaží napakovat, jen je to trochu víc než by asi běžný divák chtěl dát... každopádně je to jedna z cest jak by se program kin mohl trochu víc oživit (napadají mě třeba sportovní utkání, přenosy z důležitých částí olympiád a podobně... mě sport vcelku nebere, ale vidět něco takového v natřískaném kině by mohlo být docela zajímavé).

Ten "večer trilogií" by mohl být hodně zajímavý, ohlas by to ve větším městě snad mělo a takového Pána prstenů či původní SW na velkém plátně bych si určitě nejen já dal s chutí... ale problém s podobnou akcí je v propagaci, něco takového zauje spíš fajnšmakery a ti se o tom nemusí třeba včas dozvědět (v tomhle by mohly myslím hodně pomoct komunitní sítě na Facebooku a podobně... jen to chce dost času a snahy o rozšíření mezi lidmi).
Jen mi takové "kino na přání" hodně připomíná Pražský Filmpark, který nabízel v malém sálu s velmi kvalitním domácím kinem projekce z BD a DVD... a i přes vynikající ceny postupně umřel na nezájem (otázkou ovšem je jestli ho nestáhla ke dnu spíš půjčovna těch filmů).
533665
Tenkrát to bylo kolem 300 a to je na pouhý přímý přenos pěkná pálka... čímž neříkám že to není technicky náročné nebo že se na tom kinaři snaží napakovat, jen je to trochu víc než by asi běžný divák chtěl dát... každopádně je to jedna z cest jak by se program kin mohl trochu víc oživit (napadají mě třeba sportovní utkání, přenosy z důležitých částí olympiád a podobně... mě sport vcelku nebere, ale vidět něco takového v natřískaném kině by mohlo být docela zajímavé). Ten "večer trilogií" by mohl být hodně zajímavý, ohlas by to ve větším městě snad mělo a takového Pána prstenů či původní SW na velkém plátně bych si určitě nejen já dal s chutí... ale problém s podobnou akcí je v propagaci, něco takového zauje spíš fajnšmakery a ti se o tom nemusí třeba včas dozvědět (v tomhle by mohly myslím hodně pomoct komunitní sítě na Facebooku a podobně... jen to chce dost času a snahy o rozšíření mezi lidmi). Jen mi takové "kino na přání" hodně připomíná Pražský Filmpark, který nabízel v malém sálu s velmi kvalitním domácím kinem projekce z BD a DVD... a i přes vynikající ceny postupně umřel na nezájem (otázkou ovšem je jestli ho nestáhla ke dnu spíš půjčovna těch filmů).
Jarduk
0 0
reagovat

HAL

S tím cílením traileru na publikum právě sedící v sále máš svatou pravdu. V pátek jsem si klepal na čelo sledujíc trailer na G-Force před Panchartama ?)
533667
S tím cílením traileru na publikum právě sedící v sále máš svatou pravdu. V pátek jsem si klepal na čelo sledujíc trailer na G-Force před Panchartama *?)*
HAL
0 0
reagovat

Jarduk

Jak na to kino koukám... to si pomalu říká o nějak MZ zájezd. Myslím, že kdyby se vymyslel zajímavej program, možná bysme tady nějakou partu lidí dohromady dali :)
533668
Jak na to kino koukám... to si pomalu říká o nějak MZ zájezd. Myslím, že kdyby se vymyslel zajímavej program, možná bysme tady nějakou partu lidí dohromady dali :)
Jarduk
0 0
reagovat
Jen škoda, že zrovna český trailery se shánějí nejhůře a většinou jsou ještě v mizerný kvalitě, kdy já na plátno nechci pouštět nic horšího jak 720p.

Co se týče té klubovosti, tak jak jsem říkal. Pustíme "klubový" film a nikdo nepřijde, pustím totéž, co v multiplexu(bohužel již opět se zpožděním) a je pro koho hrát.

