Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78941 - 78960 Napsat příspěvek
Asertivní Cat Deeley :D Dneska jsem se pobavil u upírskýho videa link nevíte někdo co je to za pořad?
553888
Asertivní Cat Deeley *:D* Dneska jsem se pobavil u upírskýho videa http://www.stream.cz/video/511470-nejlepsi-skryta-kamera-rvali-strachy-a-ujizdeli-pred-upiry nevíte někdo co je to za pořad?
0 0
reagovat

strangercz, Loki

:D:+
553880
*:D**:+*
strangercz, Loki
0 0
reagovat
Toto nema chybu!:D:D Myslim, ze to tu este nebolo. link
553877
Toto nema chybu!*:D**:D* Myslim, ze to tu este nebolo. [link="http://www.youtube.com/watch?v=yMtDsRWImQc&feature=related"]link[/link]
0 0
reagovat
thank you :+:D
553874
thank you *:+**:D*
0 0
reagovat

strangercz

Takhle se moderuje :D:D
553873
Takhle se moderuje *:D**:D*
strangercz
0 0
reagovat
:D:+
553872
*:D**:+*
0 0
reagovat
nevim jestli to sem někdo dával. když tak se omlouvám :D link
553871
nevim jestli to sem někdo dával. když tak se omlouvám *:D* http://www.youtube.com/watch?v=BQenoGx3Hc4&feature=player_embedded
0 0
reagovat
Ten spot ... na tv nekoukám poslední dobou nějak často a když už, tak ne na reklamy, ale tohle, to jako regulérně někde po televizi ve vysílání rotuje? Anebo snad i v kině? I když ani ne tři minuty, je to neskutečně táhlý. A tak nějak mi unikl ten smysl toho hlasu anglicky, proč? A když už, proč ne ve stylu „Arnieho“, když komentoval trailer k „Predátorům“ :).
553869
Ten spot ... na tv nekoukám poslední dobou nějak často a když už, tak ne na reklamy, ale tohle, to jako regulérně někde po televizi ve vysílání rotuje? Anebo snad i v kině? I když ani ne tři minuty, je to neskutečně táhlý. A tak nějak mi unikl ten smysl toho hlasu anglicky, proč? A když už, proč ne ve stylu „Arnieho“, když komentoval trailer k „Predátorům“ *:)*.
0 0
reagovat
otázka: čekal někdo něco jinýho?

vZeč: vyprávěj... já měl to "štěstí" okusit před pár rokama "maturitu nanečisto" - čj, aj a nějakej přírodovědní základ nebo co - a byla to solidní fraška.

ještě že už tu komedii mam za sebou. ?)
553868
otázka: čekal někdo něco jinýho? vZeč: vyprávěj... já měl to "štěstí" okusit před pár rokama "maturitu nanečisto" - čj, aj a nějakej přírodovědní základ nebo co - a byla to solidní fraška. ještě že už tu komedii mam za sebou. *?)*
0 0
reagovat
Asi takhle... lehké maturity jsou opravdu hodně lehké a těžké jsou brutálně těžké...?)
553867
Asi takhle... lehké maturity jsou opravdu hodně lehké a těžké jsou brutálně těžké...*?)*
0 0
reagovat

Psema

To já bych se právě nad špatným názvem pozastavil. Vzhledem k tomu jak dlouho se na tom pracuje a kolik se za to vyhodilo, tak myslim, že autoři mohli věnovat 3 vteřiny potvrzení názvu filmu...Jinak s tebou samozřejmě souhlasím.
553864
To já bych se právě nad špatným názvem pozastavil. Vzhledem k tomu jak dlouho se na tom pracuje a kolik se za to vyhodilo, tak myslim, že autoři mohli věnovat 3 vteřiny potvrzení názvu filmu...Jinak s tebou samozřejmě souhlasím.
Psema
0 0
reagovat

