Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 83161 - 83180 Napsat příspěvek
Podovolím si jeden inzerát. Projektantská kancelář hledá projektanta-vodaře. Už by měl něco umět, resp. mít nějaké zkušenosti. Jedná se práci v Praze. Nevíte o někom, nebo nevyskytuje se tu vodař?:) Detaily ve vzkazníku.
542487
Podovolím si jeden inzerát. Projektantská kancelář hledá projektanta-vodaře. Už by měl něco umět, resp. mít nějaké zkušenosti. Jedná se práci v Praze. Nevíte o někom, nebo nevyskytuje se tu vodař?:) Detaily ve vzkazníku.
0 0
reagovat

Snipsley

mě to běhá, nezablokoval si to náhodou adblockem?
542485
mě to běhá, nezablokoval si to náhodou adblockem?
Snipsley
0 0
reagovat

Dotaz..

Ve FF mi na hlavní stránce nefunguje to hlavní javascriptové okno (když klikám, nic se neděje).. V IE i v Opeře pohoda.. Dělá to jenom mně?
542482
Ve FF mi na hlavní stránce nefunguje to hlavní javascriptové okno (když klikám, nic se neděje).. V IE i v Opeře pohoda.. Dělá to jenom mně?
Dotaz..
0 0
reagovat
Tedy, opravdu špičková reklama. Krása
542481
Tedy, opravdu špičková reklama. Krása
0 0
reagovat
moc pekny, toho prechodu jsem si vsim az kdyz se to vratilo zpatky :+
542473
moc pekny, toho prechodu jsem si vsim az kdyz se to vratilo zpatky *:+*
0 0
reagovat

Snipsley

Tyhle hrátky se stránkou samotnou jsou boží:+ Chápu, proč se Vimeo tak rozmáhá:)
542471
Tyhle hrátky se stránkou samotnou jsou boží*:+* Chápu, proč se Vimeo tak rozmáhá*:)*
Snipsley
0 0
reagovat
Ještě než se tu vyrojí spousta rad ragnarovi... link krásná reklama :+ mám chuť na zeleninu :D
542467
Ještě než se tu vyrojí spousta rad ragnarovi... http://www.vimeo.com/9194146 krásná reklama *:+* mám chuť na zeleninu *:D*
0 0
reagovat

:)

542465
http://www.youtube.com/watch?v=2sRDCtdrcfk
:)
0 0
reagovat

pop

To není Oprah.
542454
To není Oprah.
pop
0 0
reagovat

okkac

Jj, taky jsem na jeho fotku chvíli nevěřícně koukal, docela drsný...
542450
Jj, taky jsem na jeho fotku chvíli nevěřícně koukal, docela drsný...
okkac
0 0
reagovat

popik

a co ta cernoska? jestli je to Oprah, tak teda nechutne ztloustla....
to st39.6: SERIOUSLY? SERIOUSLY!
to Quisp: tak to sorry, ale vypada tak ...
542447
a co ta cernoska? jestli je to Oprah, tak teda nechutne ztloustla.... to st39.6: SERIOUSLY? SERIOUSLY! to Quisp: tak to sorry, ale vypada tak ...
popik
0 0
reagovat

popicek

Rakovina.....následně odoperovaná spodní čelist.....a ty retardovaný kecy si nech
542444
Rakovina.....následně odoperovaná spodní čelist.....a ty retardovaný kecy si nech
popicek
0 0
reagovat

st39.6

Seriously - to jméno jsem také v životě neslyšel. ?)
542443
Seriously - to jméno jsem také v životě neslyšel. *?)*
st39.6
0 0
reagovat
eh, "kdo je ebert?" .... SERIOUSLY? :D :D tyvole
542441
eh, "kdo je ebert?" .... SERIOUSLY? :D :D tyvole
0 0
reagovat

popik

:D

Ebert je kritik... link ;)
542440
*:D* Ebert je kritik... http://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Ebert *;)*
popik
0 0
reagovat

popik

Mam tri dotazy: kdo je to ku*** Roger Ebert? Proc vypada jako robot ze Spielbergovi A.I.? A kdo je ta tlusta cernoska? Snad ne Oprah....
542439
Mam tri dotazy: kdo je to ku*** Roger Ebert? Proc vypada jako robot ze Spielbergovi A.I.? A kdo je ta tlusta cernoska? Snad ne Oprah....
popik
0 0
reagovat
Panebože, Roger Ebert vypadá teda hrozně. Co jsem se díval ještě na Atthemovies tak to byl takový tlouštík, pak drasticky zhubnul ale ještě vypadal v pohodě, ale tohle mi vyrazilo dech. :o link
542438
Panebože, Roger Ebert vypadá teda hrozně. Co jsem se díval ještě na Atthemovies tak to byl takový tlouštík, pak drasticky zhubnul ale ještě vypadal v pohodě, ale tohle mi vyrazilo dech. *:o* http://www.collider.com/2010/03/02/listen-to-roger-ebert-speak-again/
0 0
reagovat
videl sem asi deset minut a bylo to stejne o nicem jako s kymkoliv jinym
542437
videl sem asi deset minut a bylo to stejne o nicem jako s kymkoliv jinym
0 0
reagovat
koukal nekdo vcera na predavani fotbalista roku? zajimalo by me jak to jiri madl zvladl. dik za odpoved.
542436
koukal nekdo vcera na predavani fotbalista roku? zajimalo by me jak to jiri madl zvladl. dik za odpoved.
0 0
reagovat

crimson_moon

No ty vole, pěkně se to rozuzluje, jestli je pravda, že jim ještě ani nic nezaplatili.
542432
No ty vole, pěkně se to rozuzluje, jestli je pravda, že jim ještě ani nic nezaplatili.
crimson_moon
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se