Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85641 - 85660 Napsat příspěvek
A kdyby nebyl benzín, tak by nejezdili auta. To není argument;)

Obzvlášť, když herní průmysl už je nějaký rok větší než filmový.
526307
A kdyby nebyl benzín, tak by nejezdili auta. To není argument*;)* Obzvlášť, když herní průmysl už je nějaký rok větší než filmový.
0 0
reagovat

Fluke

Kdyby tu nebyly filmy na discích, tak tu nejsou vůbec, páč vypalování > flash, domácí zálohování > hadr, software průmysl, hry, konzole > online, a mohl bych pokračovat ?)
526325
Kdyby tu nebyly filmy na discích, tak tu nejsou vůbec, páč vypalování > flash, domácí zálohování > hadr, software průmysl, hry, konzole > online, a mohl bych pokračovat *?)*
Fluke
0 0
reagovat

naigoto

Při životě je drží vypalování, domácí zálohování, software průmysl, i hry a konzole, a mohl bych pokračovat.?)
526353
Při životě je drží vypalování, domácí zálohování, software průmysl, i hry a konzole, a mohl bych pokračovat.*?)*
naigoto
0 0
reagovat

Jeffy

Já jsem docela aktivní uživatel disků, vypaluju, přehrávám atd. a furt si nedovedu představit počítač bez mechaniky zvlášť když digitální obsah seriálů a filmů je v dobré kvalitě legálně získatelný jen v US a v EU poskrovnu. 02 služby nepočítám.

A nemůžeš srovnávat výrobní a prodejní cenu BR disku. výrobně je furt levnější vylisovat 10 000 disků než paměťových čipů, u kterých se často mění cena díky trhu s paměťmi, a jejich výdrž je také sporadická.

Regionální rozdělení ti taky nezmizí, protože ho nevytvořili kvůli optickejm diskům, ale obchodu. mj. regiony jsou u BR v podstatě v menšině a mimo US jsou použitý vzácně.

A do třetice, proč bych si měl kupovat hry přes digitální download, když jsou v krabičkách levnější, steam má na to skoro monopol a vyplatí se kupovat jen o víkendových akcí. Tím neříkám, že ho nepoužívám, na menší hry nebo cestování je to geniální.
526374
Já jsem docela aktivní uživatel disků, vypaluju, přehrávám atd. a furt si nedovedu představit počítač bez mechaniky zvlášť když digitální obsah seriálů a filmů je v dobré kvalitě legálně získatelný jen v US a v EU poskrovnu. 02 služby nepočítám. A nemůžeš srovnávat výrobní a prodejní cenu BR disku. výrobně je furt levnější vylisovat 10 000 disků než paměťových čipů, u kterých se často mění cena díky trhu s paměťmi, a jejich výdrž je také sporadická. Regionální rozdělení ti taky nezmizí, protože ho nevytvořili kvůli optickejm diskům, ale obchodu. mj. regiony jsou u BR v podstatě v menšině a mimo US jsou použitý vzácně. A do třetice, proč bych si měl kupovat hry přes digitální download, když jsou v krabičkách levnější, steam má na to skoro monopol a vyplatí se kupovat jen o víkendových akcí. Tím neříkám, že ho nepoužívám, na menší hry nebo cestování je to geniální.
Jeffy
0 0
reagovat
No taky bych si přál, aby už optické disky zmizely. Vlastně jediné co je zatím eště drží při životě jsou ty filmy. Až ale budeme tak daleko, že bude výhodné distribuovat filmy na flashce, tak budm zároveň aj v situaci, kdy to bude eště výhodnější komplet online, takže ani těm flashkám nedávám velký naděje ;)
526375
No taky bych si přál, aby už optické disky zmizely. Vlastně jediné co je zatím eště drží při životě jsou ty filmy. Až ale budeme tak daleko, že bude výhodné distribuovat filmy na flashce, tak budm zároveň aj v situaci, kdy to bude eště výhodnější komplet online, takže ani těm flashkám nedávám velký naděje *;)*
0 0
reagovat

Jeffy

:+:+:+:D
526396
*:+**:+**:+**:D*
Jeffy
0 0
reagovat

Jeffy

Beru to s ohledem na dnešní stav technologie. Flashka je pořád nesrovnatelně draží než na kolik vyjde jedno vylisovaní Blučka, film na flashce by musel mít nutně nějakou DRM ochranu, tz. nutost připojení zařízení na net a pravděpodobně nemožnost film někomu půjčit, co se týká životnosti, tak myslím,že lisovaný optický médium má taky navrch (pokud se s ním slušně zachází).

