Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 84341 - 84360 Napsat příspěvek

The Joker

470670
The Joker
0 0
reagovat
Umím si představit, že budou vyrovnané, a že si nikdo neodnese víc než dva Glóby (Pancharti, Up). Ale nejlepší drama Avatar, komedie Summer, režie Bigelow. A u herců Clooney, Bullock, Damon, Streep, Waltz a Mo'nique. Třeba.
470674
Umím si představit, že budou vyrovnané, a že si nikdo neodnese víc než dva Glóby (Pancharti, Up). Ale nejlepší drama Avatar, komedie Summer, režie Bigelow. A u herců Clooney, Bullock, Damon, Streep, Waltz a Mo'nique. Třeba.
0 0
reagovat
Film: Avatar, Komedie: Hangover, režie: Bigelow, herci: Bridges, Meryl, Monique, Sandra, Waltz a Downey ?) zbytek si netroufám odhadovat
470675
Film: Avatar, Komedie: Hangover, režie: Bigelow, herci: Bridges, Meryl, Monique, Sandra, Waltz a Downey *?)* zbytek si netroufám odhadovat
0 0
reagovat
Ako tipujete dnešné zlaté glóby?
470676
Ako tipujete dnešné zlaté glóby?
0 0
reagovat

popik

to crimson moon: Hudba je perfektni a prvni dojmy ze hry nadsene, takze se asi mame na co tesit 8)
470690
to crimson moon: Hudba je perfektni a prvni dojmy ze hry nadsene, takze se asi mame na co tesit *8)*
popik
0 0
reagovat

Aliens vs. Predator

link doufam, ze ta hudba je ze soundtracku :+
470691
http://www.youtube.com/watch?v=nru4mhPF-oo doufam, ze ta hudba je ze soundtracku *:+*
Aliens vs. Predator
0 0
reagovat
:) Tiez som toho nazoru
470711
*:)* Tiez som toho nazoru
0 0
reagovat

Shakers

Tak to je hodně solidní remix :D
470713
Tak to je hodně solidní remix *:D*
Shakers
0 0
reagovat

taking the hobbits to isengard

470715
http://www.youtube.com/watch?v=uE-1RPDqJAY
taking the hobbits to isengard
0 0
reagovat
470714
http://boxofficemojo.com/alltime/adjusted.htm
0 0
reagovat
Pozná niekto stránku, kde by sa dalo pozrieť na najvydelečnejšie filmy, vrátane inflácie?
470716
Pozná niekto stránku, kde by sa dalo pozrieť na najvydelečnejšie filmy, vrátane inflácie?
0 0
reagovat

Fluke

Tvoje přirovnání mi nepříjde zrovna vhodné. Ten článek se na to dívá z nějákého širšího hlediska, nikdo netvrdí, že by to Cameron zamýšlel prvoplánovitě udělat rasisticky. Pochybuju, že si při psaní scénáře řekl, tak a teď to udělám rasisticky, spíš prostě začal psát a ono to z toho jaksi samo vyplynulo na základě toho v jakým prostředí se pohyybuje, jaký příběhy slýchával když byl malej atd. a na to ten článek upozorňuje, na příkladu Avatara se snaží ukázat současný celospolečenský smýšlení.

Navíc uplně stejně můžu já říct, že jsetli se tobě líbil Avatar, tak podle tebe si každej dělňas co někde kácí stromy nebo těží nerosty, aby uživil svou rodinu zaslouží šíp do srdce....a to je prostě blbost
470734
Tvoje přirovnání mi nepříjde zrovna vhodné. Ten článek se na to dívá z nějákého širšího hlediska, nikdo netvrdí, že by to Cameron zamýšlel prvoplánovitě udělat rasisticky. Pochybuju, že si při psaní scénáře řekl, tak a teď to udělám rasisticky, spíš prostě začal psát a ono to z toho jaksi samo vyplynulo na základě toho v jakým prostředí se pohyybuje, jaký příběhy slýchával když byl malej atd. a na to ten článek upozorňuje, na příkladu Avatara se snaží ukázat současný celospolečenský smýšlení. Navíc uplně stejně můžu já říct, že jsetli se tobě líbil Avatar, tak podle tebe si každej dělňas co někde kácí stromy nebo těží nerosty, aby uživil svou rodinu zaslouží šíp do srdce....a to je prostě blbost
Fluke
0 0
reagovat

