Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85541 - 85560 Napsat příspěvek

CainReborn

Až na to příjdeš, tak smaž i "CainReborn", ušetříš tím adminům práci.;-)
522416
Až na to příjdeš, tak smaž i "CainReborn", ušetříš tím adminům práci.;-)
CainReborn
0 0
reagovat
Ja to říkal, já to říkal :D:D
522448
Ja to říkal, já to říkal *:D**:D*
0 0
reagovat
Zdravím. Jak si permanentně smažu účty na které nechodím {Cain(cz), Cain.Pullo, Taiko}, nebo je zakázán {Cain.cz}? Zbytečně zabírají místo...
522455
Zdravím. Jak si permanentně smažu účty na které nechodím {Cain(cz), Cain.Pullo, Taiko}, nebo je zakázán {Cain.cz}? Zbytečně zabírají místo...
0 0
reagovat

popik

Lidi nechci kecat, ale ta devcica na te fotce k pokracovani 30 dni dlouhe noci me pripomina devcicu co hrala v Perfect Getaway...mam tucha, ze se jmenovala nejak Sanchez nebo tak neco. Mam pravdu?
522464
Lidi nechci kecat, ale ta devcica na te fotce k pokracovani 30 dni dlouhe noci me pripomina devcicu co hrala v Perfect Getaway...mam tucha, ze se jmenovala nejak Sanchez nebo tak neco. Mam pravdu?
popik
0 0
reagovat

st39.6

chystam se mit az se vyresi problemy s AF, na Scarlet jsem cekal 2 roky a cekani se jeste hodne protahne. Vim ze to neni moc obstojna nahrada, ale v cenove kategorii 70k moc lepsich veci neni a to fakt nedelam nekdy nic jineho nez si prochazim samply z ruznych masin, ani 7d nema kdovijak dobry output, ale asi nej ze zrcadlovek a za ty prachy to udela lepsi sluzbu jak video-only masina
522463
chystam se mit az se vyresi problemy s AF, na Scarlet jsem cekal 2 roky a cekani se jeste hodne protahne. Vim ze to neni moc obstojna nahrada, ale v cenove kategorii 70k moc lepsich veci neni a to fakt nedelam nekdy nic jineho nez si prochazim samply z ruznych masin, ani 7d nema kdovijak dobry output, ale asi nej ze zrcadlovek a za ty prachy to udela lepsi sluzbu jak video-only masina
st39.6
0 0
reagovat
speta.jr > ty mas 7D?
522475
speta.jr > ty mas 7D?
0 0
reagovat
mne sa pacia filmy aj s maly hodnotenim takze aj keby to malo 2/10 tak si to pozriem
522819
mne sa pacia filmy aj s maly hodnotenim takze aj keby to malo 2/10 tak si to pozriem
0 0
reagovat
Hodnocení 6/10 mi moc úžasný nepřijde. Procenta na Rottenech byly vždycky o ho_ně.8)
522821
Hodnocení 6/10 mi moc úžasný nepřijde. Procenta na Rottenech byly vždycky o ho_ně.*8)*
0 0
reagovat

Pe7er

Mrkni, kolik to taky zatim hodnotilo lidí ;) Navíc to chce celý u nich brát s rezervou...
522823
Mrkni, kolik to taky zatim hodnotilo lidí *;)* Navíc to chce celý u nich brát s rezervou...
Pe7er
0 0
reagovat
kukli ste niekto aké má Emmerichovo 2012 hodnotenie na rottentomatoes ?:D link
523001
kukli ste niekto aké má Emmerichovo 2012 hodnotenie na rottentomatoes ?*:D* http://www.rottentomatoes.com/m/2012/
0 0
reagovat
No ja bych na to nervy rozhodne nemel :D
523034
No ja bych na to nervy rozhodne nemel *:D*
0 0
reagovat
klubuk dolu:+....mna by zaujimalo ake nervy na to clovek potrebuje
523032
klubuk dolu*:+*....mna by zaujimalo ake nervy na to clovek potrebuje
0 0
reagovat

OT

523084
[link="http://www.mossstories.com/marguerite/whenwillwe.html"]Parádní série miniatur od Marguerite Keyes[/link]
OT
0 0
reagovat
diky za kladne reakce, snad to zuzitkuju v pristim filmu, tesim se az na ten vozik dam jerab (rameno) na kameru s elektronickou pozicni hlavou a zacnu kouzlit :-D Scarlet je v nedohlednu, takze 7D to jisti (az ji opravi).
523092
diky za kladne reakce, snad to zuzitkuju v pristim filmu, tesim se az na ten vozik dam jerab (rameno) na kameru s elektronickou pozicni hlavou a zacnu kouzlit :-D Scarlet je v nedohlednu, takze 7D to jisti (az ji opravi).
0 0
reagovat

speta.jr

Mladej Peter Jackson co si v začátcích dělal všechno sám;):+
523096
Mladej Peter Jackson co si v začátcích dělal všechno sám*;)**:+*
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

dobre ty :+
523095
dobre ty *:+*
speta.jr
0 0
reagovat
speta.jr: :+:+:+ Vypadá to velice dobře, za tu cenu je to navíc za hubičku ;)...
523335
speta.jr: *:+**:+**:+* Vypadá to velice dobře, za tu cenu je to navíc za hubičku ;)...
0 0
reagovat

speta.jr

mno hodně se mi líbí to použití koleček z bruslí, pěkně zešikma, na dvě strany a jedeme :+
523336
mno hodně se mi líbí to použití koleček z bruslí, pěkně zešikma, na dvě strany a jedeme *:+*
speta.jr
0 0
reagovat
postavil jsem si vozik na kameru, mam nutnou potrebu se chlubit, tak sup, mrkejte: :D
fotky a videa
523420
postavil jsem si vozik na kameru, mam nutnou potrebu se chlubit, tak sup, mrkejte: *:D* [link="http://speta.kx.cz/projekty/dolly/kyber-dolly.html"]fotky a videa[/link]
0 0
reagovat
forum na mobilmania.cz ;):)
523542
forum na mobilmania.cz *;)**:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se