Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85661 - 85680 Napsat příspěvek
I am here! and I got your back, buddy!

Stahování určitých filmů má smysl, a člověk oceňuje, že je sehnal, zvlášť kvůli neschopné distribuci, ale pokud jde o samotné vlastnictví, tak sbírka filmů na hdd se rovná nule oproti opravdé sbírce filmů v krabičkách. Obzvlášť kvůli kvalitě a tomu, že blu nemá velkou kapacitu ze srandy, a také je to něco do ruky jak už psal Sp!dey.
A stejně, normální člověk si ty věci z hdd stejně vypálí, pokud mu to pálí a zálohuje. Takže zatím fyzickej nosič s krabičkou má smysl. Digitálnímu downloadu se věstí velká budoucnost, ale podle mně tu bude konflikt mezi vlastněním něčeho fyzického a názorem, že výrobou disků a krabiček plýtváme zbytečně zdroji naší země.
To ukáže samozřejmě budoucnost

Ohledně trailerů na knížky, tak oproti star wars link byly ty dva postnutý fakt druhá liga:)
526733
I am here! and I got your back, buddy! Stahování určitých filmů má smysl, a člověk oceňuje, že je sehnal, zvlášť kvůli neschopné distribuci, ale pokud jde o samotné vlastnictví, tak sbírka filmů na hdd se rovná nule oproti opravdé sbírce filmů v krabičkách. Obzvlášť kvůli kvalitě a tomu, že blu nemá velkou kapacitu ze srandy, a také je to něco do ruky jak už psal Sp!dey. A stejně, normální člověk si ty věci z hdd stejně vypálí, pokud mu to pálí a zálohuje. Takže zatím fyzickej nosič s krabičkou má smysl. Digitálnímu downloadu se věstí velká budoucnost, ale podle mně tu bude konflikt mezi vlastněním něčeho fyzického a názorem, že výrobou disků a krabiček plýtváme zbytečně zdroji naší země. To ukáže samozřejmě budoucnost Ohledně trailerů na knížky, tak oproti star wars http://www.youtube.com/watch?v=U-ZqAymW7S4 byly ty dva postnutý fakt druhá liga:)
0 0
reagovat

Memphis, naigoto

Já zírám pánové ?) No comment (ale to neznamená, že bych vám nějak chtěl brát názor, jen to moje logika nechce pobrat...) :o;)
526854
Já zírám pánové *?)* No comment (ale to neznamená, že bych vám nějak chtěl brát názor, jen to moje logika nechce pobrat...) *:o**;)*
Memphis, naigoto
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Samozřejmě že shromažďování filmů v PC je sběratelsky málocenné, páč třeba já osobně filmy stahuju (ano, stahuju) proto, abych se na ně koukal a ne obdivoval jejich krabičky na poličce. Bych si tu krabičku bez samotného disku mohl sehnat za zlomek ceny a pak ji mohl obdivovat stejně, ale proč takovou hovadinu dělat, že? ;)

A když něco mám na hadru, tak to neznamená, že si toho nevážím. Teď třeba nemluvím o filmech, páč většina releasů co mám se dá kdykoliv stáhnout znova, ale třeba velká část mé hudby (samozřejmě opět stánutá) už se znova získat nedá a aj kvůli tomu, co jsem pro to její prvotní sehnání musel udělat, si jí určitě vážím ?)
526859
Samozřejmě že shromažďování filmů v PC je sběratelsky málocenné, páč třeba já osobně filmy stahuju (ano, stahuju) proto, abych se na ně koukal a ne obdivoval jejich krabičky na poličce. Bych si tu krabičku bez samotného disku mohl sehnat za zlomek ceny a pak ji mohl obdivovat stejně, ale proč takovou hovadinu dělat, že? *;)* A když něco mám na hadru, tak to neznamená, že si toho nevážím. Teď třeba nemluvím o filmech, páč většina releasů co mám se dá kdykoliv stáhnout znova, ale třeba velká část mé hudby (samozřejmě opět stánutá) už se znova získat nedá a aj kvůli tomu, co jsem pro to její prvotní sehnání musel udělat, si jí určitě vážím *?)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
..aneb fyzický nosič je to pöslední, co mě na filmu zajímá ;)8)
526861
..aneb fyzický nosič je to pöslední, co mě na filmu zajímá *;)**8)*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

na druhou stranu, těm, co mají v rodině třeba filatelisty, může jakékoliv sběratelství lézt krkem, takže asi tak. :D ano, přiznávám se, mam k poličkám plných zbytečností silnou averzi :D:D:D;)
526899
na druhou stranu, těm, co mají v rodině třeba filatelisty, může jakékoliv sběratelství lézt krkem, takže asi tak. *:D* ano, přiznávám se, mam k poličkám plných zbytečností silnou averzi *:D**:D**:D**;)*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Gonzi

To nebylo myšleno na tebe, ale tak všeobecně ;)
526926
To nebylo myšleno na tebe, ale tak všeobecně *;)*
Gonzi
0 0
reagovat
Jeden parádny trailer na knihu napr. tu:

Demonata

526956
Jeden parádny trailer na knihu napr. tu: [link="http://www.youtube.com/watch?v=vxJBeUg__Z4"]Demonata[/link]
0 0
reagovat

okkac:

Trailery na knihy a komiksy sú "na západe" úplne normálna vec, a práve tie na Kingove knihy sú vždy vymakané.

