kyller: Já netvrdím, že si to myslí všichni, jen říkám, že to tvrdí většina médií. A to pokaždé, když se v nějakém sportu střetneme (třeba i v tenise, když se hrál FED Cup). Rád slyším i od tebe, že je více těch, kteří smýšlejí o těchto věcech rozumně. Osobně mám dost známých, příbuzných i kolegů na Slovensku, ale to nic nemění, že obecné mínění (vytvářené převážně médii) je takové jak jsem napsal. A to že se nad tohle hašteření neumí spousta Slováků povznést a jsou jak z porážek, tak z vítězství hysteričtí, je fakt, který si lze ověřit pokaždé, když se k nějakému zápasu schyluje. Nehážu všechny do jednoho pytle, ale že tak smýšlí hodně lidí a píše většina médií, zatím si stojím. Všechnu čest výjimkám.
pali87: Rozčiluji se nad článkem SME? Přečetl sis to vůbec? Že ty taky koukáš na Tisíc a jedna noc...
No nic, nechtěl jsem vyvolávat žádné hádky, takže tohle téma alespoň z mé strany přerušuji alespoň do chvíle, než spolu budeme opět někde hrát...
|
reagovat
|

U nás sa veľa ľudí ešte za Československa cítilo, že sú nejakým spôsobom utláčaní a odtiaľ prúdia tie isté nesympatie. To sú ale skoro všetko ľudia, ktorých kultúrne vzdelávanie sa končí u Tisíc a jedna noc alebo pri debate u piva v krčme.