Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 83941 - 83960 Napsat příspěvek

popik

At uz si myslite o serii Call of Duty cokoliv...trailery umej udelat kurvesky dobre!
link
546503
At uz si myslite o serii Call of Duty cokoliv...trailery umej udelat kurvesky dobre! http://www.eurogamer.cz/videos/call-of-duty-black-ops-plnohodnotny-kompletni-trailer
popik
0 0
reagovat

Spazz

Co dodat :)))
546501
Co dodat :)))
Spazz
0 0
reagovat
Spazz: Dokonale:D:D
546496
Spazz: Dokonale*:D**:D*
0 0
reagovat
Od piskotu k obchodum za miliardy. Ja vedel, ze z tebe neco bude. :)
546494
Od piskotu k obchodum za miliardy. Ja vedel, ze z tebe neco bude. *:)*
0 0
reagovat
Kdo by chtěl lehce nahlédnout pod pokličku čínského bussinessu, ať si klikne sem :o)
546493
Kdo by chtěl lehce nahlédnout pod pokličku čínského bussinessu, ať si klikne [link="http://camfrlik.blog.cz/1005/seznamte-se-gerry-brown"]sem :o)[/link]
0 0
reagovat
Kanadani bitkari adrenalin hecy ... jj :D
546479
Kanadani bitkari adrenalin hecy ... jj *:D*
0 0
reagovat

scroochy

O tom ani nemluvim... Ale vsimam si, ze ti smejdi si vzdy troufaji na nas, nevim proc, ja bych na tom lede nemohl byt, bych ho pretahl hokejkou pres hlavu 8)
546478
O tom ani nemluvim... Ale vsimam si, ze ti smejdi si vzdy troufaji na nas, nevim proc, ja bych na tom lede nemohl byt, bych ho pretahl hokejkou pres hlavu *8)*
scroochy
0 0
reagovat
Si spomínam, že som sa na mature naučil iba prvých 10 otázok z každého predmetu ( o zvyšných 20tich som nemal ani poňatia ) no vždy som si vytiahol otázku menšiu ako 10. takže som mal napokon všetko za 1 :D
546477
Si spomínam, že som sa na mature naučil iba prvých 10 otázok z každého predmetu ( o zvyšných 20tich som nemal ani poňatia ) no vždy som si vytiahol otázku menšiu ako 10. takže som mal napokon všetko za 1 *:D*
0 0
reagovat
Ten neodpískanej faul na Vokouna bylo dobrý WTF :o Každopádně hoši :+
546475
Ten neodpískanej faul na Vokouna bylo dobrý WTF *:o* Každopádně hoši *:+*
0 0
reagovat
Uff, to mi spadl obrovskej balvan od srdce... Nasi makali a i kdyby jim to ve CF nevyslo, dekuji za vyhru nad vypatlancema z Kanady!
546474
Uff, to mi spadl obrovskej balvan od srdce... Nasi makali a i kdyby jim to ve CF nevyslo, dekuji za vyhru nad vypatlancema z Kanady!
0 0
reagovat

popik

krasna vyhra dneska a jeste jsme tem posrancum z Kanady dali na budku :D
546467
krasna vyhra dneska a jeste jsme tem posrancum z Kanady dali na budku *:D*
popik
0 0
reagovat
Nervozní je asi každý, ale zase to není tak hrozné. Ekonomie je v pohodě u nás jí teda zkoušeli hlavně doktorandi a ti to moc nehrotili, podnikatelství taky není nepřekonatelný problém a trošku větší nároky jsou hlavně na oborový předmět, ale o tom by jsi měl vědět stejně nejvíc
546472
Nervozní je asi každý, ale zase to není tak hrozné. Ekonomie je v pohodě u nás jí teda zkoušeli hlavně doktorandi a ti to moc nehrotili, podnikatelství taky není nepřekonatelný problém a trošku větší nároky jsou hlavně na oborový předmět, ale o tom by jsi měl vědět stejně nejvíc
0 0
reagovat

MeaCulpa

Bakina od vedoucí za 1, oponent za 2. Až tak velký strach z toho nemám. Díky maturitě člověk ví, že těch 15 minut na rozvedení otázky je nic a některé zkoušky během studia byly náročnější (větší počet otázek a hlavně tam se člověk dusí déle, než 15 minut, tak 30-40 minut), ale před každou zkouškou jsem vždy nervózní.
546471
Bakina od vedoucí za 1, oponent za 2. Až tak velký strach z toho nemám. Díky maturitě člověk ví, že těch 15 minut na rozvedení otázky je nic a některé zkoušky během studia byly náročnější (větší počet otázek a hlavně tam se člověk dusí déle, než 15 minut, tak 30-40 minut), ale před každou zkouškou jsem vždy nervózní.
MeaCulpa
0 0
reagovat

okkac

no u nás by se dalo říct, že to víceméně formalita je. Samozřejmě musíš něco říct a nesmíš být úplně dutej, ale vyhodit tě mohli během těch 50 zkoušek v předcházejících 3 letech. Každopádně dobrá diplomka je velký plus
546469
no u nás by se dalo říct, že to víceméně formalita je. Samozřejmě musíš něco říct a nesmíš být úplně dutej, ale vyhodit tě mohli během těch 50 zkoušek v předcházejících 3 letech. Každopádně dobrá diplomka je velký plus
okkac
0 0
reagovat

okkac

bakalarske statnice na banske byli v pohode (FEI) , ale po bitve je kazdy general. a ty magisterske me teprve cekaji za 14 dni. takze na tuto otazku budu schopen odpovedet az za 3 tydny.
546468
bakalarske statnice na banske byli v pohode (FEI) , ale po bitve je kazdy general. a ty magisterske me teprve cekaji za 14 dni. takze na tuto otazku budu schopen odpovedet az za 3 tydny.
okkac
0 0
reagovat
Ten gól, co jsme dali, byl úžasný. Už je to tak, Češi v letošním MS dávají góly zásadně v oslabení.?)
546466
Ten gól, co jsme dali, byl úžasný. Už je to tak, Češi v letošním MS dávají góly zásadně v oslabení.*?)*
0 0
reagovat
New York Library Ghostbusters Prank link
546465
New York Library Ghostbusters Prank http://www.youtube.com/watch?v=wKB7zfopiUA
0 0
reagovat
je trochu jetej, ale je to Bloom... :D
546464
je trochu jetej, ale je to Bloom... *:D*
0 0
reagovat
Zdarec:), já to napsal jako vůl zas, ještě jsem spal:), myslim toho Blooma, podle mě mu ten chlap na té fotce není podobný! Co vy na to?
546462
Zdarec:), já to napsal jako vůl zas, ještě jsem spal:), myslim toho Blooma, podle mě mu ten chlap na té fotce není podobný! Co vy na to?
0 0
reagovat
Může někdo potvrdit, že to samé jsou i státnice? ;)
546461
Může někdo potvrdit, že to samé jsou i státnice? *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se