Možná, za několik let, ale nevím nevím - hodně záleží na tom, jak moc se rozšíří digitální distribuce - možná že Blučka budou posledním fyzickým médiem pro filmy.
526399
Beru to s ohledem na dnešní stav technologie. Flashka je pořád nesrovnatelně draží než na kolik vyjde jedno vylisovaní Blučka, film na flashce by musel mít nutně nějakou DRM ochranu, tz. nutost připojení zařízení na net a pravděpodobně nemožnost film někomu půjčit, co se týká životnosti, tak myslím,že lisovaný optický médium má taky navrch (pokud se s ním slušně zachází). Možná, za několik let, ale nevím nevím - hodně záleží na tom, jak moc se rozšíří digitální distribuce - možná že Blučka budou posledním fyzickým médiem pro filmy.
Jeffy
0 0
reagovat
Karbous: tak to vůbec, já sem psal o téhle myšlence už před pár lety (tehdy jsem zmiňoval SD disky, ale princip je stejný). Cenově flasky za rok dva budou úplně někde jinde než BR disky (32GB dneska za 1500kč, 16GB za 600kč, přitom já kupoval za 600kč před dvěma roky 1GB...), je to narozdíl od BR "multiplatformní" (kde a v čem dneska není USB port, že), USB 3 bude fungovat i na starších portech (zatímco s HVD budou zase nové přehrávače), flashky jsou prakticky "nezničitelné" v porovnání s optickými médii. A kdo říká, že by i flashky nemohly mít hezkou krabičku a třeba úchytku v tématu filmu(co comment please:)) )? Taky by s tím mohlo zmizet stupidní regionální rozdělení.

A hlavně by to pomohlo zbavení se mechanik jako takových (především těch v PC.) Když před rokem a půl vydal apple MBA bez mechaniky, tak jsem to považoval za joke - teď bych si přál, aby všechny modely byli bez ní, je to zbytečná věc co zabírá místo a je absolutně k ničemu, software je dostupný digitálně a i hry jsou v drtivé většině už dostupné přes steam a podobné programy. Asi nejsem jediný kdo by si v notebooku přál radši větší baterii či druhý disk. Na desktopu jsem využil mechaniku tento rok jenom jednou - na instalaci windows (což jde taky přes flash disk). Navíc to brzdí digitalizaci. Zhruba to stejné Harddisky - 20 let stará technologie, ale tady si budeme muset počkat až SSD zlevní k rozumným cenám.
526405
Karbous: tak to vůbec, já sem psal o téhle myšlence už před pár lety (tehdy jsem zmiňoval SD disky, ale princip je stejný). Cenově flasky za rok dva budou úplně někde jinde než BR disky (32GB dneska za 1500kč, 16GB za 600kč, přitom já kupoval za 600kč před dvěma roky 1GB...), je to narozdíl od BR "multiplatformní" (kde a v čem dneska není USB port, že), USB 3 bude fungovat i na starších portech (zatímco s HVD budou zase nové přehrávače), flashky jsou prakticky "nezničitelné" v porovnání s optickými médii. A kdo říká, že by i flashky nemohly mít hezkou krabičku a třeba úchytku v tématu filmu(co comment please*:))* )? Taky by s tím mohlo zmizet stupidní regionální rozdělení. A hlavně by to pomohlo zbavení se mechanik jako takových (především těch v PC.) Když před rokem a půl vydal apple MBA bez mechaniky, tak jsem to považoval za joke - teď bych si přál, aby všechny modely byli bez ní, je to zbytečná věc co zabírá místo a je absolutně k ničemu, software je dostupný digitálně a i hry jsou v drtivé většině už dostupné přes steam a podobné programy. Asi nejsem jediný kdo by si v notebooku přál radši větší baterii či druhý disk. Na desktopu jsem využil mechaniku tento rok jenom jednou - na instalaci windows (což jde taky přes flash disk). Navíc to brzdí digitalizaci. Zhruba to stejné Harddisky - 20 let stará technologie, ale tady si budeme muset počkat až SSD zlevní k rozumným cenám.
0 0
reagovat

popik

Ten debilní hip hopovej soundtrack si mohli odpustit, jinak :+
526407
Ten debilní hip hopovej soundtrack si mohli odpustit, jinak *:+*
popik
0 0
reagovat

popik

link Modern Warfare 2 bitches new trailer...
526410
http://www.eurogamer.cz/videos/modern-warfare-2-startovni-trailer Modern Warfare 2 bitches new trailer...
popik
0 0
reagovat

speta.jr

:D:D:D
Tak ten se povedl :+
526414
*:D**:D**:D* Tak ten se povedl *:+*
speta.jr
0 0
reagovat
526413
[link="http://www.bugemos.com/komiksy/rigorozni_prace.jpg"]v Bradavicich jako v Plzni[/link]
0 0
reagovat

