Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75401 - 75420 Napsat příspěvek
to je rozbitej spis tvuj prohlizec. kdyz se mi tohle stane, vzdycky to odstrani refresh
564085
to je rozbitej spis tvuj prohlizec. kdyz se mi tohle stane, vzdycky to odstrani refresh
0 0
reagovat
Mimochodem, co se stalo s flashovým okýnkem na hlavní stránce?

Už několik dní je nějaký ... rozbitý :D

link
564084
Mimochodem, co se stalo s flashovým okýnkem na hlavní stránce? Už několik dní je nějaký ... rozbitý :D http://img35.imageshack.us/img35/793/95520489.png
0 0
reagovat

Jeržik

Každej poznatek se cení, nejlíp to syp Civalovi do vzkazníku ;)
564082
Každej poznatek se cení, nejlíp to syp Civalovi do vzkazníku ;)
Jeržik
0 0
reagovat
Jako člověk pohybující se v prostředí grafického webdesignu musím sám za sebe říct, že design nové MZ je přeplácaný. Graficky, opticky i barevně moc pěkně sladěné, ovšem už je tam toho tolik, že jedno přebíjí druhé a naopak. Chápu potřebu poprat se s přibývajícími rubrikami, reklamou a dalšími věcmi, nicméně tento způsob úpravy zdá se mi poněkud nešťastným. Chválím vodorovné menu a natažení trailer-lišty přes celou šířku stránky (zajímá mě, jak se nový web popasuje s širokoúhlými obrazovkami). Ke výše zmíněným výtkám bych asi přidal i nové písmo v logu a "nedopečený" prostor nad hlavním menu. Jinak napadá mě ještě pár drobností, ale už tu tím nebudu nikoho zatěžovat (kór když to vlastně nikoho pověřeného nezajímá:D ) Ale i přes tu kritiku chválím snahu posunout se dát, aneb co se nevyvíjí, uhnívá.:-)):+
564081
Jako člověk pohybující se v prostředí grafického webdesignu musím sám za sebe říct, že design nové MZ je přeplácaný. Graficky, opticky i barevně moc pěkně sladěné, ovšem už je tam toho tolik, že jedno přebíjí druhé a naopak. Chápu potřebu poprat se s přibývajícími rubrikami, reklamou a dalšími věcmi, nicméně tento způsob úpravy zdá se mi poněkud nešťastným. Chválím vodorovné menu a natažení trailer-lišty přes celou šířku stránky (zajímá mě, jak se nový web popasuje s širokoúhlými obrazovkami). Ke výše zmíněným výtkám bych asi přidal i nové písmo v logu a "nedopečený" prostor nad hlavním menu. Jinak napadá mě ještě pár drobností, ale už tu tím nebudu nikoho zatěžovat (kór když to vlastně nikoho pověřeného nezajímá*:D* ) Ale i přes tu kritiku chválím snahu posunout se dát, aneb co se nevyvíjí, uhnívá.:-))*:+*
0 0
reagovat

Playzone

Ahoj a náhodou nebude nejaký náhradný termín za pondelok keď moviezone na playzonetv nebežalo ? :( Alebo bude aspoň teraz v pondelok alebo zasa až o 2 týždne? :(
564080
Ahoj a náhodou nebude nejaký náhradný termín za pondelok keď moviezone na playzonetv nebežalo ? :( Alebo bude aspoň teraz v pondelok alebo zasa až o 2 týždne? :(
Playzone
0 0
reagovat
Hmm, tak jsem asi jedinej, komu přijde ten obrázek novýho designu na vydělávající web vlastněný seriózní firmou dost slabej. Nového jádra se člověk asi taky nedočká. Lišta tam je zase (strašně nevýrazný prvek), a trailer menu stále podle všeho nepůjde posouvat chycením myši, a je tam už nové logo MZ, které je vcelku oproti aktuálnímu dost slabé.
564079
Hmm, tak jsem asi jedinej, komu přijde ten obrázek novýho designu na vydělávající web vlastněný seriózní firmou dost slabej. Nového jádra se člověk asi taky nedočká. Lišta tam je zase (strašně nevýrazný prvek), a trailer menu stále podle všeho nepůjde posouvat chycením myši, a je tam už nové logo MZ, které je vcelku oproti aktuálnímu dost slabé.
0 0
reagovat
Není se čemu divit, ony baletky žárlí jedna na druhou a konkurence je prostě tvrdá, tak proč si nepřihřát polívčičku? ?)
564070
Není se čemu divit, ony baletky žárlí jedna na druhou a konkurence je prostě tvrdá, tak proč si nepřihřát polívčičku? *?)*
0 0
reagovat

