Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 83221 - 83240 Napsat příspěvek
Zatím jsem nezkoušel, snad to dají brzy do pořádku, na Eurogameru už o tom píšou: link
542343
Zatím jsem nezkoušel, snad to dají brzy do pořádku, na Eurogameru už o tom píšou: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-system-bug-cripples-fat-ps3s-blog-entry
0 0
reagovat

st39.6, Karbous, Sp!der-bite, Psema

Jede vám PS3 okay? Internet je plnej chyby, která zresetovala spoustu "fat" PS3 a pdaj jak mouchy. Nejde se připojit, pak k PSN a některý hry a trofeje mají taky kolaps. Osobně se teď bojím tu svou zapnout dokud Sony nevydá patch nebo nepřijde na to, co to způsobilo:)
542342
Jede vám PS3 okay? Internet je plnej chyby, která zresetovala spoustu "fat" PS3 a pdaj jak mouchy. Nejde se připojit, pak k PSN a některý hry a trofeje mají taky kolaps. Osobně se teď bojím tu svou zapnout dokud Sony nevydá patch nebo nepřijde na to, co to způsobilo*:)*
st39.6, Karbous, Sp!der-bite, Psema
0 0
reagovat

imf

Dalo se to čekat:-
542336
Dalo se to čekat*:-*
imf
0 0
reagovat
Koukam, ze UPC definitivne preladilo z MTV Europe na MTV NOVA... :-
542332
Koukam, ze UPC definitivne preladilo z MTV Europe na MTV NOVA... *:-*
0 0
reagovat
Ja to pral Amikum, ale hokej to byl paradni!
542331
Ja to pral Amikum, ale hokej to byl paradni!
0 0
reagovat

popik

klid, Amici o tom natocej doják s Tomem Hanksem a tam zvitezej:D
542330
klid, Amici o tom natocej doják s Tomem Hanksem a tam zvitezej*:D*
popik
0 0
reagovat
To byl hokej:+ Taky to Kanadě přeju, a Amíci koukaj až moc smutně na můj vkus.
542329
To byl hokej*:+* Taky to Kanadě přeju, a Amíci koukaj až moc smutně na můj vkus.
0 0
reagovat
Dobrej hokej. :+ Kanada zaslouženě.
542328
Dobrej hokej. *:+* Kanada zaslouženě.
0 0
reagovat
Mě poser, fakt :o
542327
Mě poser, fakt *:o*
0 0
reagovat
2:2!! neuvěřitelný!
542326
2:2!! neuvěřitelný!
0 0
reagovat
dobře amerika :+:+
542325
dobře amerika *:+**:+*
0 0
reagovat
No ty krávo. Tak to je drama!!! :o
542324
No ty krávo. Tak to je drama!!! *:o*
0 0
reagovat
Ještě to bude drama. :+
542322
Ještě to bude drama. *:+*
0 0
reagovat
LoL a hned gól od amíků:D
542321
LoL a hned gól od amíků:D
0 0
reagovat
Kanada dobře válí:+
542320
Kanada dobře válí*:+*
0 0
reagovat
PetaBlack: Je ale z podivem že si tak to špatně nadabovaný film dovolí odvisílat? Kdyby to bylo něco jiného ale TERMINÁTORA 2 a ještě k tomu prodlouženou verzi, to by mělo být trestné!
542318
PetaBlack: Je ale z podivem že si tak to špatně nadabovaný film dovolí odvisílat? Kdyby to bylo něco jiného ale TERMINÁTORA 2 a ještě k tomu prodlouženou verzi, to by mělo být trestné!
0 0
reagovat
jhr: Já to teda přepínal, když jsem se koukal na ,,Americké psycho", ale jak správně říkáš - třeba toho Johna, přišlo mi, že ho snad dabovali lidi rovnou dva. Při citoslovcích zděšení nějaký dítě, při normální řeči zase kluk s mutováním v hrdle.

A mimo téma: Tak jsem včera konečně pochopil, proč se třeba v TV tipech, tak často mluvilo o tom Scottu Adkinsovi ... to, co v tom ringu předváděl ... no, od včera se těšim na třetí díl :D
542317
jhr: Já to teda přepínal, když jsem se koukal na ,,Americké psycho", ale jak správně říkáš - třeba toho Johna, přišlo mi, že ho snad dabovali lidi rovnou dva. Při citoslovcích zděšení nějaký dítě, při normální řeči zase kluk s mutováním v hrdle. A mimo téma: Tak jsem včera konečně pochopil, proč se třeba v TV tipech, tak často mluvilo o tom Scottu Adkinsovi ... to, co v tom ringu předváděl ... no, od včera se těšim na třetí díl *:D*
0 0
reagovat
542316
[link="http://www.youtube.com/watch?v=VPqm7RjgtVY&feature=player_embedded"]Snad to tady ještě nebylo. Špionáž v F1 pěkně v deatilu[/link] *:D*
0 0
reagovat

Cival

Já to nemyslel špatně, spíš, že přeci jenom jsme čekali lepší místo než dvanácté. Já jsem čekal, že třeba po tuhém boji s ostatními mu medaile uteče a doběhne třeba až pátej, ale nečekal jsem, že vlastně poslední kolo absolvuje až na konci té skupinky a do boje o medaili už nevstoupí. Jinak je jasné 2 bronzové medaile a 12. místo je na OH je super.
542315
Já to nemyslel špatně, spíš, že přeci jenom jsme čekali lepší místo než dvanácté. Já jsem čekal, že třeba po tuhém boji s ostatními mu medaile uteče a doběhne třeba až pátej, ale nečekal jsem, že vlastně poslední kolo absolvuje až na konci té skupinky a do boje o medaili už nevstoupí. Jinak je jasné 2 bronzové medaile a 12. místo je na OH je super.
Cival
0 0
reagovat
Forma přišla o měsíc dřív - na Tour de ski, takže z olympiády veze dva bronzy - jeden šťastnej a druhej překvapivej. Řekl bych, že se čekalo o něco víc.
542313
Forma přišla o měsíc dřív - na Tour de ski, takže z olympiády veze dva bronzy - jeden šťastnej a druhej překvapivej. Řekl bych, že se čekalo o něco víc.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se