Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 83621 - 83640 Napsat příspěvek
Hledám totiž něco podobnýho jako zmiňovaný Kick-Ass, moje potřeby jsou v tomhle čistě povrchní, prostě aby to vypadalo pěkně "moderně" (na oldschool vizuál jsem háklivý, to by příběh musel být hodně dobrý, jako třeba v případě Watchmen) s příběhem pokud možno ze současnosti (proto to 2000+). Nic víc :)

Projel jsem ty Eisner Award, všechno je to ale spíš pro náročnější lidi, no ještě zkusím trochu pohledat ?)
541715
Hledám totiž něco podobnýho jako zmiňovaný Kick-Ass, moje potřeby jsou v tomhle čistě povrchní, prostě aby to vypadalo pěkně "moderně" (na oldschool vizuál jsem háklivý, to by příběh musel být hodně dobrý, jako třeba v případě Watchmen) s příběhem pokud možno ze současnosti (proto to 2000+). Nic víc *:)* Projel jsem ty Eisner Award, všechno je to ale spíš pro náročnější lidi, no ještě zkusím trochu pohledat *?)*
0 0
reagovat
Z nových jsem komiksů jsem četl snad jen jednu knihu z Y: Last man a nemůžu říct že by mě to kdoví jak nadchlo... jenže nové komiksy je těžké soudit, když u nás v současné době pořád ještě s mnohaletým zpožděním vychází hlavně ty staré.
541714
Z nových jsem komiksů jsem četl snad jen jednu knihu z Y: Last man a nemůžu říct že by mě to kdoví jak nadchlo... jenže nové komiksy je těžké soudit, když u nás v současné době pořád ještě s mnohaletým zpožděním vychází hlavně ty staré.
0 0
reagovat
Diky, ja chtel prave vedet porovnani s Avatarem ;)
541712
Diky, ja chtel prave vedet porovnani s Avatarem *;)*
0 0
reagovat
Double fail. :D
541711
Double fail. *:D*
0 0
reagovat
Ups, já si to přečetl jen z části, takže jsem myslel, že v ČR nejvýdělečnější... jinak jsou to samozřejmě Vratné lahve.
541709
Ups, já si to přečetl jen z části, takže jsem myslel, že v ČR nejvýdělečnější... jinak jsou to samozřejmě Vratné lahve.
0 0
reagovat
Ups, nejvýdělečnější... jop, vratné lahve.
541710
Ups, nejvýdělečnější... jop, vratné lahve.
0 0
reagovat

Kamy

Když už Návrat Rytíře od Millera tak i Watchmen od Moora ne? :D
541707
Když už Návrat Rytíře od Millera tak i Watchmen od Moora ne? *:D*
Kamy
0 0
reagovat

naigoto

Marvel Civil war, Ultimates (prvá séria je v češtine) + Ultimatum, Mrtvý nebo živý, Návrat Temného Rytiera (tiež v češtine), Y: Last man a samozrejme Kick-Ass
541706
Marvel Civil war, Ultimates (prvá séria je v češtine) + Ultimatum, Mrtvý nebo živý, Návrat Temného Rytiera (tiež v češtine), Y: Last man a samozrejme Kick-Ass
naigoto
0 0
reagovat

naigoto

Řekl bych, že pro nováčka co ještě není něják vyhrazený je nejjednoduší to vzít podle vítězů Eisner Award. A jestli máš v plánu se omezovat na 2000+ tak děláš VELIKOU CHYBU
541705
Řekl bych, že pro nováčka co ještě není něják vyhrazený je nejjednoduší to vzít podle vítězů Eisner Award. A jestli máš v plánu se omezovat na 2000+ tak děláš VELIKOU CHYBU
naigoto
0 0
reagovat

terminator007

je to Sverak, ale s Vratnejma lahvema (124 mil. vydelek)
541704
je to Sverak, ale s Vratnejma lahvema (124 mil. vydelek)
terminator007
0 0
reagovat

The Joker

Odkdy je Avatar český film? :D
541703
Odkdy je Avatar český film? *:D*
The Joker
0 0
reagovat
541702
0 0
reagovat
Nevite jaky je nejvydelecnejsi cesky film vsech dob u nas? Ziju v tom, ze Tmavomodry svet, je to tak? Diky
541701
Nevite jaky je nejvydelecnejsi cesky film vsech dob u nas? Ziju v tom, ze Tmavomodry svet, je to tak? Diky
0 0
reagovat

naigoto

Já bych ti doporučil cokoliv od Alana Moora, ale to bude spíš 2000-, Kick-Asse si hádám četl co?
541700
Já bych ti doporučil cokoliv od Alana Moora, ale to bude spíš 2000-, Kick-Asse si hádám četl co?
naigoto
0 0
reagovat

Shakers

Pěkně hnusně udělaný
541698
Pěkně hnusně udělaný
Shakers
0 0
reagovat

komiksy

Dotaz pro ty, co se trochu vyznají v komiksech:
Jaké komiksy z tohoto století (tzn. z roku 2000+) byste mi doporučili? Jsou tu ňáká významná díla, která bych každopádně neměl minout? Nebo prostě cokoliv dobrýho pro komiksovýho nooba :)
541697
Dotaz pro ty, co se trochu vyznají v komiksech: Jaké komiksy z tohoto století (tzn. z roku 2000+) byste mi doporučili? Jsou tu ňáká významná díla, která bych každopádně neměl minout? Nebo prostě cokoliv dobrýho pro komiksovýho nooba *:)*
komiksy
0 0
reagovat

541694
http://www.youtube.com/watch?v=f_gsczcXjIA&feature=featured
0 0
reagovat

Gonzi

Kdyby jsi měl podobně jako já problém s nefunkčním zvukem, tak na to nainstaluj neoficiální patch na First decade, měl by pomoci.
541692
Kdyby jsi měl podobně jako já problém s nefunkčním zvukem, tak na to nainstaluj neoficiální patch na First decade, měl by pomoci.
Gonzi
0 0
reagovat

HAL

díky, už sosám :D:+
541691
díky, už sosám *:D**:+*
HAL
0 0
reagovat

Fluke

:D

Já zrovna hraju Tiberian Sun - EA se po delší době zase pochlapila a vypustila ho minulý týden jako freeware volně ke stažení.
541690
*:D* Já zrovna hraju Tiberian Sun - EA se po delší době zase pochlapila a vypustila ho minulý týden jako freeware volně ke stažení.
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se