No nic, k dnešku to balím a jdu spát. Kdybyste k nám někdo zavítal, napište PM a já vám klidně rád ukážu technické zázemí. Ale jsme tam přeci jen 3 promítači, takže je potřeba mi tam zastihnout.
533683
Jen škoda, že zrovna český trailery se shánějí nejhůře a většinou jsou ještě v mizerný kvalitě, kdy já na plátno nechci pouštět nic horšího jak 720p. Co se týče té klubovosti, tak jak jsem říkal. Pustíme "klubový" film a nikdo nepřijde, pustím totéž, co v multiplexu(bohužel již opět se zpožděním) a je pro koho hrát. No nic, k dnešku to balím a jdu spát. Kdybyste k nám někdo zavítal, napište PM a já vám klidně rád ukážu technické zázemí. Ale jsme tam přeci jen 3 promítači, takže je potřeba mi tam zastihnout.
0 0
reagovat
Tak na zaměření si dávám i pozor. Přeci jen když je animák, nehodim tam trailer na SAW a naopak. :-D No ona ta opera a další věcičky je vcelku nákladná věc. Já nevím, jak vy jste obeznámeni, kolik si berou distributoři ze vstupnýho, ale je to více jak polovina. My se pokoušíme hrát za nejmenší povolenou cenu od distributora, ale i tak to je u tý opery palba. Ještě nevím detajly, ale mělo by to jít přes 200 či více určitě. Jinak přenos by měl být ve 2K samozřejmě.
Jinak mě napadlo například udělat večer na téme trilogií, udělat anketu, kde by se jedna vybrala... Ale má to háček v tom, že museli bychom mít aspoň trochu jistotu, že nepřijde 10 lidí a hlavně ty filmy nejsou prostě v dobrý kvalitě k sehnání. Většina distributorů o BD ani neslyšela a chlubí se tím, že teprv teď převádí své VHS na DVD.
533689
Tak na zaměření si dávám i pozor. Přeci jen když je animák, nehodim tam trailer na SAW a naopak. :-D No ona ta opera a další věcičky je vcelku nákladná věc. Já nevím, jak vy jste obeznámeni, kolik si berou distributoři ze vstupnýho, ale je to více jak polovina. My se pokoušíme hrát za nejmenší povolenou cenu od distributora, ale i tak to je u tý opery palba. Ještě nevím detajly, ale mělo by to jít přes 200 či více určitě. Jinak přenos by měl být ve 2K samozřejmě. Jinak mě napadlo například udělat večer na téme trilogií, udělat anketu, kde by se jedna vybrala... Ale má to háček v tom, že museli bychom mít aspoň trochu jistotu, že nepřijde 10 lidí a hlavně ty filmy nejsou prostě v dobrý kvalitě k sehnání. Většina distributorů o BD ani neslyšela a chlubí se tím, že teprv teď převádí své VHS na DVD.
0 0
reagovat

Jarduk

Přímý přenos z NY opery býval i ve Zlínském Velkém kině, ale tenkrát mě odradila dost přemrštěná cena... bez toho by ale šlo o velice zajímavý projekt.
Co se týče programové skladby... nejsem si právě jistý jak moc může podobné kino prosperovat když bude kopírovat nabídku multiplexů... ve městě kde se nic většího nenachází je to jasné (jako je ten Vsetín... Zlín je daleko), ale v přímé konkurenci má imho šanci jen jako klubověji zaměřená protiváha.

A trailery... 3-4 jsou ideál, důležitější je kvalita (nepříliš ovlivnitelné) a hlavně nějaký spřízněný vztah k hlavnímu filmu. Je přitom docela zvláštní jak často na zaměření na určitou cílovku kinaři dlabou.
533699
Přímý přenos z NY opery býval i ve Zlínském Velkém kině, ale tenkrát mě odradila dost přemrštěná cena... bez toho by ale šlo o velice zajímavý projekt. Co se týče programové skladby... nejsem si právě jistý jak moc může podobné kino prosperovat když bude kopírovat nabídku multiplexů... ve městě kde se nic většího nenachází je to jasné (jako je ten Vsetín... Zlín je daleko), ale v přímé konkurenci má imho šanci jen jako klubověji zaměřená protiváha. A trailery... 3-4 jsou ideál, důležitější je kvalita (nepříliš ovlivnitelné) a hlavně nějaký spřízněný vztah k hlavnímu filmu. Je přitom docela zvláštní jak často na zaměření na určitou cílovku kinaři dlabou.
Jarduk
0 0
reagovat
Pro mě je ideál 4 až 5 trailerů... Víc už je zdržovačka, míň podvod na diváka ;).... Dost záleží na délkách upoutávek, ale kolem těch deseti minut je to takový příjemný standart... Jako ne, že by sem neměl sílu na víc ukázek, jako uživatel MZ jsem jako řada jiných absolvoval TrailerNight a to byl velký nářez ;)...
Co se týče programu maloměsckých kin - na TDKčku sem ve Vsetínské Vatře seděl s deseti dalšíma lidma.... Přesto je vatra mezi padesátkou nejnavštěvovanějších kin u nás (samozřejmě jednosálovek)... Dost to tahají z podprůměru filmový klub a celorepublikové festivaly... Myslím si, že Vatra se i přez konkurenci Zlínského Zlatého jablka drží obstojně a velkou roli na tom hraje určitě programová nabídka...
533697
Pro mě je ideál 4 až 5 trailerů... Víc už je zdržovačka, míň podvod na diváka ;).... Dost záleží na délkách upoutávek, ale kolem těch deseti minut je to takový příjemný standart... Jako ne, že by sem neměl sílu na víc ukázek, jako uživatel MZ jsem jako řada jiných absolvoval TrailerNight a to byl velký nářez ;)... Co se týče programu maloměsckých kin - na TDKčku sem ve Vsetínské Vatře seděl s deseti dalšíma lidma.... Přesto je vatra mezi padesátkou nejnavštěvovanějších kin u nás (samozřejmě jednosálovek)... Dost to tahají z podprůměru filmový klub a celorepublikové festivaly... Myslím si, že Vatra se i přez konkurenci Zlínského Zlatého jablka drží obstojně a velkou roli na tom hraje určitě programová nabídka...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se