A áno, chcem niečo také, a práve sa na tom pracuje. Včas dám vedieť. 8)
526961
Trailery na knihy a komiksy sú "na západe" úplne normálna vec, a práve tie na Kingove knihy sú vždy vymakané. A áno, chcem niečo také, a práve sa na tom pracuje. Včas dám vedieť. *8)*
okkac:
0 0
reagovat

Sp!der-bite

mno tak říkám že si to z kompu pouštím a DVD mám na poličce... já mám totiž fakt často chuť sjíždět konkrétní scény a z přehazování DVD bych se asi poslal, zvlášt v kombinaci s čekáním na najetí menu a nepohodlného seekování, když je to přímo z dvd. (a u kompů může i vadit zvuk mechaniky, ale tak to už je spíš detail)
527011
mno tak říkám že si to z kompu pouštím a DVD mám na poličce... já mám totiž fakt často chuť sjíždět konkrétní scény a z přehazování DVD bych se asi poslal, zvlášt v kombinaci s čekáním na najetí menu a nepohodlného seekování, když je to přímo z dvd. (a u kompů může i vadit zvuk mechaniky, ale tak to už je spíš detail)
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Mě např. shromažďování filmů v PC přijde sběratelsky málocenné. Jakmile si na něco nemůžu šáhnout, nemám důvod si toho nějak vážit... Navíc je to vše z 99 % spojené s pirátstvím (samozřejmě, že si to všichni ripujete z originálek, a nebo za download platíte :))) Prostě hezká krabička v poličce JE k nezaplacení... :)
527083
Mě např. shromažďování filmů v PC přijde sběratelsky málocenné. Jakmile si na něco nemůžu šáhnout, nemám důvod si toho nějak vážit... Navíc je to vše z 99 % spojené s pirátstvím (samozřejmě, že si to všichni ripujete z originálek, a nebo za download platíte *:))*) Prostě hezká krabička v poličce JE k nezaplacení... *:)*
0 0
reagovat

dodatek

normální divka si vyloženě kupuju, aby mi stály na poličce a třeba skálu jsem měl v kompu jednou kvůli bonusům ale viděl jsem ji (od doby co její DVD mám) už tak 5x a v kompu mám obě audio stopy :+
527088
normální divka si vyloženě kupuju, aby mi stály na poličce a třeba skálu jsem měl v kompu jednou kvůli bonusům ale viděl jsem ji (od doby co její DVD mám) už tak 5x a v kompu mám obě audio stopy *:+*
dodatek
0 0
reagovat

Flash filmy

Mno přijde mi to jako zajímavý nápad... možná to není zrovna výstavní, ale pokud to alespoň půjde jenom sosnout do kompu třeba jako .mkv tak proč ne... ostatně sám preferuju zbírku filmů na disku... jeden click dělí od jejich přehrávání... žádné operace s mechanikama, čekačky v menu atd.
527090
Mno přijde mi to jako zajímavý nápad... možná to není zrovna výstavní, ale pokud to alespoň půjde jenom sosnout do kompu třeba jako .mkv tak proč ne... ostatně sám preferuju zbírku filmů na disku... jeden click dělí od jejich přehrávání... žádné operace s mechanikama, čekačky v menu atd.
Flash filmy
0 0
reagovat

okkac

tak to je hustota :+ a jo někde to tu už padlo jako crazy idea... mno doba se mění
527089
tak to je hustota *:+* a jo někde to tu už padlo jako crazy idea... mno doba se mění
okkac
0 0
reagovat
Bacha, máme tu trailer na knihu. Under the Dome od Kinga. link
Neříkal někde duro, že by chtěl taky něco takového:)
527108
Bacha, máme tu trailer na knihu. Under the Dome od Kinga. http://www.youtube.com/watch?v=o-ESgcwUlK0 Neříkal někde duro, že by chtěl taky něco takového*:)*
0 0
reagovat
4GB by mělo stačit na 720p HD x264, pokud je délka kolem 90 minut. Ale ten Star Trek v 1GB, to je málo. Ale jako suvenýr z premiéry (viz článek) dobrý.
527172
4GB by mělo stačit na 720p HD x264, pokud je délka kolem 90 minut. Ale ten Star Trek v 1GB, to je málo. Ale jako suvenýr z premiéry (viz článek) dobrý.
0 0
reagovat
Tohle je zajímavější :)
Star Trek

@Sp!der-bite
Ohledně SB nejste sami :)
527175
Tohle je zajímavější :) [link="http://gadgets.zive.cz/star-trek-flash-disk-s-filmem/a-20452/default.aspx"]Star Trek[/link] @Sp!der-bite Ohledně SB nejste sami *:)*
0 0
reagovat
No tak 4 GB je pro film teda pěkně málo, navíc skladování filmů mimo hadr je už stejně přežitek. Ale furt lepší ta fleška (s větší kapacitou) než zbytečně velký (rozměrově) opťák, navíc eště s ňákou trapnou krabicou ?)
527196
No tak 4 GB je pro film teda pěkně málo, navíc skladování filmů mimo hadr je už stejně přežitek. Ale furt lepší ta fleška (s větší kapacitou) než zbytečně velký (rozměrově) opťák, navíc eště s ňákou trapnou krabicou *?)*
0 0
reagovat
prostě evoluce po stahování filmů další fáze
527198
prostě evoluce po stahování filmů další fáze
0 0
reagovat
můžete si je věšet na krk, to je kchůl... :D
527199
můžete si je věšet na krk, to je kchůl... *:D*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

já teda ještě "modrej" nejsem, ale jinak stojim za tebou.......flashku bych si prostě doma nevystavil:D
527201
já teda ještě "modrej" nejsem, ale jinak stojim za tebou.......flashku bych si prostě doma nevystavil*:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se