|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 75321 - 75340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3766
- 3767
- 3768
- .
- 7144
- 7145
KARLOS
To je zničeho nic. Nic jsem nepřeinstalovával apod... AdBlock je nastavenej furt stejně...
popik
Chrome suxx
popik
Chrome suxx
|
reagovat
|
verbst: Něco se tu řešilo nedávno, jestli máš Operu a k tomu adblock, dělá to prej binec...
|
reagovat
|
Ehm. Asi blbej dotaz, ale nehrabete se v databázi? Nějak mi MZ hapruje v Opeře :( Už asi třetí den. Ve FireFoxu, kterej ale nepoužívám to fachá dobře. A všechno ostatní v Opeře taky jede v klidu.
Dík za odpověď
Dík za odpověď
|
reagovat
|
Nový kousek od Andrew Niccola. Měl jsem za to, že tady má profil, ale nedohledal jsem. link
|
reagovat
|
Podle všeho, si před "Rise of the Planet of the Apes" odbude premiéru trailer na In Time. Bylo na čase. 

|
reagovat
|
popik
to Disketa: je to vzor, nejen pro vyznavače bojových sportů, ale i pro sportovce obecně (tedy i pro mě) 

|
reagovat
|
popik
Ta Wonder Women nevypada zas tak zle, kdyby tam byl misto te zenske treba takovej Scott Adkins, tak bych se na to aj podival.
|
reagovat
|
V predminulom výplachu ste dávali súboj Gandalf - Dumbledore a zdá sa, že vás čítajú aj v zahraničí. Tu je súboj: Gandalf vs Dumbledore
"your ass is like Gringotts, everyone makes a deposit"

"your ass is like Gringotts, everyone makes a deposit"

|
reagovat
|
TOP Diskuze
19Víkendový výplach #867 o Mortal Kombat a Keanu Reevesovi 16imf vs Hollywood #166: Je Spasitel opravdu hit, proč se vrací cigarety a kdo brojí proti Supergirl? 15Mortal Kombat 2: Trailer 3 12Michael: Final Trailer 11The Invite: Trailer 9Mutiny: Necenzurovaný trailer 8Krvavá nevěsta: Hra začíná: Recenze 51Supergirl: Trailer 8Duna: Část třetí: IMAX Teaser 8Mario a Spasitel se dostali za půl miliardy, romance s kuchařkou navařila málo