Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85581 - 85600 Napsat příspěvek
:o Během jednoho zápasu. Bych chtěl vidět, jak by reagovala primadona typu Ronalda, by se tam poločas jenom válel na zemi a plakal. :D
524944
*:o* Během jednoho zápasu. Bych chtěl vidět, jak by reagovala primadona typu Ronalda, by se tam poločas jenom válel na zemi a plakal. *:D*
0 0
reagovat

Jeffy

Hustý. a pak, že je poslední dobou fotbal násilnej:D
524949
Hustý. a pak, že je poslední dobou fotbal násilnej*:D*
Jeffy
0 0
reagovat

Jeffy

nechápu
524951
nechápu
Jeffy
0 0
reagovat
524955
[link="http://www.youtube.com/watch?v=DMc8tu1HgcM&feature=PlayList&p=0EA127AEBB048ADD&playnext=1&playnext_from=PL&index=48"]Star Trek Generations - Main Title [/link]
0 0
reagovat
S holkama už nehraju link :o:))

cain: aspoň si hoď na avatara nějakou holku, když musíš tapetovat ?)
524954
S holkama už nehraju http://www.youtube.com/watch?v=k52QWFeP7OY&feature=popt00us09 *:o**:))* cain: aspoň si hoď na avatara nějakou holku, když musíš tapetovat *?)*
0 0
reagovat
524953
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Xxs3d6kMRu4"]Jerry Goldsmith - Clever Girl[/link]
0 0
reagovat

naigoto

jo jedu, ne ze bych ji poslouchal kazdy den, ale dost casto ji pouzivam v trailerech ci videjkach, takze poslechem oddeluju zrno od plev...
524961
jo jedu, ne ze bych ji poslouchal kazdy den, ale dost casto ji pouzivam v trailerech ci videjkach, takze poslechem oddeluju zrno od plev...
naigoto
0 0
reagovat
524959
[link="http://www.youtube.com/watch?v=NDV_gMzq3hk&feature=related"]Jerry Goldsmith - Total Recall - The Treatment[/link]
0 0
reagovat
524962
[link="http://www.youtube.com/watch?v=PGv__TUCaj8"]Jerry Goldsmith The Ghost and the Darkness [/link]
0 0
reagovat

Zlatý věk let 90 pominul, kde je Basil Poledouris (Hvězdná Pěchota) Elliot Goldenthal (Alien 3 Agnus Dei, Final Fantasy) Alan Silvestri (Predator 2), ale především několikagenerační génius Jerry Goldsmith {+ July 21, 2004}(Mumie, The 13th Warrior)... a tak ze staré gardy zůstal jen Hans Zimmer.
Na prvém místě OST Tenká Červená Linie s kombinací Sillmarionu (překvapivě:)
Gattaca je /pře/nádherná...
524965
Zlatý věk let 90 pominul, kde je Basil Poledouris (Hvězdná Pěchota) Elliot Goldenthal (Alien 3 Agnus Dei, Final Fantasy) Alan Silvestri (Predator 2), ale především několikagenerační génius Jerry Goldsmith {+ July 21, 2004}(Mumie, The 13th Warrior)... a tak ze staré gardy zůstal jen Hans Zimmer. Na prvém místě OST Tenká Červená Linie s kombinací Sillmarionu (překvapivě:) Gattaca je /pře/nádherná...
0 0
reagovat
U mě je to Into The Wild. Dokonce jsem si kvůli tomu pořídil originální OST.8)
524970
U mě je to Into The Wild. Dokonce jsem si kvůli tomu pořídil originální OST.*8)*
0 0
reagovat

speta.jr

tehp byl prostě pro takové jako já ideálním místem ?) Takže ty taky jedeš v trailer m.? :)
524985
tehp byl prostě pro takové jako já ideálním místem *?)* Takže ty taky jedeš v trailer m.? *:)*
speta.jr
0 0
reagovat
Moje number one je pořád Skála, jinak mám hodně rád i soundtracky k oboum Final Fantasy filmům :+ a občas si vzpomenu na Tenacious D, hlavně tu finální soubojovou sklatbu s ďáblem :+
524986
Moje number one je pořád Skála, jinak mám hodně rád i soundtracky k oboum Final Fantasy filmům *:+* a občas si vzpomenu na Tenacious D, hlavně tu finální soubojovou sklatbu s ďáblem *:+*
0 0
reagovat
Shawshank, Americká krása, Schindlerův seznam a Requiem

Z novějších TDK (nejlepší dílo zimmera) a Watchmen (sice vykrádačka koyaanisqatsi ale i tak)

p.s. Star Wars rule them all of course. :))
525011
Shawshank, Americká krása, Schindlerův seznam a Requiem Z novějších TDK (nejlepší dílo zimmera) a Watchmen (sice vykrádačka koyaanisqatsi ale i tak) p.s. Star Wars rule them all of course. *:))*
0 0
reagovat

naigoto

...zavisly na trailer music... jojo zahlid jsem te na tehp... 8)
525028
...zavisly na trailer music... jojo zahlid jsem te na tehp... *8)*
naigoto
0 0
reagovat
U mě taky klasika: lotr fotr, pirates of the carribean 2+3, spy game... no už nebudu vyjmenovávat. Prostě spousta a hlavně jsem závislý na trailer music ?)
525061
U mě taky klasika: lotr fotr, pirates of the carribean 2+3, spy game... no už nebudu vyjmenovávat. Prostě spousta a hlavně jsem závislý na trailer music *?)*
0 0
reagovat
John Powell a Mr. & Mrs. Smith, perfektní zábavná oddechovka8), jinak klasika SW, LotR a Harry Potter.
525126
John Powell a Mr. & Mrs. Smith, perfektní zábavná oddechovka*8)*, jinak klasika SW, LotR a Harry Potter.
0 0
reagovat
A určitě bych doplnil "objev" z poslední doby -> Cutthroat Island/Ostrov hrdlořezů. Tak natřískaná věc, se neslyší každý den. Fakt se divím, že mi to tak dlouho unikalo. :+
525136
A určitě bych doplnil "objev" z poslední doby -> Cutthroat Island/Ostrov hrdlořezů. Tak natřískaná věc, se neslyší každý den. Fakt se divím, že mi to tak dlouho unikalo. *:+*
0 0
reagovat
U mě nefiguruje film, ale autor - Thomas Newman. Jo, vím, často se opakuje, ale jeho hudba má vždycky něco do sebe ;)... Nejraději mám od něho Shawshank, Americkou krásu a hlavně Řadu nešťastných příhod...
525144
U mě nefiguruje film, ale autor - Thomas Newman. Jo, vím, často se opakuje, ale jeho hudba má vždycky něco do sebe ;)... Nejraději mám od něho Shawshank, Americkou krásu a hlavně Řadu nešťastných příhod...
0 0
reagovat

popicek

Když nebudu vyjmenovávat všeobecně uznávané věci, tak já jsem osobně velký fanoušek Desplata (cokoliv od něj je super). Úplně nejlepší soundtrack (pokuď se něco takového dá říct) je u mně Gattaca od Nymana ;)
525145
Když nebudu vyjmenovávat všeobecně uznávané věci, tak já jsem osobně velký fanoušek Desplata (cokoliv od něj je super). Úplně nejlepší soundtrack (pokuď se něco takového dá říct) je u mně Gattaca od Nymana *;)*
popicek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se