Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 78801 - 78820 Napsat příspěvek
Tygří ryba
Tak takovou bych nechtěl vidět ve vodě ve které budu i já:D
554343
[link="http://www.novinky.cz/koktejl/214714-rybar-chytil-tygri-rybu-utocici-i-na-krokodyly.html"]Tygří ryba[/link] Tak takovou bych nechtěl vidět ve vodě ve které budu i já*:D*
0 0
reagovat

Cloudy

Ten komentář tomu videu dodal něco co nemělo v popisu práce .. :D:+
554332
Ten komentář tomu videu dodal něco co nemělo v popisu práce .. *:D**:+*
Cloudy
0 0
reagovat
prinejmensim zajimave: link

K tomu jeden komentar na youtube: "In the west we make robots for war. The Japanese make robots for awful J-pop. I'm not sure if that is better or vastly worse"
554329
prinejmensim zajimave: [link="http://www.youtube.com/watch?v=xcZJqiUrbnI"]link[/link] K tomu jeden komentar na youtube: "In the west we make robots for war. The Japanese make robots for awful J-pop. I'm not sure if that is better or vastly worse"
0 0
reagovat

zahron

Myslím, že jí to moc nesere.
554308
Myslím, že jí to moc nesere.
zahron
0 0
reagovat
text_odkazu

chytlo mě nutkání říct .. "dobře jí tak" - nevíte proč ? :D
554306
[link="http://www.novinky.cz/koktejl/214616-angelinu-jolie-okradli-v-budapesti-o-150-tisic.html"]text_odkazu[/link] chytlo mě nutkání říct .. "dobře jí tak" - nevíte proč ? *:D*
0 0
reagovat

naigoto

Komedie nastává ve chvíli kdy někdo z přísedících zvolá: "Ajéje to je přeci fakt!"
554304
Komedie nastává ve chvíli kdy někdo z přísedících zvolá: "Ajéje to je přeci fakt!"
naigoto
0 0
reagovat

crimson_moon

Televizní noviny byly vždy nejlepší dvacetiminutovou komediální TV show, kam se hrabe americkej import ?)
554294
Televizní noviny byly vždy nejlepší dvacetiminutovou komediální TV show, kam se hrabe americkej import *?)*
crimson_moon
0 0
reagovat
po delsi dobe (nekdolik mesicu?) jsem videl cele televizni noviny.. pane boze, to je neco neuveritelneho aneb melodrama for retards at its best...
ted me ale omluvte, musim si jit oplachnout oci a usi kyselinou :D:D
554289
po delsi dobe (nekdolik mesicu?) jsem videl cele televizni noviny.. pane boze, to je neco neuveritelneho aneb melodrama for retards at its best... ted me ale omluvte, musim si jit oplachnout oci a usi kyselinou *:D**:D*
0 0
reagovat

filehosting

Mě vyhovuje v klidu fileserve, hotfile, aj rapid se dá zkousnout, ale už to není co bejvalo. Plus doporuči Free Rapid Downloader, který zvládá podporu dosti share serverů, a aktualizace pluginu je skoro každý týden?)
554266
Mě vyhovuje v klidu fileserve, hotfile, aj rapid se dá zkousnout, ale už to není co bejvalo. Plus doporuči Free Rapid Downloader, který zvládá podporu dosti share serverů, a aktualizace pluginu je skoro každý týden*?)*
filehosting
0 0
reagovat

Tie filehostingy

ad 1. Nesomrujte na tych free slotoch a kupte si "premium" ucty. Tolko to nestoji...
ad 2. Kto nema download manager ako napr. jDownloader(zvlada rozne servery) ten je lama.
ad 3. Shakers: Ak chces odist od Rapidu, tak ja by som volil asi Hotfile.
554287
ad 1. Nesomrujte na tych free slotoch a kupte si "premium" ucty. Tolko to nestoji... ad 2. Kto nema download manager ako napr. jDownloader(zvlada rozne servery) ten je lama. ad 3. Shakers: Ak chces odist od Rapidu, tak ja by som volil asi Hotfile.
Tie filehostingy
0 0
reagovat
ja taky viděl jeden hodné pěknej klip, tumáte, ale pozor je to oldies :) Lollla
554285
ja taky viděl jeden hodné pěknej klip, tumáte, ale pozor je to oldies :) [link="http://vimeo.com/13762496"]Lollla[/link]
0 0
reagovat
MediaFire ;) neomezená rychlost a počet současných stahování i pro free usery...

megaupload je taky dobrej...
554282
MediaFire *;)* neomezená rychlost a počet současných stahování i pro free usery... megaupload je taky dobrej...
0 0
reagovat
nejlepší je megauploud, tam se jedna věc stáhne a pak se může pokračovat hned s další (žadné čekání jako u Rapidu nebo Hotfile)
554280
nejlepší je megauploud, tam se jedna věc stáhne a pak se může pokračovat hned s další (žadné čekání jako u Rapidu nebo Hotfile)
0 0
reagovat

Shakers

Spíš bych se rozhodoval jen mezi Megaupload a Hotfile.

link - tam je k tomu víc.
554277
Spíš bych se rozhodoval jen mezi Megaupload a Hotfile. http://www.cnews.cz/hledame-nahradu-za-rapidshare-cast-1-hotfile-megaupload-filefactory-netload - tam je k tomu víc.
Shakers
0 0
reagovat

Lišta

Na druhé půlce serverů ale píšou, že je to jen fáma...
554274
Na druhé půlce serverů ale píšou, že je to jen fáma...
Lišta
0 0
reagovat
Zdar ľudia.
V minulosti som používal Rapidshare a teraz by som rád presedlal na Hotfile, Hellshare alebo Share-rapid.Ale neviem čo s toho je najlepšie.Vie niekto poradiť?Dík.
554271
Zdar ľudia. V minulosti som používal Rapidshare a teraz by som rád presedlal na Hotfile, Hellshare alebo Share-rapid.Ale neviem čo s toho je najlepšie.Vie niekto poradiť?Dík.
0 0
reagovat

Cain1978

A taky se ti může při migréně stát, že meleš krávoviny. Že v hlavě víš, co chceš říct, ale z pusy vychází něco úplně jinýho. To je dost zábavnej příznak (já byla přesvědčená, že mám mrtvici :))
Jinak těch příčin může být mraky a strašně těžko se dá jasně určit, která je ta pravá.
A bacha na prášky na bolest. Tělo si snadno zvyká a člověk to pak zobe jak lentilky.
554264
A taky se ti může při migréně stát, že meleš krávoviny. Že v hlavě víš, co chceš říct, ale z pusy vychází něco úplně jinýho. To je dost zábavnej příznak (já byla přesvědčená, že mám mrtvici *:)*) Jinak těch příčin může být mraky a strašně těžko se dá jasně určit, která je ta pravá. A bacha na prášky na bolest. Tělo si snadno zvyká a člověk to pak zobe jak lentilky.
Cain1978
0 0
reagovat

dick

link

kdyz uz jsi sem dal takovou vypalovacku tak musim dat dalsi vypalovacku :D
554262
http://www.youtube.com/watch?v=YggsGBXTS60 kdyz uz jsi sem dal takovou vypalovacku tak musim dat dalsi vypalovacku *:D*
dick
0 0
reagovat
Hmm, tak Scream Awards rozdany pomerne rozumne. :+
554261
Hmm, tak Scream Awards rozdany pomerne rozumne. *:+*
0 0
reagovat

sw cantina

link

:)))
554257
http://www.youtube.com/watch?v=r-8JDe7UdRk :)))
sw cantina
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se