Češi na internetu nejvíc hledají obrázky k filmu Avatar

553863
http://www.tyden.cz/rubriky/media/internet/cesi-na-internetu-nejvic-hledaji-obrazky-k-filmu-avatar_183285.html
Češi na internetu nejvíc hledají obrázky k filmu Avatar
0 0
reagovat
No no kazdopadne. Na druhou stranu je to hrozna rekl bych az buzerace, na co bude muset napr. automechanik delat test, kde bude muset spravne odpovedet na to, co napr. obrazek od textu jasne (ne)-vyjadruje?! Viz. pisemny test: link
553861
No no kazdopadne. Na druhou stranu je to hrozna rekl bych az buzerace, na co bude muset napr. automechanik delat test, kde bude muset spravne odpovedet na to, co napr. obrazek od textu jasne (ne)-vyjadruje?! Viz. pisemny test: http://zpravy.idnes.cz/zkuste-si-statni-maturitu-z-ceskeho-jazyka-na-idnes-cz-p1f-/studium.asp?c=A101011_170341_studium_bar
0 0
reagovat
z toho, co jsem slysel o zbytku, je podobna cela matura
553860
z toho, co jsem slysel o zbytku, je podobna cela matura
0 0
reagovat
Já bych se ani tak nepozastavoval nad špatným názvem jako spíš nad obtížností tý úlohy, která degraduje studenty na úroveň cvičenejch opic z mateřský školky.?):o
553859
Já bych se ani tak nepozastavoval nad špatným názvem jako spíš nad obtížností tý úlohy, která degraduje studenty na úroveň cvičenejch opic z mateřský školky.*?)**:o*
0 0
reagovat
Ja si take myslim, ze se ta sragora jmenuje Letopisy Narnie ;)
553858
Ja si take myslim, ze se ta sragora jmenuje Letopisy Narnie *;)*
0 0
reagovat
Cože?
Jediné s čím Google tak napůl souhlasí je propůčila. Ostatní mi přijdou jako nesmysly.

A jinak se to jmenuje fakt jen Letopisy Narnie, takže koukám, že peníze dobře investované, asi jako na Slovensku...
553857
Cože? Jediné s čím Google tak napůl souhlasí je propůčila. Ostatní mi přijdou jako nesmysly. A jinak se to jmenuje fakt jen Letopisy Narnie, takže koukám, že peníze dobře investované, asi jako na Slovensku...
0 0
reagovat
Cože? Samozřejmě "z Narnie". Správně je C)
553856
Cože? Samozřejmě "z Narnie". Správně je C)
0 0
reagovat
VÝCHOZÍ TEXT K ÚLOHÁM 31–32
Ve filmu Letopisy z Narnie zazní hlas desetileté Míšy z Postřelmova
Šumperk – Stačí projít starou dřevěnou skříní a ocitnete se v novém pohádkovém
světě Narnie, stejně jako se tam ráz naráz ocitla čtveřice dětí, Petr, Zuzanka, Edmund
a Lucie. Málokdo však ví, že hlas jedné z hlavních postav – dívce Lucince, propůjčila
Míša Schönová z Postřelmova.
(REJNOVINY, 5. 1.–11. 1. 2006, upraveno)
Úloha 31 2 body
Která z následujících úprav odstraňuje jazykovou chybu ve výchozím textu?
A) místo desetileté má být deseti leté
B) místo Letopisy z Narnie má být Letopisy Z Narnie
C) místo Míšy má být Míši
D) místo propůjčila má být propůčila

Tohle je ukázka z celostátních maturit - český jazyka a literatura. Původně jsem myslel, že správná odpověd je, že jsou Letopisy Narnie ( a ne Z Narnie)ale asi ne... On je nějaký nový překlad Chronicles of Narnia...? Nebo zadavatelé nevedí co zadávají?
553855
VÝCHOZÍ TEXT K ÚLOHÁM 31–32 Ve filmu Letopisy z Narnie zazní hlas desetileté Míšy z Postřelmova Šumperk – Stačí projít starou dřevěnou skříní a ocitnete se v novém pohádkovém světě Narnie, stejně jako se tam ráz naráz ocitla čtveřice dětí, Petr, Zuzanka, Edmund a Lucie. Málokdo však ví, že hlas jedné z hlavních postav – dívce Lucince, propůjčila Míša Schönová z Postřelmova. (REJNOVINY, 5. 1.–11. 1. 2006, upraveno) Úloha 31 2 body Která z následujících úprav odstraňuje jazykovou chybu ve výchozím textu? A) místo desetileté má být deseti leté B) místo Letopisy z Narnie má být Letopisy Z Narnie C) místo Míšy má být Míši D) místo propůjčila má být propůčila Tohle je ukázka z celostátních maturit - český jazyka a literatura. Původně jsem myslel, že správná odpověd je, že jsou Letopisy Narnie ( a ne Z Narnie)ale asi ne... On je nějaký nový překlad Chronicles of Narnia...? Nebo zadavatelé nevedí co zadávají?
0 0
reagovat
I am dying here :D
553854
I am dying here *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se