Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85161 - 85180 Napsat příspěvek

naigoto

mělo to jedinou chybu... těch 5h ve vlaku cestou zpátky :D
545824
mělo to jedinou chybu... těch 5h ve vlaku cestou zpátky *:D*
naigoto
0 0
reagovat

Gonzi

Díkes za fotky, aspoň mám trochu představu jak to tam šlapalo :)
545823
Díkes za fotky, aspoň mám trochu představu jak to tam šlapalo *:)*
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Máma by se moc ptala, musel dolu. Moc mě to mrzí :- :D
545822
Máma by se moc ptala, musel dolu. Moc mě to mrzí *:-* *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
v podstatě zbytek fotek
ad podpis: on ho tam tak pracně vyráběl a ty jsi ho dávala pryč? No toto, že se nestydíš :D:D (just kidding)
545821
[link="http://gonzi.ic.cz/site/trailernightv2.php"]v podstatě zbytek fotek[/link] [b]ad podpis:[/b] on ho tam tak pracně vyráběl a ty jsi ho dávala pryč? No toto, že se nestydíš *:D**:D* (just kidding)
0 0
reagovat

Hurvínek

Koukám, že vám tu chybí ještě info o novém červnovém Hurvínkovi na scéně 3D. Kdybyste náhodou chtěli trailery, nejni problém. Mam je ve všech velikostech + 3D anaglyph.
545820
Koukám, že vám tu chybí ještě info o novém červnovém Hurvínkovi na scéně 3D. Kdybyste náhodou chtěli trailery, nejni problém. Mam je ve všech velikostech + 3D anaglyph.
Hurvínek
0 0
reagovat

okkac

No to jo! :))
545819
No to jo! *:))*
okkac
0 0
reagovat

a.kopecka

Tak ještě, že neměl liháč :)
545818
Tak ještě, že neměl liháč *:)*
a.kopecka
0 0
reagovat

Gonzi

Je fajn, ze ty nahledy jsou vcelku velke. Cekat na nacteni dalsi fotku po 2-minutovem nacteni prvni, bych nedal ani po trech rundach Bouchanych pri grilovani ;)

A samozrejme se TN povedla skvele, technicke problemy byly fajn, oldies Batman byl zdrcujici a jak uz to tak byva, casu na pokec bylo ukrutne malo. Redakce si zaslouzi pochvalu (:
545817
Je fajn, ze ty nahledy jsou vcelku velke. Cekat na nacteni dalsi fotku po 2-minutovem nacteni prvni, bych nedal ani po trech rundach Bouchanych pri grilovani ;) A samozrejme se TN povedla skvele, technicke problemy byly fajn, oldies Batman byl zdrcujici a jak uz to tak byva, casu na pokec bylo ukrutne malo. Redakce si zaslouzi pochvalu (:
Gonzi
0 0
reagovat

okkac

:D
Šlo to blbě dolu ...
545816
*:D* Šlo to blbě dolu ...
okkac
0 0
reagovat

okkac

:D A kromě toho to Cival schytal s plnou parádou, takový rychlo-zpopelnění si ani on nezasloužil. Budiž mu krabice lehká :))
545814
*:D* A kromě toho to Cival schytal s plnou parádou, takový rychlo-zpopelnění si ani on nezasloužil. Budiž mu krabice lehká *:))*
okkac
0 0
reagovat

okkac

táááák proto :D
545813
táááák proto *:D*
okkac
0 0
reagovat

Spider-bite

Pak se to snazil setrast podpisovanim:D
545812
Pak se to snazil setrast podpisovanim*:D*
Spider-bite
0 0
reagovat

gonzi

jinak ale fotky parádní kvalita :+
545811
jinak ale fotky parádní kvalita *:+*
gonzi
0 0
reagovat
Cival ho tím gay faktorem proklel na celej zbytek večera :D
545810
Cival ho tím gay faktorem proklel na celej zbytek večera *:D*
0 0
reagovat
Damn, ta fotka s KarlemR je tak gay :-D
545809
Damn, ta fotka s KarlemR je tak gay :-D
0 0
reagovat

Memphis

Ber to z té lepší stránky, už máme 3/4 Potterovských kampaní za sebou (za předpokladu, že nepřijde restart, reboot, remake, sequel, prequel) :D
545808
Ber to z té lepší stránky, už máme 3/4 Potterovských kampaní za sebou (za předpokladu, že nepřijde restart, reboot, remake, sequel, prequel) *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Gonzi: Foto samozřejmě fajn, děkuji, že si mě do hledáčku vecpal jen jednou, takže velká pochvala :D... Jen mi ty fotky připoměly, že sem teda nepokecal se všema, se kterýma jsem pokecat chtěl, žejo :D...
545807
Gonzi: Foto samozřejmě fajn, děkuji, že si mě do hledáčku vecpal jen jednou, takže velká pochvala :D... Jen mi ty fotky připoměly, že sem teda nepokecal se všema, se kterýma jsem pokecat chtěl, žejo :D...
0 0
reagovat

Mantreg

bez kampaně by mi byl ukradenej, ale takhle mi leze na nervy :D
545805
bez kampaně by mi byl ukradenej, ale takhle mi leze na nervy *:D*
Mantreg
0 0
reagovat
Většinu informací mám, jen u tý pětky mi chybí tento údaj. Něco chystám, tak si chci nějak slušně podložit všechny data, než něco vypláznu a v komentářích se mi objeví bojkotující příspěvky :D...
545804
Většinu informací mám, jen u tý pětky mi chybí tento údaj. Něco chystám, tak si chci nějak slušně podložit všechny data, než něco vypláznu a v komentářích se mi objeví bojkotující příspěvky :D...
0 0
reagovat

Memphis

Zrovna Potter potřebuje velkou kampaň, aby lidé věděli, že něco takového je.:D
545803
Zrovna Potter potřebuje velkou kampaň, aby lidé věděli, že něco takového je.*:D*
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se