Film na flashce

Podle mě hodně slepá vývojová linka. "Sběratelé" vždycky raději dají přednost optickému médiu s krásnou krabičkou a pro "Stahovače" bude vždycky lepší využít on-line digitální distribuce (a't už placené, či neplacené).
526418
Podle mě hodně slepá vývojová linka. "Sběratelé" vždycky raději dají přednost optickému médiu s krásnou krabičkou a pro "Stahovače" bude vždycky lepší využít on-line digitální distribuce (a't už placené, či neplacené).
Film na flashce
0 0
reagovat
link

ještě uvidíme, ta zpráva je nová, každopádně by to nejdřív muselo projít parlamentem...
526486
http://www.ustr.gov/about-us/press-office/press-releases/2009/june/ambassador-ron-kirk-announces-plan-move-forward-negot ještě uvidíme, ta zpráva je nová, každopádně by to nejdřív muselo projít parlamentem...
0 0
reagovat

Memphis

Mno nevím jestli to není nějaký fake... pokud vím, tak si Amerika hodně zakládá na svobodě a hlavně prohlašovali, že u nich Francouzský přístup nehrozí. PS: nevím proč se poslední dobou sere na presumpci neviny... začalo to s "pirátským poplatkem" u koupi prázdného nosiče (já si tam nemůžu vypálit svoje věci, já tam určo budu pálit film), ve Francii to pokračuje odpojováním bez důkazů a za chvíli tenhle vtip přestane být vtipem :-
526498
Mno nevím jestli to není nějaký fake... pokud vím, tak si Amerika hodně zakládá na svobodě a hlavně prohlašovali, že u nich Francouzský přístup nehrozí. PS: nevím proč se poslední dobou sere na presumpci neviny... začalo to s "pirátským poplatkem" u koupi prázdného nosiče (já si tam nemůžu vypálit svoje věci, já tam určo budu pálit film), ve Francii to pokračuje odpojováním bez důkazů a za chvíli [link="http://lamer.cz/quotes/show/3097"]tenhle vtip[/link] přestane být vtipem *:-*
Memphis
0 0
reagovat
link

ehm, on a related subject, secret copyright treaty leaks... :-
526503
http://www.boingboing.net/2009/11/03/secret-copyright-tre.html ehm, on a related subject, secret copyright treaty leaks... *:-*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

oh lord, please don't let me be misunderstood! :D já sem v žádném případě nemluvil o stahování, jen jsem chtěl vyjádřit to, že mi je jedno, jestli si film koupím na dvd, flashce nebo čemkoliv, a jelikož mám doma obyčejnou crt televizi a investovat do čehokoliv modrýho v nejbližších letech nehodlám, je mi to opravdu jedno... :D a nejsem ten typ, který potřebuje všechny filmy v originálním nepoškrábaném co-nejdražším-nejlepším-nejvíc-bamboocha-steelbook balení vystavený ve vitríně, už jen proto, že by to nikdo z mého okolí neocenil :D c'mon, start bitching, freaks :D
526529
oh lord, please don't let me be misunderstood! *:D* já sem v žádném případě nemluvil o stahování, jen jsem chtěl vyjádřit to, že mi je jedno, jestli si film koupím na dvd, flashce nebo čemkoliv, a jelikož mám doma obyčejnou crt televizi a investovat do čehokoliv modrýho v nejbližších letech nehodlám, je mi to opravdu jedno... *:D* a nejsem ten typ, který potřebuje všechny filmy v originálním nepoškrábaném co-nejdražším-nejlepším-nejvíc-bamboocha-steelbook balení vystavený ve vitríně, už jen proto, že by to nikdo z mého okolí neocenil *:D* c'mon, start bitching, freaks *:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

crimson_moon

jejich album už se mi točí v mp3 pěkně dlouho ;)
526628
jejich album už se mi točí v mp3 pěkně dlouho *;)*
crimson_moon
0 0
reagovat
link 68M? Jak je mozny, ze jsem to videl az ted!? :D:D:+
526627
http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4 68M? Jak je mozny, ze jsem to videl az ted!? *:D**:D**:+*
0 0
reagovat
Ja jsem toho nazoru, ze by melo jit o dobry pocit z toho, ze jsem koupi dane veci (at uz je to album, film nebo hra) podporil jejiho autora... a nic vic. Proto treba nevidim rozdil mezi uctem na Steamu s x zakoupenymi hrami a polici plnou x krabic s DVD stejnych her.
U filmovych DVD je ale "sberatelska hodnota" vzhledem k DD na trochu jine urovni (hlavne diky neochote studii poskytovat casove neomezeny online pristup ke koupenym vecem), to je jasny..
526677
Ja jsem toho nazoru, ze by melo jit o dobry pocit z toho, ze jsem koupi dane veci (at uz je to album, film nebo hra) podporil jejiho autora... a nic vic. Proto treba nevidim rozdil mezi uctem na Steamu s x zakoupenymi hrami a polici plnou x krabic s DVD stejnych her. U filmovych DVD je ale "sberatelska hodnota" vzhledem k DD na trochu jine urovni (hlavne diky neochote studii poskytovat casove neomezeny online pristup ke koupenym vecem), to je jasny..
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se