jaLO

Moze byt, ale ked dostanem Oscara za herecky vykon, ktoreho VYZNAMNOU sucastou je tanec a je jedno aku velku cast tam za mna tancoval niekto iny (a ja som o tej dablerke nevedel, rozhovory nepozeram a ked som o tom nevedel ja co sa zaujimam o film, tak bezny plebs uz duplom nie), tak je to uplny no-brainer sa podakovat alebo aspon spomenut meno, netreba tie zasluhy zdoraznovat. Ale ok, mozme to asi ukoncit, ze je to osobna vec zucastnenych.
564069
Moze byt, ale ked dostanem Oscara za herecky vykon, ktoreho VYZNAMNOU sucastou je tanec a je jedno aku velku cast tam za mna tancoval niekto iny (a ja som o tej dablerke nevedel, rozhovory nepozeram a ked som o tom nevedel ja co sa zaujimam o film, tak bezny plebs uz duplom nie), tak je to uplny no-brainer sa podakovat alebo aspon spomenut meno, netreba tie zasluhy zdoraznovat. Ale ok, mozme to asi ukoncit, ze je to osobna vec zucastnenych.
jaLO
0 0
reagovat

Gorecki

Ono, ja az s tym taky problem nemam a myslim si, ze si urcite zmienku v titulkach zasluzi. Nemyslim si, ze uz konkretne v dakovnej reci na Oscaroch, lebo to by mohla Natalie dakovat takmer kazdemu(strihaci odviedli skvelu pracu v tanecnych sekvenciach napriklad). Co ma na tom trochu stve je, ze Sarah sa tvari, akoby na nu kazdy zabudol, ale ako som uz povedal, Natalie ju spomina takmer v kazdom rozhovore. Takze pre mna je to nafuknuta bublina, ktoru zacal snubenec Portmanovej, Lane sa do toho prilis vlozila a studio to podporuje, aby si zvysilo predaj DVD.
564067
Ono, ja az s tym taky problem nemam a myslim si, ze si urcite zmienku v titulkach zasluzi. Nemyslim si, ze uz konkretne v dakovnej reci na Oscaroch, lebo to by mohla Natalie dakovat takmer kazdemu(strihaci odviedli skvelu pracu v tanecnych sekvenciach napriklad). Co ma na tom trochu stve je, ze Sarah sa tvari, akoby na nu kazdy zabudol, ale ako som uz povedal, Natalie ju spomina takmer v kazdom rozhovore. Takze pre mna je to nafuknuta bublina, ktoru zacal snubenec Portmanovej, Lane sa do toho prilis vlozila a studio to podporuje, aby si zvysilo predaj DVD.
Gorecki
0 0
reagovat
"Podpisala zmluvu, dostala zaplatene a tym to ma koncit."
Praveze toto (a asi ani ona) si nemyslim. Jasne, z pravneho hladiska si nema na co stazovat, ale keby povedzme v Moulin Rouge nespieval Ewan a Nicole ale dubleri, tak by si to vedel (lebo by si to asi aj poznal) a boli by uvedeni v titulkoch, kedze by islo o vyznamnu cast umeleckeho zazitku. A neboli by zastrceni niekde v oblasti "komparz". Ale opakujem, je to vec etiky, tam je to velmi individualne. A keby to nevyhralo Oscara, Sarah by to asi aj tak nenafukovala:)
564068
"Podpisala zmluvu, dostala zaplatene a tym to ma koncit." Praveze toto (a asi ani ona) si nemyslim. Jasne, z pravneho hladiska si nema na co stazovat, ale keby povedzme v Moulin Rouge nespieval Ewan a Nicole ale dubleri, tak by si to vedel (lebo by si to asi aj poznal) a boli by uvedeni v titulkoch, kedze by islo o vyznamnu cast umeleckeho zazitku. A neboli by zastrceni niekde v oblasti "komparz". Ale opakujem, je to vec etiky, tam je to velmi individualne. A keby to nevyhralo Oscara, Sarah by to asi aj tak nenafukovala:)
0 0
reagovat
jaLO Díky za odkaz
Podle mě Sarah Lane hlavně naštvalo, že se o ní Nat nezmínila při děkovné řeči na Oscarech. Jinak stojím 100% za Portman. Baletu se věnovala od 4 do 13 let, takže něco už podle mě uměla a za rok se určitě něco naučila. Ale je pravda, že na Oscarech se o Lane mohla zmínit no.
564061
[b]jaLO[/b] Díky za odkaz Podle mě Sarah Lane hlavně naštvalo, že se o ní Nat nezmínila při děkovné řeči na Oscarech. Jinak stojím 100% za Portman. Baletu se věnovala od 4 do 13 let, takže něco už podle mě uměla a za rok se určitě něco naučila. Ale je pravda, že na Oscarech se o Lane mohla zmínit no.
0 0
reagovat