Rouder

Jestli s tím článkem souhlasíš, tak je to stejné jako tvrdit, že Evropan, který vyrůstal dejme tomu ve střední evropě, drtivá vetšina jeho přátel jsou stejné národnosti a rasy a žije ve střední vrstvě obyvatel, se rozhodne natočit svůj nezávislý film a obsadí lidi ze své známosti, kteří jsou bílé rasy je v podstatě rasista. To je úplně stejná dedukce, kterou dělá ten článek

Ten článek zneužívá běžné archetypy, stejně jako cikán zneužívá rasismus naruby.
470765
Jestli s tím článkem souhlasíš, tak je to stejné jako tvrdit, že Evropan, který vyrůstal dejme tomu ve střední evropě, drtivá vetšina jeho přátel jsou stejné národnosti a rasy a žije ve střední vrstvě obyvatel, se rozhodne natočit svůj nezávislý film a obsadí lidi ze své známosti, kteří jsou bílé rasy je v podstatě rasista. To je úplně stejná dedukce, kterou dělá ten článek Ten článek zneužívá běžné archetypy, stejně jako cikán zneužívá rasismus naruby.
Rouder
0 0
reagovat
Většinově s tím článkem taky souhlasím. Ale nelíbí se mi, když někdo říká, že Avatar je pouhou přehlídkou speciálních efektů. A na rasistický podtext dřív nebo později muselo dojít. To by mě zajímalo, kolik toho ještě kolem toho filmu navymýšlí (kouření, vykrádání sovětské sci-fi literatury...)
470769
Většinově s tím článkem taky souhlasím. Ale nelíbí se mi, když někdo říká, že Avatar je pouhou přehlídkou speciálních efektů. A na rasistický podtext dřív nebo později muselo dojít. To by mě zajímalo, kolik toho ještě kolem toho filmu navymýšlí (kouření, vykrádání sovětské sci-fi literatury...)
0 0
reagovat

Memphis

takovejmhle lidem akorát můžeš ukázat tržby a vysmát se jim

Chceš snad říct, že když někdo řekne, že Twilght je špatnej film, tak si zaslouží ukázat mu tržby a vysmát se mu? ale no tak

Já osobně s tím článkem co postoval Fluke celkem souhlasím
470772
takovejmhle lidem akorát můžeš ukázat tržby a vysmát se jim Chceš snad říct, že když někdo řekne, že Twilght je špatnej film, tak si zaslouží ukázat mu tržby a vysmát se mu? ale no tak Já osobně s tím článkem co postoval Fluke celkem souhlasím
Memphis
0 0
reagovat
:D

ale jedině eRko, žádný PG-13...:D:+
470775
*:D* ale jedině eRko, žádný PG-13...*:D**:+*
0 0
reagovat
Já.
470779
Já.
0 0
reagovat
Pod vlivem toho plagátu jsem si našel Rumcajzí stránku na český wiki, a jak to tak pročítám, z toho by mohl bejt ukrutně brutální film :D
Kdyby se to vzalo takovým tím hollywoodsky-pompézním stylem, trochu naturalisticky s občasným výskytem těch momentů co i v dětství byly poměrně WTF...
Kdo by něco takovýho nechtěl vidět? :D8)
470782
Pod vlivem toho plagátu jsem si našel Rumcajzí stránku na český wiki, a jak to tak pročítám, z toho by mohl bejt ukrutně brutální film *:D* Kdyby se to vzalo takovým tím hollywoodsky-pompézním stylem, trochu naturalisticky s občasným výskytem těch momentů co i v dětství byly poměrně WTF... Kdo by něco takovýho nechtěl vidět? *:D**8)*
0 0
reagovat
Ať už někdo konečně zfilmuje Krakonoše :D
470790
Ať už někdo konečně zfilmuje Krakonoše *:D*
0 0
reagovat
:D:+ To bych bral všemi deseti. Třeba se toho někdo chytí. :)
470789
*:D**:+* To bych bral všemi deseti. Třeba se toho někdo chytí. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se