Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75021 - 75040 Napsat příspěvek

Vzeč

U mne taky určitě palec nahoru. Ale teda pro mne suveréně, ale suveréně nejlepší intro.
565328
U mne taky určitě palec nahoru. Ale teda pro mne suveréně, ale suveréně nejlepší intro.
Vzeč
0 0
reagovat

st39.6

Nj, zdrávky, to je opačnej extrém :D já myslel spíš VŠ...
565317
Nj, zdrávky, to je opačnej extrém *:D* já myslel spíš VŠ...
st39.6
0 0
reagovat

popik

byl to gay 100pro :D
565311
byl to gay 100pro *:D*
popik
0 0
reagovat
ja nedavno fotil maturak tride o dvaceti sestrickach a jednom sestricakovi. ten se musel mit :D
565308
ja nedavno fotil maturak tride o dvaceti sestrickach a jednom sestricakovi. ten se musel mit *:D*
0 0
reagovat

vZeč

Větší výběr buchet.... Co bych zato dal já, aby na střední byly aspoň takový, jak v tom videu. Celý čtyři roky jsem si připadal jak na slavnosti párku:DSnad to nezachovalo žádný následky...
Jinak video celkem fajn:+
565302
Větší výběr buchet.... Co bych zato dal já, aby na střední byly aspoň takový, jak v tom videu. Celý čtyři roky jsem si připadal jak na slavnosti párku*:D*Snad to nezachovalo žádný následky... Jinak video celkem fajn*:+*
vZeč
0 0
reagovat
4:00 chtěl bych být tou klávesnicí :)
565297
4:00 chtěl bych být tou klávesnicí *:)*
0 0
reagovat
Aha... No, měl si zkusit zdravotnický obory. Vim, o čem mluvim :D
565296
Aha... No, měl si zkusit zdravotnický obory. Vim, o čem mluvim *:D*
0 0
reagovat
Memphis: Kéž by na tý škole byl větší výběr buchet ?):D
565295
Memphis: Kéž by na tý škole byl větší výběr buchet *?)**:D*
0 0
reagovat

vZeč

Vypadá to skvěle, a když to srovnám třeba s půlícíma videama na naší fakultě, tak i neskutečně profesionálně :D povedenej výběr skladeb (a buchet) :+ Jedinný, co mi trochu vadilo, byla rozkouskovanost...
565294
Vypadá to skvěle, a když to srovnám třeba s půlícíma videama na naší fakultě, tak i neskutečně profesionálně *:D* povedenej výběr skladeb (a buchet) *:+* Jedinný, co mi trochu vadilo, byla rozkouskovanost...
vZeč
0 0
reagovat
nooo kdybysme to natáčeli průběžně ten rok, co jsme na to měli, a ne asi 3 tejdny před odevzdáním, tak by to opravdu vypadalo jinak :D
565293
nooo kdybysme to natáčeli průběžně ten rok, co jsme na to měli, a ne asi 3 tejdny před odevzdáním, tak by to opravdu vypadalo jinak *:D*
0 0
reagovat

vZeč

Ako školské promo fajn. Len niektoré zábery boli zbytočne zdĺhavé. Najviac sa mi páčila časť s delenými obrazmi (inšpirácia u 127 hodín?).
565292
Ako školské promo fajn. Len niektoré zábery boli zbytočne zdĺhavé. Najviac sa mi páčila časť s delenými obrazmi (inšpirácia u 127 hodín?).
vZeč
0 0
reagovat
a u vrcholu s pivem sem se, stejne jako pri finalni gradaci, culil jak malej debilek, takze imo prima :D (i kdyz si myslim, ze ste ty hrany vsuvky mohli natocit PODSTATNE lip)
565290
a u vrcholu s pivem sem se, stejne jako pri finalni gradaci, culil jak malej debilek, takze imo prima :D (i kdyz si myslim, ze ste ty hrany vsuvky mohli natocit PODSTATNE lip)
0 0
reagovat
estéčko: Taak... děkuji za odborný příspěvek z redakce :D
565289
estéčko: Taak... děkuji za odborný příspěvek z redakce *:D*
0 0
reagovat
nejlepsi sou ty buchty u nazvu jednotlivejch oboru 8)
565288
nejlepsi sou ty buchty u nazvu jednotlivejch oboru *8)*
0 0
reagovat

Killda

Smělé plány. Doufám, že se zadaří.:+
565287
Smělé plány. Doufám, že se zadaří.*:+*
Killda
0 0
reagovat
naopak třetí až pátá minuta ještě společně s pivkem a sportovním vybitím je to nejlepší z videa. Jinak palec nahoru je to supr :+:+
565286
naopak třetí až pátá minuta ještě společně s pivkem a sportovním vybitím je to nejlepší z videa. Jinak palec nahoru je to supr *:+**:+*
0 0
reagovat
jen tak mě to zajímá, páč po gymplu chcu do Prahy na režii, když se zadaří ;)
565285
jen tak mě to zajímá, páč po gymplu chcu do Prahy na režii, když se zadaří *;)*
0 0
reagovat
Souhlas s Killdou, u mě to bylo kolem 5 minuty, kdy jsem teda trochu klimbal. Ve 4:00 ovšem velice příjemné zpestření. :):+

A výběr scény z xXx, při které se zabil kaskadér, je... no mohlo se sáhnout po nečem jiném. ;)

Ale celkový dojem velmi dobrý. 3,5-4* :+
565284
Souhlas s Killdou, u mě to bylo kolem 5 minuty, kdy jsem teda trochu klimbal. Ve 4:00 ovšem velice příjemné zpestření. *:)**:+* A výběr scény z xXx, při které se zabil kaskadér, je... no mohlo se sáhnout po nečem jiném. ;) Ale celkový dojem velmi dobrý. 3,5-4* *:+*
0 0
reagovat
Killda: No je fakt, že náš vedoucí práce nám zakázal průlet kamery pod sukněma rozleskávaček se sundanýma kalhotkama :-:D
a nejspíš skončim na ČVUTu, fakulta elektrotechnická... a budu hroznej felák :D
565283
Killda: No je fakt, že náš vedoucí práce nám zakázal průlet kamery pod sukněma rozleskávaček se sundanýma kalhotkama *:-**:D* a nejspíš skončim na ČVUTu, fakulta elektrotechnická... a budu hroznej felák *:D*
0 0
reagovat
vZeč
a co pak? na jakou vysokou? :))
565282
[b]vZeč[/b] a co pak? na jakou vysokou? *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se