Gorecki

Sama Portmanova ale nespocetnekrat v roznych rozhovorch dakovala samotnej Lanovej. Plus som si isty, ze za to ta baletka dostala plno penazi a podpisala zmluvu, takze si nie je na co stazovat. A ano, za rok sa profi baletkou nestanes, ale mozes sa urcite pri intenzivnom treningu naucit par zostav, ktore pri dobrom strihu a spravnom obcasnom nahradeni baletkou, budu posobit velmi profesionalne.Plus sam nejaky asisten rezisera pocital vsetky tie zabery. Neviem, na co si Lanova stazuje. Podpisala zmluvu, dostala zaplatene a tym to ma koncit. Ale ako vravis, zalezi od osobneho pohladu na vec.
564059
Sama Portmanova ale nespocetnekrat v roznych rozhovorch dakovala samotnej Lanovej. Plus som si isty, ze za to ta baletka dostala plno penazi a podpisala zmluvu, takze si nie je na co stazovat. A ano, za rok sa profi baletkou nestanes, ale mozes sa urcite pri intenzivnom treningu naucit par zostav, ktore pri dobrom strihu a spravnom obcasnom nahradeni baletkou, budu posobit velmi profesionalne.Plus sam nejaky asisten rezisera pocital vsetky tie zabery. Neviem, na co si Lanova stazuje. Podpisala zmluvu, dostala zaplatene a tym to ma koncit. Ale ako vravis, zalezi od osobneho pohladu na vec.
Gorecki
0 0
reagovat

jaLO

Povedal, ze robila 85 %, tu sa uz dostavame na uroven osobneho nazoru. Horsie je to ignorovanie ci uz v titulkoch, alebo povedzme aj na tej blbej dakovnej reci, pretoze je pravda, ze jednak Sarah dost pomohla priamo v zaberoch aj mimo a zaroven to trosku degraduje drinu baletiek, akoby sa tie tanecne "kroky" mohla kazda buchta naucit za rok-dva.
564058
Povedal, ze robila 85 %, tu sa uz dostavame na uroven osobneho nazoru. Horsie je to ignorovanie ci uz v titulkoch, alebo povedzme aj na tej blbej dakovnej reci, pretoze je pravda, ze jednak Sarah dost pomohla priamo v zaberoch aj mimo a zaroven to trosku degraduje drinu baletiek, akoby sa tie tanecne "kroky" mohla kazda buchta naucit za rok-dva.
jaLO
0 0
reagovat
Staci ist na ew.com a dozvies sa vsetko, co potrebujes vediet. V podstate ide o to, ze snubenec Protmanovej povedal, ze vsetko robila sama, to nastvalo Sarah Lane, ktora povedala, ze robila iba asi 5 % vsetkych "full body shots". Na obhajobu Portmanovej sa postavilo studio, sam reziser a teraz aj Mila Kunis. Vsetci svorne vravia, ze 80 percent prace je Natalie. To tak v skratke.
564057
Staci ist na ew.com a dozvies sa vsetko, co potrebujes vediet. V podstate ide o to, ze snubenec Protmanovej povedal, ze vsetko robila sama, to nastvalo Sarah Lane, ktora povedala, ze robila iba asi 5 % vsetkych "full body shots". Na obhajobu Portmanovej sa postavilo studio, sam reziser a teraz aj Mila Kunis. Vsetci svorne vravia, ze 80 percent prace je Natalie. To tak v skratke.
0 0
reagovat

Kauza Portman

Čau, nevíte někdo více o kauze Portman vs. Sarah Lane?
564055
Čau, nevíte někdo více o kauze Portman vs. Sarah Lane?
Kauza Portman
0 0
reagovat

Bakllazaan

(sice to pude v trailerech za chvíli, ale) vypadá to dobře. Sympatičtí herci, Paříž, Owen mi tam sedne extrémně (jeden z mála herců, který "hraje Allena" a já mu to věřím), Oskary ani žebříčky nej Allen filmů to nevyhraje, to jo
564036
(sice to pude v trailerech za chvíli, ale) vypadá to dobře. Sympatičtí herci, Paříž, Owen mi tam sedne extrémně (jeden z mála herců, který "hraje Allena" a já mu to věřím), Oskary ani žebříčky nej Allen filmů to nevyhraje, to jo
Bakllazaan
0 0
reagovat
Někdo je holt dědek už v pětadvaceti ;)
564035
Někdo je holt dědek už v pětadvaceti *;)*
0 0
reagovat
xxendxx: Opat, o to nejde. Ide o to, ze sa poslednou dobou chovas ako jerk(slovenske vyrazy mi nesedia). Do vsetkych sa navazas a na vsetko pindas.
564030
xxendxx: Opat, o to nejde. Ide o to, ze sa poslednou dobou chovas ako jerk(slovenske vyrazy mi nesedia). Do vsetkych sa navazas a na vsetko pindas.
0 0
reagovat
to je jak kdyby ses tu ted zeptal, kdo bude hrat Lois v supermanovi...
564029
to je jak kdyby ses tu ted zeptal, kdo bude hrat Lois v supermanovi...
0 0
reagovat
xxendxx: O to nejde.
564028
xxendxx: O to nejde.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se